Look Down From The Stars

No More Arable Land

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
_whisper 12.09.2007
Mitää? Mis kohtaa huilua kuuluu? Joko mul on huono kuulo tai sit kone on ihan paska. _DD
Nupit kaakkoon ja antaa palaa! Hiton hyvä biisi !!!
0   +1 +2
 
10
_whisper 12.09.2007
Mitää? Mis kohtaa huilua kuuluu? Joko mul on huono kuulo tai sit kone on ihan paska. _DD
Nupit kaakkoon ja antaa palaa! Hiton hyvä biisi !!!
0   +1 +2
 
8
Milaca 12.12.2006
en tiedä miks mut toi piano on mun korville liian kirkas, eli ottaa vähän päästä :)..muuten ihan ok.
0   +1 +2
 
10
dekadem 05.12.2006
Aivan huippusaundia.
0   +1 +2
 
9
alte 29.10.2006
Hillittömän upea chillistely ralli. Pojot sinnepäin tuosta bassoraidasta, olipa vaan menevä. Päämelodia todella kaunista, vähän puskee korville liian korkeana saundina (vai miten sen sanois) Kestää usean kuuntelun. Kiitosta.
0   +1 +2
 
9
Grandeville 27.10.2006
Kyllä tämä paikkansa ansaitsi tuossa viikon biisivalinnan paikalla.. Tämä on tosi mielenkiintoista. Edellinen kommentoija näyttää heittäneen kehiin kommentin American Beautysta, ja aivan sama kävi ensikuuntelulla mielessä. American Beauty on kenties hienoinpia elokuvakokonaisuuksia mielestäni, eli tälle biisille siitä tulee vain pisteitä.

Kaikki elektronisuus yhdistettynä tällaiseen etnoilun perusfiilikseen, äänimaailmat ja aikamoinen pintajännitys toimivat tosi hyvin. Rumpukomppi on hauska, ja hakee tosi kivasti jauhavan poljennon tähän, jos nyt vaikka vertaa kuvitelmaan, millainen se olisi suorana.

Todellista tunnelmamusiikkia sanan ehkä käyttökelpoisimmassa merkityksessä.
0   +1 +2
 
JamesMercy 26.10.2006
Vahva aloitus. Rumpupolitiikka ei ainakaan alussa tunnu iskevän itseeni ihan täysillä, tuntuu semmoiselta randomin soundin heittelyltä eri kohtiin. Edetessä alkaa siihenkin päästä sisään, mutta kaikkein mieluisinta antia se ei minulle tosiaan ole. Basso on sitä vastoin oikein nautittava, kuljettelee mukavasti. Melodiapuoli on jo kovin psykehenkistä, ehkä turhankin hajanaista - punainen lanka jää uupumaan. Kaikki soundit ovat kuitenkin erinomaisia, ja miksaus on sangen laadukas. Pehmeä kokonaissoundi, mikään ei ärsytä. Rakenne toimii oikein hyvin, pitkällekin kestolle on löydetty riittävästi elementtejä ja pistetty koukkua taas aina sopivin väliajoin. Breikkikin oli erittäin mieluisa. Ei tästä pahemmin valittamisia keksi, oikein mainio kappale. Ansaitsee paikkansa vbv:nä.
0   +1 +2
 
9
Fuck Aksaj 24.10.2006
vähän jotain häikkää noissa rummuissa ja toi leadi käy kyllä korvaan aika pahasti välillä. mutta onhan tää kyllä ysin biisi(!).
0   +1 +2
 
10
cybercuicca 24.10.2006
Helvetti mitä usvaa :) toimii ihan täpöllä. Soundit ovat uskomattoman hyvin balanssissa. Bassokin antaa munansa biisiin aina kun sitä tarvitaan. ihan oli kympin arvoinen tekele.
0   +1 +2