Seeker's Lament (feat Anet)

Project Retouch

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
seveli 03.11.2006
Tässä on kauniit ja ilmavat taustan. Padisoundit toimii loistavasti, kuten tuo kitaramainen soundi kertosäkeessä. Biisi on myös mieleenpainuva, etenkin kertosäe. Laulu voisi olla hieman voimakkaampi (ts. kovempaa laulettu). Ymmärrän kyllä, että tässä on haettu tällaista pehmeyttä. Pieni särmä ei kuitenkaan olisi pahitteeksi. Erittäin lupaavaa matskua joka tapauksessa!
0   +1 +2
 
10
Quarius 12.10.2006
Tämähän on kerrassaan kaunista! (siis oikeastaan koko projekti!) Piano on suht perinteinen... mutta niin toimiva ja nätti. Muutenkin soundit ovat kohdallaan. Mutta sitten laulu.
Aloittava mies ääni on jotenkin koulimaton ja karu mutta aiheuttaa mahtavat vibat ja sopii tähän loistavasti. Sitten naisääni mukaan ja eikuin tunnelma paranee. Ja kun alkaa kolmiääninen satsi niin täällä päässä kulkee jo kylmiä väreitä kuuntelijan läpi! Niin yksinkertaista, jotenkin karua ja silti niin kaunista...
Jossakin vilahtaa muutama epävireinen kohta mutta kun vähän aikaa kuuntelee ne häviävät jonnekin taka-alalle. Ehkä jopa ikään kuin kuuluvat tähän kappaleeseen.

Kiitos hyvästä kappaleesta! Näin syksyllä tämmöinen herättää ihan kummia tuntemuksia. :) Lienevätkö yhtyeen jäsenetkin ammentaneet inspiraatiota syksystä?
Loistavaa...
0   +1 +2