set me free

lara c

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Kali 19.02.2008
sen verran hyvän kuulosta et taidampa faniutua :)
0   +1 +2
 
9
Black Dog 01.06.2007
Sensuelli, vivahteikas ääni, jota laulajaa osaa käyttää upeasti. Sähkökitara tuo biisiin kaivattua rosoisuutta. Hieman kaipailin näin tunteikkaaseen biisiin enemmän melodisuutta, joka nostaisi sen vieläkin korkeammalle tasolle...silti se toimii nytkin.
Ehdottomasti kannattaa tehdä lisää matskua...
0   +1 +2
 
9
Zara S 07.01.2007
Tuli vielä mieleen yks juttu; voisit olla Suomen Tori Amos... :)
0   +1 +2
 
9
Zara S 01.01.2007
Biisi ei todellakaan ole lattean suloinen pläjäys niinkuin joku tuossa aikaisemmassa kommentissa selitti!
Aitoa fiilistä, tunnelmointia, sielukas melodia, sanoitus ääni ja laulutyyli pitää otteessaan loppuun asti. Tätä matskua haluaa kuulla ehdottomasti lisää!!! Biisi menee syvälle sieluun ja herättää kuulijassa yllättävästi sielua nostattavaa fiilistä, vaikka surumielinen biisi onkin...Jättää myös sieluun kaipuun kuulla lisää tämän tyylistä musaa, sun laulamana!
Biisi ei jää vain tyhjänpäiväisen kauniiksi niinkuin esim. "idolisi" Mariah Careyn pintaliitävät rakkaushömpät ja laulusi kuullostaa aidosti sielukkaalta. Esityksesi pitää yksinkertaisesti vain otteessaan, siitäkin huolimatta että taustat ovat selkeästi vielä keskeneräiset ja jääneet akustiselle tasolle!!

Äänimateriaalisi on erinomainen ja äänenkäytössäsi on tyyliä. Lauluäänessäsi ja -tavassasi on herkkyyttä ja olisit raikas tuulahdus nykyisillä musiikkimarkkinoilla.Sun kannattaa ehdotomasti jatkaa biisien tekoa ja kehittää laulutekniikkaasi; sussa on potentiaalia vaikka mihin!Lisäks olis hauska kuulla myös vähän rohkeampia biisejä sulta Set Me Free-biisin tyylisten lisäksi!
Hitto jos sua vois kuulla livenä jossain!!??Täs olis nimittäin yks uusi fani lisää!Lisää vaan matskua nettiin Girl!!!
0   +1 +2
 
10
Vergilius 29.12.2006
persoonallisesta äänestä ja laulutyylistä erityisesti pointsit :)
sävel on myös korviihuumaava ja toimiva :D
ei täs voi sanoo ku, et jatka tekemistä :)

-Vergilius
0   +1 +2
 
9
Roby S. 30.11.2006
Piano ja tyttö -meininki toimii jos laulun taso on näinkin hyvä. Pianon soitossa on tunnelmaa. M tykkäsin.
0   +1 +2
 
8
Äärettömän viehättävä ääni jota voisi käyttää todella paljon rohkeammin. Ääntäsi kuuntelee hyvin mielellään, vaan itse biisi on kuitenkin lattean suloinen pläjäys. Kiitos kauniista äänenkäytöstäsi ja sen tuomasta kivasta fiiliksestä =)
0   +1 +2