Dreamspace

TwistedGenetics

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Bluetechro 26.04.2007
tää on kyl meikän makuun!sopii ku kenkä jalkaa:Dlisää tämmöst
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 15.08.2006
Timmiä, skarppia. Tässä on kyllä paljon siistejä elementtejä mukana, persoonallisuutta kans. Taustalla vois ehkä olla jotain synkeitä padeja tai hämärää ambienssia tukemassa meininkiä. Muutenkin hommat saisi vielä vetää enemmän äärilaidoilleen, tässä on tuotannollisesti hyviä ideoita joten hulluus irti ja menoks.
0   +1 +2
 
8
Kardhu 01.07.2006
Hyvän kuulosta tavaraa!
Tykkäsin tosta bassolinjasta kovasti ja todella mainion tilantunnun oot saanut luotua tähän. Mitään kovinkaan rakentavaa kritiikkiä en kyllä osaa antaa tästä paitsi, että rumpusoundit kaipais vähän enemmän tiukkuutta mikä tois biisiin vielä lisää potkivuutta (tosin tääkin on kovin mielipidekysymys). Oli tuolla myös yks tasahaitsu mikä mun korvaan oli pikkasen liian kovalla, mutta tiedä sit. Ja rumpubreikki kikkailut nyt natsaa aina! :)( <-- off-topic)
Sisällön puolesta kohtuu mukaansa tempaavaa. Jotkin pienet tausta-ambienssit vois toimia todella hyvin tässä vielä lisäks. Mutta se on toki artistin oma päätös millaista soundia hakee :)
Soundit erottuu toisistaan hyvin. Voi keskittyä jokaiseen eri soundiin silloin kun haluaa ilman, että toiset puskee päälle. Fanitan!
0   +1 +2