Foreplay for Overthrow

Antipope

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Hatesociety 08.03.2008
Hmm,Olin joskus arvostelevani tämän..Se oli sitten toinen tunnus ennen kuin sain saapasta mikseristä..
Tämän voisi tehdä kunnon saundeilla!
Alku on kova mutta ei into muuten jaksa kantaa.
Laulajalta suht loistava suoritus.
0   +1 +2
 
9
hcharju 18.10.2007
Tykkään tämän raidan laulusta tuota "An Incantation to Make All the Welkin Ring the Name of the Antipope" enemmän. Vähän reilummin kurlausta megessä, ja kirkuminen kuulostaa täydelliseltä. Nuo kitaroiden parit hitaammat demppausriffit tekee hienoa boostia muuten suoraviivasesti polkevalle biisille.

Vanha kansa jo kysyi:
Miksi vanha matsku tuntuu aina toimivan uutta paskaa paremmin?
0   +1 +2
 
9
AlluBoy 13.08.2007
Hianot kitarat biisissä, monipuoliset, ja se bassokohta kruunas kaiken. Laulaja taas kerran asiallinen ja tykkään tästä biisistä enemmän ku tost aikasemmast. Vähä soittotarkkuutta lissää, mutta ei mitää hälyttävää. Hyvä musta biisi.
0   +1 +2
 
7
Nasic 28.06.2007
Tää oli kyl aika hyvä. Siistit noi kitarat ja laulajakin veti mun mielest osuutensa tosi kivasti...ihan menevä ralli.
0   +1 +2
 
8
vanished art 27.06.2007
täs on pläkin elementit ja mitä äänipuoleen tulee sanotaax näi et mayhemin in memoriam.dawn of the black heart,live in leipzig.tribute to the black emperor ja niii ees päin oon itte underground black metalin kannattajia ja dark thronen transylvania hunger.pantzerfaust.under a funeral moon yms...eli asia on näin mikäli olet 1.täkään näistä levyistä perillä kattos mulle ne o ainoita oikeita ja ne viee mut 1000 menneeseen ja niitten soundi on mitä on mut silti olen menettänyt sydämmeni niille eli mua ei henk. koht. haittaa huono äänenlaatu koska mitä huonompi melkeempä sen undergroundimpi ja pidän itse jos kritiikkiä pitää hakee nii PELLE DEAD OHLIN hardcore äänestä mut kyl mä 8-9 paukautan koska tuli mieleen keski aika niinku mun early mayhem ja nii pois päin paitsi hardcore laulua kaipaan 90 luvun alun tyyliin kattos äänen laadulle iha sama .mitä paske.pi sen parempi mut hyvin vedittä jos o reenikämppä matskua mut ´mun sydän o keskiaikainen!!!!!!!!!hyvää oli terv VANISHED ART
0   +1 +2
 
Telaketju 20.05.2007
Tästä kyllä on koukkuja havaittavissa mutta itseäni jää vähän haittaamaa "sahaus"riffien runsaus ja sankarihevimäinen "tukutakutukutaku"-kompien viljely, nämä on tosin mielipiteitäni mutta näinhän se menee että toiset tykkää metallicasta ja toiset iron maidenista ja loput kuuntelee räppiä.
0   +1 +2
 
8
Kukluxjugend 19.05.2007
Harmittaa tosi kovasti tuo, ettei laulu pääse tässä kappaleessa oikeuksiinsa :( kun muuten kuitenkin soitto toimii ja pontta löytyy. Räkäsyyttä just tarpeeks ja uskalletaan antaa palaa hienosti ja korkeelta kun tarve on. Soitosta kuitenkin huomaa, että duunia on joskus tultu tehtyä. Odotan innolla, kun pääsette treenikämppänauhoituksista studioon :)
0   +1 +2
 
7
kanzu123 05.04.2007
Ainoa asia saundeissa joka jäi vähän härnäämään oli basarin saundi. Rumpusovitukset eivät minun korvaani toimineet sitten ollenkaan, muuten ihan perushyvää menoa. Biisi jää kyllä "taidokkaasti" siihen perushyvä alueelle. Ei hyvää, mutta ei huonoakaan. Biisi ei oiken herätä mitään tunnetta jne.. Soitto nyt toimii mukavasti. Aika mitäänsanomaton biisi. Pientä potentiaalia löytyy kyllä. Biisin tavoin arvosana jää siihen keskivaiheille.
0   +1 +2
 
8
Paintaster 04.04.2007
Treenikämppänauhotukseksi ihan kuunneltavaa matskua. Hyviä riffejä seassa ja eteenpäin paahto on hyvän oloista. Tyllilajiksi luokittelisin Black punkin =D
0   +1 +2
 
8
Hra. Kinnas 02.04.2007
Onhan tässä yhtä sun toista korjattavaa soittotarkkuuden ja äänityksen kannalta. En ole juuri yhtään kuunnellut black metallia, mutta hyvältä tämä kuulosti korvaani. Biisi ei ollut mitään yhden kuvion jyystöä, vaan monipuolista musiikkia lukuisilla osilla ja melodioilla. Laulajalle nostan hattua. Matala mörinä nyt oli matalaa mörinää, mutta korkeissa kohdissa oli jotain alkukantaisen kiehtovaa. Kenties sisälläni uinuu kikkelihevari? Varsin toimiva kappale on kasinsa ansainnut.
0   +1 +2
 
8
Thrash_Desaster 28.02.2007
Virveli uppoo liikaa miksaukseen. Ihan jees norjailua... suurinpiirtein 40 sekunnin kohdalla alkanu osuus ei hirveesti napannu. Kiinnostava tapaus. pitänee kuunnella lisää kun kerkiää.
0   +1 +2
 
9
Våldnad 10.02.2007
Toimii hyvin tämän tyyppinen black metal. Laulu on monipuolista ja lead kitaraa kovassa käytössä. Saundit ovat todella onnistuneet jos huomioidaan että treenikämpällä on nauhoitettu.
0   +1 +2
 
9
Ihan menevää meininkiä. Huomasin, että olenkin jo joskus käynyt jotain biisiä arvostlemassa, ei ollut iskenyt liidikitaran runsaan käytön takia...?!?! Mutta tämä biisi nyt ainakin kuulostaa ihan kovalta. Vokaalien variaatiot ovat kovinkin toimivia, varsinkin nuo todella korkealta tulevat huudahdukset. Ja vaika tässäkin nyt on sitä liidikitaraa ajoittain, mistä olen joskus nillittänyt, niin nyt se ei ainakaan tunnu haittaavan. Eikä haittaakkaan, kelpo biisi.
0   +1 +2
 
8
Tukkajumalatar 05.02.2007
Treenikämppä matskua, kertakaikkiaan :) mutta ei se menoa lannista. Agressiivista ja rempseää menoa. Mutta eikö tämä ole jo turhan melodista? haha, ei vaan. Loistavaa, minä tykkään. Tässä on tunnelmaa! Laulajasta tulee kyllä paikoitellen mieleen Dani Filth, mutta ei kuitenkaan liikaa. Laulaja vetää varsin hyvin ja vakuuttavasti. Panostakaas pojat ja menkää studioon, ei se nykyään niin kallista ole etteikö kannattaisi. Paremmilla saundeilla teistä saisi vielä enemmän irti. Tai trigatkaa edes rummut. Tsemppiä |m/
0   +1 +2
 
8
Mak 03.02.2007
Jees eli biisi tuntuisi olevan varsin toimiva ja varsinkin toisella kuuntelu kerralla se parani! Saundit ei ole parhaat mahdolliset ja varsinkin rummut laittaa välillä korvaan, ainakin laasti kohdissa! Ainoa mikä sieltä kuuluu on se riden kilke! Ja toinen juttu on aika ajoin esiin pilkistävä epätarkkuus soitossa, mutta se ei näin demolla haittaa! :)

Paljon on viljelty hyviä ja toimivia juttuja! Lisää tempoo ni lähtis nuo "rässi" kohdatkin groovaamaan ;) Mut ei tässä muuta homma toimii, vokaalit varsinkin oli hyviä!!
0   +1 +2
 
8
_Panzerfaust_ 31.01.2007
No niin, nyt on tullut sulateltua joulun kinkut ja lahjat jaettu kilteille tädeille. Eihän tästä voi erehtyä, homma on säilynyt Antipaavisena itsenään. Ensimmäiseksi huomio kiinnittyi suhteellisen hyviin saundeihin vaikka kyse on treenikämppä nauhoituksesta. Monipuolista meno on edelleen, joskin pääpaino pysyykin melodisen ulosannin puolella. Tämä käy jo varmaan vituttamaan teitä, mutta assosiaatiot Cradle of Filthistä tulee edelleen paikoin kummittelemaan niskan taakse. Johtunee kitara saundin/kuvioiden ja laulun yhteistyöstä, tiedä häntä. Ei valittamista, on vain ainoastaan liian melodista ja teknistä tällaiselle yksinkertaiselle savolaiselle palikalle :) Vokaalit on kyllä kovat ja helvetin monipuolisesti esitetty.
0   +1 +2
 
10
Tätä kuunnellessa pahinkin päivä muuttuu iloiseksi. Hilpeä meininki pojilla. Mie tykkään, kovastikin.
0   +1 +2
 
10
Julle666 02.01.2007
Mahtava kipale! Kitarariffeistä tykkäsin paljon!
0   +1 +2
 
9
kristian_horna 25.03.2007
Eipä tästä juuri löydy valittamista. homma tuntuu olevan hyvin hallussa. soundit on genrelle tyypilliset siitä plussaa...
0   +1 +2
 
9
OnniManni_ 31.07.2007
vähä blackimpi biisi kun tuo ylempi mutta ei siinä mitää
hyvältä kuulostaa. kitaristille plussaa, upeeta kitarointia!
laulajalla tässä(kin) hyvä ääni, huutoa, karjuntaa ja murinaa.
kunnon black metalliia.
0   +1 +2