Invisible - Frozen Fields (Fleeticer Remix)

Fleeticer

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Wavescale 29.12.2006
Kuten parhaimmissa sun originaalibiiseissä, niin tässä remiksissä hyvä tuotanto yhdistyy hyviin melodioihin ja tunnelmaan tavalla, joka nostaa numeron minun kohdalla tonne kybään. :)

Mukavaa introilua noilla padisoundeilla tuossa alussa.. Vakuuttavasti myös lähtee basson ja perinteisen melodianpätkän kanssa jytisemään ekan minuutin paikkeilla. Pianoa kenties kaipaisi vähän kovemmalle.. niin, ja 3. minuutin paikkeilla kuulee hyvin tuon pianon kivasti panoroidun delayn. Mukavata, mukavata... mitähän sitä vielä.. toinen elementti mitä olis kans kaivannut vähän selvemmin kuuluviin on tuo 4:53 starttaava (mainio) melodia. Hyvä kipale!
0   +1 +2
 
9
Hieno biisi kokonaisuudessaan. Näemmä tämä on remix ja alku peräistä en ole kuullut. No saundit on nättejä .... piano on upea (erittäin koukuttava)...

Kikit hitit ja muut oli niin kuin piti .... ehkä toi basso raita oli hieman kulutettu... jossain kohtia mun mielestä liikaaa reverbiä... Ei mun mielestä mitään suuria virheitä sillä kuuntelu nautinto oli nii suuri.

Hyvä biisi. (Pitää katsastaa alkuperäinen)
0   +1 +2
 
10
Chillkix 23.10.2006
Joo, alkuperäinen on hyvä mutta tämä on vielä parempi. (parempi miksaus etc.) Jaa, mitä muuta tästä voi sanoa... Hienoja äänejä ja kaikki mitä voi toivoa. Nice job!
0   +1 +2
 
Anssi H 13.10.2006
Tunnelmallista ja kaunista trancea. Taattua Fleeticeriä jälleen kerran. Tunnelma on vähän edellisiä biisejä paremman oloinen, ja hyvä niin. Soundit ottanut taas askeleen eteenpäin. Vaikka onkin remixi, niin voisin väitellä että tässä on jätkän paras paketti kasassa! :) Loistavaa.
0   +1 +2
 
9
Holmström 07.10.2006
...pakko mennä kehumaan biisin alkuperäistä tekijää... ;) tää on todella loistavasti tehtyä matskuu... ensimmäiset minuutit oli hukassa. Itse piano jätettiin hukkaan pitkäksi aikaa... ok...mutta tulihan se sieltä.... Hienosti tuotettua ja sitä sun omaa soundia täysillä... puhdasta, ja huolella tehtyä... Mutta... Alkuperäisen se oikea särö jäi rokkaamaan meikäläiselle ja menen kohta kehumaan sitä biisiä... ja täysillä... :)
0   +1 +2
 
Zeip 04.10.2006
Laadukkaalta kuulostaa kyllä. Erittäin puhtaasti miksattu "alapää", ei mene mössöksi missään vaiheessa ja se on kuuntelun kannalta todella mieluisaa. Onko jotain uusia laitteita/synia/efuja käytössä vai ihanko vain tarkemmin toteutettu miksaus (aikaisempiin biiseihisi verrattuna). No enivei..Hienon kuuloista menoa. Enpä oikein keksi mitään mihin tarttua tässä arvostelussa :D. Sen verran hyvällä mallilla on miksaus, saundit ja rakenne. Melodia on myös aika nätti, varsinkin pianot nostaa ihokarvat pystyyn :p. Tyylinä on tälläinen hyvin perus suomitrance ja teoksesta kuulee selvästi tekijän kädenjäljen. Hienoa työtä! Jää varmasti playlistiin soimaan parin viikon ajaksi ainakin. :)
0   +1 +2
 
juhku 03.10.2006
Olet kyllä jo niin ammattilainen tällä saralla että ei voi kuin ihailla biisin sulavuutta. :]
0   +1 +2
 
DJ Smash 01.10.2006
Jotenkin..hmm.. jännä alku:) Sellaisia häivettyviä padeja jne... tempoa vois olla pari BPM:ää enemmän, mut kiksu potkii ihan mallikkaasti :P Melko melodista, ja kun melodioiden määrä kasvaa, niin muuttaa mielensä kiksun suhteen; Hieman kovemmalle olisi voinut säätää. Pianot ovat hienon kuuloisia, kivasti peittyvät taustoihin mutta ei liikaa :) Muutenkin taustat ja ylipäänsä kokonaisuus tuo sellaisen leijailevan tunnelman, jota nykyajan mikseritrancessa kuulee ihan liian vähän. Sellainen kivan hypnoottinen olotila.
Sitten mneo rauhoittuu ja tulee hieman hiljaisempi vaihe. Pianot hiljaisuudessa kuulostavat raikkailta ja se kohta, kun melodiat alkavat tulla taustalta, niin fiilis nousee samalla tahdilla :) Koko rakenteluosuus on erittäin hyvin thety ja melodiat hyvin toimivia. Breakdown toimii hyvin mutta jälleen kiksun heikkous tulee esiin sillä, että fiilis ei pääse ihan niin ylös kuin mahdollista. Mutta tuon kiksun jälkeen muuta vikaa kappaleessa ei olekaan :P Kiitos tästä ja jatka ihmeessä samaan malliin :)
0   +1 +2
 
8
TheReal 28.09.2006
Ihan kivan kuuloista. Miksaus on hyvä ja muutenkin kaikki on paikoillaan. Rakenne toimii hyvin ja bassolinja on mun makuun. Melodia ei ollut ihan mun makuun vaikka aika kaunis oli. Breaksukohta sopi tähän biisiin hyvin. Kokonaisuus/"kertsi" kuulosti hyvältä. Oon kyllä parempaa biisiä sulta kuullut mutta tuotannollisesti kuulosti hyvältä ja kyllä on ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen. Jatka tästä! :P
0   +1 +2
 
Aurisgale 27.09.2006
Mukava yllättäjä kulman takaa. Bassline ja alakerran väritykset ovat tyyliltään hyvin suomalaista. Tekniikka ja toteutus kättelevät lämpimästi tässä biisissä käsiään. Piano on hiukan liikaa taustalla, vaikka siinä onkin melodisesti vahva teema. Melodia on hieno. Soundit ovat omaan makuun juuri sopivan hellän päättäväiset, sillä miksaus tuntuu olevan juuri paikoillaan, eikä melkein. Padien aaltoilu äänenvoimakkuudessa toimii hienosti.

Melodiakohdissa (mainpart) en pidä niin runsaasti bassolinjan voimakkaasta laskusta, kun tulee jotenkin vino ja kieroutunut olo siitä itselleni. Ilman laskua oma korva ei hälyttäisi siinä ollenkaan... pienen totuttelun jälkeen lasku menettelee kohtuuhyvin. Pieni juttu.

Kaikesta huolimatta on niin helvetin laadukasta tasoa täältä, että ihan huimaa tätä pientä päänuppia. Tuotanto arvot ovat mikseritason yli ulkopuolella kauniisti. Tekniikan puolesta paras biisisi. Mahtava biisi, joka jää kyllä myös omaan soittoon varmasti pidemmäksi aikaa. Hyvä harppaus sinulta. Tästä ei voi mennä kuin hyvään suuntaan.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 26.09.2006
Tässä iskee tunnelma. Alkuperäisestä hyvin vedetty juurikin parhaita puolia tähän biisiin. Piano sais olla hiukan puhtaampi/kirkkaampi/eloisampi tai sitten vaan vähän kovemmalla. Aika vittumainen tuo pianosoundi miksata hyvin, kun meinaa yltyä aina joko liian pistäväksi, tai sitten tämmöseks vähä turhan utuiseks. 3 minsan ja -> kohdalla alkuperäisen linjaa vetävä piano toimii taustapadien/kikkailujen kanssa hienosti. Tää on aika letkeetä ja rauhallista popittelua ja kyllähän tätä mielellään soittelee. Remiksinä erittäin hyvä, koska tästä kyllä kuulee kuka tämän on tuottanut, mutta tästä tunnistaa myös mukavasti alkuperäisen teoksen teemat. Tuotanto kuulostais sulla menneen hieman eteenpäin jälleen. Hyvä homma. Kyllä nyt taas kiitettävää pukkaa. :)
0   +1 +2
 
9
Valandir 25.09.2006
Ihan aluksi pitää sanoa, että en ole alkuperäistä vielä kuullut, elikkä varmaan sekin pitää tässä käydä katsastamassa heti kun vain aika riittää. Alkaapi hyvinkin tutusti, suorastaan Fleeticermaisesti. Bassorumpu kuulostaa hyvinkin jämäkältä ja perkussiolinjat näpyttävät mukavasti. Hienoa efekointia taustalla. Sitten 0:29 tuleekin vähän enemmän menoa mukana, bassolinja tykittää kivasti. Fleeticermaiset melodialinjat alkavatkin siinä kivasti plimputtamaan ennen minuuttia ja hyvällä menolla mennään eteenpäin. Clappi on myöskin erittäin jämäkkä, ja sopii muhkean basarin kanssa hyvin yhteen. 1:25 tuleekin sitten pianoa mukaan, joka on tosi hyvin sovitettu biisiin ja toimii taustalla erittäin hyvin. Äänenlaatu on suorastaan mitä mainioin, todella ammattimaisesti miksattu. 2:23 tuleekin sitten vähän toivottua breikkia, joka taannuttaa menoa jämäkästi. 2:51 alkaakin sitten jo odotettu breakdown ja tuossa kolmen minuutin kohdalla melodiat säväyttävät. Piano olisi kyllä voinut olla jotenkin muhkeampi, koska vaikkakin sovitus toimii loistavasti, niin se jää turhan simppelin kuuloiseksi. Padit kuulostavat hyvin muhkeilta, ja pientä breakbeattiakin tulee messiin, joka sopivasti häilyy taustalla jättäen kuuntelijan odottelemaan pääkohtausta. 3:56 lähteekin sitten taustalta tulemaan hyvinkin maukkaan kuuloinen syna, joka vetää hyvää linjaa. Äänet häilyvät kivasti taustalle antaen synalle tilaa ja saadakseen synan tulemaan tarpeeksi eteen. 4:25 lähteekin sitten pääkohtaus käyntiin, mutta ehkä turhan laimeasti. Äänenlaadultaan tosin erinomainen, eikä mene missään vaiheessa puuroksi. 4:56 tuleekin sitten hyvinkin oldskoolmainen syna, joka on hyvin sovitettu muiden synien kanssa yhteen, elikkä sekin toimii jämäkästi, tosin sen soiminen jää turhankin lyhyeksi. Hyvään tahtiin tiputellaan elementtejä outroa varten tuossa ennen kuutta minuuttia ja kuuten ja puoleen minuuttiin asti mennäänkin sitten myös elementtejä tiputellessa. Outro toimiikin tosi hyvin ja on erittäin DJ-ystävällinen. Lopetus on jees.

Kokonaisuudessaan kyllä oikein mahtava biisi, vaikka valittamisen aihettakin löytyi. Niinkuin jo aikasemmin mainitsinkin, niin äänenlaadultaan tämä on ihan huippuluokkaa, eikä äänenlaadun kannalta ole havaittavissa pientäkään virhettä. Molemmat, rakentelu ja rakenne toimivat myös erittäin hyvin, vaikkakin pääkohtausta olisi vielä ehkä hieman saanut venytettyä. Tässä biisissä toimii kaikki elementit yhdessä erittäin hyvin ja palaset vain yksinkertaisesti loksahtavat sopivaan tahtiin kohdalleen, ehkäpä liiankin arvattavalla tahdilla. Melodiakin on ihan kiva, mutta eipä mikään niin fenomenaalinen, hieman surullinen ja sopivasti nostattava, elikkä soundtrackissa varmasti itkettäisi. Niinkuin aikaisemmissa tuotoksissasi, pää heiluu ja jalka paukuttaa lattiaa jykevän menon tahdissa. Biisin pehmeässä kokonaisteemassa pysytään alusta loppuun, eikä missään vaiheessa vedetä yli liian voimakkailla synilla tai padeilla. Jotenkin rentouttava ja rauhallinen loppufiilis tästä jää mieleen, ja samalla myös jotenkin haikea. Biisistä ei sinäänsä mitään puutu (tai ainakaan ei nyt oikein mitään mieleen juolahda), mutta kympin arvoiseksi tämä ei yllä, vaikkakin tuotannolta sen varmasti ansaitsisi. Tosin kympistä ei todellakaan kauaksi jäädä, koska numeroksi rapsahtaa erittäin ansaittu yhdeksikkö, joka ei kaduta ollenkaan, koska loppupeleissä tämä luultavasti sen kympin ansaitsisikin. Ei vaan riitä rahkeet siihen. Kokonaisuudessaan erittäin hyvä biisi ja faneille varmastikin odotettu teos, kuten esimerkiksi minulle. Tämäpä taas latautuu tästä omaan henkilökohtaiseen Fleeticer -kansiooni. Hyvä kuulla pitkästä aikaa uutta Fleeticer -materiaalia, ja toivottavasti kuulee jatkossakin, vaikka siitä nyt joutuisikin maksamaan (jos sitä levysopparia nimittäin tulee). Ja toivottavasti sieltä rapsahtaa se levysoppari jossain vaiheessa, koska sinä jos joku sen olet ansainnut. Pidämme peukkuja, hyvä hyvä.
0   +1 +2
 
10
T-Sync 25.09.2006
tulihan siihen yksi typo; piti sanoa että tässä pääsee tuo aivan loistava pianolinja oikeuksiinsa :)
0   +1 +2
 
10
T-Sync 25.09.2006
loistava remixi. tykkään alkuperäisestä biisistäkin, mutta tässä on kaikki paremmin balanssissa, miksaus on tosi loistavaa, ja saundit hivelee korvia. tässä pääsee myös paremmin tuo aivan loistava pianolinja esille.

tässä on kyllä biisi joka kuuluu mikserin parhaimmistoon tunnelmaltaan, miksaukseltaan ja soundeiltaan.
0   +1 +2
 
10
miikkav 24.09.2006
Biisi alkaa kivoilla efekteillä ja samantien lähdetään vauhtiin, että ei ainakaan mitään turhaa parin minuutin kickin tamppaamista siellä ole..

Piano alkaakin sitten kanssa pian, niinkun jo mainittu piano on todella hyvä, tosi kauniin melodian ja soundin siihen oot saanut! :) basso on sitä perushyvää mutta kivasti tuo menoa tähän kappaleeseen..

miksaus ja masterointi tosiaan kohdallaan niinkuin odottaa saattoikin. Nyt tässä suvannon alussa pieno kuulostaa erittäin kivalta varsinkin. pientä breaksin tyylistä rummutteluakin saatu mukaan mikä on ihan kiva lisä myöskin..

kertosäe kuulostaa hyvältä, mukavan rauhallinen ja silti kivasti menoa, padit on onnistuneet hyvin, ja taitaa olla pientä kivaa ininääkin mukana ainakin kertosäkeessä?

rakenne on aika perus, eli ei mitään valittamista tälläkään kertaa, mitään rakentavaa kritiikkiä on jotenkin vaikee tästä mennä antamaan, ei pahemmin mitään puutteita ole biisissä ja kun on masterointikin niin kohdallaan, että mitäs tässä turhia valituksia keksimään!

Oli kyllä sen verran kova kappale tunnelmansa ja laatunsa puolesta, että annetaan tällä kertaa 9,5 joka pyöristyy sinne täysiin lukemiin kerrankin sitten :) Parhaita biisejä mitä oon mikserissä kuullu!
0   +1 +2
 
10
Frostbite 24.09.2006
Wow. Onpas laadukasta. Tällainen oli eka miete kun lähdin tätä kuuntelemaan. Protasoinen miksaus, täytyy myöntää. Ja kun tän suhteuttaa mikseritasoon niin täähän on super!

Äänet on hiton hyvässä balanssissa. Hirmu pehmeä, mutta silti selkeä ja kirkas sointi. Ei mitään moittimistä sen suhteen.

Rakenne on sit ihan perustrancekamaa, että eipä nyt siitäkään kauheammin voi mennä kritiikkiä antamaan. Kaikki toimii. Suvanto on kaunis ja nosto kans. Melodiat ovat hienoja ja saavat jalan väkisin tamppaamaan tätä kuunnellessa.

Tästä ei voi muuta sanoa kuin että, TOIMII!
0   +1 +2