Tulisade

Laava

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
slvs 10.04.2007
Pelotti hiukan kun esittelyssä sanottiin laulajan kuullostavan Martti Syrjältä, mutta pelko oli turhaa. Onneksi.
Erittäin tasapainoinen toteutus, onneksi tämä tuli vahingossa vastaan. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 28.02.2007
yes toimivaa musaa, skitat itämaisuuksineen, rumpu basso paketti tiukka salmisen tuttu pureva bassottelu parahammillaan, laulajan saundista pidän ja laulaa hyvin ..tausta kööri tuttuva...pitää kaiketi hommata toi ep...kuhan ehtiin...ja niin omaperäisyys 10 pistettä
0   +1 +2
 
9
HeartlessLeper 24.11.2006
Odotin tämän olevan raskaampi (Jostain kumman syystä!), mutta toimii tämä helvetin hyvin näinkin.
Olen todella positiivisesti yllättynyt soundeista ja siitä kuinka paljon kuulostattekaan Kingston Wallilta. Ja sehän on vaan loistava asia koska ko. orkesteri on mainio.
Toi itämäismeininki kitaroissa oli hemmetin hyvät ja noi taustahuudot olivat kirsikka kakun päällä.
0   +1 +2
 
8
Taakka 09.09.2006
Parempi kuin tuo alkuperäinen. Pirteä kappale edelleen, kitaratyöskentelystä plussat, mukavan kuuloisia efektileikkejä sävyttämässä kappaletta.
0   +1 +2
 
10
Siddhartha 01.09.2006
tää on hyvä biisi, mitä muuta vois sanoa??
tausta huudot on tässä huomattavasti paremmat kun "alkuperäsessä".
tempo taitaa olal snadisti löysempi..ja hmmm...ehkä se sellanen kiukkusempi jotenkin puras itteä syvemmältä. täs on muutenkin sellanen pikkuttarkka ,ja jotkut varmaan kutsuis ammattimaiseksikin, huokuva maku.
kitarat on kyllä helvetin kivat. mä nyt oon muutenkin tollasten itämaisten friikki riffien ja briljeerauksien ystävä, mut enivei....
mielenkiinnosta haluisin nähdä kyllä livenä, ja ennenkaikkea sen, että onko silloin sitä eloa ja tunnetta, mikä jollainlailla näistä silitellyistä versioista jää aina vähän uupumaan
oli miten oli, mut näin on...
0   +1 +2
 
9
Pukkapää 31.08.2006
Kas kas, itse vanha tuttu tarjolla nyt tänä loistavana bändi-versiona. Minulle ei paljon uutta sanottavaa biisistä ole, mutta bändi-versiona tämä toimii paljon potkivammin ja ns. "katu-uskottavammin". Ainahan oikea rumpali tuntuu ja tässäkin se pitää kutinsa. Ei kyllä tule paljon ikävä niitä vanhoja konerumpuja, vaikka nekin kyllä hommansa hyvin hoiti aikoinaan.

Tulisade on vieläkin toimiva raita, tänä versiona melkein se paras (livenä varmasti vielä parempi). Soitanto toimii joka alueella ja Michka-uroksen vokaalit lepäävät hyvin taustan päällä ja antaa tälle sen tyypillisen Laava-tatsin (aika miehekäs tatsi!). Lyriikoista propseja, koska ne ovat niin pirullisen iskevät ja lyövät. Tätä sadetta odotellessa siis, alkaa olemaankin jo hieman saastaa kainaloissa pikkuhiljaa!

Fiilistellen ja höyläten ne Laavan pojatkin iskevät ihmisten päänahkoihin kiinni; tätä tavaraa on erityisen mahtava kuunnella stereoista volat äärimmäisen kovalla. Uutta tavaraa odotellaan. Ostakaa tämä levy, jos teillä ei ole sitä piruparat. Erotica kuittaa ja menee pihalle sadetta odottelemaan. Ugh!
0   +1 +2