The fall of heavenly kingdom

Mustaruhtinas

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Jon K.F. 03.10.2007
Jahas, tässä on nyt sitten tiputtu siihen black metallin suurimpaan ja rumimpaan suohon: että soundit on persiistä. Ihan niinkuin päin v:tä miksattu musiikki olisi jotenkin uskottavampaa. Kuunnelkaas pojat ...And Oceans tai Satyriconia niin tiedätte minkälaiseen soundiin pyrkiä. Rummut on ihan erillään kitaroista, ja kitarat on taas ihan vaan hiljaista suhinaa. Vaikka homma pysyy jotenkuten kasassa, niin tuntuu siltä että joka jätkä on poimittu eri biisistä, kun ei mitenkään soundit toimi yhdessä. Hyvä yritys.
0   +1 +2
 
Obi2 02.10.2007
Saundit ovat kauhean etäiset. Kuulostaa kuin joku vetäisi kolmen korttelin päässä tätä biisiä. Ihan meneviä riffejä, mutta aika peruskamaa ne ovat kuitenkin. Laulu on ihan ok. Vähän ontuva rakenne, ei oikein tule sellaista yhtenäisen biisin vaikutelmaa. Ihan taitavaa soitantaa etenkin rumpalin osalta.
0   +1 +2
 
A.S.H 28.09.2007
Eiks siit tullu tän parempaa?? Toisaalta täs on jotain niin ankaran amatööriä mut silti kaikki on jollain käsittämättömällä tavalla oikeassa järjestyksessä. Samea timantti.
+1   +1 +2
 
pohjolanvalkeus 26.09.2007
Ohan tässä kunnon bläkkiä saatu narulle. Sounditkin on oikeaoppisen hämärät. Ei muuta.
0   +1 +2
 
9
Taas kerran tuohon lauluääneen havahduin paremmin... Rummut osuu myös korvaan todella hyvin tällä kertaa... Rytmivaihdoksia on ihan tarpeeksi eikä biisi pääse ihan tylsäksi... Tietenkin pientä kokeilu niin olisi enenmän mun musaa, mutta kyllähän tämä on jo Blackki tavaraksi tosi hyvää.... Ehdottomasti paras biisi Mustaltaruhtinaalta jonka olen kuullut... Muuten hyvä kohta tossa 1.30 kohdalla...
+2   +1 +2
 
8
MJ Antipope 26.03.2007
Riffeissä ja melodioissa löytyy potentiaalia, mutta soiton epätarkkuus häiritsi kokonaisuutta. Nopeiden ja keskitempoisten osien sommittelu toimii ja pitää mielenkiinnon yllä. Soittoon vain lisää varmuutta niin tulee jämäkämpi kokonaisuus.
+2   +1 +2
 
rene 21.02.2007
Biisissä on periaatteessa paljon hyviä elementtejä niin soinnutuksien, rakenteen ja kitarariffien osalta, mutta "mesojan" tyyli sotkee tyystin hyvän idean. Myös yhteensoitto kaipaisi tarkistusta, varsinkin rumpalin osalta.
+1   +1 +2
 
k.vierelä 21.02.2007
tosi huonot soundit biisissä. ei oikeen kuulu mitään vaikka on ihan nupit kaakossa. jotain pientä kirkumista mut ei siitä ny mitään erikoista vois sanoo
0   +1 +2
 
6
Finalize 20.02.2007
Aika perusbläkkis alku, rumpujen soitto on hieman korviinpistävää, ja saundit eivät ole mukavankuuloisia korviini. Laulaja päästää suht. sopivalla äänellä, tosin sekään ei parhaalta kuulostavaa örinää ole. Biisin rakenne on suht. perinteinen, ei hirveän kiinnostava biisi. SOitto sujuu OK:sti.
0   +1 +2
 
6
kaupunkihaissi 20.02.2007
Soundit oli hieman kököt, mutta kaikilla ei ole mahdollisuutta kovan luokan studioon. Pahempi homma onkin sitten soiton laatu. Rumpalin känninomainen soitto syö biisin iskevyyttä todella tehokkaasti. Lisäksi kitarat oli laitettu huutamaan niin lujaa, että koko laulun vokaaliosuus jää minulta pimentoon
0   +1 +2
 
Carbon 20.02.2007
Olette varmaan tottuneet siihen että black metal jakaa mielipiteitä ;) Oikein hyvin kasattu biisi, ei siinä mitään. Volyymi aika alhanen ja elementit ei oikeen ole miksattu kunnolla yhteen. Itellä vähän vaikea arvostella metallia.
0   +1 +2
 
Juhgu 20.02.2007
Totaalisen karsea soundi, enkä tarkoita nyt blackmetalmaisen positiivisella tavalla. Potentiaalia voisi ehkä ollakin, joten tarvitsisitte kyllä ehdottomasti kunnon soittovehkeet, tälläisenään jää aika mitäänsanomattomaksi pihinäksi.
0   +1 +2
 
slvs 12.02.2007
Nytpä tuli paha. Ei kuulu juuri mitään ja se mitä kuuluu ei vakuuta hirveästi. Onneksi kaikkia ei tarvitse miellyttää.
0   +1 +2
 
862 Produktions 10.02.2007
Koittakaa edes yrittää miksata biisejä ennenku tökkäätte nettiin. Mikserin taso on nykypänä jo aika kova, ja tästä hädin tuskin saa selvää. Sori, mutta nykysellään ei voi kommentoida.
0   +1 +2
 
herzi 07.02.2007
Paremmilla soundeilla voisi jaksaa, mut nyt tää on vaan niin "tätä". Keksitään yksi sahaus ja vedetään sitä. Vokalististakaan ei irtoa kunnon brutaalia vääntöä vaan tollasta räkäkorinaa, joten mikä on tämän musan funktia?
0   +1 +2
 
5
solakarju 05.02.2007
Jos teillä on laualaja, olisi kiva kuulla sen yrinää ehkä ihan kunnolla. Piisin alussa luuln oikeast että joku mummoraasu teki kuolemaa ulkona ja tiellä.
0   +1 +2
 
SirKeke 05.02.2007
Huhhuh,oikeen ug-bläkkistä?
Aikamoista kökköä on kyllä, varsinkin vokaalit menee koomisuuden puolelle. Vokaalit vaihtoon ja soundeja sen verran kuntoon, että saa jotain selvää niin katotaan sitten uusiks.
0   +1 +2
 
6
Itapuoli 05.02.2007
jaa eipä tee tämä meikään vaikutusta..samaa mättöä aina...ja siihen se jälleen jää..
ei iske...ei toimi...noub!!..
0   +1 +2
 
Jusa83 02.02.2007
Jaa, taitaa olla tuttu artisti minulle. Muistan kuulleeni samankaltaista kamaa ennenkin täällä. Lähinnä vaikutelma tästä biisistä oli huvittava. En tiedä onko siihen tarkoituksella pyritty vai ei, mutta kuitenkin. Ei tämä kieltämättä kovin kovaa iske minuun. Biisi ei ihan aukene minulle. Kaipaisin enemmän väriä ja jotain selkeästi ymmärrettäviä ideoita. Tyylilajilleen tämä vaikuttaisi kuitenkin aika uskolliselta. Mutta ei vain nappaa.
0   +1 +2
 
10
Lamarthon 31.01.2007
HAIL MUSTARUHTINAS! Tää on sitä OIKEAA bläkkistä! \,,/ ((X)(X)) \,,/
0   +1 +2
 
Juise6-0 31.01.2007
eipä tää genre kiinonstaa... ...........................
0   +1 +2
 
Tahtomo 30.01.2007
On ainakin black metal soundit, liekkö äänitetty metsässä kuusen juurella?? :) biisinä toimiva, mutta mitään uutta tämä ei tarjoa.
0   +1 +2
 
7
jazzdwarf 30.01.2007
Tässä on ainakin karu meininki ja tarpeeksi viemäriä. Tästä voisi saada enemmän irti paremmilla saundeilla...
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 30.01.2007
Noi skitat on niin säröllä ja efekteillä pilattu ettei niistä saa enää selvää mitä siellä soitellaan... Rummutkin kuulostaa aika paskalta... Basso on ihan ok kuuloinen se on varmaan ainoa mistä saa mitään selvää...
Joo, mutta tällaista paskaahan blackin pitääki olla :D... Äänitys on juuri sopivan paska ja tästä tulee todella mieleen black metalli toisin kuin monista mikserin mainstream-blackista, siitä plussaa... Noi skittat sais kyl siltikin olla mielestäni hieman edes selkeämmät ja räkäsemmät eikä puuroutuneet
0   +1 +2
 
Riku Rotten 30.01.2007
Soi onnettoman hiljaa eli jotain masteroinnin tynkää voisi edes yrittää. Toi rääkyminen voksuissa on hupaisaa (pieninä annoksina). Soittimet pysyy hyvin handussa. Genrensä kunniakas edustaja on tämä biisi. Snare tulee melkoisella kovuudella paikka paikoin.
0   +1 +2
 
7
Azhag 23.01.2007
Laulu kuulosti mielestäni hieman turhan ohuelta, pieni särön käyttö olisi voinut tuoda lauluun hieman enemmän raakuutta. Riffit ovat mielestäni pääosin varsin hyviä ja kylmähköjä.
Mielestäni kappale toimisi paremmin kylmemmillä ja jykevämmillä soundeilla. Nykyiset vaikuttavat hieman turhan ohuilta, tosin basson puuttumisellakin voi olla osuutta tähän ongelmaan.
Varsin kehityskelpoiselta materiaalilta tämä vaikuttaa, mutta tällä hetkellä tämä kuulostaa vielä hieman keskeneräiseltä.
0   +1 +2
 
7
Karobella 22.01.2007
Bassoja jäin kovasti kaipaamaan. Laulajan äänestä odottaa koko ajan että joko se pettää, joko se pettää, joko ei kestä enää yhtään enempää, niin äärimmilleen vedetty. Mutta hyvin vetää koko biisin ajan, kumarrukseni siitä. Vikerneksen äänelle tyypillistä raakuutta (joku hakkaa minua puukolla selkään samalla kun oksennan verta ja riipunm hirtettynä) äänestä kuulee. Musiikillisesti perus bläkkistä, ei mitenkään erikoista tai erityisen persoonallista, mutta harvoin se sitä onkaan. Poikkeuksiakin löytyy. Kohdeyleisöönsä tämä varmasti iskee, minä en kuitenkaan siihen kuulu. Bläkkis ei kovin helpolla kolahda, varsinkaan perus. Mutta, yritystä lisää ja musiikkiin vähän enemmän omaa mukaan niin kyllä se siitä.
0   +1 +2
 
8
Yrms 21.01.2007
Riffit hyviä, mutta soundit eivät tule biisiä yhtään. Olkoon kuinka Bläkkissoundit tahansa mutta mulle ei uppoa. Ja tuota laulutyyliä en ole koskaan ymmärtänyt. Kunnon murinat tai ärinät tai örinät kyllä mutta ei tämä.
0   +1 +2
 
T.Rautakari 21.01.2007
Tämä musiikkityyli on valovuoden päässä omastani joten kirjoitan tähän näin niin pääsen eteenpäin kommenttiringissä.
0   +1 +2
 
7
circusfolk 20.01.2007
Ompa hiljaisella tämä. Muutenkin soundit todella munattomat. Tälläinen musiikki kaipaisi perseellepotkivia soundeja. Ei meikäläisen musiikkia kylläkään. Soitossa melkoisesti tiukentamista vielä, rumpalilla vaikeuksia monessa nopeassa kohdassa.
0   +1 +2
 
Hewi 20.01.2007
Sitä itteään. Vaikea muodostaa mitään järkevää tähän, koska black metal on yksi harvoista metallin genreistä johon en ole vielä suuremmin tutustunut. Hyvinhän nuo soittimet pysyy käsissä.
0   +1 +2
 
Ltn Shred 19.01.2007
Eipä tätä kovin mielellään kuuntele. Vokalisti onnistunut varis -imitaatiossaan. Oletteko tosissanne miettineet, mitä uutta voisitte genree tuoda, ja miten?
0   +1 +2
 
MacFly 19.01.2007
Okei, jumalaut että laulaja on huono. Olkoot mikä tahansa tyyliseikka että pitää noin vetää, mutta toi oikeasti kuulostaa kamalalta. Kyllä sitä paremminkin voi vetää. Jätkä ilmeisesti oksentaa verta samaan aikaan vokaloidessaan. Eihän tässä ole mitään ideaa. Yrittäkää nyt edes. "Oi että ollaan nopeita ja kovia! Tsiigatkaa!"
0   +1 +2
 
Maxhine 19.01.2007
Äänenlaatuun keskittyy kuuntelu ensimmäiseksi. Pilaa hiukan biisiä, kun kovatkin riffit ja rumpupauke kuulostaa hölmöltä. Mutta hyvän kuuloista soittoa kieltämättä silti.
0   +1 +2
 
9
Volumea piti vääntää aika rankasti lisää kun biisi lähti soimaan, ei oikein kuulunut. Mutta kun tasot saatiin kohdilleen, niin korviin pamahti messevää bläkkistä. Soundit on melkoisen ug:tasoiset, mutta se sopii kappaleeseen. Vokaalit ovat juuri sopivat, raakkuvan rienaavat. Kyllähän tästä on tykättävä. Kommenttiringissä jälleen positiivinen yllätys. Panempa biisin oikein soittolistalleni. HAIL!!!!!!
0   +1 +2
 
Sweetie 18.01.2007
Ohoh... Autotalli blakkyä ei ole ringissä tullutkaan vielä vastaan. Suttusoundit kyllä toimii tässä ihan mukavasti, tosin volaa olis saanut olla vähän enemmän. Varsinkaan kun soundi ei muuten edes ole kovin kauhea, melkeistä kelvollinen. Snarea vähän tasaisemmin, ja bassoon vaikka joku aktiivimikitys.

Sävellyksenä vimmainen ja mukaansatempaava, vaikka toivoisinkin tälläiseen menoon aina jotain suvantoja, mut se olen vain minä.
0   +1 +2
 
Suudella 18.01.2007
mukava alku.. rummut vetelee hiukka epävarman oloisesti ja laulu on heikkoa.. en siis ole huutoon tottumaton!
mut sävellyksenä vaikuttaa aikas lupaavalta! kitaristit, teille hatun nosto! nii ja tää on ihan tolkuttoman hiljasella..
Mut kyllä ku reenailette tästähän on vaikka mihin! Jatkoja teille!
0   +1 +2
 
dimi 18.01.2007
tää on ehkä paskin pläjäys ikinä mikserissä.
yleensä on tämmöset bälkit vedetty päin helvettiä ja huonoilla soundeilla.
mut tästä kuulee että soittotaitoa löytyy jonkin verran mutta tää nauhotus kuulostaa siltä ku ois viety c-kasetti soitin naapurin kellariin ja painettu recciä.
0   +1 +2
 
8
Lecus 17.01.2007
joo semmosta.ei paljon sanottavaa ole kyllä tästä mutta ihan jees.
0   +1 +2
 
Snacke 17.01.2007
hieman peltipurkki soundit, lauluki on ku skype luureista. muuten tuntuu ihan ok tasoselta, pari epätarkkaa iskua löysin, ei oikeen muuta valitettavaa, soundit ku ois mehevämmät ni sais tän tyyppinen musa kyl paljon lisää potkua.
0   +1 +2
 
Muovinen 17.01.2007
Tulee ihan lukioajat mieleen tästä menosta. Kitarariffi kuulostaa erittäin tutulta, vaikka en ole kuullut kuin kourallisen black metal biisejä. Ei tämä taida muutenkaan bm-skeneä mitenkään uudistaa. Yksi symbaali (?) kuulostaa erittäin oudolta, aivan kuin joku sylkisi mikkiin. Ok korinaa lähtee kurkusta.
0   +1 +2
 
10
Tero-Antero 15.01.2007
Menoa ja meininkiä löytyy, ennen tuli kuuneltua enemmänkin tämän tyylistä musaa. Mutta kyllähän tämäkin hyvältä kuulostaa jos korvat kestää :)
0   +1 +2
 
8
murhain 15.01.2007
Tunnelma kohallaan. Soundit on kyl aika kellarista, mut mitäs sitte. Hyvää bläkkistä. Lisää sähinää!
0   +1 +2
 
Eisenstang 15.01.2007
Valtavan tumman puhuvaa metallia, soitossa on särmää.
0   +1 +2
 
Zebhyr 15.01.2007
Tässä biisissä MR yltää jo kohtalaisen ehjään suoritukseen. Biisi pysyy kasassa ja kulkeekin aika mallikkaasti. Sisältö jää hitusen puuduttavaksi, mikä on selkeästi pohdinnan arvoinen seikka tulevissa projekteissa.
0   +1 +2
 
cheez 15.01.2007
Äänenlaatua en lähde sen enempää kommentoimaan, uskoisin että joku on siitä jotain verbaalista hyväilyä jo antanutkin. Black Metallista olen oppinut diggailemaan vasta äskettäin, joten en ole kovinkaan häävi antamaan mitään kovinkaan rakentavaa kritiikkiä/ylistystä. Toimivan kuuloista kaikinpuolin. Hiukan "hukkuu genreen" tämä tuotos, joten enemmän vain jotain omaa mukaan, niin awot, hyvä tulee!
0   +1 +2
 
zenri 15.01.2007
Soundit ovat niin puuroiset, ettei saa oikein selvää soitosta. Se mitä saa selvää ei kuulosta mitenkään älyttömän tiukalta ja laulu on aika rasittavaa kihinää. Ei ole mun genre.
0   +1 +2
 
esw 15.01.2007
Aika tyypillistä (amatööri)blackmetallia. Yleissoundi on hiukan kummallinen ja sotkuinen - voisi olla järeämpi ja siistimpi. Laulu menee tyylilajille ominaisesti - örinä ainakin kuulostaisi olevan hallussa. Jes. Peruselementithän tässä ovat kunnossa, toisaalta biisi ei erotu erikseen ainakaan genren sisällä. Rumpuaminen on varmasti urheilullisesti soitettu, mutta lisämusikaalisuus ja -tarkkuus olisi hyväksi.
0   +1 +2
 
Meddi 15.01.2007
mustaruhtinas unohti basson helevettiin? ei tämä nyt innosta, aika matalalla kaikki äänet
0   +1 +2
 
tep 15.01.2007
Hah, bläkkistä siitä melkein pahimmasta mahdollisesta päästä. Kestämättömän ohkaiset soundit ja käsittämätön kähinävokaali. Hitto vie, tällainen jaksaa aina huvittaa. Sanottakoon tosin, että koskaan ei voi olla varma, että milloin ollaan tosissaan liikkeellä ja milloin ei.

Kitaristi tilutti menemään oikein mainiolla "vittu mä osaan soittaa" -mentaliteetilla. Myös rumpalilla pysyi kapulat melko hyvin näpeissä, ja virvelisoundi oli oikein mainio, paha kyllä vaan aivan saatanan hiljainen. Basso oli asiaankuuluvasti miksattu jonnekin melkein kuuloalueen ulkopuolelle.

Tuota tuota. Enempää en nyt uskalla sanoa. Tälle kamalla löytyy ystävänsä, ja siinä porukassa luulisi tämänkin biisin herättävän jonkin verran kiinnostusta. Minut voinee kuitenkin lukea joukon ulkopuolelle.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 14.01.2007
Runsasta tummuutta biisissä havaittavissa. Mukavaa ja rentoa meininkiä josta on suorastaan pakko tykätä. Hyvä biisi!!
0   +1 +2
 
clickboing 14.01.2007
Hyvä että mitään kuuluu. Ei kyllä sytytä yhtään. En tarvii tällasta.
0   +1 +2
 
Turmis 14.01.2007
Vaikka black metallia olen itsekin soittanut, tuo laulu silti kuulostaa tahattomasti huvittavalta.. ihan kuin kurlaisi räkää kurkussa. :) Syy lienee laulun liian suuren diskantin joka juurikin korostaa tuota "kähinää"... taita hieman särkeäkin.
Primitiivistä bläkkiähän tämä on, aika simppeliä sellaista. Toisaalta eipä ne esikuvatkaan taida olla tämän monimutkaisempaa työstöä.
Perussuoritus, ei mitään uutta ja ihmeellistä tarjottavaa ainakaan minulle.
0   +1 +2
 
8
Lugathur 12.01.2007
Aika perinteisiä uria kulkevaa black metallia. Ja muutamissa kohdissa kyllä toimi aika hyvin. Mitään heikompia riffejä ei ole sekaan eksynyt, päinvastoin. Varsinkin kertosäe(?) oli harvinaisen tiukka pätkä. Laulu oli ihan perusvarmaa rähinää.

Kyllä toimi ainakin itselleni. Soundit ehkä hiukan ohuet, ainakin rummuissa, mutta mielestäni kuitenkin istuvat tämänkaltaiseen musiikkiin täysin.
0   +1 +2
 
let J. 30.09.2007
Jaahas! Trash metalin sijasta kuulenkin nyt mörköoopperaa. Koska en diggaa yhtään tälläisestä musasta joitakin harvinaisia poikkeuksia lukuunottamatta, koetan antaa jotain objektiivista lähenevää palautetta.

Laulut pitäisi ehkä miksata enemmän esille, mutta noin muuten bändin kokonaissoundi on eheä. Soitto kulkee, laulaja örisee ja kuulostaa mielestäni menninkäiseltä josta ei vaan lähde enempää ääntä. Tämä vaikutelma johtuu siis tuosta laulun hiljaiselle/peittoon miksaamisesta.

Jollain on nyt vähän time hukassa, se taitaa olla rumpali. Eli takaisin treenikoppiin rytmiikkaa hiomaan sanoo Laura-täti.
0   +1 +2
 
malvo 16.01.2007
Äänentaso oli harmittavan hiljainen ja basso on olematon, biisi kyllä on hyvä. Hiuka soitto tuntuisi elävän, mutta eipä se menoa haittaa.
0   +1 +2
 
7
sLVr- 21.01.2007
Ekan riffin rumpukomppi ei mielestäni sovi oikein riffin taakse. Rummut kuulostaa muutenkin olevan hieman hakusessa, mikä sinänsä vie uskottavuutta pois jonkin verran. blastissa virveliä ei kuulu lähes lainkaan. Ihan käyttökelpoista materiaalia mutta kuulostaa hieman hutaistulta. Rumputyöskentelyä täytyy kyllä hioa suuresti, muuten ihan ok. Ja tosiaan miksauskin voisi olla parempi. Laulut ovat brutaalit, jotka sopivat meininkiin hyvin. Niistä plussaa. Kitarariffit ovat suurimmilta osilta hyviä, mutta hieman niitä heikompiakin riffejä mukaan toki mahtuu. Ei muutakun kristittyjä uhraamaan, mutta sitä ennen hiotaan kuitenkin se miksaus ja rumpalointi kuntoon.

+Biisi ihan toimivaa tavaraa
+Laulut ovat hyvät
+Riffit suurimmaksi osaksi hyviä

-Rumputyöskentely vaatii vielä hiomista jonkin verran jotta biisi potkii kunnolla
-Soundit ovat hieman liian lofit mieleeni

Lyhyesti: Kohtuullinen bläkäribiisi hyvillä riffeillä ja vokalisoinnilla.
0   +1 +2
 
Beetlejuice 06.02.2007
tässäpä kunnon huttua,tainnu laulaja ottaa pari viskipaukkua liikaa
0   +1 +2
 
9
HeartlessLeper 15.01.2007
aika pienellä on äänentasot tässä, liekkö masterointi kussut kintuille.
Mutta ei se mitää.
hyvä biisi silti :)
Laulu on aika diskanttipitoinen, mutta asennetta löytyy.
Bassot puuttuu minusta :O ? en ainakaan kuule sitä ollenkaan.
0   +1 +2
 
8
Valhalla 15.01.2007
Tyylilajilleen uskollista black metallia. Vokaaleista tuli vähän mieleen burzum, mutta hyvällä tavalla. Mukavan sekainen kitaraosio, mutta rummut kumahtelevat aika pahan kuuloisesti, virityksen puutetta (?). Ihan jees ja toimiva biisi.
0   +1 +2
 
7
keke69 15.01.2007
Suhteellisen kehnot soundit =( Eikä lyriikoista saa selvää, onko niitä edes?? (noei, ymmärrän kyllä) Paremmilla soundeilla olisi ehkä parempi vaikutelma biisistä. Rummut eivät jytise siihen tyyliin kun pitäisi, eikä myöskään kitarat. Ihan kiva biisi, tosin ei minun genreäni.
0   +1 +2
 
8
osamu666 15.01.2007
Ihan hyvän kuuloista bläkkistä.. samaan malliin kun jatkatte niin hyvä tulee
0   +1 +2
 
Begemot 16.01.2007
Aika metakkaahan tämä popparin korville on. Mutta kai tämäkin on yksi muoto ilmaista itseään. En oikesti keksi tästä mitään sanottavaa, siitä mistä ei voi puhua on vaiettava.
0   +1 +2