Nuclear Decay

Dethera

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

6
MelkorkaR 25.10.2007
Tässä laulussa kiinnitin koko ajan huomiota tuohon rumpuun joka kuullosti ihan ämpäriltä =D oikeestaa siinä meniki sitte koko huomio muulta biisiltä..eli liian pistävästi tuli se sieltä esiin..
0   +1 +2
 
8
Hatesociety 02.08.2007
Kyllä tämä on teidän ykköstä.Suht asiallinen koko veisu.Murinasta örinään juttuja voisi vähän treenata,ei kaikissa kohdissa oikein toimi.
Tässä turha tiluttelu on jätetty pois,hyvä sanon minä.
Mutta tyyli ei ole vielläkään minun mieleeni joten olen ankara,8.
0   +1 +2
 
8
Blackhammer 02.08.2007
Matala gruntti mahtavaa, korkeammasta en koskaan hirveästi pitänyt ylipäänsäkään, paitsi jos aivan äärimmäisen nerokasta, biisi itsessään ihan menevää tavaraa, tykkään itse vähän räkäisemmistä soundeista enemmän. Taitoa näyttää olevan, mutta fiiliskään ei saa unohtuamatkan varrella. 8 annan.
0   +1 +2
 
8
theputrefication 29.07.2007
kyllä tämmöisellä vielä jonnekkin pääsee, iskevä tempo.. KARU MEININKI! -Spiidi och Saku
0   +1 +2
 
Mr. Doom 27.07.2007
Hyvän kuulosta paahtoa. Riffit on tarttuvia ja erityiseseti laulu kuulostaa todella hyvältä. plussaa myös siitä että soolossa oli melodiaa eikä se ollut pelkkää päätöntä vibrakangen raiskusta. biisistä olisi ehkä voinut saada vielä paremman jossitä olisi typistänyt hiukan, mutta Mokomaa lainaten: "tästä on hyvä jatkaa virsta kerrallaan"
0   +1 +2
 
9
Breeding Sky 27.07.2007
Äänelaatu ei oo mikää paras mut hyvin toimii...toi oli hieno toi lauluääne vaihtelemine.
0   +1 +2
 
8
seppo_taalasmaa 12.06.2007
Ihan ok riffejä, väliosan kitaramelodiasta tuli aivan mieleen Carcass (eli siitä plussaa). Miinusta saundeista, varsinkin basari- ja virvelisaundi häiritsivät. Sanoisin että ihan hyvää kamaa.
0   +1 +2
 
9
Tekker- 19.05.2007
Asenteikasta mättöä, erityisesti korvaa miellyttää kitarasoolon luoma kontrasti muuhun biisiin, tosin pitkien soolojen suurena ystävänä jäin toivomaan yhä pidempää ja yhä monimuotoisempaa sooloilua, varsinkin kun bändin kitarasankareilta moinen vaikuttaisi taittuvan. Riffiä on moneen lähtöön ja kitaratyöskentelyyn on muutenkin selkeästi hyvin panostettu. Myös laulussa löytyy mukavasti diversiteettiä.

Lyriikkapuoli nostaa suupielet hymyyn, eipä tässä mitään sinuhe egyptiläistä ollakaan kirjoittamassa. Jälkeenpäin ajatellen eipä hirveästi voi ajatellakaan tälle biisille parempaa aihetta kuin epäkuolleiden laumat. :D tykkään.
0   +1 +2
 
9
Bore-gear 07.01.2007
Aloitusriffi potkii hyvin. Virvelisoundi vähän turhan tynnyri, muuten soundit kyl aika kohdillaan. Ehkä se melodia/soolo ois voinut käydä vähän enemmän kasvoille. Laulut iskee. Aika kivaahan tämä on.
0   +1 +2
 
8
Impact 06.11.2006
Vitun hienot melodiat, miksaamalla tästä sais paljon paremman kuulosta. Rumpali vähän jätättää filleissä ( tai en tiiä, sekoilee vähän ) Muuten ei virheet viillä korvaa... Hauskat vingahtelut, värittävät biisiä ja tekevät muutenki mielenkiintoisemman. Classinen soolo on aivan loistava, tulee oikee hymy huuleen. Laulut sais olla ehkä vähän persoonallisemmat, sillä tuommosta örjyntää on aikalailla jokapuolella tällähetkellä... Mutta siis, kuulostaa tuo örinä toki hyvältä. Kaikin puolin menevä biisi, mutta lopusta vähän jäi puuttumaan se potkasu leukaan. Tästä on todella hyvä jatkaa :D

The Prince of betreyalillahan sen teittekin, mut sen mä kommentoin. :P
0   +1 +2
 
9
kaladrien 31.10.2006
mä tykkäsin tästä vähän enemmän ku tosta the price og betrayalista, en tiiä, jotenki tää iski vaan enemmän. oli sopiva tempo ja kaikkee.
kitara oli just hyvä.
0   +1 +2
 
7
Rutkimus 25.10.2006
Tuplavokaalit toimii. Kokonaisuutena ei ihan nii kova ku toi toinen uus. Virvelisaundi ei mun korvaa kyl hivele. okei mut neoklassist trässii. pakko antaa respekti koittaa ujuttaa noin perinteitä kunnioittavaan musiikkiin tommosia melodioita:) Ehkei paras mahdollinen vaihtoehto mut pisti ainaki hymyilemää.
0   +1 +2
 
6
_Panzerfaust_ 18.10.2006
No tässä onkin sitten oikea kliseiden sirkus niin sävellyksellisesti kuin sovituksellisestikin. Vaikka tekninen toteutus on hyvä, niin riffit on pääosin makuuni liian melodis voittoisia ja käyttettyjä. Toki parissa kohtaa ilmeni ihan mukavia kikkoja ja progelle haiskahtavia ilmaisuja joista tykkäsin.
Noin muuten ei tämä riemuraita päihitä missään kohtaa The Price of Betraylia.

PS. Rumpalille propsit tämän osalta, Pari kivaa komppia oli ujutettu sekaan :)
0   +1 +2
 
9
Ihan hieno biisi sinällään, mut noi vähänki träshimäisemmät kohat/riffit ei oikein iskeny..Mä en vaa älyy, miks niiden melodiat on tommosii ihmeellisii..Muuten biisi oli ihan sairaan hienon kuulosta.
Sooloiluissa ja muissa jutuissa oli käytetty aivoja ja yritetty jotain erilaista..
Oliko virvelin soundi tarkotuksella ?..en tiä, joihinki kohtii meni, mut joissain kohtii se vaan ärsytti..Aika tajuttoman loistava biisi kyllä muuten..Noi träsh kohatki menee nii tästä irtoo 9½.....(pyöristetään)....kas..10 :D
0   +1 +2
 
9
OnniManni_ 31.07.2007
alkuriffi iski todella mut virvelikuulosti ihan ku tynnyrii hakattais.
mut ei se mitään, upea biisi.
kitarat oli todella upeet, ja ne thrash riffit
oli mitä parhautta. iha menevä ralli.
0   +1 +2
 
8
s'eth 02.08.2007
ei ollut kyllä oikeen mitään pahaa sanottavaa.. tietty saundeihin saa aina panostaa mutta soitanta oli hyvää.
0   +1 +2