Credo

Giuse

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Hienoa sekoilun tuntua laulutaitoisesti. Itse en credoa tätä ihan täysillä, mutta kunnianhimo tai hulluus on kohdallaan (tai molemmat). Pari taputusta rytmittämässä (kaiutettuna) toisi lisää?
0   +1 +2
 
6
Paronie 20.06.2007
olipas savuinen meininki. Veti aika sanattomaks. Laulu hieman ärsytti. Ei oikeen meikäläiseen nappaa.
0   +1 +2
 
9
vnmwrtcbn 20.06.2007
Olipas se lyhyt biisi. Yleensä tämmöinen kokeellisempi ei ihan iske mutta tässä on jotain. Tuntu siltä että taivaassa leijaillaan, välillä kun laulussa on paljon kaikua ja kuulostaa kuorollta tulee mieleen että enkelit lentelee ympärillä. Mukava kitara toimi runkona läpi biisin. Tämä voisi jopa sopia johonkin leffaan, jossain psykedeelisessä kohdassa. En tiedä olenko hullu mutta tästä tykkäsin ja ansaitsee ehdottomasti ysin.
0   +1 +2
 
9
Zagaar 20.06.2007
Radiohead-fiilistelyä. Vähän Jeff Buckleyn herkyyttä sekaan. Pidän kyllä. Sävellys on aika taitava. Laulaja vetää hyvin. Nyt tuli vielä lopuksi chris cornell mieleen.. hyvä hyvä.. 9
0   +1 +2
 
marccus 20.06.2007
Omalaatuinen veto sinänsä, mutta teema on vain hiukan yksipuolinen. Kappale ei lukuisista voksuistaan huolimatta oikein saa tuulta purjeihinsa.
0   +1 +2
 
Mielestäni äänet on ihan hyvän kuuloiset, mutta tietenkin tämä Latinankielisyys menee ohi (moukka kun olen). Olisi kiva ymmärtää kuulemansa jollain tasolla.
0   +1 +2
 
par_sakaali 03.05.2007
Tulee vahvasti Radiohead mieleen. varsinkin levy Hail to the Thief. Samanlaista vähän "energiaton olo" tunnelmaista musiikkia mielestäni.
0   +1 +2
 
MKDELTA 29.04.2007
Perin erikoista. En itse saa tähän oikein mitään tarttumapintaa, mutta on tämä kyllä omaperäinen, ja omalla minimalistisella tavallaan aika hienon kuuloinenkin.
0   +1 +2
 
Cazeus 28.04.2007
Ensimmäinen tulee kyllä joku trippi-leffan biisi mieleen. Sinänsä kyllä hyvinkin mielenkiintoisia ideoita omanlaisella tyylillä toteutettuna. Oikeanlaisessa mielentilassa kuulostaa varmasti vielä paremmalle. Mitta oli sopiva tälle. Ideat jaksoivat hyvin kantaa lyhyehkön mitan ja tämä ei liian suurina annoksina toimi.
0   +1 +2
 
9
Meddi 24.04.2007
ahaa. mikserissä on uskontunnustuksia myös. hyvä kuulla, vaikka itse en jaa tuota tunnetta. aika raaka ja paljas lauluääni. jossain kohtaa hieman epävireessä mutta nautittavaa kuultavaa kaikenkaikkiaan. oliko sähkökitara nyt paras mahdollinen komppaaja? mainio pikku vakavanpuolinen "diddle" joskaan en huomaa gospel tai schubert-koplausta...???
0   +1 +2
 
Carbon 24.04.2007
Ihan jänniä kitarakohtia, mutta ei ehkä sen enempää vaikuttanut ainakaan itessäni. Ihan jees fiilistelyä ajoittain.
0   +1 +2
 
esw 23.04.2007
Tämäpä kummallista musiikkia. Hyvin onnistuu kyllä luomaan erikoisen tunnelman. Vokaalikikkailu on melko hyvin toteutettua. Omaperäisistä melodioista plussaa. Pituudeltaan melko lyhyt. Vähän demomainen jälkimaku jää tästä - ehkäpä tarvitsisi lisäos(i)a ja sitä kautta enemmän valmista biisiä muistuttavaa rakennetta.
0   +1 +2
 
semisuper 23.04.2007
Erittäin hyvä soundi, maalailevaa soittoa, laulu hyväsoundista mutta paikoitellen vähän omassa vireessään.

Muuta sanottavaa tästä en kertakaikkiaan keksi.
0   +1 +2
 
Modnar 23.04.2007
Aika psykedeellisen kuuloinen, jokseenkin vanhahtavan oloinen biisi. Ei ehkä parhaiten kolahda korvieni väliin, mutta tässä silti on jotain aitoa. Mitä se sitten onkin.
0   +1 +2
 
8
Jälleen äärikummallinen biisi, siis äärikummallinen kaikille muille paitsi Giuselle. Oikeaa meininkiä, kansanmusiikkia, en tiedä minkä kansan, mutta varmasti jonkun kansan. Ehkäpä tämä on sitten sitä Giuse-kansan musiikkia, tai jotain... Pakko sanoa, että harvinaisen laadukasta Gospelia, koska normaalisti Gospel on kermaisesti sokerin kera Jeesusta ylistävää homoilua, tässä taas oli kunnon kärsimystä ja häpeää. Hyvän kuuloinen joiku, voisitte laittaa stemmalaulantaa enemmissä määrin, rahkeet kuitenkin siihenkin riittäisi.
0   +1 +2
 
4
Hyi vittu, jeesusmusiikkia!!! Ahdistaa ja päätä särkee. Ei tällaista voi kuunnella, onneksi kesto vain 1:40 ensimmäistä kertaa kommenttiringissä tuli paniikinomaisesti etsittyä skip-nappulaa, sitä löytämättä.
0   +1 +2
 
Zoidberg 21.04.2007
Plussat pituudesta (=lyhyydestä). Kuullostaa melko tylsältä, kaipaisi perkussioita mukaan. Onko kitara epävireessä? Siltä se kyllä kuullosti.
0   +1 +2
 
Tempsa 15.04.2007
olisin gospel genre määritteeltä odottanut jotain muuta.. hiukan turhan taiteellista tavaraa minun makuuni, mut jos jotain hyvää pitää sanoa niin ihan kiva kitarasoundi..:P
0   +1 +2
 
8
rawhead 15.04.2007
Hieno lauluääni. Mukavasti säröä ja persoonallista saundia äänessä. Kitara on vain hieman epävireessä, joka kuitenkin lienee tarkoitus? Mutta hyvä, että gospeliakin Mikseriin ilmestyy.
0   +1 +2
 
Zebhyr 15.04.2007
Hyvin vähillä, mutta ei niin pienillä palikoilla rakennettua, laulun dominoima biisi. Laatua kuvastaa se, että tämän tahtoo kuulla useamminkin.
0   +1 +2
 
tep 14.04.2007
Itselleni tutumpi on lause "Credo quia absurdum". Genrevalinta lienee gospel vain siksi, että mikseristä ei paremmin ns. hengellistä kamaa kuvaavia genrejä taida löytyä.

Aika mielenkiintoinen tekele. Tässä taitaa laulaa tyyppi siitä yhdestä bändistä, jonka kommentoinneissa olen aina maininnut joko Thom Yorken tai Chris Martinin. Tässä musiikki oli huomattavasti kauempana ko. herrojen bändien tuotannosta, joten laulumaneerit eivät tuntuneet ihan yhtä tutuilta ja rasittavilta. Latinankielellä saattaa olla myös vaikutusta asiaan. Hyvin, hyvin minimalistinen ja vähäeleinen lähestyminen tukee tässä mielestäni biisiä vallan komeasti - kitaran simppeli näppäily kuulosti oikein hyvältä valittavien laulujen vastapainoksi.

Myöskin biisin mitta oli sangen sopiva - pidempi annos olisi voinut aiheuttaa hienoista puutumista, ja tässäkin ajassa ehdittiin sanoa jo kaikki, mitä oli tarpeellistakin sanoa. Eipä siis valittamista: omaperäisistä lähtökohdista vilpittömästi ponnistaminen tuottaa minulta melkeinpä aina kiitokset, niin tässäkin.
0   +1 +2
 
repulse 14.04.2007
Ei voi raitaa ainakaan pitkäksi haukkua...enemmän sytyttää kun pelissä on mukana täysi bändi, sopisi tähänkin!!
0   +1 +2
 
zenri 14.04.2007
En tiedä, miten oikein toi ääntyy, mutta ihan toimiva pakkaus. Tulee mieleen vähän jotkut Jeff Buckleyn jutut. Vähän jää torsoksi tämä. Olisi laajempana kokonaisuutena mahdollisuus päästä syvällekin. Nyt vähän jää tällaiseksi esileikiksi. Ja hommiinhan sitä lopulta aina tahtoo.
0   +1 +2
 
Muistikuva 14.04.2007
Hyvä laulaja ja tausta. Erikoinen biisi. Kitara hieman kolkko soundiltaan. Ihan ok.
0   +1 +2
 
mhotby 14.04.2007
Uskon mihin tahdon. Plussaa biisin pituudesta, harvoin näin lyhyitä kappaleita on kommentoinnissa.
0   +1 +2
 
9
HMm hankala sanoa mitään... Mulle tulee mieleen Syd Barret. Ihan mahtava tunne tässä kyllä on täytys lukee sanoituksia niin sais enenmän irti!
0   +1 +2
 
kolhoosi 11.04.2007
Hmm, ei oikein tästä ikävä kyllä saanut otetta. pitäis varmaan suomentaa toi messu niin voisi ymmärtää paremmin tämä biisin tarkoituksen.
0   +1 +2
 
7
jimbow 11.02.2007
Mitä ihmettä tämä oikein on? Mies vonkaa kuin kolli kadulla - hieman Humanemaista äänensävyä olin kuulevani. Kitarointi on kyllä niin pillerihöyryssä vedetyn kuuloista että oksat pois. Äkkiseltään soitanta kuulosti aika yksiuloitteiselta. Tämä meni sen verran yli hilserajan, että en osaa mitään tämän rakentavampaa sanoa.
0   +1 +2
 
Begemot 13.04.2007
Laulu kuulostaa edelleenkin hyvältä, mutta ehkä välillä oli mukava kuulla toisenlaista matskua. Kaikki biisit ovat olleet kohtalaisen vähäeleisiä ja ohilipuvia, mutta ehkä sitä kutstutaan tyyliksi.

Mutta olisi mukava kuulla mihin ääni taipuisi hieman menevämmässä musassa tai kunnon Marvin Gaye -rytmiikan taustalla.
0   +1 +2
 
argon 25.04.2007
Jotenkin tulee heti fiilis kun tätä kuuntelee, että äkkiä bändiä kasaten ja biisit bändiformaattiin niin että napse käy - soinnutuksissa on sen verran marginaaliin lipsahtavaa vetoa ja laulumelodioissa on mukavaa outoutta, hyvää kasvualustaa persoonalliseksi orkesteriksi!
0   +1 +2