Unsocial Psychopath

Mind's Pressures

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Fillari 04.05.2009
Mukava veto, itse ehkä olisin tuon rosokitaran voluumia hieman laskenut, mutta tämä on nyt hieman myös genrejuttuja. Taustalaulua ja suntikkaakin taustalla, kiva kokonaisuus omassa genressään. Jotain miksauksessa olisi varaa parantaa, muta en osaa oikein kertoa mitä pitäis tehdä, mutta hyvä jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
Dexteri 12.03.2009
Basso ja basari näyttelvät suurta roolia tämän päivän raskaassa musassa. Laulusolistin suoritus on kyllä komiaa kuuneltavaa. Biisi on oikea oppisesti rakenettu hyvälle perustalle.
0   +1 +2
 
MKDELTA 13.09.2007
Kivaa menoa ja runttausta. Basarin napsun korostaminen on suht jänskä miksausratkaisu joka kyllä aina vetoaa itseeni. Tämä toimii ainakin itselleni oikein hyvin. Lauljasta tulee mieleen joku toinen raskasmetallipändi mutten saa päähäni että mikä. Loppu pikkasen karu.
0   +1 +2
 
7
Art Alta 28.08.2007
Ja jo kolmas biisi melkein putkeen, kun kitarat jyrää kaiken alleen. Onneksi laulu jää sentään siihen päälle. Ei uppoa minuun sitten millään tällainen. Varmaan hyvää tässä lajissa. Lauluissa ihan kiva saundi, mutta rummut on jotenkin ponnettomat. Väittäisin melkein, että kitarat tukkii tilan rumpujen jykevyydeltä.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 24.08.2007
Basarin tikitys on vähättelemättä suorastaan ärsyttävän terävä, mutta ohut... Muutoin bändi tuntuu soittavan hyvin yhteen ja laulaja sopii tähän biisiin huutoineen kuin nyrkki silmään.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 24.08.2007
Basarin tikitys on vähättelemättä suorastaan ärsyttävän terävä, mutta ohut... Muutoin bändi tuntuu soittavan hyvin yhteen ja laulaja sopii tähän biisiin huutoineen kuin nyrkki silmään.
0   +1 +2
 
Pitk 15.08.2007
Tässä on yritystä. Laulu toimii erinomaisesti, eikä soitossakaan ole valittamista. Kitaroista pudottelisin säröjä pienemmälle. Uskokaa tai älkää, mutta kuullostaisi stydimmältä. Myös alamidleosastolla on melkoisesti ruuhkaa soundissa. Pientä viilausta.
0   +1 +2
 
sntc 10.08.2007
ei, liian perusriffi taas toi. niinkuin tää biisikin, eipä tässä ole mitään mielenkiintoista. miksaus on hirveä, mikään ei potki, vähiten rummut. junnaa liikaa paikallaan ja en ole ikinä pitänyt biiseistä jotka perustuvat sankarihevi-säröön
0   +1 +2
 
9
Zagaar 10.08.2007
Ihan makee alku. Onko tomi tahallaan ton kuulonen? aika kummallinen. Vähän "halvan" kuulonen.

Hyvä meno ja hyviä riffejä. Kitarat on vähän tukossa. Liikaa säröä kenties?

Laulu-sovitukset on hyvänkuuloset, vähän vaan välillä ei noi tasot oo kohallaa, tai en oo varma onko se ongelma. Ehkä taustalauluja kannattaisi tuplata, niin tulis isomman kuulonen. En tiiä onko jo tuplattu jo, mutta jotain kaipais vielä se.

Hyviä riffejä on biisejä ängetty täyteen. Vielä kun olis kitarasoundit kohallaan, niin jytäis vielä paremmin.

Näinkin varsin lupaava tekele.

Kasi vai ysi, kasi vai ysi... ??? Kannustukseksi ysi!!
0   +1 +2
 
Biisin nimi vähän hymyilytti. Sitten kun itse biisi lähti käyntiin niin meininki kuulosti hyvältä. Hyvä tunnelma. Saundeja voisi ehkä ihan hitusen hioa vähän raskaammiksi.
0   +1 +2
 
9
Fata morgana 02.08.2007
Aikast rouheaa menoa... Laulajalla onnistuu melodiat siinä kun huudotkin. Tämä oli kyllä hyvä kaikin puolin paitsi ne alkubasari napsut...
0   +1 +2
 
Zebhyr 13.07.2007
Jyhkeä äänikokonaisuus. Hyvät sanat. Rusentava bändi.
0   +1 +2
 
kaneheinonen 05.07.2007
Aika rankkaa kamaa.. Ei oikein mun makuuni tällaiset soundit, mutta bändi näyttäisi osaavan asiansa.
0   +1 +2
 
marccus 19.06.2007
Rajua vääntöä, biisi toimii hyvin myös voksujen osalta. Särökitarat kävivät soundien puolesta hiukan korviin, mutta ilmeisesti piikkisärö on ollut tarkoitushakuista. Soitto on mallikasta kautta linjan, ja melodisuuttakin kappaleesta löytyy. Aika Cool!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 19.06.2007
Hyvin rullaa ja kitarat soi kireesti. Vokalistillakin äänessä kunno murinaa!!
0   +1 +2
 
Valhalla 14.06.2007
Kitaroiden särö vähän "muovinen" ei oikein iske halutulla tavalla. Basso miksattu turhan alas, ei pääse oikein potkimaan. Riffeissä aika paljon industrial-vaikutteita, mikä ei välttämättä ole huono asia. Laulussa asennetta ihan hyvin ja puhdas äänikin sointuu mukavasti. Omaperäisyydellä ei kyllä juhlita, joten muutama oma idea piristäisi pakettia.
0   +1 +2
 
D19 12.06.2007
Ei luoja mitkä konerumpusoundit! Miksailuun huomiota, laulu on jotenkin liika irrallaan soiton päällä. Ihan hienoja melodioita ja useampiäänisiä laulujuttuja. Niitä kannattaa kehitellä jatkossakin.
0   +1 +2
 
8
Hyvät vokaalit, ilmaisu ja tunteikkuus/agressiot/ahdistus, hyvin vivahteikas tulkinta. Ja soittokin pelaa, eli paketti on aika hyvin kasassa.
0   +1 +2
 
Modnar 24.05.2007
Voimakas intro sai heti mieleni kiinnostumaan. Mörinöiden alkaessa tämä pomppasi hetkeksi omasta mielestäni kauas alternativesta kuulostaen Ancientin kappaleelta jossa raakutaan jotain jostain psykopaatista. Pienen irtautuvan tripin jälkeen kappale palauttaa takaisin maanpinnalle tai hyvin lähelle sitä. Raskaasti poljetaan, vuoroin lauletaan ja möristään ja luodaan sävyeroja osioiden väleihin. Ihan menevä teos kyllä.
0   +1 +2
 
Ukkonoa 22.05.2007
ei ole minun genre joten paha mennä sanomaan mitään. saundit kohdallaan
0   +1 +2
 
Joni Koskimaa 22.05.2007
Vähän turhan jenkkimetallistyyppistä mun makuun, mutta soitantohan sujuu mainiosti, saundit on helkatin hyvin kohdallaan ja laulaja osaa asiansa. Mut joo. Melodisempana uppoais minuun enempi. =)
0   +1 +2
 
8
twisted 20.05.2007
Biisin nimi on hieman huvittava, mutta ei anneta sen häiritä. Hyvä biisi, hyvä meininki. Laulaja oli vakuuttava.
0   +1 +2
 
7
mooonis1 20.05.2007
Biisi oli aika perus kauraa, pientä sovitusta ja saundien hakua, ni vois saada paremmaks. Mää en tykkää ku saundit vedetään näin tukkoon.
0   +1 +2
 
ArseAssassin 20.05.2007
Bongot introssa! :O

Yllättäen erittäin toimivaa vaihtoehtometeliä kommenttiringissä. Laulaja karjuu hyvällä aggressiolla ja laulutkin sujuu oikein mainiosti. Stemmat muistuttaa hyvässä mielessä System of a Downia. Karjuntaosuuksiin jos sais mielenkiintoisempaa rytmitystä niin tää olis jo aika ovelaa kamaa. Basso seuraa turhan orjallisesti kitaroita. Miksauksesta on saatu hyvin kirkas, mutta alapää ja erityisesti rummut hukkuu kitaravallien alle.

Monella kuuntelulla menee kokonaisuus melkoiseksi puuroksi, vaikea on erottaa missä päin biisiä mennään. Vähän enemmän rakentelua, niin kyllä siitä hyvä tulee.
0   +1 +2
 
Muistikuva 20.05.2007
Kun en ole tämän genren suurin ystävä, olen myös kovin huono kommentoimaan tätä biisiä. En haluaisi suotta mennä sanomaan mitään tyhmää, josta en kuitenkaan edes itse ymmärtäisi mitään. Poistun siis hiljaa paikalta ja kehotan jatkamaan samaan malliin :) -KK
0   +1 +2
 
Meddi 18.05.2007
matalaviritteiset kitarat on aina kivoja. ihan hyvä lauluääni kanssa. sävellys on vähän jotenkin kulunut. hurjan synkkä fiilis - ryhmäterapiaa runoilijallenne
0   +1 +2
 
Jules Varjola 14.05.2007
Hitto. Tämän haluaisin kyllä kuunnella nyt vähän paremmilla laitteilla, mutta huoneistossani nukkuu nainen... Noh, joskus toiste sitten.

Kitaroissa on vähän minusta liikaakin rapsaista rutinaa. Tulee ikävästi päälle, mut orkesterista kyllä huomaa, että meteliä on tahkottu ihan riittävän pitkään. Vakuuttavaa meno. Ja vieläpä kun laulajasta tulee Philip Anselmo mieleen, niin eihän tämän kanssa metsään oikein pahasti voi mennä. Jotkin soundin pikku särmät aluksi sattuvat korvaan, mut siihenkin tottuu, ja se kuulostaa vain orginaalilta. Hyvä teos. Päätä nyökyttää.
0   +1 +2
 
Jannuli 14.05.2007
Perusmättöä, ihan toimivaa. Tuotantopuoli on muuten kunnossa, mutta kitarat ovat hieman liian pahviset.
0   +1 +2
 
MajorForce 12.05.2007
Hyvän kuulosta tuuttausta. Vokalisti omaa monipuolisen ulosannin -> tuo mukavaa vaihtelua biisin laulusuoritukseen. Kyllähän tämä kokonaisuutena pisti pään nyökkymään... \,,/
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 11.05.2007
Ei tästä yritystä puutu ja hyvin on onnistuttukin. Yhtye kaipaa vielä kuitenkin juuri sen jonkin mikä auttaisi erottumaan kotimaisen hevin ylitsevuotavista massoista. Muutama vuosi sitten olisi ehkä voinut antaa enemmänkin pisteitä.
0   +1 +2
 
10
Telaketju 21.03.2007
Tiukankuulonen alku ainakin ja lopultahan koko meininki avautuu täydeksi turpaanvedoksi. Varmasti on v***n kova livebändi tai on syytä olla tällaisella musiikilla. Puhtaasta laulusta tulee ihan Alice in Chainsin edesmennyt laulaja mieleen (en tarkoittanut sitten loukkaukseksi :) ei voi muuta sanoa kun että tällainen toimii kohdallani aina, toki soundeissa on parantamisen varaa vaikkei ne huonotkaan ole!
0   +1 +2
 
8
Piru Kange 20.03.2007
Dodii, pätevää kamaa. System of a Down -henkistä sellaista. Ehkä hieman raskaampia laulujuttuja paikoin haettu? Ja kitarariffittely on aavistuksen suorempaa. Tai oikeastaan aika isonkin aavistuksen. Mutta sävellyksessä on juurikin niin lähellä kyseistä yhtyettä olevaa henkeä, että siitä plussaa. Ihan täysin biisi ei silti pidä otteessaan. Ehkä se on tuo melkein koko ajan taustalla mörisevä särökitara, mistä en oikein tykkää... Joka tapauksessa parhaita metallibiisejä, mitä on tullut vastaan. Hyvä suoritus.
0   +1 +2
 
tep 19.03.2007
Altsumetallia, joka ei tosin omiin korviini kuulostanut mitenkään erityisen alternativelta. Onhan tuplabassarimäiskettä ja hieman erikoisempia vokaaleja kuultu viimeaikoina vähän turhankin paljon. Parhaat kohdat olivat ne pikkasen kevyemmät, joissa oli tapailtu jotain kevyttä stemmalaulua. Muutenkin biisissä viehätti aika hyvä ja monipuolinen rakenne, erilaisia osia oli paljon mutta mitään tahallista sillisalaattia, mitä monet nykyään tekevät, ei biisistä kuitenkaan oltu tehty. Siitä propsit.

Kitarasoundi oli melkoista puuroa, mutta huonolla tavalla puuroa, ts. ei kovin nyanssipitoista. Osittain kukaties ihan äänitysoloista johtuen, pikkasen kotikutoinen meininki tässä mielestäni oli. Siinä ei ole mitään pahaa, mutta kenties vähän tukkoisa äänimaailma tässä oli. Osasyy on kukaties siinä, että kaikki soittajat koittavat tunkea samalle taajuusaluelle.

Ei suinkaan huono biisi, metallista vaan en tykkää - mutta jos tämä olisi sovitettu vähän kevyemmällä kädellä, olisin varmaankin pitänyt vallan kelvollisena biisinä.
0   +1 +2
 
8
Hehei, lisää teitin matskua.. Tässäpä onkin Slipknot-vaikutteita. Soundeissa samaa pientä räkäisyyttä ja suttuisuutta kun aikaisemmasakin. Jatkuu Marilyn Manson/Pantera/Orgy linjoilla. Tamburiini kiva piristys. Tämä kappale vaatii selvästikin enemmän kuuntelua kuin ensimmäinen, paikotellen liian sekava äänimaailma ja itseasiassa paljon epätasapainoa lauluissa. Taustat pysyvät hyvin kasassa. Kummallinen biisi. :D
0   +1 +2
 
Begemot 18.03.2007
Hauska nimi biisillä:). Suhteellisen melodinen biisi, puhtaasti lauletut kohdat olivat oikein mukavan kuuloisia. Tuli jopa Sub Urban Tribe mieleen, mutta on tämä ehkä pikkasen yleisilmeeltään rankempaa.

Hieman alussa häiritsi, että tämä rakenteellisesti melko lähellä ns. normihittikaavaa, mutta ei kuitenkaan aivan noudata sitä, joten tuli sellainen vailinainen olo.

Enpä nyt muista, mitä olen sanonut edellisestä kappaleistanne, mutta voisinpa väittää, että tämä paras biisinne.
0   +1 +2
 
Juhgu 18.03.2007
Tämäntyylisestä laulannasta on aika vaikea harjaantumattomalla korvalla erottaa sanoja, joten ne voisi laittaa biisiin mukaan (mikseri.netissä on siihen toiminto).

Lyriikoita en em. syystä johtuen voi siis oikein kommentoida, mutta kitara kyllä murisee oikein kivasti, moista on suorastaan euforista kuunnella. Laulajalla on myös hyvä ääni, ja soitto vaikuttaa sujuvan. Sävellykseltään tämä on minun korvaani aika tasaista perusrunttausta, mutta en tosiaan ole perehtynyt genreen joten voi olla että missaan jotain.
0   +1 +2
 
Eerik 17.03.2007
Hyvät kitarasoundit. Muutama todella hyvä riffi ja muutenkin vakuuttavaa menoa.
0   +1 +2
 
repulse 15.01.2008
erittäin asiallista musaa väännätte. Soitto on erittäin ammattimaisen kuuloista ja kaikinpuolin homma toimii ja tyylitajussa löytyy...good work.
0   +1 +2
 
RattleMachine 21.05.2007
Lyriikoita jäin kaipaamaan tähänkin biisiin. Hyvää laulua, ja muutama mielenkiinnon ylläpitävä koukkukin löytyy sekä riffien että laulun puolelta. Bueno.
0   +1 +2
 
9
jimbow 16.09.2006
Takomalla tämä lähti liikkeelle. Riffit olivat jälleen tarttuvia. Laadukasta jälkeä muiltakin instrumentalisteilta. Erityisesti säkeiden soitossa oli hienosti nykivä meno. Lopun usvainen urku nosti kappaleen loppua ennakoivan haikeuden selkäpiihin. Vokalisoinnissa oli sitä vihaa, kiukkua ja katumusta, jota on tältä yhtyeeltä kuultu ennenkin.
0   +1 +2
 
8
Vokaalit toimii, samoin kitarat. Mutta tuntuu jotenkin että basso ja rummut jää alle. Rummut muutenkin vähän turhan vaisut. Jotenkin ns. "ontto" soundi.

Ihan ok paskaahan tämä!

Keep it comin'!
0   +1 +2
 
9
^LINNA^ 23.08.2006
Tämä oli ihan hyvää menoo... Jatkakaa samaan malliin niin hyvä tuloo!!! :D Kyllä tästäkin pitää ainakin 9 antaa.
0   +1 +2
 
8
Paronie 25.06.2007
Ihan mukavaa raskasta kamaa. Laulu lähti käyntiin vasta vähän ajan kuluttua alusta ja toimikin loppuun asti erittäin hyvin. jatkakaa
0   +1 +2
 
sake85 26.08.2008
Roimaa tykitystä, jossa tarjoiltu koukkuja riittämiin. rehtiä perusmättöä, hyvää sellaista.
0   +1 +2
 
8
Tehdään alternative metallia eli vaihtoehtoista... Minkä takia se kuulostaa samalta kaiken Alternativen metallin kanssa? No joo tässä on mun mielestä jotain nirvanamaisia ominaisuuksia... Esim laulaja on hyvin samankuuloinen kuin Kurt Cobain... Mut joo ei tällänen muhun iske mut tällä varmasti on kuuntelijansa...

Pisteitä...
Soundi!
Koskettimet
Laulaja
0   +1 +2
 
Zoidberg 16.11.2007
Aivan karmeat soundit. Melkein tuli paskat housuun. Laulu on kamalaa (sekä puhdas että rääkyminen). Enemmän koukkuja myös biisiin. Olen toki kuullut hirveämpääkin kamaa täällä.
0   +1 +2
 
6
jabsonik 19.08.2007
Sävellyksessä on hetkensä, mutta kokonaisuus on turhan palapelimainen. Näistä osista saisi useammankin biisin aikaiseksi.

Soundit ovat vähän munattomat.
0   +1 +2