Death Row

Jamrod

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Chazzmeinder 18.02.2007
hyvä meininki..toimii ko nyrkki silmään:)
0   +1 +2
 
9
janppa- 27.01.2007
Ei ihan iske kö ylempi, mutta toimiva paketti. Laulu on biisissä parasta, vaikka ei soittokaan huonoa ole. Jotain tästä hitusen verran puuttuu. Kyllä tätäkin ihan mielellään kuuntelee!
0   +1 +2
 
9
Johann 26.01.2007
Alusta tuli hieman mieleen Silverchair jostain syystä. Mahtavat soundit ja kappaleenakin todella hyvä. Kelpaa kuunnella. Saitte uuden fanin ;)
0   +1 +2
 
10
slvs 02.11.2006
Peittoaa a-puolen mennen tullen vaikka ei huono biisi ollut sekään. Kitarariffi on loistava, kuten myös säkeistön melodia. Valmiin kuuloista kamaa. Toimii!
0   +1 +2
 
10
Ferris 24.09.2006
Huomattavasti rankempi kuin tuo "Tähti", mutta silti äärimmäisen toimiva melodisesti. Tuossa säröriffissä on jotain tuttua kyllä, mutta ei haittaa. Kertosäe toimii hienosti. Nämä kummatkin uudet biisit on kyllä hyvää kamaa. Hyvä äijät!
0   +1 +2
 
jMoon 26.08.2006
Oikein hyvä biisi. Soudit hiottu hyvin ja biisi etenee tasapainoisesti loppuun saakka. Varsinkin kitarariffi iskee suoraa poskeen. kiitettävää..
0   +1 +2
 
8
Jules Varjola 26.08.2006
Olipas sliipattua rokkista. Soundit on kovasti kohdallaan. Samaten soitto. Tässä on vain jotain tutun kuuloista. En tiedä onko se laulajan ääni, vai olenko kuullut tämän joskus jossain(?) Mukavaa kuunneltavaa. Varsinkin tuo loppupuoli, siitä kolmen minuutin jälkeen, kun siihen kitaraan (taitaa olla basso:D) tulee sitä botnea niin kivasti lisää, ja laulaja kätketään vähän sinne sekaan. Se iski hienosti. Samoin se akustinen sitä ennen. Kova kohta, muuten aika basic mainstream rokkia.
0   +1 +2
 
10
jaskak 25.08.2006
tosi laadukasta mättöä, eipä voi muutakaan sanoa! valmista tavaraa levylle ilman muuta.
0   +1 +2
 
Eisenstang 25.08.2006
Hyvä intro ja lupaava! Toimivaa settiä painellaan ja laulajalla persoonallisuutta äänessä (hyvä!). Selvästi mikserin paransta kolmannesta! ***
0   +1 +2
 
HW 25.08.2006
Kitarointi oli suorastaan mieltäylentävän mureaa. Intro sai huokaisemaan helpotuksesta eikä jatkokaan tuottanut minkään valtakunnan pettymystä. (Oikein kiva trikki muuten tuossa neljänkymmenen sekunnin tuntumassa(eikun olihan sitä muuallakin... no hieno se kuitenkin oli.).) Kitarasoundikin oli oikein kiva.

Rumpalointi oli oikein rock, löytyi sekä hienoja fillejä että harkittuja kilinöitä. Kertsin vaihtoon olisin ehkä kaivannut vähän erilaista sovitusteknillistä ratkaisua, se tuntui ihan pikkaisen töksähtävältä.

Laulajalla oli ilmeisesti taitoa aika runsaasti. Melodia oli melkoisen vaativan oloinen mutta siitä selvittiin oikein hienosti eikä tulkintakaan jäänyt vajaaksi. Sanoihin en jaksanut koko matkan mitalta perehtyä mutta lausunta kuulosti ihan pätevältä, selkeältä eikä niin-kovin-suomalaiselta.

Kokonaisuus oli ainakin rakenteellisesti omaan makuuni vähän turhan perinteinen. Soitannossa oli trikkejä ihan riittävästi mutta itse olisin kaivannut matkan varrelle jotain joka olisi erottanut tämän omaksi persoonalliseksi itsekseen. Nyt tuntui ihan pikkaisen kaavamaiselta.
0   +1 +2
 
7
lovefactory 25.08.2006
Heti pistää korvaan omituiset rumpusoundit ja se kuinka alun rankempi meininki lätistyy laulun tullessa mukaan. Laulajassa on selkeästi ainesta, mutta laulumelodiat ovat makuuni liian helposti unohdettavaa tavaraa. Kolmannen minuutin paikkeilla biisi saa vähän lisäeloa ja mielenkiinto palaa takaisin. Soiton puolesta homma toimii kiitettävästi. Peruselementit ovat bändillä soundia myöten kunnossa, mutta biisi on vain makuuni vähän mielenkiinnoton.
0   +1 +2
 
tos 25.08.2006
Joops, mukavan tiukka rokkiveto. Mikseriasteikolla ehdotonta kärkipäätä, muuten jää hieman tasapaksuksi. Toi jyräävä riffi ei oikein tunnu istuvan kokonaisuuteen. Mut joo, ehdottoman hyvä meininki. Diggailin.
0   +1 +2
 
Jotenkin tuon rokkaavamman alun jälkeen, rauhallisempi osuus tuntuu aika pettymykseltä, mutta ei biisissä sinänsä mitään vikaa ole. Minuutti pois niin olisi tiiviimpi paketti.
0   +1 +2
 
7
Esa-J 25.08.2006
nyt jää aika skitsofreeniset fiilikset tästä...introriffi futaa ankarasti, muuten biisi onki sitte pelkkää ininää ja vinkumista. saundeja myöten homma kunnossa mut oon ehkä liian vähän 15 vuotiaan teinitytön tasolla digatakseni täysin.
0   +1 +2
 
axismundi 25.08.2006
Faniudun. Laulajalla on ihan helvetin hieno ääni. Mainitsemanne esikuvat kuuluvat mukavasti musiikissa mausteena. Todella tyylikäs yhdistelmä riffirokkia ja fiilistelypoppia.
0   +1 +2
 
7
Gino Thomas 17.08.2006
"Tämäpä alkoi lupaavasti", mainoksen uhri totesi, ja jatkoi: "Hieman teki jo mieli tasajalkaa pomppien raivota konetta vastaan. Sitten seurasikin hidas, tunnelmallinenkin säkeistö..."

Pikkiriikkisesti töksähti. Tähän asti kokonaisuus kuitenkin toimi.

Jostain syystä kertosäkeeseen otetaan turhan päiten perin kevyt pop-ote ja latistetaan saavutettua tunnelmaa. Miksi? Toisen kerran ilmetessään ilmiö jo harmittaa. Onneksi toisen kertosäkeen jälkeen viimeinkin yllätetään: noin kolmen minuutin kohdalla kappale kokee muodonmuutoksen, ehdottomasti paljon, paljon parempaan päin: kirkkaan jyräävän "C-osan" laulujen muuttuessa kaksiääniseksi päästään hipomaan jopa System Of A Down -tunnelmia.

Soundien puolesta ei - taaskaan - ole pahempaa rutisemista. Lauluista tulee säkeistöissä pariin otteeseen mieleen Savage Garden, mikä ei ole haukku - uskokaa vaikka huviksenne.
0   +1 +2
 
9
afloat 15.08.2006
tän biisin säkeistöstä en pitäny. introriffi kyl sit iha älyhyvä, tommonen MUSEmainen. ja kertsi toimii. c-osa kivan raskas, like it. bassosoundi on mukava, möyryy hyvin alataajuksilla.
0   +1 +2
 
8
Vesa H 13.08.2006
Bassosta vielä sen verran, että kertsissä ja riffissä vola tuntuisi olevan kohdillaan.
0   +1 +2
 
8
Vesa H 13.08.2006
Pidin sävellyksestä, ja soitto toimi kivasti. Soundeista en tosin voi olla samaa mieltä edellisten kanssa. Koko miksaus honottaa, rummut kuulostavat basarinsa takia voimattomalta läpsyttelyltä, ja kitaroista olisi saanut huomattavasti isommat, kuten tämän biisin arvolle sopisi. Basso ehkä turhan pinnassa. Mutta edelleen uskon tämän kuulostavan paremmalta livenä :).
0   +1 +2
 
9
atheos 12.08.2006
Riffi on mielestäni turhan irrallinen muusta biisistä, mielestäni melodisempi riffi toimisi paremmin tai sitten kertsiin samanlainen mättö. Samoin C-osaa pitäisi ehkä vähän miettiä, se kun on vähän turha tällä hetkellä kun ei tarjoa kappaleelle mitään muuta kuin pienen paussin jolloin kitaristi voi vasemmalla kädellä hörpätä kaljaa kun ei tarvitse kuin yhtä sointua. Muuten biisi on ihan hyvän kuuloinen ja laulajakin pysyy nuotissa ilman että autotune paistaa. Turha rankkuus pois, tämä on loppupeleissä hyväntuulinen biisi - tehkää siitä siis sellainen kauttaaltaan.

Soundit ovat ihan hyvää demo/omakustannetasoa, rummut ovat vähän "tuolla jossain" ja meikäläisen korvaan kuulostaisi kuin koko biisin joku olisi vaihevirheessä. Sellainen kutina aivojen pohjassa että pää olisi vinossa, tiedättekö? Lauluissa on vielä joku veemäinen taajuus mikä vähän tukkii soundia mutta kyllä tämä silti ihan käypäinen suoritus on miksaajaltakin.
0   +1 +2
 
10
Roy Harper 11.08.2006
tämähän on todella kaunis teos ! sai minut mukaan. täydellisyyttä hipovaa.
0   +1 +2
 
10
Johnny Misery 10.08.2006
Sävellys on mielettömän hyvä, soitto toimii kuin junan vessa, ja saundit hivelee korvia. Eihän tässä tilanteessa voi muuta kuin antaa täydet pojot!
0   +1 +2