Mitä kuuluu, neiti Aika?

Aurinkokenno

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

6
Nasic 20.01.2008
Tässä oli nyt ehkä vähä enemmän ideaa kuin noissa muissa biiseissä. Meni vaan jotenkin turhan nopeasti ohi, en oikeen saanut kiinni biisin kulusta mut parasta näistä tähän mennessä.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 06.12.2006
Soittajien ja yhtyeen nuori ikä kuuluu kyllä hyvin voimakkaasti läpi.

Ensimmäisenä nyt tuo laulu, se on aina vaikein juttu. Eli aika heppoisen kuuloista äänenkäyttöä; suosittelisin erittäin lämpimästi laulutunteja, koska sieltä voi ihan oikeasti ymmärtää jotain hyvin olennaista hengitystekniikasta ja siitä miten esim. korkeita nuotteja kannattaa tavoitella. Tässä laulu kuulostaa todella vaivalloiselta ja jatkuvasti kireältä. Kaipaa heittäytymistä, eläytymistä, tunnetta...

Ylipäätään soitto kuulostaa aika laiskalta, eli kaikin puolin kaipaisin timmiyttä kaikkiin soittimiin. Runsaasti yhteissoittoa ja tietysti yksilötreeniäkin, ja avaramielistä suhtautumista omaan kehitykseen, koska paljon on tehtävää että tämä kuulostaa oikeasti yhteen pelaavalta bändiltä.

Biisi jäi aika laimeaksi, tuntui jotenkin hissuttelevalta, sellaiselta ettei ollut mitään selkeää musiikillista visiota joka tahdottiin biisissä välittään. Lyriikka ei myöskään erityisesti koskettanut, mutta tuo "väittää että jumala on taidetta" oli hauska, kokonaisuudesta irroitettuna.

Mutjuu. Treeniä vaan paljon ja rohkeaa heittäytymistä persoonallisten visioiden varaan!
0   +1 +2
 
9
kaladrien 04.12.2006
tää oli aika hyvä, ei ihan mun lemppari, mut eka kerta ku kuulin, niin en aina tykkää heti ihan hemona jostain biisistä, mutt jos tulis radiosta, kuuntelisin. rummut on just sellaset hauskat.
0   +1 +2
 
9
Slimer 20.11.2006
Törkeän hyvin iskevä rytmitys ja riittävän rouhea soundi takaavat kappaleen vastustamattoman iskostumisen mieleen pitkäksi aikaa. Vielä jos laulu olisi kuuluvampi ja laulajan taidot himpun verran paremmat niin Voila! Mutta älyttömän menevä biisi on kyseessä.
0   +1 +2
 
9
Itapuoli 17.11.2006
ihan menevä biisi.. hyvää rockia.!!
laulu ei oo pahankuulonen tai biisi muutenkaan =)
ihan asenne menoa =)
jeah
0   +1 +2