Expanded

Keenland

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Tsume 26.04.2003
Tämä kaipaisi mielestäni vielä bassoraitaa tuonne taustalle tai ainakaan näillä laatikoilla en erottanut sitä :), mutta toimii tämä näinkin ihan hyvin. Äänenlaadultaan tämä kuulostaa erinomaiselta. Eri elementit sopivat myös hyvin yhteen ja erityisesti pidin tuosta lopussa soivasta hieman tampuralta kuulostavasta osasta. Oivallisia soundeja olet löytänyt. Hieno biisi!
0   +1 +2
 
9
Olavio 23.04.2003
Äänien ja melodisemman puolen osalta todella hieno kappale. Kaikesta päätellen musiikillista korvaa löytyy. Kaikki äänet sulautuu toisiinsa hienosti vaikka osien välillä on kiitettävästi vaihtelua! Monipuolinen ja hieno koko biisi. Tässä oli todella miksaukset kunnossa ja hienoja yksityiskohtia. Bassosta ja rummuista olisi saanut ehkä enemmänkin irti. Mutta toimii myös näin mainiosti. Hienoa työtä! :)
0   +1 +2
 
9
Red 20.04.2003
Erikoiset perkussiot. Mukavia filtteröintejä ja miksaus laatukin on ihan hyvä nyt. Syna on ehkä hieman outo ja biisi olisi muutenkin kaivannut hieman enemmän pädejä taustalle. Breiksit toimivat hyvin myös. Basson puute myös jäi hämäämään. Erikoinen, mutta toimiva kappale.
0   +1 +2
 
8
Taapero 18.04.2003
kivaa kolinaa alussa tosiaan. :DD... vokaalit tuovat kivaa meininkiä... melodia on ihan hyvä ja rummut ovat myös hyvät. missä basso kuvio? tai jos se oli siellä niin en ainakaan huomannut (soi ehkä hiukan liian hiljaa)... aikamoista kolinaa ktllä koko biisi mutta ihan kivan kuuloinen.
0   +1 +2