Conclusion part 1 to 3

Invisible man

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
kiveenkahlittu 09.04.2007
Biisi on kaikkea muutakuin paska. Tässä on ideaa ihan älyttömästi. Biisin tunnelma muuttuu täysin erikohdissa ja koko kappale on sinäänsä aivan upea, että tämän on tehnyt kaksi henkilöä mikäli olen ymmärtänyt oikein.
Pianot kertovat biisissä omaa tarinaa biisistä ja se on kaunista kuultavaa.
Urkukohdasta en pahemmin tykännyt, mutta se ei nyt niin paha kohta ole, jos yksi kohtaa on huono. Biisi on aivan mahtava kokonaisuudessa ja tästä saa paljon irti. Ei muuta ku että Hyvää pääsiäistä ja 10 kehiin.
0   +1 +2
 
7
Silven2. 09.02.2007
Biisissä on paljon hyviä ja toimivia ideoita, mutta metronomen lisäksi yhteistyötä voisi tehdä myös metronomin kanssa, sillä kappaleen ja eri instrumenttien tempot heittelevät rajusti, mikä tekee kuuntelusta tuskaa. Ellei temposta luopuminen sitten ole tarkoituskin. Mutta nyt kuulostaa hiukan siltä, että pieleen menee, etenkin rumpuosastolla. Huomaan, että taiteilija on ilmeisesti soitellut rummut syntikalla, sormilla (?). Se onkin hyvää treeniä kaikin puolin, mutta onnistuminen vaatii todella kovaa harjoittelua. Ja kannattaa treenata sen metronomin kanssa. En vittuile, vaan sanon. Kappaleen sisäinen koheesio oli rikkonainen, kun osiot loppuvat ja alkavat hiljaisuudesta fade in/out kikkailun avulla. Mutta hyviä ideoita melodioita on paljon. Tunnelma on hyvä eri osioissa. Niistä plussaa, kappaleen toteutuksesta miinusta. Se on kesken.
0   +1 +2
 
10
Creased_Leaf 07.01.2007
Täähän on todella hyvä, ihan selvii tommosii klassisii vaikutteita kuuluu tossa alussa, todella hienoi pianomelodioita. Kiva loppu urkujen siivittämänä, vähän tuntu silti toi vaihto ihmeelliseltä tossa, mut saahan sen lopussa toimiin, mut se kuulosti mun korviin jotenkin kuin eri kappaleelta. Melodiat pianolla on kieltämättä todella henkeäsalpaavan upeita.
0   +1 +2
 
10
makes69 29.12.2006
Wau kansallisromanttista proge metallia!!
0   +1 +2
 
10
väy 28.12.2006
Kunnon progea :D Hienosti oli erillaisia osia yhdistetty. Omaksi suosikiksi nousi 3.25 alkava länkkärimeno!
0   +1 +2