Blind Luck

Cions

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Ilmiselvä 18.12.2006
Tuotannollisesti ihan samat jutut kuin edellisessäkin. Tässäkin tuntuu olevan epäsynkkaa soitinten välillä, rummut menee jäljessä muista soittimista, lisäksi ovat miksauksellisesti jotenkin turhan vaimeiksi jätetyt. Se kompurointi/kevyt säröttely voisi tehdä hyvää. Basso taitaa muuten olla vähän epävireessä.

Sisällöksellisesti kaunista, tosin jotenkin ehkä turhan taustanomaista. Kaipaisin sellaista jotain raivokasta irtiottoa perusmeiningistä, jotenkin tuntuu että jutuissasi on potentiaalia vaikka mihin mutta turhan varovaisuuden takia se täysi potentiaali jää vielä jonnekin horisonttiin. Psykedeliaa, luovaa hulluutta, jotain tajuntaalaajentavaa! Sitä kaipaan!
0   +1 +2
 
10
makes69 18.11.2006
Huisin hieno teos jopa kunnianhimoinenkin ja sitähän riittää täällä ja onnistutaan.Kypä kehiin. Loisto veto.
0   +1 +2
 
10
Janne T 12.11.2006
Haitarin käyttö tämän tyylisessä musassa toi hiukan mieleen Korpi Ensemblen - ja sehän on hyvä se. Kaiken kaikkiaan hieno biisi. Eri soitinten rytmiikat ei tuntunu kaikissa kohdissa ihan täysin liimaantuvan yhdeksi matoksi, mutta toisaalta tunnelma on kokoajan niin vahva, ettei se juurikaan haitannut mitään. Tuo kolmen minuutin kohdassa tuleva sulava tauko ja paluu aluksi pelkän synan voimin kuulostaa tautisen hienolta. Varsin loistava teos.
0   +1 +2
 
Siddhartha 11.11.2006
helvetin hyvä ja laimee tunnelma. tää tykkää kyllä kun hullu....mikä siis olenkin!!
hhm... tavallaan toi rumpu särkee jotenkin harmoniaa, mut taas toisaalta se taitaa ollakin just se koukku tässä. en sano mitään pahaa, sanon vaan hyvää.
haitari on just mellevä
0   +1 +2
 
10
Norman Bass 09.11.2006
I am a daydreamer in Paris, or in New York, or where ever I go. Beautiful.
0   +1 +2
 
9
digius 09.11.2006
Miellyttävällä teemalla lähti tämä "pitkällä introlla" varustettu argentiinalais-brasilialais-lattari-vaikutteinen melankolinen teos.
Eikäkö tarkoitan että minusta tää lähti kunnolla käyntiin vasta 1.56 jolloin stringsit tuli mukaan ja biisi sai kunnolla ilmaa siipiensä alle.
Mainiosti biisi siis kasvoi eikä tuntunut pitkältä laisinkaan, ja suvantovaihe herätteli vielä kuulijaa päiväuneksimasta liikaa.
Hyviä soundeja oli tosi paljon, ehkä haitarisoundi ohuehko..epäilin jopa että oliko kyseessä sample, mut jos oli mikitetty niin ymmärrän soundin vangitsemisen vaikeuden.
Dramaattinen lopetus, se oli tyylikäs!
0   +1 +2
 
Purple Helmet 07.11.2006
Haitarilla saadaan aikaan aivan omanlaisensa tunnelma. Synat täydentävät hienosti kokonaisuutta. Itse asiassa juuri noi synat ansaitsevatkin erikoismaininnan, niin hyviltä ne on saatu kuulostamaan. Erittäin omaperäistä ja toimivaa tunnelmointia.
0   +1 +2
 
10
Jerobeam 07.11.2006
Hyvää muzakkia. Ei hypi silmille.
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 07.11.2006
punkku ja leipää ja hiukka juustoa..haitari...jep
0   +1 +2