Et hylkää

G-Powered

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Di-VISION 28.03.2008
Jotenkin muistuu vanhat ajat mieleen (-90 luku). Sopii kyllä hienosti kesään ja syksyyn! Hieno tunnelma ja melko positiivinen kappale. Taustan synakuvio luo hienon ratsastavan fiiliksen biisiin. Ilman sitä tämä olisi selvästi vaisumpi veto. Todella kaunis kappale kertakaikkiaan ja sanoitukset ovat mahtavat! Ei voi muuta kuin antaa pisteet kotiin. 10- :)
0   +1 +2
 
9
aivan loistava biisi sanoituksellisellisesti ja muutenkin soljuu niin hauskasti eteenpäin kuin juna levyn ehdottomasti kovimpia hittibiisejä
0   +1 +2
 
10
riinaZz 09.10.2006
oikein hyvä!!lisää tällästä..luulis menestyvän :) minä ainakin tykkään !!
0   +1 +2
 
10
Rihanna__ 02.09.2006
ihanaa.. sanotukset just parhaat<3 antaa lisää voimaa jaksaa<3<3 ihanaa :) kiitos<3
0   +1 +2
 
Dacia 30.06.2006
Kaunis biisi, ei voi muuta sanoa. Joudun jälleen kerran sanomaan sen mitä aikaisemmin, että tuotanto ontuu vielä. Rumpuihin munaa! ;) Parempaan suuntaan kuitenkin ollaan menossa. Korvaan napsahti ainakin basari, joka oli suhteessa basslineen liian kovalla. Myös kertsi olisi kaivannut jotain lisäjuttuja et olis toiminnut paremmin. Kannattais nauhottaa stemmoja kertsin lauluihin, tois mukavasti täytettä biisiin.

Yleisilme ihan positiivinen, sanotaanko Jacen tavoin et rehellistä euroa. :)

-Rion-
0   +1 +2
 
jace 29.06.2006
Kyllä kyllä!
Tätä olenkin kaivannut, rehellistä eurodancea!
Alkaa todella maukkaasti: Alun pianon jälkeen pamahtaa makee liidi ilmoille joka on nannaa korville. Laulut ja sovitus hyvin onnistuneet, kertsissä on mukavasti koukkua. Hienoja nostatuksia, padeja, kikkailuja ja fillejä... ... Kyllä kimmo osaa koneistaa ;)
Ja se väliossa, biisi tapetaan nätisti ja sieltä se taas räjähtää! nami nami :P
Ehdottomasti parasta G-Poweredia tähän mennessä!
0   +1 +2