Jumalan valtakunta

Käytöshäiriö

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Walli 07.10.2007
Apulanta kuuluu musiikissa kyllä aivan liian vahvasti ja äänenlaatu raiskaa kappaleen. muuten toki aivan hyvää jälkeä, tosin omaperäisempi ote olisi hyväksi. ihan kasin arvoinen paketti.
0   +1 +2
 
7
pwc 01.02.2007
Biisi ei pääse esiintymään oikein edukseen melko kauheiden soundien ja miksauksen takia. Pienellä lisätyöllä olisi paljon parempi.
0   +1 +2
 
10
ratikka_1 26.12.2006
loistavaa!:)
0   +1 +2
 
6
leopeo 25.10.2007
Dodiin, aloitetaanpa soundeista. Ehkäpä eniten pistää korvaan huonot kitara soundit, jotka rätisevät oudosti korvaan(?) ei sinänsä mikään suuri onkelma.

Musiikkiin voisi hakea lisää makuja ja soundeja, ei se kokeileminen ole tuhoon tuomittu reissu. Monet yhtyeet ovat tehneet jo tätä musiikkia ja samaan muottiin ei kannata hypätä jos haluaa tehdä musiikkia, joka erottuu muullakin tavalla joukosta, kun kuulostamalla apulannalta. Lyriikkaa voisi toteuttaa muullakin tavalla, esimerkiksi pienten metaforien viljeleminen ja tekstin muuttaminen tarinamaisemmaksi voisi tuoda lisää potkua musiikkiin.(henkilökohtaisesti en ikinä kirjoittaisi uskonnon asioista kappaletta jos siihen ei saisi tarpeeksi ydintä ja järkevää sanallista lentoa, sen verran on vaikea asia.) lyriikoihin tulisi muutenki kiinnittää enemmän aikaa kuin se 15min treenikämpän nurkassa.

Lisää meisseliä musiikkiin saisi varmaanki ihan sillä, että kitarat hoitaisivat eriasioita soittaessa, eikä basso olisi niin sidottuna kitaran soittoon vaan tasapainoittelisi rumpujen ja kitaroiden välillä, näin musiikista tulisi täydemmän kuuloista. Laulajalle tsemiä vaan, että löytyy lisää äänialoja !

Eipä täsä muuta, ei oikeen iske tälläinen mysiikki, mutta antakkee palaa !
0   +1 +2
 
10
balance 20.12.2006
tää on ihan törkeen hyvä! :D:D...hyvä jätkä!!
0   +1 +2