Soul before body

Carrion Kennels

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Valandir 29.03.2007
No ainakin heti alusta huomaa, että äänenlaatu ei ole oikein kohdallaan. Mikään ei oikeastaan potki kunnolla, vaan kaikki on hyvin etäistä. Kitaroiden saundit ovat ihan miellekkäitä, laulusta en tosin niinkään pidä. Jotenkin en vain oikeastaan saa biisistä minkäänlaista otetta, ikäänkuin se olisi vain hutaistu. Jotenkin tuo laulu ja itse biisi ovat vähän ristiriitaisuudessa keskenään. 2:08 alkaa tosin sellainen kohtaus, missä pidän tuon kitaran saundista hyvinkin paljon. Biisi on kuitenkin jokatapauksessa oman mielipiteeni mukaan melko sekava, mutta tämähän onkin alternative -musiikkia, joka voi nyt pelkistetysti sanotusti olla minkälaista vain. Tämä ei nyt vain tosin minun tyyppistä musiikkia ole, elikkä ehkä olen vähän väärä henkilö tästä biisistä palautetta antamaan. Varmaan maistuu ihan hyvältä alternative -musiikin ystäville.
0   +1 +2
 
7
Mortal Wompat 24.03.2007
Ei oikeen uponnu. Toi miksaus on aika järkyttävä. Kitara ei oikeen kuulu, laulut jotenki sieluttomat ja epävireiset. Idea ihan hyvä, mut tökkii. Reeniä vaan nii kyllä lähtee! (Asenteesta bonusta)
0   +1 +2
 
7
-annu- 23.03.2007
Öh. Laulaja ei siis löydä oikeaa sävelkorkeutta kertaakaan kolmen minuutin biisin aikana..? Suoranainen ihme että jaksoin kuunnella tän. Jotain positiivista: mieleenpainuva kertsi jossa ihan mukava riffi.
0   +1 +2
 
LauriT 21.03.2007
Täytyykin korjata tuota edellistä kommenttia sen verran, että kuuntelin vahingossa kappaleen tuplataajuudella playerissä olevan bugin takia. Eli tästä pikkuoravavokaalit. Muuten tämä kyllä kärsii samoista miksauksen puutteista.
0   +1 +2
 
LauriT 21.03.2007
Melko raa'an kuuloiset saundit. Aika epämiellyttävän kuuloista sahausta oikeastaan. Pikkuoravavokaalit ovat tosin ihan hupaisan kuuloiset. Biisinä tämä on myös vielä melko raakile. Ja tosiaan miksaukseen voisi ehkä panostaa enemmän, vaikka tämä nyt onkin vain tällaista treenikämppäkolistelua. Kaikista pahimpina vikoina tästä voisi ehkä nostaa esiin basson, jota ei nähtävästi ole asianmukaisesti kompressoitu sekä lautaset, jotka lyövät jatkuvasti yli. Mutta kyllä se siitä...
0   +1 +2
 
Jules Varjola 21.03.2007
Soundit on kyllä mukavasti perus bändikämppää, mut niistä kyllä saa selvän, että siinämielessä ajaa asiansa. Soittopuoli on ihan mukavasti hanskassa, muutaman treenikerran kyllä suosittelen rumpalille ja basistille. Ihan vaikka vain kahdestaan, että saa sitä yhteissoittoa kuosiin. Laulaja on vähän liian arasteleva tälläiseen menoon. Palleista kiinni, ja huutoa kehiin.

Mut lupaavan kuuloista kaikkiaan. Treeniä lissää, ja nauhoja tekemään urakalla. Keikkoja, jotta tulee rutiinia. Pohjat on mukavasti hanskassa.
0   +1 +2
 
Dj Hand 20.03.2007
en kuuntelis kyllä omista stereoista vapaaehtoisesti, keikalla hiukan humalassa vois toimi paremmin kuin hyvin, hyviä riffejä, hauskat rumpufillit, välillä yhteensoitanta tuntuu tökkivän vähän....ja laulusta ei saa mitään selvää....2:30 ihan makee kohta, soolontapaista
0   +1 +2
 
tammina 19.03.2007
Aloitetaan hyvistä puolista.
Tässä on tiettyä nastaa punkasennetta, varsinkin laulajassa.
Se tunnelma mikä halutaan välittää, siirtyy tällekin puolelle.
Vaan. Rytmisesti soitto hajoaa vähän joka ilmansuuntaan,
joku laahaa, joku kiilaa ja joku vaeltaa siltä väliltä..
Eli treeniä vaan niin perkeleesti.
0   +1 +2
 
4
Dead Animal 18.03.2007
Paska laulu
0   +1 +2
 
6
kanzu123 18.03.2007
Saundit ovat aikast perseestä. Kitaroista puuttuu terävyys ja rummut ovat mitä ovat. Laulaja vetelee aika pahasti epävireessä ja muutenkin biisistä ei tunnu jäävän mitään käteen. Soittotaitoakaan ei ainakaan liikaa ole. Vaatii viellä paljon treeniä, varsinkin laulajalle.
0   +1 +2
 
protest 18.03.2007
Laulajaan en osaa kyllä samaistua. Ei oikeen oo ääntä eikä munaa. Sanoista on välillä vaikee saada selvää. Muuten kivaa rämpyttelyä.
0   +1 +2
 
7
NoPeHoPe 18.03.2007
Hyviä kitarakuvioita ja soittopuoli pelaa hyvin mutta laulu ei toiminut sitten yhtään.
0   +1 +2
 
Eerik 17.03.2007
Soundit on aika kaukana kauniista. kitarat suttuiset ja jotenkin taustalla iaka helvetikseet. eikä laulukaan niin kirkkaana helise. mukiinmeneviä riffejä, mutta oliko laulussa hapuilua?
0   +1 +2
 
7
Ozzi_ 17.03.2007
Laulu ei oikein toimi, mutta muuten iha hyvää :)
0   +1 +2
 
7
Xerses 17.03.2007
ei tässe sen kummempaa vikaa ole. kivoja riffejä, hyvät soundit ja mielettömän hirveä laulaja jos ei oteta örinöitä huomioon(ne oli tehty ihan ok). kyllä reenaamalla pystytte kehittymään ja paljonkin, mutta laulajan tarvii tehä töitä ja paljon! soolo oli tollanen aika peruskiva. eipä mulla muuta sanottavaakaan ole. kiitos ja nam.
0   +1 +2
 
8
_whisper 15.03.2007
Emmä alttii kuuntele paljoo mut on ihan ok. Noi sanat on hyvät! =D
0   +1 +2
 
Quarius 14.03.2007
Nonniin. Kyllähän teillä vielä työmaata on. Mutta ei tässä aivan hukassakaan olla..
Laulaja ei tosiaan oikein pysy nuotissa tai sitten sävellys on melodialtaan hieman erikoinen. Aina kun äänessä on säröä mukana niin se kuulostaa heti paremmalta. Voisi ainakin kokeilla ärinää enemmänkin?
Muutenkin soitanta tuntuu kaipaavan vielä treeniä (mm. komppi kompuroi muutamassa paikassa). Ja sen alun tilunkin voisi tosiaan vielä tarkastaa..
Sitten se miksaus.. Kyllähän soittimet ovat suunnilleen balanssissa keskenään (paitsi rummuista ei kyllä kuule muuta kuin haikan silloin kun sitä soittaa ja basari hukkuu jonnekin. Löytyykö basarille edes omaa mikkiä?) mutta ei noita saundeja ole kovin kauaa taidettu hioa.. tai ei ainakaan tarpeeksi kauaa..
Jonkinmoista asennettahan tässä kuitenkin on ja se on hyvä se! Siis toivoa on. Treeniä sekä soitantaan että tuotantoon!
Tuli nyt hirmu tyly olo itselle tästä kommentista mutta saatte tästä varmasti enemmän irti kuin jos olin kirjoittanut "Ihan kiva, jatkakaa samaan malliin" :)
0   +1 +2
 
7
Ahermanni 09.03.2007
Tällasta alottelevan bändin rokkailua tämä on. Ihan kivaa, mut soundit ei ole kovinkaan kaksiset ja vokalisti tuntuu laulavan nuotin vierestä. Siltä se ainakin pahasti kuulostaa. Kunhan vähä kokemusta karttuu niin eiköhän noi biisitkii saa vähän sävyä.
0   +1 +2
 
6
Eetu Karioja 01.03.2007
Mikäs siinä ihan lupaavalta kuulostaa alussa ja riffeissä on selvästi ideaa, mutta täytyy sanoa, että tuo melodinenlaulu ei ole niin melodista vaan epävireistä ja se kyllä häiritsee aivan pirusti, laulaja voisi pitäytyä tuossa örinässä joka tuntui toimivan.

Kun voi soittaa paljon ääniä nopeasti on todella taitava, eikö? Alun tiluttelu on tekinisesti ihan ok, mutta ei oikein tunnu pysyvän aina sävellajissa.

En rupea tässä arvailemaan äänitystekniikkaa, mutta kuuluu selvästi, että ainakin rumpuihin olisi saanut käyttää enemmän aikaa, virheet kuuluu ikävästi.

Mainitaan vielä että saundeihin pitää saada lisää sitä paljon puhuttua MUNAA!

Tämä biisi ei ole mestarillisesti totetutettu, jos kuulisi ihan oikean studioversion jossa paremmat saundit, vähemmän virheitä ja laulu nuotilleen, niin voisin antaa parmmat pisteet, mutta nyt ansaitsette korkeintaan nuo saatanalliset kuusi pistettä.
0   +1 +2
 
6
Tuikka 28.02.2007
Saundit ovat todella sotkuiset, luokkaa nauhoitettiin-reenikämpällä-kolmenkympin-mankalla-kaikki-soittimet- kerralla... Sävellyksessä on hyviä ideoita, mutta toteutus todella ontuu.. Yhteissoitto ei oikein tahdo toimia ja virheet kuuluvat selkeästi läpi. Laulukin oli aneemisen kuuloista, vaikka sen pitäisi olla lähes kantavana tekijänä. Eli ideana tämä paketti oli toimiva, lisää reeniä vaan jätkät niin saatte toteutuksen myös kuntoon.
0   +1 +2
 
8
exdeth 04.02.2007
Wau.. Äänimaailma jostain Misfitsin ja The Doorsin välimaastosta:) Laulaja jätti vähän kylymäks niillä venytyksillään, potenttiaalia on kyllä pirusti, ei muutako jatkatta pojat samhaan malhiin ni kylä se siittä suttaantuu!!
0   +1 +2
 
9
HeartlessLeper 01.02.2007
Hyviä riffejä on täynä kappale.
Soundimaailma on vieläkin aika jotenkin.. hmm. "kaukaisen" oloinen.
Mutta ei sen pidä antaa häiritä, asenne ratkaisee.
Metallica tästä tulee mieleen kovastikkin ja se jos mikä on ROCK asia.

Joo,
Kyllä tätä kuuntelee. :)
0   +1 +2
 
7
Basser 02.02.2007
No pitääpä sitä jättää kommentti ku äijät on oikeen innostunu uutta materiaalia vääntään. Noh mistäköhän sitä alottais...
Ensiksikin sieltä täältä pukkaa melkosen mukavaa riffiä, joita tosin paikotellen vaivaa paikotellen tietty tasapaksuus. Melodiat sekä laulun että kitaran osalta ovat turhan tavanomaisia mun makuun :/ Basisti ois voinu yrittää keksiä jotain muutakin kuin kitaran seuraamisen; esim joitain likckejä vois ripotella sinne sun tänne. Rumpalimme tuo niin rautainen hoito hommansa beat- osastolla melko kelvollisesti, mutta tähänkin oilisi kernaasti saanut kyllä sisältyä erilaisia fillejä tomeilla. Tuplillakkin voisi yrittää kehittää erilaisia mielenkiintoisia kuvioita!

Ja sitten laulu. Elikkäs, Lassilla on kyllä potentiaalia kehittyä ihan kelpo laulajaksi, mutta tässä biisissä jokin mättää pahasti. Varsinkin kertsissä ei meinata oikein löytää sitä sävelkorkeutta millä sen laulun pitäisi kulkea, ja se kyllä kuuluu. Mutta ei nyt toivotonta, esim säkeistöissä on joitain melko kekseliäitäkin juttuja.

Soundipuolella on kyllä troo caracee! Mutta sehän on toki pelkästään hyvä puoli :D Rummut tosin kuulostaa siltä ku ne olis nauhotettu tyhjässä autotallissa.

Mutta kyllähän me tästä vielä melko maiiota settiä saadaa toivottavasti lähitulevaisuudessa. Reeniä vaan niin saadaan se yhteissoitto sille tasolle, että kaikki soittimet tukee toisiaa.
0   +1 +2
 
Amppa90 01.02.2007
Vähän ihanaa äksdee
0   +1 +2
 
7
tt_tt 03.05.2007
Tässäkin rummut ja basso on liian hiljaisella ja kitarasaundit ovat melko sirkkelit omiin korviini. Lauluakin voisi vääntää hiukan isommalle. Riffiä pukkaa taas ihan kiitettävästi ja cleankitara hevisenssien keskellä luo tunnelmaa. Laulua on ilmeisesti nopeutettu? Itse repesin ja tulin hyvälle tuulelle ;D Lisää reeniä kehiin, kyllä se siitä!
0   +1 +2
 
7
Janikoo666 07.02.2007
jotenki sekavan oloista...kyllä äijät soittaa osaa mut ei vaan jotenki mee yhteen tämä touhu?lisää reeniä sanon minä ja hyvä tuloo!
0   +1 +2