Faded Mementoes

Nevernettles

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
kakkapupu 01.03.2007
Pidän Lift My Skirttiä teidän parhaana kappaleenanne ja toivoin, että Nettlet jatkaisivat pääosin samankaltaisella linjalla. Käsitys kuitenkin muuttui, sillä kappale on niin mainion slovari ettei siitä voi olla pitämättä. Kappale on mielestäni musiikillisilta ansioiltaan toistaiseksi "nokkosten" paras, muttei riittävän ehyt kokonaisuus.

Vaikka kappale on erinomainen en sille voi silti antaa täysiä pisteitä. Erityisesti heikot väliosien riffit ja ajoittain huonot soundivalinnat häiritsevät korvaani. Vaikka sointukierrot ovat pääosin kauniita, niin muuhun kappaleeseen verrattuna abysmaalisissa väliosissa yritetään mielestäni puskea liikaa.

Kappaleen ensimmäinen minuutti on musiikillista orgasmia, loppu vaihtelevaa tasoa välttävän ja erinomaisen välillä. Lopetus on "taas" harmillisen tynkä.
0   +1 +2
 
10
Sipher 30.01.2007
savukkeiden pitkät holkin, miesten tyylikkäät mustat puvut, naisten käsityskyvyn ylittävät päähineet, hämyiset klubit... ja koko maailma on jälleen mustavalkoinen.

muutaman kerran kuunneltuani unohdin koneet. tunnelmallista lounge lepostelua joka palauttaa ajan kauan sitten jo menetetyn. sopisi hyvin esimerkiksi elokuvaan. erinomainen esitys bändin monipuolisuudesta ja taidosta tehdä mitä haluavat ja tehdä se helvetin hyvin. piste.

niin piristävän omaperäinen ja hyvin tuotettu teos että joko kasvatan terävät ylivahatut viikset tai annan kympin... niin no
0   +1 +2
 
9
Juho Lepistö 25.01.2007
50-luvun sutiloungevalssi astuu 2000-luvulle ja kompastuu matkallaan kaatuen modernin elektronisen musiikkituotannon massiiviseen sammioon. Kuulostaa erittäin kivalta. Mainio idea hyvällä toteutuksella. Toimii varmaan livetilaisuudessa täysillä. Jotenkin tuntui lopppuvan kuin seinällä leikaten.
0   +1 +2
 
9
Digibath 23.01.2007
ihanan melankolinen kappale kietoutunut pehmeään samettiin. Fantasiaa, kyyneleitä, lumisadetta... KAUNISTA! :)
0   +1 +2
 
10
hate17 23.01.2007
Hahaa! Tämän voisi ehdottaa vanhojen tansseihin viimeiseksi valssiksi! :D Paras valssi mitä olen kuullut. Ja sanomattakin selvää että on omaperäinen idea biisille. Ihan mahtavata. Tosi hyvä biisi, ei mistään voi oikein sanoa mitään pahaa, enkä tiedä haluaisinko sanoa vaikka voisikin. Parasta Mikserissä tällä hetkellä!
0   +1 +2