Laulu siviilipalveluslaist a

Daniel Koskinen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Romahdus 12.12.2006
Vaikkei ottaisi huomioon luomisympäristöä ja äänitysolosuhteita, tämä on oikein asiantuntevan kuuloinen toteutus. Raapivaa ironiaa hellällä otteella. Kai te olette ehdottanut tätä jo valtakunnallisesti esitettäväksi kutsuntoihin, aina heti sen mukaansatempaavan inttivideon jälkeen? Tai ehkä jopa livekiertue?

Kumpaankohan suuntaan muuttuisi sivari-ilmoittautumiset...
0   +1 +2
 
10
semihc 12.10.2006
Tänä on vaan hyvä :)

Lakitietoa joka kuuluu jokaisen kansalaisen korville.
Ja sävellyksenähän tämä on myös loistava. Seitsemän minsaa ei ole lainkaan liian paljon tätä mukavaa musiikkia
0   +1 +2
 
10
Gino Thomas 09.10.2006
Johan tulin informoiduksi! Suoraan lakikirjasta ja muista sääntökirjoista palveluoppaista lainattujen tekstien laulamisessahan on jo esimerkiksi M.A. Numminen - päällimmäisenä mieleen tulevan mainitakseni - kunnostautunut. Silti en kokisi tätä genreä aivan loppuun kalutuksikaan.

Ja kappalehan on silkkaa timanttia! Puolentoista minuutin kohdalla mukaan tullut yhden kielen surinakitarointi vibroilla toi etäisesti Queenin tuotannon mieleen. Polveileva biisi muutenkin muistuttaa etäisesti edellä mainittua artistin parhaimpia tuotoksia harhailunsa osalta. Ja voisi tästä muihinkin artisteihin vedellä viivoja, kuten vaikutteena mainittuun Ultra Bra'han mutta toisaalta liiallinen muihin artisteihin viittaminen ei tekisi tälle teokselle oikeutta. Mielestäni tässä kuljetaan yleiseen reitinvalintaan nähden suorastaan röyhkeän omaperäistä reittiä pitkin. Ja sehän on nähdäkseni: yhteiskunnalle hyödyllistä työtä, a'aaha!
0   +1 +2
 
8
aaro 19.10.2006
vanha mutta hyvä idea ja toteutus onnistunut helkatin hyvin
0   +1 +2
 
9
JesuaSukaton 24.06.2008
Hakenut Ultra Bran tapaan selvästi vaikutteita taistolais-balladeista. Laatu.
0   +1 +2