Razorwire

Antipope

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Nasic 28.06.2007
Ehkä paras biisi näistä tähän mennes...toi alku oli kyl vähä puuduttava, mut sit ku tää varsinainen biisi pääs käyntii ni kuulosti jo paljo paremmalt. Rumpali varsinkin osaa hommansa todella hyvin.
0   +1 +2
 
7
Julukki 14.06.2007
Rumpali vetää humppakompit sun muut hyvin. Laulaja vetää kai tämän tyylin jutut hyvin. :) Sitten tulee se yleisestä linjasta poikkeava kommentti:

Mun mielestä kitaristit joko vetää häiritsevästi ulos taimista tai sitten tässä on vaan joku taiteellinen kikka jota en tajua ja joka mun mielestä heikentää biisin poljentoa aika rajusti. Vaikka se olisikin taiteellinen kikka, silti minusta kannattaisi koettaa vetää biisi myös silleen että kitarat ja rummut soittaisivat lähempänä samoja iskuja. Setistä tulisi mielestäni timmimpi silloin, ja ainakin mua potkis enemmän kasseille.

Kasseista puheen ollen... kasiin ei ihan päästä.
0   +1 +2
 
8
PahaArkk1tehti 30.05.2007
Hienosti antaa biisi odottaa itseään, ehkä tämän sivun tuotoksista nappasi tämä eniten, juuri siksi, että malttia on ollut tuon alun suhteen, ei kuulostaa millään lailla suoraviiviaselta tai itseään toistavaa, jaksaa kyllä kuunnella homman alkuun asti.

Aika brutaalisti lähtee, mutta suhinoista sun muista päätellen ei kyllä ikinä uskoisi, että on exportattu 256kbps... Kannattaa äänitysvaiheessa miettiä vähän enemmän sitä, miltä kitarat esim. kuulostavat kumpaankin korvaan. Tässä biisissä leftin korva on täysin poikkeava rightista, ehkä tarkoituksellisesti, mutta kun molemmat soittavat lähes puhtaasti omaan korvaan, niin joko kannattaisi nauhottaa ristiin, tai sitten tasoittaa soundia. Kitarat tuntuvat särkevän enemmän, siinä missä rummut tulevat hyvin.

Vokaalisuoritukset ovat mielestäni kaikesta huolimatta omaperäiset, vaikkakin vaikutteet kuuluvat. Melko bruutaliakin toimintaa sieltä osalta löytyy. Jotkin riffit toimivat toisia paremmin, välillä homma on paremmin käsissä, kuin toisinaan. Loistavaa vaivannäköä sanoituspuolella, nostaa koko paketin vahvaan kasiin. Hail !
0   +1 +2
 
9
Blackhammer 25.05.2007
Tästä minä pidän!! Riffit kolahtivat kuin nyrkki anaaliin!! Aiemmin sanoin, että lyriikat tuovat mieleen D.Filthin, mutta nyt täytyy sanoa, että tämä kyllä pesee COF:In 100-0!!!
0   +1 +2
 
8
Starved 22.05.2007
Varsin tunnelmallinen "intro", millanen sen tämän tyylisessä musiikissa kuuluukin olla, niin ja mukavat värit tällä sivula, mut joo itse arvosteluun:

Ootte varmaan jo liikaakiin kuullu siittä, miten musiikista tulee mieleen juuri se Cradle of Filth, varsinkin johtuen vokaaleista, joissa on tosin enemmän munaa, kun Danin kiljunnassa. Musiikki on tälläiten yleispätevästi hieman liian teknisen sorttista omaan makuun ja mielestäni saundit kusee hieman liikaa nähden soiton taidokkuuteen ja virveli ei tahdo oikeen kuulua. Kun itse pidän vähän suttusemmista saundeista "primitiivisen luolamies black metallin" saralla heh... Sanat ihan antoisaa tavaraa ja kyllä tulee tännekkin sivulle varmasti jatkossa eksyttyä. Hyvä viisu. 8+
0   +1 +2
 
8
Telaketju 20.05.2007
Tunnelmallinen alku biisissä ainakin mutta ehkä venytetty vähän liikaa tai sitten hulluja pidetään vaan jännityksessä. ainiinmutta sehän onkin toinen tsipale, noh enivei. Tämä biisihän kuulostaa hyvältä kun päästään ralliin vauhtiin. seassa on paikoin hienoja grovahtamaisia juttujakin, hyvähyvä! ja tässä biisissä muutenkin on hillitty sahausta ja voisin arvella että tämän tekemiseen on käytetty malttia ja on jaksettu miettiä!
0   +1 +2
 
8
laice 21.04.2007
Pitkässä introssa ei ole mitään vikaa jos se toimii; tässä toimi mielestäni ihan hyvin, tosin taustalla soivaan tilutukseen olisi jonkinlaista muutosta kaivannut intron loppua kohti, alkoi käydä jo häiritseväksi.
Kaikin puolin ihan kelpo mättöä, mutta oma mielipiteeni on, että jotain jää biiseistä uupumaan. Biisejä vaivaa jonkun sortin ideaköyhyys, kahden nuotin ympärillä pyörivä edestakainen sahaus ei jaksa pitkään pitää mielenkiintoa yllä, vaikka meno olisi muuten hyvää.
Vahvaa melodiaa ei kaikissa biiseissä pidäkkään olla, mutta jotain välisoittoja tai taustalla pyöriviä pikku kikkoja olisi ehkä kaivannut.
Laulaja veti todella hyvin ja hänelle isot plussat!! Muutenkin soitto oli hyvän kuuloista, kaikkea ei todellakaan olla otettu irti.
Soundi kuulosti melko tunkkaiselta, mutta studiossa ja kunnon miksauksella nämä tottakai hoituu =)
Tsemppiä vaan jätkät!! ilmotelkaa kun lisää matskua ilmestyy!
0   +1 +2
 
9
Ildkrig 12.04.2007
Joo'o. Erittäin kuuntelemisen arvoinen kipale kyllä. vaikka kappaleen intro oli kyllä mielestäni turhan pitkä, siinä ehti melkein kynnet leikata... :D
0   +1 +2
 
10
Kappaleen intro nostaa niskakarvat pystyyn. Tunnelma on vahva ja tiivis, mutta vielä rankemmin tuli turpaan.
0   +1 +2
 
8
Våldnad 10.02.2007
Pidin introsta, vaikka oli ehkä hitusen liian pitkä, mutta se toi tunnelmaa ja jonkinlaista jännitystä alkuun. Tulee hieman mieleen varhainen Cradle Of Filth.
0   +1 +2
 
9
Ylempi arvostelija vertasi vokaaleja Dani Filthiin, mutta eihän tästä saa niin homoeroottista tekemälläkään!!! Ei suinkaan, itse arvosteluun siis: Tunnelmointialku ei ollut oikein mieleen, kun yleensäkin osaan arvostaa enemmän suoraa turpaanvetomeininkiä kuin tunnelmointia musiikissa. Mutta, biisin lähdettyä kunnolla vauhtiin huomasin jälleen kuuntelevani erittäin mallikasta musiikkiteosta. Ei oikein niin kovaa toimi kuin tuo ylempi viipale, mutta ei kyllä mitenkään pitkästymäänkään pääse. Musiikista kieltämättä tulee ajoittain mieleen joitain COF-assosiaatioita, mutta eipä tuo liiemmin haittaa, onneksi mielleyhtyvät juontavat sentään sinne COF:n alkupään tuotantoon, joka sisältää helmiäkin... Eipä siinä muuta, mallikasta musisointia, jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
9
Osqizzle 03.02.2007
Kyllä, laulaja muistuttaa Dani filthiä, se on ihan hyvä juttu. Ja laulu voisi kuulua ehkä hieman paremmin, minun mielestäni. Mutta biisi on hyvä, sanat mainiot!
0   +1 +2
 
9
Julle666 02.01.2007
Kiva biisi, vaikka pitkä alku vähän pitkästytti. Sanat oli hyvät (ja niitä oli muutes tosi paljon). Oikein hyvä!
0   +1 +2
 
8
Blodoffer 28.12.2006
Groovea löytyy kyllä, mutta tämä musiikki ansaitsisi paremmat saundit.
0   +1 +2
 
Deadful 29.04.2007
Cradle of Filth on kyllä hyvin läheinen vertailu kohde. Ei siinä musiikillisesti mitään pahaa ole, mutta tietty pieni persoonallisuus olisi paikallaan. Tässä on mukavan mielenkiintoiset kitarakuviotkin ja rummut potkii kivasti munille. Laulu on turhan hiljainen, mutta pidän vokalistin rääkymisäänten skaalan laajuudesta, että löytyy niitä siantappoääniaäkin, kuin matalampaakin murinaa. Sietää useitä kuunteluita tämä biisi. Tuosta introsta pitää vielä sanoa että tämä biisi toimisi vallan mainiosti keikanaloitusbiisini, kun aluks on tollasta rauhallista ambient, maailmaa ja sitten mätetään munille oikein olan takaa. Pidän kaikin puolin.
0   +1 +2
 
8
Azag 24.01.2008
En yleensä näin pitkistä introista pidä, mutta tämä loi hyvän tunnelman. Silti siitä olisi voinut minuutin tai kaksi ottaa pois. Kun teidän kappaleita ei pitkään aikaan kuuntele, unohtaa kuinka hyvää tämä taas olikaan.

Ja sitten pientä horinaa itse kappaleesta: Kaikki oli vähintäänkin hyvää. Laulajalla on aika mielenkiintoinen ääni, mutta kuitenkin hyvällä tavalla. 8+
0   +1 +2