Last Alliance

Avathar

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
WAARLOORD 09.12.2006
Erittäin hyvä biisi
0   +1 +2
 
9
Modnar 07.08.2006
Koskettimet kuulostavat vanhalta Mortiisilta, siis raskailta ja jotenkin kummallisilta. Tämä kuulostaa toteutukseltaan edellisiä biisejä voimakkaammalta, vaikka Summoning-elementit ovat mielestäni vähentyneet. Tästä tulee mieleen enemmän Catamenia. Hyvää joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
10
Marshall_Lockjaw 14.07.2006
Tämä on sen sortin tavaraa, että ei voi muuta kun antaa kymppi. Itse olen reilu vuoden verran diggaillut Summoning yhtyettä, niin tiedän että tälle osaan antaa täydet pisteet. Kappaleen melodiat on helvetin hienoa kuunneltavaa ja Mahtipontisuus suorastaan ihokarvoja nostava.
0   +1 +2
 
9
Wicked one 09.07.2006
Iha perkeleen hyvää on, kuulostaa kyl paikoin joltai hopeanuolelt =D
0   +1 +2
 
10
GREV 05.07.2006
Kyllä... Avathar on niitä bändejä, joita kohtaan rakkaus kasvaa kuuntelukerrasta toiseen.

Biisi yksinkertaisesti kolahtaa niin kivan kuuloisesti, kun kaikki osa-alueet vielä on kohdillaan, niin ei tästä ainakaan negatiivistä kritiikkiä saa aikaan

Ihmettelen kyllä suuresti, ettei mikään levy-yhtiö ole vielä napsinut Avatharia talliinsa, mutta toivottavasti sekin aika tulee
0   +1 +2
 
10
Porpentina 01.07.2006
Last Alliance on ollut ensikuulemasta asti suosikkini Avatharin biiseistä. Mielestäni vanhan version hitaampi tempo teki paremmin oikeutta biisin ylväälle eeppisyydelle. Ehkä se on vain tottumiskysymys, mutta pidän todella enemmän hitaammasta versiosta, uuden tempo kuulostaa jotenkin hätäiseltä. Luultavasti tempon muutoksesta johtuen biisin yleissaundi tuntuu liukuvan jostain blackin tms. äänimaailmasta lähemmäs tyypillisen fantasiametallin power -jyskettä, joka eroaa totutusta Avathar-soundista. Ei mitenkään radikaalisti, mutta se on se pieni ero. Lisäksi vanhaan versioon kivaa vivahdetta tuonut naislaulu hukkuu ikävästi tässä uudessa. Muuten laulu on kyllä äärimmäisen kohdallaan ja soundit kunnossa.

Huonoa tai pitkäveteistä biisiä tästä ei kuitenkaan saa millään. Loistokamaa.
0   +1 +2
 
jasca 28.06.2006
Hyvä alku, hyvä melodia mun mielestä Avatharin parhaimpii... parempi laulu kun ylensä...
0   +1 +2
 
9
Ocky Vlakdow 28.06.2006
No nyt on hyvät rummut! Ja soundaa muutenki hyvältä! Laulukin vielä parempi kun edellisissä. jotenkin vähän pitkäveteinen mutta vaihtuvat rumpukompit jeesi kyllä aika paljon. Mutta aika hyvää shittii sanoisinko!
0   +1 +2