Sunny Sidewalks

members of the motel

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Kukkonen 10.12.2004
Tämä mitään laulua tarvitse!! Täydellinen lähes näin. tuosta basso-ongelmasta en pysty näillä mun kajareilla sanomaa mitään, mutta perskules kun tuo huilu on kaunis. Kitarasoolo oikein hivelee korvia... Aidoilla rummuilla ja vähän erilaisemmalla miksauksella/masteroimisella tästä saisi oikein hyvän biisin, ihan kuin ei olisikin jo. :D Tuntuu, että hieman liian kevyttä on soundi vaikka hilpeätä tavaraa onkin, niin jäin kaipaamaan sellaista lämmintä henkäystä...
0   +1 +2
 
10
las_doug 23.11.2004
kitara ja huilu rokkaa. nufsaid
0   +1 +2
 
Psylocke 01.02.2004
Uhh todella hienoa! Melodiat toimivat todellakin.Tuo loppupuolen "rokkaavampi" kohta ei oikein iske. Rytmittelypuolelle kaipaisi lisää kikkailuja.Alun huilu (taisi olla) on aivan ykkönen ja sitä olisin toivonut kuulevani enemmänkin. Kokonaisuudessaan toimiva teos.
0   +1 +2
 
PehmoA 01.02.2004
Lekeää kitarointia, hauskalla soundilla ja piristävällä huiluilulla. Rentoa ja swengaavaa menoa. Todella maukasta kitarasoundia.
0   +1 +2
 
8
Jurvanen 01.02.2004
Jeeeeees. Basso& "Wahwah"-kitara. Kyllä. ja huilu. Vaikuttaa lupaavalta, mutta siihen se sitten tyssääkin. Onhan tämä ihan mukava soitto, mutta "Se jokin" räväytys antaa odottaa itseään loppuun asti ja vähän tulee pettynyt olo, kun biisi onkin kuin jonkun tasohyppelypelin tausta.
0   +1 +2
 
9
hazardi 09.08.2003
Biisi toimii pelkkien soolojen varassa aivan loistavasti. Itse en olisi heti laulua lisäämässä, vaikka jotkut ovat sen lisäämistä aina ehdottelemassa. Oikealla basistilla ja rumpalilla biisi saataisiin todennäköisesti groovaamaan vielä paremmin,mutta hyvinhän se toimii näinkin.
0   +1 +2
 
efunkelist 07.07.2003
harmi ettei rivinvaihto pelitä. koittakee suada selevää mikä o plussaa ja mikä miinusta. tällasta on kuunnellessa tullut mieleen...

+huilut on makeita. aika runsaasti sitä tässä onkin, välillä tuntuu että menee aavistuksen ylikin mutta ei se haittaa kun niin harva käyttää huilua ;)

-basson kylmä konesoundi

+kitaroiden soundi on iha jees ja soitto hyvää. etenkin tykkäsin erisoundisten kitaroiden vuorottelusta.

-keybbarisoitto huilun taustalla ekan minuutin aikana turhan hektistä. veti yleisvaikutelmaa vähän kaoottiseksi kun huilukin on niin tiheänuottista
0   +1 +2
 
10
roleks 06.06.2003
Rullaa mukavasti ja on liian mukavan kuulonen. Pitääpä lisätä ittensä faniksi äkkiä.
0   +1 +2
 
9
INTRIGA 23.05.2003
Groovy! Mä oon myyty!

Tällasta enemmän!

Nyt ei kerkeä enempää kirjoittelee...

Jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
Pastori 29.04.2003
Uh-huh. Oikein mukavan kuulosta kamaa. Hienoa kuulla huiluakin välillä ja kitarakin laulaa oikein kauniisti. Ainoa mikä jää hampaankoloon niin on tuo midibasso. Siinä kun olisi ollut vielä oikeaa bassottelua niin huh huh. Mutta innolla jään odottamaan lisämateriaalia!
0   +1 +2
 
dags_g 24.04.2003
Aika hyvin listattu koko laitteistot =). Ai että DiMarzion hihnojakin Tomas käyttää...hmm mielenkiintoista =P. Mutta chilinutseja pitää olla aina varalla.
0   +1 +2
 
10
juhku 18.04.2003
ja taas tulee semmonen alta pois biisi... tää on mahtava biisi ei voi muutaku -10- X)
0   +1 +2
 
10
DimensionZ 17.04.2003
Näitä biisejä kyllä jaksaa kuunnella vaikka kuinka monta kertaa. Uskomatonta.
0   +1 +2
 
10
VA 14.04.2003
Mä en voi uskoa tätä todeksi. Ihan totta. Tää biisi on jotain niin järkyttävän hienoa ja mahtavaa että...että...No en tiedä mitä mutta joka tapauksessa tää on todennäköisesti paras biisi minkä oon Mikseristä ladannut, jopa noiden jo edellä mainittujen ongelmien kanssa (basson lievä puute ja vähän ponnettomat rummut). Turhan mun on listata mitä tässä on hyvää, kyllä te ja kaikki muutkin varmaan tiedätte. Mutta haluan kiittää teitä tuhannesti kun tarjoatte minulle näin mahtavaa musiikkia josta nauttia. Iski muhun kuin ties kuinka monta miljoonaa gigavolttia. =)
0   +1 +2
 
Nyhde 14.04.2003
Kyllä tässä on meininkiä vaikkapa naapurin nti. Spearsille jakaa. Heti basson tullessa mukaan lähtee biisi kivasti liikkeelle, eikä pysähdy kertaakaan ennen loppua mitenkään häiritsevästi. Tätä kuuntelee kyllä ilomielin, vaikka soundipuoli onkin ajoittain hieman suttuinen. Jostain kuuluu lievää rätinää ja tuo Teron mainitsema bassopuolen lievä puute tuntui myös minun mielestäni hieman häiritsevällä tavalla. Kuitenkin ihan helmi biisi omalla tavallaan ja tätä kuunnellessa voi vain antaa sen pään keinua. Jatkakaa samaan malliin. Teillä on erittäin lupaava soundi tässä biisissä. Vielä laulut tuohon päälle ja johan rullaa.
0   +1 +2
 
9
Red 13.04.2003
Eipä muitten hölinöihin mitään lisättävää. Hyvin toimivaa tavaraa. Jalka vipattaa ja pää heilahtelee :)
0   +1 +2
 
Laihanen 13.04.2003
Tuo huilu on suorastaan mestarillisesti soitettu, ja muutenkin biisi toimii ihan kympillä. Toybox-soitin on myös oikein ihana. Miksaus on tehty hyvin ja muutenkin tuotanto toimii. Ei valitettavaa, muuten kuin että bassopäätä olisi toivonut vähän selkeämmäksi; nyt se on aika tunkkainen.
0   +1 +2
 
9
t.a.blomqvist 13.04.2003
Aivan helmi kipale... Huilu osuus on lumoava ja bassot erittäin funkahtavat. Voi vaan tuntea auringon kasvoillaan. Kitarasoolo on erittäin taitavasti tehty ja muutenkin äänenlaatu on hyvä biisissä. Paljon on vaihtelua ja se on hyvä funkkibiiseissä... Ainoa este miks tää biisi ei saa 10 on se, et rummut oli jotenki liia perus kamaa. Niistä puuttu omaperäisyys ja kunnon mehevät soundit.

Suosittelen kaikille jotka tykkää kuunnella musiikkia ylipäätänsä :). Lisää tällaista
0   +1 +2