Where

Malahide

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
One Man 07.08.2007
Lauluääni tosi makee tässä biisissä ja muutenkin nätti melodia:)
+2   +1 +2
 
9
jarpat 26.05.2007
Mullon joskus tapana kuunnella vanhempia ralleja vertailun vuoksi, jos ja kun jotain uutta ilmenee ja aattelin, että mikähän tääkin biisi oli, kun oon näköjään tästäkin ysin antanu, mutta enpä ihmettele enääkään (?). Saamarin hieno biisi ja niin upeesti vedetty, että eipä ihime, jotta on ysi lojahtanu. Reilu ysi, vaikkei nyt deseihin mentäiskään. Respect...
+2   +1 +2
 
9
Ei jumankeuta tuota ääntä...

Biisi lähtee vain menemään omia teitään vieden kuulijan sinne jonnekin, milloin oltiin sitä ja tätä, ja mitä tullaan olemaan...

Aikas mainiota veivausta kaikenkaikkiaan tämä kooste. Ja soihan se kitara, taas kauniisti, voi että...
+2   +1 +2
 
10
sir.henry 26.03.2007
Materiaalihan paranee ajan myötä, mutta sehän on selvää että ylöspäin mentäessä on luvassa pelkkää hyvää. Kerkesin aiemmin kommentoida enkun lausuntaa, nyt se on selvästi askeleen edellä. Soundeista tulee väkisin
mieleen Karjalaisen Electric Sauna yhtye. Kuitenkin: niin hyvää on, että toisen kuuntelukerran jälkeen on lätkäistävä 10 tauluun.
+2   +1 +2
 
9
dazzling 21.03.2007
Hienoa musiikkia! Aika simppeli sovitus, mutta laulu ja kitarointi toimi niin hyvin, ettei juuri muuta tarvitakaa. Stemmat täytyy vielä mainita erikseen, oli sen verran mahtavan kuuloiset. Kaunista! :)
+2   +1 +2
 
8
poo 28.01.2007
Tulipas kesäinen olo tästä biisistä. Laulu(t) ja soitanta sujuu. Magee ääni solistilla!
Pieni miinus on pakko antaa siirappisista sanoista mut oli kyllä piristävä veisu.
+2   +1 +2
 
9
Johann 07.01.2007
Todella miellyttävän kuulloinen biisi. Kaikki toimi hienosti ja laulu oli mainio. Hyvä hyvä!
+2   +1 +2
 
theplan 12.12.2006
Hienonhieno tunnelma on tässä teoksessa. Hyvä ettei tätä lähdetty koristelemaan tämän enempää. Slidessa todella hieno ja kuulas soundi.

Tulkinnassa on tunnetta mukana. Kaikin puolin biisi henkii aitoutta ja omistautumista. Mukava idea tuossa lopussa kun biisi on ikään kuin jo loppumassa ja tuntee jo lievää pettymystä, että joko se nyt loppui, niin tuleekin vielä se jumalainen slidesoundi ja kertsi...

Sävellys ja sanoitus ovat nekin ykkösluokkaa. Jälleen kerran on niukoista raaka-aineista syntynyt erinomaisen sykähdyttävä kokonaisuus. Huikean mahtava biisi!
+2   +1 +2
 
9
m-berg 26.11.2006
Erittäin pirteä ralli. Iloinen mieli tulee tätä kuunnellessa. Laulut kuulostaa hyvältä ja nais-stemmat taustalla kirsikkana kakunpäällä. JA kunnon länkkäriskitoista tulee aina plussaa ;)
+2   +1 +2
 
9
jarpat 23.10.2006
Eipä tässä paljon muuta tule mieleen, kuin mitä tuossa edellä ovat heebot jo kommanneet. En varmaan kovin paljoa ihan tämän kaltaista(kaan) musiikkia ole tainnut kuunnella, mutta tässä lajityypissä -oli nyt "genre" sitten ihan mikä hyvänsä - tämä on ihan loistavaa tuotantoa. Saattoi olla jopa käheintä V:tä ever.
Kun tekis mieli sanoa vaan eri asioista että kaunista, kaunista, kaunista jne. mutta kun se kuullostaa niin tylsältä (siis sen hokeminen), niin sanotaan nyt ei kritiikkinä vaan miun maun mukkaan, kun oikein nojasin taaksepäin ja makustelin, etteikö perhana tästäkään muka mitään löydy, niinni tuota että ehkä tuo slaikkarin soundi vähän yllätti, vaikka kauniisti sekin oli vedetty, mutta ehkä tässä vielä paremmin stailiin olis sopinunna nimittäin näetsen tämä tämä tämä huuljharppu... Hieno biisi kyllä, on.
+2   +1 +2
 
9
jussial 23.10.2006
Aivan loistava veto! Tää on todella omiaan "mies ja kitara" -vetona, toimis mainiosti jossain katkuisessa pubissa. Slaidisoolo toimii hyvin ja on tarkasti soitettu. Laulu istuu loistavasti ja pienet falsettistemmat anto kivan säväyksen. Kyllä, hieno biisi, jää päähän.
+2   +1 +2
 
10
korpikorppi 20.10.2006
No niin, pohjoisen divisioonan Jerry Jeff Walker taasen vauhdissa! Pysy valitsemallasi tiellä, olet tosi vahva sing&songwriter. Kauniita, herkkiä biisejä, loistavat tekstit, tykkään kovasti. Niin ja slide kelpaa aina, tietty.
+2   +1 +2