Love Of Sorrow (Acoustic 2006)

Systole

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
bbenjamin 24.07.2007
hmm.tästä pidän enemmän kuin tosta alkuperäsestä..tää on sellane mukavan rauhallinen ja hyvin onnistunut kaikinpuolin...
0   +1 +2
 
10
Siiley 03.09.2006
Kaunis, kaunis, kaunis. Todella tunnelmallista, mutta silti mielenkiintoista kuunneltavaa. Kuulostaa ehkä jopa paremmalta kuin alkuperäinen versio juuri tuon haikeuden ansiosta. Kertosäkeen taustalaulut toimii myös tosi hienosti, ja pienistä, hienovaraisista kokonaisuutta värittävistä kitarajutuista pidin paljon, viimeiseen kertosäkeeseen lähdössä esimerkiksi.. Soolo-osion kitaraefektistä tosin tuli jostain syystä mieleen Bollywood-elokuvat :)
0   +1 +2
 
9
musicman85 30.08.2006
kesti jonkun aikaa tämä kommentointi..

alusta tulee himin in joy and sorrow mieleen hieman. en siis mitään kopiointia tarkoita mutta samanlainen tunnelma:) tämä on oikeastaan parempi tää akustinen versio, mukavan tunnelmallinen ja kaunis tulkinta! ja tosiaan kyllähän tuo himin vaikutus huokuu aika vahvasti läpi tästä mutta eipä se nyt haittaa. hienot soolot muuten!:) seuraavaan biisiä vain studioon äänittelemään!!
0   +1 +2
 
9
Kimble82 29.08.2006
Asiallinen biisi! Tod.hyvä ilman rytmiäkin!!! Hyvin onnistunut kaikin puolin, ei sanomista!!!!
0   +1 +2
 
9
henk-ku 27.08.2006
No hei oikeesti aika huippu ((: tykkään.
0   +1 +2
 
9
hietzu 26.08.2006
Zen Cafeta lainatakseni: Todella kaunis.Akustinen versio toimii todella hyvin ja ääni on ihanan mystinen ja tumma.Miltei saa kyyneleet pakkautumaan silmille... :') Kyllä tämmöistä kuuntelisi mielellään livenä.Hyvin on kitaralla kikkailtu,ettei ole vaan tasapaksua taustasoittoa.Tuli taas todistettua että mies osaa asiansa.Kiitos kun ihastutat meitä musiikillasi :)
0   +1 +2
 
10
tyt-to 26.08.2006
Voi vitsi,tää tykkäs ja paljon.Ääni kestää hyvin kun jollakin saattaa vähä mennä alakanttiin tai yläkanttiin mutta se siitä sitten.Kaunis melodia ja sanat on hyvät.Loistavaa ja enemmän tällaisia biisejä ^^
0   +1 +2
 
10
HW 26.08.2006
Sehän oli kiva. Omaan makuuni vähän turhan pop mutta varsin kaunis ja koskettava kappale silti. Rakenteeseen olisin kaivannut vähän enemmän persoonallisuutta kun tuo säkkäri-kertsi-säkkäri-kertsi-soolo-kertsiäloppuunasti-rakenne on jo ihan pikkaisen loppuun kalutta...

Laulu oli tässä se kiehtovin elementti. Melodia oli kaunis ja melankolinen ja laulajan äänessä oli jotain hyvinkin herkkää. Muistaakseni kitisin aikaisemmin VilleValo-maneereista... tässä niitä ei enää kuulunut ja se toi äänen persoonallisuuden paremmin esiin. Edelleen olisi kiva kuulla mitä tapahtuu jos varovaisuus viskataan menemään mutta tavallaan tuo varovainen ote toi tulkintaan sielukkuutta joka menetetään jos käydään karjumaan ihan kunnolla. Taustalaulutkin toimivat oikein mainiolla tavalla.

Kitarat tukivat kauniisti laulumelodiaa ja vaikka ajoittain olisi kaivannut mukaan muitakin elementtejä, kokonaisuus oli varsin herkkä ja hauras. Soolon kohdalla oli käytetty jotain salaista efektiä joka toimi oikein kivasti. Se tavallaan kehitti äänimaailmaa vähän runsaammaksi. Jonkinlaista kehittelyä olisin viimeisiin kertseihin lisännyt mutta oli tämä näinkin varsin toimiva paketti.
+2   +1 +2
 
10
Lööw 26.08.2006
Tää on mahtava biisi :P muuta en osaa sanoo veti hiljaseks
0   +1 +2
 
8
Zythifer 26.08.2006
Eipä huonoa ollenkaa. Kaikinpuolin oli hyvä biisi, mutta ehkä tämän tyyliset biisit ei ihan ole mun makuun. Hyvä biisi joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
9
AquaSonic 26.08.2006
Biisi on edelleen hieno. Sinänsä akustisuuden tuoma lisäarvo teemaan nähden on positiivista ja kitarat kuulostavat erittäin hyvältä. Tässä versiossa taltioinnin ja miksauksen osalta vokaalit ovat kuitenkin liian ahtaat. Saundi on kuin kahden neliön kopissa luikautettu mikä sinänsä muuten niin kauniista biisistä hävittää osan mielen tilasta (=avaruudesta, ei mielentilasta).

Biisin voisi kuvitella soivan kahden baarijakkaralla istuvan kaveruksen duettona tummanpuhuvassa ja hämärässä ravitsemusliikkeessä valokeilojen valaistessa hahmoja ja takana laskeutuvaa punaista samettiverhoa vasten, vaan reverbit ovat siihen nähden vokaaleissa pielessä. Niihin kaipaisi joko pehmeyttä tai sitten vaihdettaisiin täysin toisenlaiseen ympäristöön edelleen baarijakkaroilla isossa salissa ilman ainoatakaan ihmistä ympärillä, jolloin taas reverb tarvitsisi vokaaleissa ja kitaroissa reilusti enemmän viivettä.
0   +1 +2
 
9
Komniak 26.08.2006
Hieno. :D En sitä alkuperäistä ole ennen tätä kuunnellut, joten en voi sanoa eroa. Mutta alun vokaaleista oli kyllä aika hankala saada selvää, joten pistinpä melkein täysille volyymit ja naapurihuoneesta huudettiin että hiljempaa. Ja kuulosti kuin olisi todella pienessä mutta kaikuvassa kopissa olisi nauhoitettu. ;D Mutta kaunis kappale khyl, ysi.
0   +1 +2
 
7
fucking_daydream 26.08.2006
Oikein kaunis. =)
0   +1 +2
 
9
Istindan 26.08.2006
Toimii yllättävän hyvin, kenties jopa paremmin kuin alkuperäinen. Hienosti kiinnostus pysyy yllä koko biisin ajan. Yleensä en akustisista versioista niin hirveästi innostu, mutta tämä vaan toimii. Ja ainakin minun kaiuttimissani on kitaran ja laulun balanssi vallan hyvin kohdallaan.
0   +1 +2
 
9
Taakka 26.08.2006
Kaunis biisi.. toimii ehkä jopa paremmin kuin alkuperäinen, haikea, surullinen tunnelma. Kitara on ehkä hiukan turhan matalalla, mutta muuten hieno biisi.
0   +1 +2
 
10
kaamos_valo 25.08.2006
Shivers down my spine!! Beautiful!
0   +1 +2