Maailmanloppu

Laava

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
KuudesKuu 28.07.2007
Kantaa ottavat sanoitukset. Miksaus ei ollu mun mieleen... Biisi ihan jees.
0   +1 +2
 
9
Jyrki Iivanainen 17.07.2007
Morjens, jo on hyvän kuuloista meininkiä. Hyvät tekstit kautta rantain,soitto soljuu mukavasti. Tämä on hyvää:)
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 28.02.2007
yes taas alkoi potkii hyvä paketti tää...kunnon roketti
0   +1 +2
 
8
Shadow_fox 01.02.2007
Sopivan agressiivinen ralli. Don huonot kuuluu vaikutteista aika hyvin, samoin mieleen tuli selvästi myös Kolmas nainen -yhtye. Yleisoundi on varasin kohdallaan.
0   +1 +2
 
Fantasy music 03.01.2007
paras näistä
0   +1 +2
 
Siddhartha 02.02.2007
hyvät sanat!
hyvää tuuttausta...vaikkakin mä olisin kaivannu ehkä pikkasen raaempaa rutistusta. se soolon alku oli mieleen, loppu ei niinkään....
kaikenkaikkiaan kelpo rutistus.
0   +1 +2
 
7
T.Rautakari 16.12.2006
Laulu miksattu liian pintaan.
Hieman ehkä liian paatoksellista. Ei tämä nyt niin kauheaa täällä ole.
0   +1 +2
 
TheRumpali 03.10.2008
Hyvää perus-säätöö! :P Mutta toi perus-säätö siis kohteliaisuutena. :P
0   +1 +2
 
8
4-salamaa 01.10.2006
Miks aina jää noi rumpujen alaiskut veke.Täs ois ollu aineksii.MUT NE RUMMUT.
Paa ne kondiksee,ni johan alkaa jyrääääää.Viälä ne skittojen ylääänet häikkäs siihen laulun päälle.
Muuten tää oli yks onnistuneimpia.
0   +1 +2
 
9
jenni1963 30.09.2006
tykkäsin...ja latasin :))
0   +1 +2
 
JamesMercy 08.09.2006
Lähtipä leppoisilla rummuniskuilla, ei oikein heti arvannut mitä tulossa onkaan. Toimivaa menoa sieltä sitten paljastui. Vokaalit tuntuvat vielä turhan löysiltä muihin elementteihin nähden. Kerron rytmityksistä en ole oikein samaa mieltä, erityisesti tuo "seuraavassa kvartaalissa" ja sitä seuraava pätkä tuntuvat kärsivät vähän täyteen ahdetuista sanoista. Rytmitystä lukuunottamatta sanoitukset ovat kuitenkin ehdottomasti reippaasti parempaa suomenkielisen rockin keskitasoa, jopa suorastaan nautittavia. Erityisesti tuo "massiivinen leikkuri niittää" kuulosti oikeasti pirun tyylikkäältä. Pieni ripaus munakkaampaa otetta äänenkäyttöön voisi tehdä lopputuloksesta vielä vähän miellyttävämmän. Backupvokaaleilla varustetut hetket ovat yksinäisiä parempia. Soitot kulkevat mallikkaasti, niistä nyt ei pahaa sanaa ole. Soolotteluja yleensä tuppaan kammoksumaan, mutta tässä toimivat nekin ihan mielyttävästi. Rakenne on kovin perus-, mutta ei jätä ainakaan pahaa makua. Tyylikäs rockrypistely; vaikka erityisesti suomenkielisiä tämmöisiä kuuntelen harvakseltaan, sain tästä kuitenkin aika mukavasti irti.
0   +1 +2
 
tripper 04.08.2006
Jep, lopun aikoja tässä elellään. Mutta tuo on kaikki suunniteltua vuosisatoja aiemmin ja nyt elellään mielen manipuloinnin kliimaksia. Maailmanloppu on kuitenkin estettävissa kun ihmiset saavat todellista tietoa itsestään ja kuinka me luemme loppupeleissä itse todellisuudemme ja kuinka tuo maailmanloppusknenaario on tarkotuksella saatu iskostettua mieliimme. Ihmisillä on valta, mutta he ovat antaneet sen pois. Aika ottaa tuo takaisin ja luoda oma todellisuutemme :)

Ihan menevä kipale kans :)

Tsekkaa ihmeessä mitä jenkkilässä tapahtuu (kuohuu) pinnan www.infowars.com
0   +1 +2
 
Tikku-Ukko 03.08.2006
No mä oon edelleen tätä Tulisade-koulukuntaa. Mun mielestä teidän pitäis ehdottomasti keskittyä tekemään kyseisen kappaleen tapaista junnaavaa suomi-stoneria eikä missään tapauksessa tämän kappaleen mallista suomi-rokkia. Tämä on tietysti ennen kaikkea maku-asia, kuten Joseph Goebbelskin sanoi 1945 syanidia nautiessaan: "Ich bin eine Stöner-Man. Ja."

No leikki sikseen. Suomenkieliselle stonerille á la Tulisade olisi mielestäni selvä tilaus rock-skenessämme. Sellaista kun ei vielä ole tai ainakaan en ole kuullut. Siinä olisi juuri sellainen Laavan kokoinen reikä täytettävänä.

Ei tässä biisissä mitään vikaa ole. Tehän ootte hyviä soittamaan rokettirollia ja Michkalla on hyvä ääni. Mutta voi kun sais sitä stoneria...
0   +1 +2
 
tekopyhä 31.07.2006
En ole kovin objektiivinen arvioimaan tätä, koska olen nähnyt teistä jo kosteita unia. Mutta yritetään, ja otetaan kriittinen minä käyttöön:
Biisi lähti kuin puskasta, mutta se oli oikeastaan ihan herättävää.
Säkeistöjä oli liikaa. Tai sitten niitä olisi pitänyt jotenkin varioida lopussa.
Kitarasoolon loppuosa hipoi ajoittain mauttomuuden rajoja.
Melodiat ovat taas kovia(yllätys) ja niin täynnä fiilistä, että se tuntuu luissa ja ytimissä.

Tällä mennään ja katsotaan mitä tapahtuu
0   +1 +2
 
9
Tässä on todella kantaa ottavat sant. Rapit ovat timmissä ja kaikki tuntuu olevan niin vitusti pielessä vai oliko se oikein?
0   +1 +2
 
8
Marshall_Lockjaw 27.07.2006
Varsin mukavaa meininkiä. Vaikutteet osuvat kutakuinkin kohdalleen. Kappaleen lyriikat tuntuu kuitenkin kliseisiltä, mutta ei paljon minua tuntunut haittaavan eikä antanut siten hirveesti painoa antaa arvosanaa. Miksauksen puolella on jonkun verran parantamista vielä.
Mainitsitte vaikuttajina Black Sabbathin. Kutakuinkin menee sinne suuntaan, mutta teidän täytyy synkentää sanomaanne ja kitarariffejänne doomahtavampaan suuntaan, mutta mikään pakko ei ole. Sanoinpahan vain ;) Kitarariffit ovat tässä maailmanloppu biisissä iskeviä hard rock sointuvia, tulee mieleen 80-luvun loppupuoli ja 90-luvun alkupuoli.

Menevää tavaraa olette saaneet aikaan, tosi jees!
0   +1 +2
 
9
Pukkapää 26.07.2006
Laava hyökkää jälleen, erittäin raakamaisesti, mutta todenmukaisesti. Muutaman kuuntelun jälkeen jalka hakkaa jälleen rajusti maata, pää nytkyy, parranalku tärisee ja mieli on tyytyväinen. Miten tähän päästiin? No minäpä kerron!

Alun tomit heittävät raidan käyntiin ja sitten päästään oikein live-fiiliksen omaavaan raitaan käsiksi; kitarat suhisevat mehukkaasti, stonermainen bassorummuttelu groovaa ja laulu saarnaa meitä syntisiä. Erittäin mehukkaasti päästään alun riffeistä nopeampaan tamppaukseen, jolloin tämä mies hyppäsi penkistään ja alkoi ravaamaan ja hyppimään. Voisi siis sanoa, että varsin hyvin tämä puri sisäiseeni maanikkooni. Lyriikat ovat varsin totuudenmukaiset; herra Bush hallituksineen maailmaa tähän suuntaan ajaa. Michkan lauluääni käy tähän kyllä liiankin mehevästi ja Salmisen antamat stemmat vahvistavat itse jyrä-osaa. Sooloilu varsin 70-luvun glamouria omistavaa ja hoitaa hommansa kiitettävästi. Ammattiäijiä kun bändissä on, niin eihän tässä paljon taas voi valitella. Tämä hakkaa aika mehevästi.

Tässä taas siis juntin näkökulmasta arvosteltuna tämä raita. Laava hallitsee vieläkin ja tämän raidan myötä halu nähdä Laava livenä on jo liian kiimainen. Ehkä vielä pääsen tämän rokkimonsterin näkemään joskus. Toivon ainakin. Ja pyydän, tämän biisin aikana sitten hypitte yleisöön ja hajotatte kaiken elottoman. Maailmanloppu ei saa siis tulla vielä, Bush odottakoot Laavan tulevia suuria päiviä! Minulla ei muuta. Hyvä pojat!
0   +1 +2
 
9
wildTroll 26.07.2006
Ihmiskunta matkalla kohti tuhoa? Kai kurssi sentään voidaan kääntää? PS:En ole viherpiipertäjä;)
0   +1 +2