Cry For War

Warriors Of Might

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Legsa 14.05.2007
Kappela jatkaa soundeiltaan samaa linjaa kuin edellinen ralli(Enkö heittänytkin etevän johtopäätönsen?). Sävellyksenä ihan mukava, vaikkakaan mitään (uutta) uutta tämä ei kumminkaan ole.
0   +1 +2
 
7
MJ Antipope 05.05.2007
Perusidea on ihan hyvä, mutta toteutus kaipaa parannusta. Asiansa tunteva rumpali tekisi terää (kaksi jäsentä bändissä tällä hetkellä?).
0   +1 +2
 
8
jehu-92 26.09.2006
noo tota tästä ei oikeen keksi mitää. mutta voisitte tehä jonkun biisin ilman laulua
0   +1 +2
 
8
Betrayed 15.09.2006
Hyvät kitarat ja koskettimet, vokaaleista en tykänny. Äänen laatu ei oo paras mahdollinen.
0   +1 +2
 
8
Taakka 13.09.2006
Kosketinintro on pirteän kuuloinen. Laulajalla mukavan särmikäs ääni verrattuna perinteiseen poweriin. Laadullisesti tuotos on hieman turhan heikko, paremmat soundit kehiin. Erityisesti rumpujen basarisoundi on todella heikon kuulonen, soolokitara on kuitenkin hyvin esillä.
0   +1 +2
 
8
Frozen_jenZu 03.09.2006
Tää on hyvä!! Toi alku on tosi kaunis.. kitara soolot hienoja, muutenkin ihan hyvä kokonaisuus.. Tohon lauluun voisin kaivata vähän puhtaampaa soundia, muta muuten ihan kiva ralli..
0   +1 +2
 
7
Elllyyy 25.08.2006
Alkaa hyvin syntikalla. Kitara on kanssa tosi hyvä. Äänen laatu on kyllä huono. Laulu on myös aika kuiva. Jemmatkaa paremmat paikat äänittää ja miksaus kuntoon, niin on heti parempi!
0   +1 +2
 
Zen Kahavi 10.08.2006
Nää kappaleet o iha hyviä mutta tuo laulu on vähä karu.
0   +1 +2
 
6
JM 16.07.2006
Hauskan likaista. Likaisuus toimii, melodia on kliseinen ja tylsä. kaipais tiukempaa kitarasaundia että riffi potkis. Vokaalointi ei ole kovin onnistunutta. Paremmalla miksauksella ja etenkin riffikitaroinnin saundia potkivammaksi saaden tässä saattaisi olla ideaa kohtalaisen hyvään biisiin. Nyt ei oikein iskenyt.
0   +1 +2
 
6
Marshall_Lockjaw 12.07.2006
Soundi puoli pilasi kappaleen täysin. Vokaali suoritus oli aika heikko ja melko kökköä. Arvioisin, että jos soundi puoli olisi ollut parempi niin olisi tämä pari numeroa parempi kipale ollut, mutta älköö lannistuko.
0   +1 +2
 
8
Kaakatus 11.07.2006
Sävellys on hyvä ja melodia toimii, mutta saundi on hieman kolkon kuuloinen. Lauluääni ei ole aivan se mitä osasin odottaa, mutta erottaa hyvin massasta.
0   +1 +2
 
jasca 10.07.2006
Tykkäsin tosta pianosta alusaa. Hyvä kitara...hyvä biisi! \,,/
0   +1 +2
 
9
warworm 09.07.2006
Nojoo, pakko yhtyä aiempiin ja sanoa, et kitaristi oli aivan v*tun hyvä \,,/
Soitannassa on yhtä tukkonen ja paskanen saundi, ku Black Sabbathin aivan ensimmäisissä treenikämppä-äänityksissä. Laulua oisin tahtonut paljon kovemmalle ja lauluun enempi asennetta ja munaa, se jäi niin paljon soitinten varjoon. Rummut oli jees, hiukkasen ankeat, nekin ois saanut olla inan korkeammalla. Muutenkin kappaleen yleisäänitasoja ois voinut laittaa ylemmäs hieman rankemmalla kädellä. Jokin kohta, missä musiikki ikäänkuin räjähtäisi korville olisi kunnon herätys. Fight Till You Die- biisin melodioista pidin enempi.
Komioit sivuja katselin ja kiinnitin huomiota pieneen juttuun; teette kahestaan vai? Siihen nähden helvetin hyvää. Ja koska taas katosin aiheesta, ois hyvä aika antaa propseja. Ysi.
0   +1 +2
 
7
Zythifer 09.07.2006
Taitavaa kitarointia tosiaankin. Rummuissa ei kovin kaksiset saundit ja lauluakin pitäisi hieman hioa. Ehkä hieman persoonallisuutta lisää, niin eiköhän se siitä ;)
0   +1 +2
 
6
Kempura 09.07.2006
Aikas peruspiisin kuulonen. Perus-systeemit hanskassa, mutta sävellykseen olisi voinut kiinniittää enemmän huomiota, sillä tämä ei kyllä erotu massasta mitenkään edukseen. Lauluun pitäisi panostaa myös ai´ka paljon. Saundit sais olla myös paremmat.
0   +1 +2
 
rokkineiti 05.07.2006
Pitänee kehua myöskin kitarasoundia. Sanat oli myöskin mieleeni,
mutta laulaja ei vaan oikein vakuuttanut/ottanut biisiä kunnolla haltuunsa.
0   +1 +2
 
9
Mc Dragon 04.07.2006
skitta kuulostaa aikas pirun hienolta...
0   +1 +2
 
8
PahaArkk1tehti 27.06.2006
nonih, alkaa olee aika komiat logot sun muut. Näin heti alkuun aika komiaa kitarointia :D

No elikkä, jostain syystä kuulostaa aivan treenikämppävedolta, snare kuin kurkkupurkki.. ehkä meidän kaiuttimissa on toistossa eroja :D ?
Jostain syystä tämä nyt kuulostaa aivan Warriors of Might biisiltä. Jokin poljento sen tekee. Mutta tälläistä asenne powermetallia edelleen. Prkl prkl :D
0   +1 +2
 
7
whatsmynameagain 27.06.2006
Pakko myöntä, että en yhtän pidä tästä genrestä, ja ehkä juuri minun oli pakko tulla arvostelemaan tämä :D

Mutta itse piisiin. Kitaristi osaa kyllä asiansa, mutta hyörii vähän liikaa tuolla yläkaulassa. olisi ollut hyvä kun olisi ollut enemmän kahden kitaran sointukomppia.
Rummut ovat ilmeisesti aidot? Ensi kerralla panostakaa niihin, kuulostaa aika pahalta sundit muutenkin (esim toinen kitara) ovat aika puuroa.
Laulaja ei oikein osaamisellaan vakuuta. Toivoisin enemmän genreen sopivaa "korkealta ja kovaa"-menoa.
bississä on monia erilaisia osia, joka on hyvä, sekä huono juttu. Ne tuovat monipuolisuutta, mutta ne ainakin tässä biisissä kuulostavat irrallisilta, aivankuin pöytälaatikkoriffejä sieltä täältä olisi siirretty samaan sävellajiin ja lyöty yhteen, toivoisin enemmän panostusta siirtymäkohtiin ensi kerralla.
Mutta pisteet kitaristille!
0   +1 +2
 
10
Ultimate_Sin 27.06.2006
Kaunis kappale ;) Tuli kylmät väristykset tätä kuunneleessa.. ja sanoitukset ovat taattua power metallia :D paras teidän biisi tähän mennessä joten pakkohan tästä on täydet pisteet antaa :) I hail you, Warriors of Might! o/
0   +1 +2
 
10
Seiteki_Archie 27.06.2006
Alku oli niin erilainen, etten ensin uskonut ladanneeni oikeaa laulua. Upean melodisen aloituksen jälkeen alkanut armoton kitarointi räjäytti tajuntani. Olin hämmentynyt ja kuuntelin laulun kertaalleen, täydellisen keskittyneenä kappaleen kulkuun. Tämän jälkeen minun täytyi asettaa soittimeni toistolle, olin kokenut musiikkielämyksen. Kappale on upea, kulkee mukavan tasaisesti alusta loppuun, uudet kikat kuulostavat hienoilta, ja minun täytyy myöntää, rakastan kappaleen rumpuja. Olette ottaneet rohkeasti erilaisen suunnan, ja tulos on erinomainen. Kappale on mukavan hillitty, sisältäen kuitenkin muutaman räväkämmän osion, mikä ainakin minun korviini kuulostaa todella onnistuneelta. Kaikki toimii kuten pitääkin, instrumentit, laulu, ei mitään moitteita. Todella omaperäistä, hienosti toteutettua musiikkia. En keksi kappaleesta mitään valittamista, kaikki kunnossa, joten mikäpä tässä, kaipa tästä voi täydet pisteet antaa, onneksi olkoon! :) Jatkakaa samaan malliin, lisää omaperäistä ja toimivaa soittoa, sekä armotonta menoa!
0   +1 +2