A Dying God

Antipope

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

yaroc 25.07.2009
Onko ollut tarkotus saada tuollainen produktio.
0   +1 +2
 
9
Azag 27.02.2008
Pidän tästä Antipopen omasta tyylistä, kuten black metallille vähän vierasperäisen kuuloisista vokaaleista ja melodisista riffeistä. Kaikkihan Antipopen musiikissa on kohdallaan ja erittäin kovia biisejä tulee toisensa perään ja tässä taas yksi hyvä esimerkki Antipopen taidoista. Tosin hieman paremmilla saundeilla tästä vois saada vielä enemmän irti. Blasteissa rummut tuntuu jäävän jonkun verran taka-alalle, mutta meneehän näin hyvä musiikki näilläkin saundeilla.
0   +1 +2
 
9
Tyranno 26.02.2008
Biisin alussa tuo alkukarjaisu toi ilmi että biisi on todella kovaa kamaa. Riffejä riffien perään. Minun mielestäni Antipopea on vaikea verrata mihinkään Cradle of Filthiin tai muuhun vastaavaan, koska tässä on oikeasti omia ideoita ja todella vähän tulee mieleen Antipopea kuunnellessa mikään muu bändi. Siitä plussaa. Vokaalit on erilaisimmat kuin muissa black/death -bändeissä.

Biisi jatkaa kulkuaan hienosti loppuun asti. Biisi ei jää toistamaan itseään ja erilaisuutta on monissa kohdin. Tämän takia näitä jaksaa kuunnella \,,/
Kitarat ehkä turhan hiljaa äänessä.. mutta rummut ja basso korvaa hienosti ja esillä.
0   +1 +2
 
9
Arcaoth 17.08.2007
Hyviä riffejä löytyy, mitä nyt kokonaisuudesta tulee aika paljo CoF mieleen, jota en itse nykyään jostain syystä siedä yhtään :) Tosin siinä missä CoF on nykyään menny täysin munattomaksi pelleilyksi, ei tässä oo lähdetty sille linjalle ollenkaan ja hyvä niin!
Eipä noista soundeistakaan valittamista löydy, sopii hyvin tähän musiikkiin ja ottaen huomioon että omin kaluin (:D) äänitetty niin yllättävän selkeältä kaikki soundaa.
Onnittelut, imho taidatte olla ainoa bläkkisbändi jota mikseristä sietää kuunnella :) Täältä löytyy sillä saralla niin paljon sekundapaskaa, että tämä kyllä nousee kirkkaasti kaiken sen yläpuolelle. Soundien sijaan on keskitytty enemmän biiseihin ja sen huomaa!
0   +1 +2
 
9
AlluBoy 12.08.2007
Vuahdikasta menoa heti alkuun. Laulaja todella asiallisen hyvän kuulonen. Hyvää perusriffittelyä mutta sen jatkoksi voisi toivoa vähän monimutkaisempaakin rakennetta. Hyvä biisi kuitenkin ja soundeista plussaa.
0   +1 +2
 
8
inFern0 05.08.2007
Ihan jees kappale!
0   +1 +2
 
9
ricinova 24.07.2007
Laulajasta tuli mieleen ensimmäinsenä dani filth. muutenkin aika filthmäistä meininkiä. biisi kulkee ihan kivasti. plussaa erityisesti laulajan monipuolisuudesta, antaa mielenkiintoa tähän musatyyliin! riffeissäkin oli oikein mukavia koukkuja!
0   +1 +2
 
5
DeManic 10.07.2007
Eipä löydy mitään mitä ei olisi jo aikaisemmin kuullut. Laulusta puuttuu särmää, vaikkakin on ihan hyvä black metalliin ja sanoista saa tarpeeksi selvää+. Jos tarkoitus on pitäytyä Suomen black metal subunderground scenessä niin ihan hyvä, mut ei mun makuun. Kotikonstein tehtynä ihan kohtuullisen hyvää jälkeä +. Mut kuten edellisetkin kommentoijat kertovat, niin lisää koukkuja ja omaperäisyyttä kaipaa...
0   +1 +2
 
8
Strappadinpojat 30.06.2007
Todela hyvän kuuloisia riffejä ja biittejä.. Kuuntelee mielellään enemmänkin koska soittokkin on todella sujuvaa. Lisää vaan treeniä ja omaperäisyyttä.. Onnea menestyksen tielle!
0   +1 +2
 
7
Nasic 28.06.2007
Iha hyvä tääki...riffit oli siistit. Hmm...en oikee keksi täst mtn muuta sanottavaa, mut omaan genreensä nähden varmaan parhaita bändejä...
0   +1 +2
 
8
Kempura 19.06.2007
Erittäin mukavasti toimiva black metallin ja rässin epäpyhä liitto. Muutkin biisit ovat hyviä.
0   +1 +2
 
JM 18.06.2007
Laulu toimii hyvin, muuta erikoista tästä en oikein osaa sanoa. Kunnolla tuotettuna olisi ihan kiva kuulla.
0   +1 +2
 
10
Killingkone 18.06.2007
loistavaa
0   +1 +2
 
8
lavascale 14.06.2007
joo-o..no ei tästä ainakaan puutu paljoa :D
0   +1 +2
 
10
jamael 13.06.2007
Loistavaa, tämmöstä lisää!!
0   +1 +2
 
8
SIAR 12.06.2007
Soundeihin lisää panostusta. Biisi itsessään on hyvä. Enemmän koukkuja mukaan ;) Laulu voisi olla omaperäisempi. Tuota tyyliä löytyy jo aikalailla. Mutta toimii kokonaisuus.
0   +1 +2
 
8
Sipher 10.06.2007
Hee... Tämähän on kelpo bläkkistä!

Soundit on ihan kohtuullisesti saatu kasaan treeniksellä joten siitä jo plussaa. Basari on hieman munaton ja varmasti pieni monialuekompurointi tekis terää mutta yhtäkaikki kyllähän tämä edukseen erottuu.

Olisin ehkä myös hieman miksatessa kiinnittänyt huomiota kevyeen efektointiin kuten inasen verran tilaa jne. sillä yleissaundi on hieman turhan kuiva tällaisenaan.

Muuten soitto sujuu pojilla ihan näpäkästi. Rumpuihin vähän lisää monipuolisuutta ja voksuissa tosiaan kaikua lisää niin tulee sitä munaakin paljon lisää.

Kaikenkaikkiaan hyvää matskua tämä on, ei muuta kuin lisää tällaista!
0   +1 +2
 
8
Coburn Jory 02.06.2007
onpas kyllä reenis nauhaksi perkeleen hyvälaatuista. perkeleen hyvän kuuuloista tavaraa kyllä. ainoa mikä nyt tässä häirittee niin tuo laulajan Dani Filtheily suosittelisin jättämään ne helevettiin ja vetämään oikein saatanan aggressiivisella tavalla (kuin reeniksellä haisis tuore paska ja vituttas aivan saatanasti :D). muita vikoja ei satu korvaan ainakaan tällä kuuntelulla. perkeleen hyvä bändi!!!
0   +1 +2
 
8
Prometheus 01.06.2007
Hyvän kuuloista vaan kompura pumppaa aivan perkeleesti basareiden tahtiin. Folk vaikutteista eeppistä bm:a cof vokaalein.
Välillä uppoaa tällainen positiivinen sahauskin. Kitarat riffittelevät mukavasti yhteen.
Pituutta minun makuuni vähän liikaa.
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 01.06.2007
Oikeastaan aika positiivinen yllätys. Soundit on hyvät, tavallaan aika punk-fiilis. Lyriikoista en osaa sanoa, mutta varmaankin mennään sillä vanhalla 'eroa kirkosta/vihaan kaikkea/olen ilkeä'-linjalla. Ihan ok, pituuden suhteen olisi voitu myös mennä punk-linjalla ja tiivistää kestoa, mutta hyvä näinkin.
0   +1 +2
 
9
Arde1 01.06.2007
Perkeles johan oli tiukka, odotin erilaista, mutta iski kyllä. niinku monet sanoneet ni tulee vähä COF mieleen. mut hyvin vedetty soundit ku ois viel vähä paremmat ni johan olis. =) mukavia riffei, hyvät laulu osuudet, ja mukavan nopeetakin paikoittain. pitkästä aikaa tällästä tuli kuunneltua. mutta ei ollenkaan paha!! :)
0   +1 +2
 
6
StoRBa 01.06.2007
Kaipa tässä yritettiin jotain modernia melodista black metallia vääntää. Kitarat tuovat mieleen Dimmuborgirin, joskin suurin osa riffeistä ei aivan yllä ko. bändin tasolle. Nauhoitus laitteistosta en tiedä, mutta ainoa alua soundeista, joka kuulostaa ollenkaan miellyttävältä ovat laulut. Örinä taittuu ihan tyydyttävästi, mutta epämääräinen kirkuminen taaseen särähtää korvaan epämiellyttävästi. Kitarasoundi on todella ohut. Sinäänsä UG:mpään BM:ään sopivat. Mutta sikäli kun biisi on sävellykseltään enemmän mainstream-kamaa, olisi soundeiltakin ehkä toivonut samaa. Näin kuuntelun jälkeen ei kappaleesta hirveästi jää mitään käteen. Ehkä en vain tajunnut sitä juttua tässä biisissä... Mutta toivon, että seuraava demo tarjoaa parannusta joka osa-alueella.
0   +1 +2
 
9
rickhard 31.05.2007
Kyyllähän se homma toimi. Biisinä oli kovaa jyskettä. Laulu olis mun mielestä sopinu vähän miehisemmäks. Saunditkaa ei haitannu joten hommasta sai vähän selvääki. Hyvä, hyvä.
0   +1 +2
 
9
ricinova 30.05.2007
Soundit kyllä häiritsi muuten mukavankuuloista meininkiä.. Hieman tulee paikka paikoin Cradle of filth mieleen. Makee ääni laulajalla! Välillä oli örinät erittäinkin maukkaan kuuloisia mutta taas välillä todella munatonta. Menkäähän studioon tekemään kunnon promo, niin voi jo suositella kaverillekin!! Korkeat kiljunnat on muuten hyvänkuuloisia.. En viitsi antaa arvosanaa, koska en ole välttämättä oikea ihminen tällaista musaa arvostelemaan:)
0   +1 +2
 
9
J.Källi \,,/ 29.05.2007
menevää mätkettä, instrumentit ok, mutta soudit on kyllä aika paskat... laulusta tykkään, vaikka instrumentitkin on hyvin soitettu ja biisin rakenne kiva, mutta laulusta 9...
0   +1 +2
 
9
Haarni 29.05.2007
no niin, ruoskitaan. vokaaleissa löytyy äkäisyyttä mukavasti, jotai CoF:stä..hmm..äänenlaadussa voi toki parantaa aina, mut olosuhteet huomioonottaen ihan kelpo suoritus. kappaleessa olis toki voinut olla vaikka jokin hitaampi, vaikka akustinen "suvantokohta" tms., kävi mielessä. Mut kaikenkaikkiaan lupaavaa roipetta.
0   +1 +2
 
9
Velkku 27.05.2007
Pakko sanoa että alkuriffi on aivan vitun kova! Jumalauta! Ensimmäisenä yllätti laulu, semmosta en ole kuullut ennen. Pientä kehittämistä, mutta ei paha. Meno on kovaa koko kappaleen ajan ja omistautuneisuus kuuluu kokoajan. Sävellykset ovat varman hyvää työtä, huomaa että on kuunneltu joskus Cradle Of Filthiä. Hyvä kappale!
0   +1 +2
 
9
Jackon 27.05.2007
Ihan asiallisesta lajinsa edustajalta kuullostaa, ei välttämättä ihan ole omaa musiikkiani. Mutta homma toimii niin eihän tästä huonoa numeroa voi antaa. ps. Aika hyvin noi reeni kämpällä äänitetyksi.
0   +1 +2
 
deathcontrol 25.05.2007
Joo, toimii ihan hyvin kyllä vaikken hirveemmin tykkää bläkkis meiningistä mut miinuspuolta oli omasta mielestäni siis laulussa tuo korkeelta kiljuminen, suorastaan sydäntä riipivää :D ei pahalla siis mut itelle ei kolahtanu se mut hyvin toimii kyl muuten ja hyvin ootte saanu äänitettyä ku kerta ite ootte reeniksellä äänitelly jne. Tulempa loput kuunteleen tossa ku kerkeilen, nyt vähän kiire mut jatkakaa samaan tahtiin! :)
0   +1 +2
 
8
LazyBastard 24.05.2007
Oho, tämähän ei ollutkaan niin ***kaa kuin odotin. Laulaja vääntää ihan ok, mutta petrattavaa löytynee... Ylärekisteri toimii! Soitanta on riittävän timmiä. Kunnon kokonaissoundilla tämä potkisi persauksille paremminkin. Harmi kun bändi vaikuttaa niin KAUKANA! (Olisin muuten tarjonnut erittäin edullista studioaikaa Keski-Suomesta.) ;)
0   +1 +2
 
9
Melancolica 24.05.2007
Vokaalit saavat hymyn npusemaan huulille, ne tuovat mieleen Cradle Of Filth:in (sori nyt vain pojat, älkää ottako loukkauksena). Hyvää menoa muuten kaikinpuolin =) lisää tälläistä.
0   +1 +2
 
9
T.Tuho 23.05.2007
Ei mitään valittamista. Hyvä biisi!
0   +1 +2
 
7
Makkaraperunat 22.05.2007
Ihan menevää paskaa. Tosin laulu oli useammassakin kohdassa IHAN HIRVEETÄ ja jotkut Cradle of Filth vaikutteet ärsyttävät aika rankasti. No ollaanpa sitä paljon paskempaakin kuultu että ei tässä ihan päin vittua vedellä.
0   +1 +2
 
8
Sonoffrost 21.05.2007
Ihan menevää black metallia. Rummut kuulostavat aika tuhnuisilta mutta kun reenikämppänauhoituksista on kyse on soundi ihan ymmärrettävä. Lauluista tulee kyllä jollain oudolla tavalla CoF mieleen mutta eipä siinä mitään. Ihan mukavasti pääsette aina välillä biisissä Black metallin perusrakenteesta irti ja luovuuttakin löytyy!
0   +1 +2
 
8
Chi-Xi-Stigma 20.05.2007
Black metallia rakennettuna melko tavanomaisista elementeistä. Juuri tuo tavanomaisuus luo tästä itselle hieman sellaisen kasvottoman vaikutelman. Jotain mieleenpainuvaa käännettä biisirakenteessa tai vaikkapa melodista oivallusta jäin kaipailemaan. Melodiset ratkaisut riffeissä oli hieman liian ennalta-arvattavaa peruskauraa omaan makuuni ja jo aiemmin mainitut Cradle of filth vaikutteet pitävät paikkansa ainakin vokalisoinnin puolesta. Soitannallisesti pärjätäänkin sitten ihan kiitettävän hyvin. Soundipoliittisesti tarpeeksi selkeää ja erottelevaa soundia, jota tämän tyylinen black metal vaatiikin. Mikserin black metal tarjontaan nähden tämä sijaitsee helposti parhaassa neljännessä.... Ei paskaa, mutta ei myöskään herätänyt itsessä mitään suurempia tuntemuksia.
0   +1 +2
 
hottentotti- 20.05.2007
Pätevää menoa. Saundimaailma juuri sopivan karu ja hyvä. Ei voi muuta sanoo kun jatkakaa samaa rataa
0   +1 +2
 
magotti 20.05.2007
sen vain sanon, kun ihan sivuilleni asti tulitte mainostamaan, ettekä viitsineet edes lukea, että jos haluatte kommenttia tai mitään niin odotan samaa teiltä...

Niin, kerta teillä on 2 kitaraa, niin käyttäkää 2 kitaraa. Harmonioita jne peliin!
0   +1 +2
 
Telaketju 20.05.2007
No soundit on vähän tunkkaset mutta ei hifistellä siis enempää, laulu kuulosti paikoin Dani Filthiltä mutta eipä muuten hirveästi iske, jotenkin munaa tarvitsee lisää. musiikillisesti on vähän tämmöistä vanhan meiningin tuntua mutten kuitenkaan hirveästi koukkuja löydä mutta eikun vaan reeniä lisää niin kyllä piisitkin paranee ja nauhotuksiakin kun tarpeeks tekee niin kyllä sounditkin paranee :)
0   +1 +2
 
9
malvo 20.05.2007
Mainiosti potkii. Lyriikkaa oli kunnolla, ja se on plussaa. Vokalistin tulkinta toimii mainiosti. Rumputyöskentely sujui hyvin. Kaikenkaikkiaan paketti pysyy kasassa kunnolla. Edes kappaleen kesto ei häirinnyt punk-musan ystävää.
0   +1 +2
 
9
LaHo^ 20.05.2007
Cradle of filthin vanhojen kunnon levyjen meininki vie mukanaan. Oikeastaan kaikki elementit laulusta kitarointiin ja biisin rakenteeseen muistuttavat coffista. Biisi on kuintenkin sen verta hyvä että vaikutteet eivät haittaa. plussaa oikeastaan. Nämä pitää ime kotiin asti kuunteluun.
0   +1 +2
 
9
Sotaisa, raivokas, talvinen! Laulussa toimivat rytmitykset, päinvastoin kuin liian monessa nyky bläkissä.
0   +1 +2
 
9
Kukluxjugend 19.05.2007
Oho! Aika kovaa, alku kuulosti aika perusblackilta mut sitten muuttuikin hieman koko biisi. Aika omintakeista. Laulu(t) toimii. Toi kirkuminen on parasta mitä voi olla.
0   +1 +2
 
9
-s-i-p-u-l-i- 18.05.2007
Täs on laulu kovemmalla , mutta toistan itseäni että laulutyyli ei oo parasta
0   +1 +2
 
9
loituma 16.05.2007
No eipä oo enää laulu liian hiljasella! Tämmönen onkin lähiaikoina kolahtanu muhun :)
0   +1 +2
 
8
Euthanasia 15.05.2007
No tulipas vanha Emperor tai Cradle of Filth mieleen. Vähän enemmän melodioita kehiin, niin hyvää jälkeä tulee.
0   +1 +2
 
9
exdeth 14.05.2007
Asiallista menoa.
0   +1 +2
 
7
Nevermind 14.05.2007
Paikkapaikoin sanoista oli vaikea saada selvää ja kappaleen vaihtelemattomuus alkoi häiritä jo suunnilleen puolivälissä. Hyvää olivat ne sanat jotka erotin, ja se pitikin minut lähinnä kiinnostuneena loppuun asti. En osaa sanoa ainuttakaan bändiä, joka tulisi mieleen teidän musiikistanne, mutta se on vain hyvä asia, sillä osoitatte hieman omaperäisyyttä. Osa mörinästä kuulosti hieman ylimääräiselle ja vähemmälläkin olisi pärjätty. Kaiken kaikkiaan ihan ok biisi. Onnee vaan teidän jatkolle. :)
0   +1 +2
 
Merikuolleensa 12.05.2007
Selvät Cradle Of filth-vaikutteet. Se taitaa olla useimmille kirosana, mutta ei minulle. Itse pidän tällaisesta aavistuksen punkahtavasta tyylistä. Asenteella vedetty biisi ja hyvät melodiat.
0   +1 +2
 
8
RyBään 12.05.2007
Laatu kamaa! Musiikki jyrää menemään. Kaikin puolin toimivaa musaa.
Laulusta tulee pieni miikka;( mut ei se paljoo vaikuttanu toho loppu arvosanaan.
0   +1 +2
 
9
mudhoney 10.05.2007
On se. On se bläkkiä. Ja taatulla treenislivemeinigillä. Paskavehkeillä vaikka tätä kuuntelinkin niin basarista saisi kuulua jonkinlainen napse selvemmin. Nyt se tulee vaan puurona siellä. Mutta kitarariffit on silkkaa bläkkiä. Pitääkö tästä jotain muuta sanoa? hyvä tää on. Ei mitään hifistelyä, pitäkää vaan räyhä yllä.
0   +1 +2
 
MKDELTA 09.05.2007
Toimii, toimii oikein hyvin. Tykkään lauluäänestä. Metallia en osaa teknisesti arvostella, en ainakaan lievässä nousuhumalassa jossa nyt olen. Progehtavaksi sanoisin, hienon kaaottinen mutta pysyy silti kasassa. Tässä on sellaista hallittua kaaosta mitä arvostan, veivataan aivan helvetisti ja luodaan illuusioita siitä että viskotaan kaikki paskaksi mutta loppujen lopuksi homma onkin tarkkaan harkittua. Hieno juttu. Ei ole tylsää kuunneltavaa. Äänimaailma ehkä liian lofia omaan makuu, toisaalta käsittääkseni kuuluu juttuun black metallissa..? Messevää. Pätevää. Tiukkaa ja tyylikästä. Muuta en juuri nyt keksi.
0   +1 +2
 
performanssi 08.05.2007
kyllä. Tässä biisissä pidetään yllä vanhaa kunnon BM-meininkiä; äänenlaatu ei näyttele pääosaa, ja vaikka heikko onkin ei se pilaa kokonaisuutta millään tapaa. Soitto on pätevää ja solistilla on sitä tarvittavaa munaa tämän biisin tulkitsemiseen. Isot plussat rumpalille ja loistaville kitarariffeille, miinukset tulee taasen huomattavasta samankaltaisuudesta cradle of filthiin.
0   +1 +2
 
8
IekkI 08.05.2007
Soitto tuntuu olevan hyvin halussa, laulu ainakin omaan korvaan kuulostaa aika tylylle, liikaa Gradle of Filthiltä. Siellä kuuluu aina välillä matalempaa örinää joka toimii mielestäni paremmin kuin se filth meno. Riffit on suurimmaksi osaksi mehukaita suorastaan mainioita. Rumpali osaa hommansa ja käyttää ihan kivan monipuolisesti eri komppeja. Kokonaisuudessaan varsin messevä metalli pläjäys.
0   +1 +2
 
9
Jööhannes 07.05.2007
Pläkkistä ei ole yleensä levysoittimessani paljoa pyörinyt, mutta tämä biisi toimii kyllä varsin hyvin. Paremmilla soundeilla osaisi sano enemmän, mutta osaa nytkin ainakin sen verran että soitto, laulu sekä rihvelit ovat varsin hyvin hanskassa. Ehkä biisin rakennetta olisi voinut miettiä tarkemmin, mutta sekin olisi varmaan auennut paremmin useamman kuuntelun aikana.
0   +1 +2
 
8
Chrimera 06.05.2007
Ensinnä. Minkä takia sanoituksissa lukee "Lamb of God"? Tarkoituksella juuri noin kirjoitettuna (vrt. bändi nimeltään Lamb of God)?
Mutta sitten itse asiaan. Mielenkiintoinen biisi, josta mielestäni on kuultavissa vaikutteita Cradle of Filth:lta. Reipasta rallia. MUTTA. Mielestäni genrevalinta on väärä, vaikkakin kappaleiden sanoissa j(J)umalaa pilkataan ja verilöylyä lietsotaan. Mutta tämä nyt on vain minun mielipiteeni asiasta, ikiuskollisena Norjabläkille aka. Mayhem, Dark Throne, Immortal jne.. Tosin, en kyllä tuosta genrelistasta tälle musiikille lähempää vaihtoehtoa löydä. Selkeää mutta niin epäselkeää, pahoittelen olen itseopiskellut politiikkaa viimeaikoina ;).
Mutta helevetti, pelkästä oikeasta meiningistä jo pisteitä, ja kohtalaisen mielenkiintoisesta riffittelystä. Lisäksi tämä on melkoisen tarttuva setti. Biisi vain on mielestäni liian pitkä, siitä miinus.
0   +1 +2
 
8
samurizer 06.05.2007
Tää on ihan hyvä ralli, ei mitään surinaa.
0   +1 +2
 
10
HeartlessLeper 02.05.2007
jaah, en näemmä ollutkaan kommentoinut.
mutta nyt teen sen!

Helevetin hienoa läkkistä.
Paskat tulee housuun heti ku ekat soinnut pärähtää kajareista pihalle.
Soundillisesti ja muutenkin toimii.
EI ole mulla valittamista.
0   +1 +2
 
8
Bore-gear 20.04.2007
Soundit tuntuu jotenkin heittelevän pitkin biisin kulkua pikkaisen.. Hyviä riffejä ja ennen kaikkea hyvä tunnelma säilyy koko biisin ajan. Vokaaleista olisi kyllä saanut tiputtaa pois niitä pahimpia hamsterointeja. Hieman lisää kirkkautta niihin olisi tarvittu, muuten vokaalit iski kyllä.
Täysin ei tajunta räjähtänyt mut kuuntelen kyllä varmasti uudestaan.
0   +1 +2
 
7
kanzu123 07.04.2007
Tämä biisihän on jo paljon parempi kuin edellinen, jota kuuntelin. Ei kyllä vielläkään oikeen iske tämän tyylinen black metal. Rumpusovituksetkin on jo paljon paremmat. Hiukan viellä kuitenkin muuttaisin niitä. Hyvää kuunnelatvaa tämä on jos vain tämän tyylinen black metal kiinnostaa, itseen ei vaan iske, joten numero tulee lähinnä parista hyvästä kohdasta jne..
0   +1 +2
 
10
Bestial Warlust 04.04.2007
tykkään etenkin tän ekasta alkuriffistä,mahtava
0   +1 +2
 
8
Hra. Kinnas 02.04.2007
Ei tässäkään veisussa mitään pahempaa valittamista. Siistejä riffejä, ajoittain Nuclear Rabbitin solistin mieleen tuovaa laulusuoritusta ja tuhnuisehkot soundit. Kyllähän tämä black metallista ihan myönteisen kuvan antaa.
0   +1 +2
 
7
RoseFluo 21.05.2007
Iron Maiden on ihan paska bändi, siihen nähden ihmeen mielenkiintoista. Rasittavat rumpusaundit pilaa tunnelmaa. Jotkut lauluosuudet on kevyesti korneja.
0   +1 +2
 
9
Julukki 14.06.2007
Tää on kyllä reenikämppänauhoitukseksi ihan ylettömän hyvä. Soundit ei särje korvia, rokkipoliisiksi ei kiinnostanut virheiden huomailun takia ryhtyä ja muutenkin... mä en tykkää tällaisesta korkeasta "ärinästä" ollenkaan, mutta tätä kuunteli mielellään. Välillä oli mukavan tarttuvaa riffiä ja muutenkin jäi hyvä mieli.

Kyllä tällä ysin saa, ja pointsien antohistoriaani tarkastamatta voisin kuvitella sen olevan kohtuu harvinaista. Jos joku jaksaa sellaisen katsoa ja osoittaa minun olevan väärässä niin parhaimmat onnitteluni siitä sitten. :)
0   +1 +2
 
9
Honnakekka 23.12.2006
Tästä biisistä en jää kyllä kaipaamaan muuta, kuin parempitasoista äänitystä.
Jatkakaa samaa rataa tästä tulee vielä jotain suurta.
0   +1 +2
 
Deadful 29.04.2007
Jos soundipuolen jättää huomiotta, niin tämähän on vallan pätevää bläkkiksen tapaista. Vaikka vihaan vertailua muihin bändeihin, niin tästä on sanottava, että mieleen tulee alkuaikojen Cradle of Filth, miten hyvä se sitten lienee. Rummut on mielestäni koko biisin paras elementti, kun kitarat eivät tämän sortin musiikissa luo mitään erityistä mielenkiintoa. Mutta kaikin puolin vallan toimiva ja mukava biisi. Kuuntelen jatkossakin.
0   +1 +2
 
8
Mak 10.10.2006
Täähän on aik hyvvöö! :D tosin saundimailmasta kuulee tuon reenikämppä menon ja laulaja oli vähä hassu.. muuten kelpo viisu!
0   +1 +2
 
9
Julle666 06.10.2006
Hjuva rässi! Vokalistin örinä tai mikälie on mahtava ja kitara sounditki passaa! Laatupaskaa ;D

\,,/
0   +1 +2
 
8
Taakka 16.08.2006
Sopivan räkäinen, ei liian "ylituotettu", mutta ei liian puuroinen. Tulee hieman Cradle Of Filth mieleen.. kovaa tavaraa, laatu voisi ehkä olla hieman hiotumpi.
0   +1 +2
 
10
Jabberwock 20.07.2006
Aivan loistavaa miehet ja naiset. Nostalgia jälleen nostaa ideoita, rovioita palamaan. Tulleee mieleen vanaha Ulver miinus akustiset osiot. !!!!!!!!!!!!!!!!!
0   +1 +2
 
9
INGORTHOR 17.07.2006
kyllä on minusta aikas monipuolista tavaraa ja se on aivan loistava juttu...en ainakaan itse päässyt yhtään tylsistymään!!! bändin yhteen soitto pelaa kyllä mainiosti...varsinkin kun kyseessä on treenisnauhoitus!!!! laulajaa on myös kehuttava, löytyy rääkymistä ja murinaa molempia!!! sanoitukset vähintäänkin mielenkiintoiset!!! JATKAKAA!!!!
0   +1 +2
 
9
dödö 13.07.2006
Tiesin jo lukiessani kuvauksen bändistä että kyseessä on mielenkiintoinen yhdistelmä: " Reipasta black metalia höystettynä hevillä."
Biisi on sävellyksenä aivan mainio ja sounditkin on mukavan riipivät.
"Like a scarecrow infested with flies" aivan mahtava suoritus laulajalta! Pidin todella paljon laulajan äänestä ja sanoituksetkin ovat hyvät.
Soitto kulkee hyvin kaikin puolin ja yhteensoittokin pelaa.
\m/
0   +1 +2
 
9
silent_voice 13.07.2006
Laadukas kappale. Sanoitukset oli sanoisinko hienoa luettavaa :D olivat monipuoliset, sitä haen.
0   +1 +2
 
8
_Panzerfaust_ 13.07.2006
Treenikämppä ja nauhoitus, siinä yhtälö josta yleensä seuraa paskaa saundia
soitto virheiden harmoniaa, mutta sepä ei pädekään tämän kohdalla. Saundi on tarpeeksi erotteleva ja räkäisyys ei ammu yli hilseisen puskani. Ja onhan antipaavin tyyli pysynyt itsensä kuuloisena noiden vanhempien biisien malliin.
Biisi on moni-ulotteinen, kaoottinen, melodinen ja rempseä. Ainut asia mikä paistaa lävitse ja mistä en pitänyt laisinkaan oli Cradle of Filth vaikutteet. Onneksi ne on harvassa tämän rallin kohdalla. Soitossa ei kyllä moitteen sijaa ole, temmot vaihtelee vimmatulla tahdilla, että kyllä tuota mäiskiessä saapi tarkkana olla.
Vokalistin suoritukset ampuu paikoin hieman yli (liekö alkoholilla osuutta asiaan?), mutta hyvinhän tuo muuten vetää. Parasta oli eka riffi ja 3.47 paikkeilla alkava mosh pätkä, pisti oikein jalan taputtamaan ja pitempi olisi saanut olla :)

Kyllä ukot on ehkä hieman noususuhdanteessa kehityksen puolesta, hieno kappale, ainut mistä miinusta tosiiaan ne KOFFI hommelit ja pari tusina riffiä. Ja elkee enää väittäkö että tämä on HEAVY METALLIA!!! :D:D:D
0   +1 +2
 
9
Eddi 28.05.2007
kyllä tällä lähtee \m/
0   +1 +2
 
8
Leka 25.06.2007
Likaista suttuista.. Black metallia sen syvimmässä olemuksessaan. Mukavia koukkuja ja sävellyksenä hyvää keskitasoa.
0   +1 +2
 
8
seppo_taalasmaa 24.10.2007
Ei iskenyt mitenkään erityisemmin, mutta hyvää silti. Voxit häiritsee paikoitellen (olisin tykännyt enemmän vähän perinteisimmistä bm-vokaaleista), mutta tätäkin oltaisiin esim. hämärillä kaiuilla yms. miksauksella korjata. Ei paha, ei ollenkaan.
0   +1 +2
 
9
Villengton 27.05.2007
Hienosti biisi alkoi ja sitä hienoutta kesti loppuun asti. Soundeista sen verran, että eivät ne kovin huonotkaan olleet. Rumpalin työskentelyä ihailen kovasti, hyvin jystää. Asennetta ei ainakaan puutu ja tuosta laulusta vielä, että ne korkealta vedetyt aluksi vähän "järkyttivät", mutta sekin on vain totuttelu kysymys. Nyt kun biisi soi toista kertaa, niin nekin kuulostavat jo hyvältä. Jatkakaa samalla meiningillä.
0   +1 +2
 
8
Holic 05.06.2007
Tosiaan hyvät saundit reenikämppä nauhoitukseks. Alku riffi on tarttuvaa laatua, rummut tulee tyylillä mukaan. Biisiä voisi ehkä yksinkertaistaa, kun ei tälläinen tavallinen rässi-pää meinaa päästä ollenkaan vaurioittamaan niskaansa... Hyvä veto kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
GoSu- 06.06.2007
Yllättävän hyvät soundit jos kerta reenikämpällä äänitelty, pakko myöntää. Eihän tässä pyörää ole uudestaan keksitty mutta vittuakos siinä. Jos biisi/bändi kuulostaa hyvältä, se kuulostaa hyvältä.
Ihan siistejä juttuja tässä, vokaalit toimii meikän korvaan, ei ihan pelkkää perussettiä. Soitto nyt ei hirveän nappiin mene kaikissa kohtiin joka hieman rankaisee fiiliksestä pois. Tosi paljon kitaroissa melodioita käytetty, mutta kuitenkin pystynyt säilyttämään fiiliksen. Ehkä aavistuksen parempaa soundia olisi kiva kuulla näissä biiseissä, uskoisin että saisi potkimaan vitusti kovempaa perseelle... ja soittoon joihinkin kohtiin lisää tarkkuutta ehkä. Tästä on hyvä jätkää.
0   +1 +2
 
8
BlackHeart 06.08.2007
Tämähän kuullostaa parhaillaan ihan Mahtavalta Keisarilta Lähinnä biisin alkupuolisko ja tätä tahdon lisää. Kokonaisuus toimii hyvin muuten, mutta Rumputyöskentelyä vielä miettisin ja siitä pärähtää miinusta. Kuten sanotaan yksinkertaisuus kaunistaa, joten mietin, että tarviiko niin monessa riffissä tapahtua muutosta riffin keskellä. Jotkin vaihtelut ovat ehdottomasti paikallaan, mutta ei kaikki. Jatkakaa
0   +1 +2
 
10
torso öylätti 18.04.2007
tää on suoraan saatanasta..onko tuo nyt hyvä vai huono..
0   +1 +2
 
9
OnniManni_ 31.07.2007
täähä kuulostaa hyvältä. ottaen huomioon et ku tää on reenikämpäl
nauhotettu ja oottais et soundit ois aika paskat ni sehän
ei päde tähän biisiin! laulajalla on aika hyvä ääni,
sopii tähän biisiin ja musiikkiin.
0   +1 +2
 
10
Horror Hotel 06.05.2007
mitäs sanottavaa täst on. Mun makuuni on. Mahtavaa :D
0   +1 +2