Fatherland

Ancestors Blood

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Varhainen Valo 18.03.2012
Tässä kai se tunnelma nostatetaan äärimmilleen. Helvetin hyvän kuuloinen ralli! Hienoa synafolkkaustakin ja tämä vokalisointi toimii hienosten.
0   +1 +2
 
Snacke 12.02.2010
jäätävä genre. sotahulluna kiinnostuin heti. eeppistä matskua, tulee jotenkin klassinen musa mieleen sävellyksestä. sanoista en saa liikaa selvää, epäilisin kuitenkin isänmaan asian olevan joskus melko raskas taakka kantaa.
0   +1 +2
 
10
Alun rumpuintro räjäytti tajuntani erittäin melodinen kappale vittu mikä tilutus lopussa multa räjähti pää sori koska kappale loppui kuin seinään.
0   +1 +2
 
handjob4thedead 29.11.2008
Harvassa on tämänkaltainen musiikki, jossa on jotain järkeä tänä päivänä... tässäpä on ajatusta...
0   +1 +2
 
9
Ettenvinter 24.09.2008
Tätä jaksaa kuunnella aika paljon.
Kivat riffit,melodiat ja rummut iha jees( ehkä ei tollanen triggerisaundi mun juttu kyl)

Ja biisin nimi antaa vähän kuvaa siitä missä menään ideologisesti.
0   +1 +2
 
I.V 21.07.2008
Soundit toimivat hyvin yhteen ja kuten tuolla jo aiemmin useasti on mainittukin niin laulu on tämän kipaleen helmi. Kitaroissa hienot, pahan haikeat melodiat. Sanoitukset kun vielä saisi niin osaisi sanoa jtn enemmän. Mikserin parhaita!! Numeroksi antaisin jtn 9-10 väliltä mutten sitä tee koska en ole Jukka Virtanen tai Pirkkokaan.
0   +1 +2
 
10
Rutja 19.03.2008
Tiukkaa eeppistä settiä - ei valittamista. Vähän turhan paljon tulee välillä Vikernes mieleen noista vokaaleista, mutta ei heikennä muuten erinomaista mättöä.
0   +1 +2
 
8
dbgirl 28.02.2008
No minä en laulusta välitä, se on aivan kauhean kuuloista :D (Ottakaa huomioon etten ole mikään raskaan musan ystävä.) Mutta soitto pelaa kympillä. Kyllä tää ihan pätevältä kuulostaa. Ihan esikuviensa kuuloista :)
0   +1 +2
 
8
Nauticus 16.02.2008
Hyvää settiä! Kitaramelodiat koko biisin läpi juuri meikäläisen makuun. Just tällaisista riffeistä tykkään. Ite rumpalina olis ollu mukava kuulla rummut enemmän pinnalla, lähinnä virveli ja basari...jää aika lailla nilkkoihin. Laulukin on melkoisen alhaalla, mutta varmasti tarkoitus?
Mutta helvetti kyllä tämä potkii vaikka on vähemmin tullut harrastettua bläkkistä.
Ysi tai kymppi olisi varma jos rummut olisivat enemmän pinnalla. Vaikka miksauspolitiikasta ei saatana saisi vähentää...tiedän tiedän.
0   +1 +2
 
10
Exxecuttorr 08.12.2007
Näistä kappaleista eniten pidin kyllä tästä rallista. Rumpuintro toi heti omaa värikkyyttään kappaleeseen ja herätti mielenkiinnon välittömästi. Kitarariffit ovat perinteisen kovat ja synat on vedetty hyvällä maulla. Vokalisointi onkin sitten jo täyttä parhautta, jossain määrin toi mieleeni Vargin vokalisoinnin, mutta tässä on sitä omaperäisyyttäkin. Loppuu mielestäni vähän tönkösti tolla feidauksella, mutta kappaleen muu parhaus korjaa kyllä virheet. Täyden kympin suoritus.
0   +1 +2
 
10
Wehrmacht 06.09.2007
musiikki=parhautta,laulut=vielä enemmän parhautta,vittu mikserin luultavasti paras yhtye,nothing else to say.
0   +1 +2
 
10
Hatesociety 21.08.2007
Pyromaniac kilahti ja alko kattilat kolisemaan.Vitun menevä riffi ja kompit+fillit ovat omiaan tähän.
JUMALAUTA TÄTÄ VOKALISOINTIA!!!
Jopa Varg Vikernes olisi otettu tästä.
Hunok ulina+Vargin vokalisointi=Ancestors Blood!
Nyt tämmöistä lisää ja olette paikkanne suomi metallin kärkipäähän ansainneet.Burzum ja Aaskereia tyylinen mekastus on se mikä minuun kolisee ja tämä kolisee niin vitusti että hajoaa pää.
Ei epäilystäkään ettei tämä kymppiä ansaitsisi!
0   +1 +2
 
8
Tulee mieleen At The Gatesin eka levy kahdesta asiasta: tuskaisesta laulusta ja välillä kitarasoundeista. Muuten tyyli vähän helpompaa. Aika sotaista :)

- Roby S.
0   +1 +2
 
8
Mr. Doom 28.07.2007
Biisissä on todella hyviä tarttuvia riffejä ja rumpuintro sopi biisiin hyvin. Huomaa kyllä, että jätkillä on soittotaito kohdallaan. vokaalit eivät olleet minun makuuni, joten siitä valitetvasti vähän miinusta.
0   +1 +2
 
8
Kukluxjugend 17.05.2007
Hyvän kuulostaa! Laulu on omaperäistä, ei mennä yli sieltä missä aita on matalin. Olisiko alun huutoa saanu venytettyä pidemmälle? Olisi kuulostanut aika todella rankalta. Musiikillisesti hyvin suoritettu. Vaikka näitä bändejä on tusinassa 13 niin ei tää nyt mikään paska oo.
0   +1 +2
 
9
Marshall_Lockjaw 01.05.2007
Todella rosoinen tunnelma, mikä on parasta tässä kappaleessa. Kappale ei ole rakenteeltaan mikään kummallinen, mutta ei se minua kuunteluvaiheessa haitannut. AB on mikserin kovimpia black metal yhtyeitä. Paremmilla soundeilla tästä saa vaikka mitä, vaikka tämä kappale esim on helvetin hyvä juuri tämänlaisilla soundeilla!
0   +1 +2
 
9
bowman 10.04.2007
pakana kama on yleensä mustalla listallani mutta pirun hyvin toimi!! paljo laadukkaampaa ku mikää noista vaikutteista, esim. bathoryn pelleilyhevi...
0   +1 +2
 
Afu Da Niggah 09.04.2007
Kauhua ydinsodan murskaamassa maailmassa. Raskasta, brutaalia ja nopeaa. Bläkkisestä en juurikaan perusta, mutta täältä tulee:

+Laulussa omaperäisyyttä
+Jaksoin kuunnella kappaleen kokonaan loppuun

-Miksaus oli nyt mitä oli
-Rakenteeltaan melko tylsä
0   +1 +2
 
9
Tobby 19.03.2007
Tässä on tunnelmaa, voi kuulla miekkojen kalisevan ja miehien kaatuvan. Olin jostain syystä hieman epäluuloinen rumpujen suhteen mutta ne yllättivät todella positiivisesti! Hyvät soundit ja hyvä biisi mutta Vokaaleissa olisi ehkä hieman petrattavaa. IMO.
0   +1 +2
 
10
GREV 16.03.2007
Yksinkertaisesti ehkä sanottu, mutta AB on Mikserin eliittiä.. WAR!
0   +1 +2
 
9
tuntematon_pelle 06.02.2007
Hmmm... hieman on diskanttiset soundit, mutta noi kitarat kyllä tykittää ihan kivasti... Hyvä soundi yhdistettynä tohon mättö riffiiin jossa on jopa pieni melodian häivä havaittavissa :D... Toimii....

Noi rummut on LIIAN hiljaisella, ei kuulu.... Bassossa sama juttu...
Noi vokaalit on aseenteelta ihan hyvät, mutta vetäkää edes vähän epäselvemmin, koska tuo kaamea ääntäminen kuuluu vieläkin ;)... Olihan tää biisi sävellyksenä aika yksinkertainen, mutta kuuluu kai genreen... Pirun hyvältä tää silti kuulosti
0   +1 +2
 
9
Kempura 31.01.2007
Pikkusen rupes loppua kohden puuduttamaan, eli vaihtelua hieman lisää. Soundeista en osaa oikein sanoa, mutta vaikuttavat hieman liian massiivisilta. Laulut ovat likipitäen täydelliset. Kokonaisuudessaan kuitenkin erittäin vahva kappale.

Debyyttiä tästä sitten vain odottelemaan!
0   +1 +2
 
10
MJ Antipope 27.01.2007
Olipa onnistunut kokonaisuus. Kosketinsoundi ja voimakkuus oli valittu hyvällä maulla eikä menty mihinkään katedraali-blackiin á la dimmu B. jne.
Yleensä narisen vaihtelun/progression puutteesta BM:ssa, mutta tässä oltiin päästy onnistuneesti siihen toiseen vaihtoehtoon eli hypnoottiseen vyörytkseen.
Jaa'a, tuosta laulusta, olenhan minäkin vargia kuullut, mutta kyllä tässä oli jotenkin ihan oma juttunsa, jotenkin räyhäkämpi meno.
0   +1 +2
 
9
Ketjukuula 09.05.2008
Ensimmäisenä iski alitajuntaan rummut. rumpali tykittää aika mallikkaasti ja mystisen kuulosia kitaramelodioita. laulu ensin alkuun kuulosti vähän omituiselta mutta vähän enemmän kuunneltua siihenkin tottui. okein mukavaa musiikkia. pitää ihan faniutua!
0   +1 +2
 
9
Azhag 14.01.2007
Tässä ollaan kyllä onnistuttu, niin sävellyksissä, kuin soundeissakin. Kosketinsovitukset tosin olisivat saanet olla hieman monipuolisemmat. Muut sovitukset toimivat mielestäni mukavasti.
Laulun omaperäisyys on ehdottomasti plussaa, toimii tämän tyyppisessä mielestäni huomattavasti paremmin kuin perusrääkyminen. Kappaleen soundit lisäävät mielestäni erinomaisesti sotaisaa tunnelmaa. Pienenä miinuksena pidän kappaleen monotonisuutta.
0   +1 +2
 
8
Ocky Vlakdow 09.01.2007
Vähääsen tuli Vargi mieleen vokaaleista. Tosi hieno biisi. Suunnattomasti parempaa shaissea kun tuo pyramatik vai mikä olikaan =)
0   +1 +2
 
10
LaHo^ 08.01.2007
Hyvä meininki, bathory/moonsorrow/primordial tunnelma, ja rosoinen tuotanto. Vokaalit loistaa raauudellaan. Ihan protasoa kaikki. biisi voisi olla jopa pitempikin. Miksen mä o tämmöst enne löytäny ja
Koska tätä saa ostaa jostain? :)
0   +1 +2
 
10
Lasa 29.12.2006
Huuto sais ehkä olla ihan pikkusen kovemmalla. Mutta pakko tästä on silti 10 antaa.
0   +1 +2
 
9
_Panzerfaust_ 27.12.2006
Siisti sisään työntö rummuilla ja mitkä saundit! Riffeistä paistaa tämän päivän alamaailman Finska-Core ja myös mainitut vaikutteet, mutta ei sillä että se olisi huono asia. Biisin yleisilme on ylväs ja mahtipontinen. Vokaaleissa oli jotain pirullisen hienoa ja omaperäistä, no ehkä hitusen Vikernessiä :)
On sen verran tyylillä vedetty sävellys ja nauhoitus etten voi nurista muusta kuin hieman on pitkäksi venytetty näillä aineksilla.
0   +1 +2
 
Airola 14.12.2006
En mä mitään läkkibiiseistä tiedä, tai ainakaan sahausläkkibiiseistä, joten en silleen pysty mihinkään tätä justiinsa vertailemaan. Mut täytyy kyllä sanoa, et jumaliste toi laulu on ihan ykkönen! En tiedä onko tollasta muilla läkkibändeillä ollu, mutta mun korviini kuulostaa kerrassaan originaalilta. Mä muutenkin tykkään aina, jos lauluäänessä on mukana jotain persoonallisuutta. Tässä kun näihin muihin tään orkesterin biiseihin vertaa, ni tää laulusoundi lyö muiden biisien vastaavat 6-2. Tässäkin on taustalla välillä toi perusrääkynä, mutta toi korkeemmalta vedetty rääyntä tuo semmosta tietynlaista fiilistä mukaan ja toimii niin paljon hiton hyvin.

Mitä sitte ite biisistä muuten voi sanoa, ni tykkään aina hyvistä harmonioista. Noi harmoniat ja toi laulusoundi tuo tähän oikein helvetinmoisen apokalyptisen fiiliksen. On tuskaa ja kaikkea tiukkaa!
0   +1 +2
 
10
WAARLOORD 09.12.2006
erittäin hyvä biisi minun mielestä... laulu on hyvä ++++ hyvä hyvä...
0   +1 +2
 
Haava 06.08.2007
Laulua vähän esiin sieltä. Vähemmän kaikua tai enemmän volaa. Sekin rulaa tässä ihan älyttömästi. Muutenkin kaikki vika löytyy tässä biisissä saundeista ei niinkään sisällössä. Jotenkin kaipaisin tälläiseen mättöön sellaista alkukantasempaa saundia. Vähemmän prosessoitua. Nyt moderni tuotanto tekniikka on syönyt terävyyttä ja vähentänyt raakuutta tästä muuten niin rankasta vedosta.

Ruuls.
0   +1 +2
 
10
Fitz 18.04.2008
Tsöösis! Tämä kyllä potkii todella_kovaa.. Laulu kieltämättä, taas kerran, kuullostaa Vargilta, ja se on todella oikein se! Kaikki muukin toimii, rosoiset soundit, yleinen tuomionpäiväfiilis, todella asiallista kellarisahausta kaikenkaikkiaan! Kybä.
0   +1 +2
 
9
Azag 19.04.2008
Laulussa on kyllä Burzum vivahdetta ja muutenkin riffit kannattelee hyvin vanhan ajan kunnon black metallin lippua korkealla. Kyllähän tästä on pakko tykätä jos black metallista tykkää. Hienoja melodioita riffeissä. Soitanta on kyllä hienoa ja virheetöntä. Toimii ja hyvin.
0   +1 +2