DJ Wayfarer - DXM (Promo Demo)

DJ Wayfarer

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
DJ Mindtrick 05.12.2004
vittu mitä menoa xD... tosin ois saanu olla vielä enempi agressiivisempi...vähän astral projectionnin tyyliä..tullu kuunneltua todella paljon goa musaa...kick ois saanu olla napakampi...soundit hivenemmän läskimpiä....muuten iha ok goa biisi x).. tykkäsin...mutta niinkuin äsken sanoin .. agressiivisempaa ja psykeedelisempää menoa seuraavaks... napakampi kick jne... taustalle toinen leadi jne... mutta silti ihan vitun hyvä goa biisi...tulloo astral mieleen,,,mutta melkee kaikkihan iskee pienessä humala tilassa ;)
0   +1 +2
 
9
Tuplapee 09.02.2004
Voin kuvitella sut sun legendaarisessa punasessa munakopissa ja ajamassa hirmusta rallia sokkaria ympäri ja popittaessa tätä. Ja kyllä, yhdyn tuon edellisen mielipiteeseen : Tätä bilettäis selvinpäinkin. :D Peesaan ton ysinki tosta... :)
0   +1 +2
 
9
Imp 15.04.2003
jee!juuri oikean kuuloinen syna tässä..pelkäsin jo ettei oo goa tyyppinen pomppiva ja mojova mutta onneksi se tuli sittenkin :).tää on ihan jees goa biisi ja synien harmoninen yhteis käyttö on hallussa eli sävelkorvaa on vitusti :).kyllä tätä bilettäis selvinpäinkin!
0   +1 +2