Blinded

Dying Fire

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

pauliina89 22.09.2007
alku ainakin uppoo... kuuntelen todella mielelläni lisää tällästä! ehkä laulu ei kuulunut hyvin, musiikki jyräs..
0   +1 +2
 
10
Preacher 31.08.2007
Kuulostipa taas hyvältä.
Melodiat kulkee hyvin ja laulaja vetää mallikkaasti.
Erittäin mukaansa tempaava tykitys, kyllä tää mulle iskee ihan kympillä.
Lisää odotellaan!
0   +1 +2
 
9
Emzii 19.08.2007
Loistavaa.
0   +1 +2
 
7
C2H5OH 22.04.2007
Aika perustylsää tykitystä. Näin pelkistetty sovitus olisi tarvinnut edes jonkun hienon melodian. Toisaalta ei näitäkään melodioita kuitenkaan hirveästi voi moittia, vaikkeivat ne nyt mun käsitystä power metallista mullistakaan. Laulaja on ok, mutta ei siinäkään mitään kehuttavaa ole. Tyylillisesti biisistä tulee mieleen hammerfall ja se on viimeinen asia mitä power metal -bändiltä toivoo. Pikkasen enemmän munaa ja rohkeutta sovituksiin niin tätä vois jaksaa oikeastikin kuunnella! Tehkää siis jotain, mitä ei olisi jo kymmeniä kertoja tehty ennen teitä!
0   +1 +2
 
10
ekkuevil 12.04.2007
Toimivaa Dynamiittiä, ei jäänyt suutariksi. Sopusoinnussa kaikki palikat, hienoa lurittelua, laulajan lahjakkuuksia unohtamatta. Biisit paranee kuin hyvä viini vanhetessaan... Täysi kymppi!
0   +1 +2
 
9
ArtoDaGuitarist 23.03.2007
Tulipahan käytyä pitkästä aikaa täällä mikseri.netissä. Olitte saaneet uuden biisin aikaan, joten aattelin tsekata. Biisi lähtee jykevästi tehokkaalla ja melodisella riffillä. Tässä jo mietin, että tämä bändi ainakin on uudistunut uutta EP:tä varten, kitarasaundit ovat tosi hyvät. Ei ole enää v-amp tyylinen särö vaan vaikuttais ihan äänitetyltä vahvistimelta tai hyviltä plugareilta. Suurta plussaa saavat myös rummut, itsesoitto ja niiden saundi. Tosi hyvän kuuloista, hyvä että pystytte uudistamaan musiikkianne. Alussa laulu meinasi kyllä jäädä vähän peittoon, mutta sitten se alkoi sieltä kuulumaan. Ehkä voisi olla enemmän tunnetta mukana laulussa niin pitäisin enemmän. Tai jotenkin tähän biisin toi ei niin täydellinen ollut. Sitten pisti korvaan vähän tuollainen aika jännä tauko 3:09 kohdalla ja joidenkin riffien loputtua ja uudet kitarariffit alko niin tuntu siltä, että kitarat olisivat saanet kovan alotusiskun. Kokonaisuutena biisi on minusta kiitettävän arvoinen, loistava saundi ja kitarasoolo kuulostaa mainiolta.
0   +1 +2
 
8
S1mppa 21.03.2007
Tämähän rullaa hienosti.
Vähän lisää massaa kertsin alle niin se on siinä.
Vokalistista tulee paikoin mieleen Dee Snider, eli huonosti eivät asiat ole :)
0   +1 +2
 
9
hcharju 05.03.2007
Täysillä pamahtaa biisi sisään, mikä on positiivista. Soundit kaikinpuolin kiitettävää, ja laulu kolisee kohdalleen vanhaan malliin. Erityisesti plussaa mielenkiintoselle soolovaiheelle, siinä on jopa jotain koukkuja ja jänniä juttuja "tämä on se kohta kun tilutetaan minuutti"-vaiheen sijaan.
0   +1 +2
 
9
kUOLLUTMIEs 01.03.2007
Erittäin piristävä kappale kuunnella. Jotenkin siitä tuli todella hyvä olo, niin kyllähän se sillon on pakosti hyvä biisi. Jos pakotetaan välttämättä ettimään jotain sanomista, niin olisin vähän halunnu jykevämpää kitarasoundia ainakin paikoitellen, koska nuo tuplabassarit on niin vahvaa rytinää, niin sitten kun olisi vähän tappavammat kitarasäröt vielä siinä päällä, niin helvatti olis irti. Saattaisi suorastaan sokaista sellanen meno. Mutta eipähässiinä, kuunnellaan vielä muutama kerta, kun on niin tarttuva kertsi ja soolokin on mukavaa tilulilua korville.
0   +1 +2
 
8
xray 26.02.2007
Jeps mikäpä tässä..! Säkeistö ja kertsi toimii.. Tuommonen Stratovarius-komppi noilla tupliksillahan jaksaa aina niin piristää mieltä..! X) Hienoa kitaratyöskentelyä molemmilta, komian kuulosia soolontynkiä, mutta hieman omituinen kohta oli tuossa jossakin kolmen minuutin vaiheilla sen soolon jälkeen kun lähditte siihen kertsiin, niin biisi jotenkin ehti "sammua" siinä välillä.. :O Mutta tuo nyt on semmosta välimerkin rakastelua, ei teidän tuotannon paskimmasta, muttei tosin parhaimmastakaan päästä.. Annetaan nyt vaikka 8.
0   +1 +2
 
9
Markus Y 26.02.2007
Tämä Singer tuntuu olevan melkoinen monilahjakkuus; laulu toimii, kitarakomppi on jykevää, ja siihen vielä päälle tuo erittäin hyvin rullaava rumpalointi. Ei voi muuta kuin kateellisena ihmetellä. Kyllä toimii!
0   +1 +2
 
8
sonata^ 24.02.2007
No tämähän on taas sitä tuttua laatua mitä tältä bändiltä on saanut kuulla :)

Kitarasoundit olivat paljonkin mieleen
Rummut, varsinkin basari tuntui jotenkin jäävän taka-alalle
Muuten kyllä instrumentaalisesti tarkkaa ja hyväsoundista työtä
Laulu oli aluksi vähän kanssa taustalla, mutta lähti sieltä kyllä hyvin :)

Erittäin hyvää työtä :)
0   +1 +2
 
9
Black Velvet 23.02.2007
Je laitanpas ysin, oli tämä sen verran kiva zipale. Olisin tosin tuossa kertsissä kaivannut voimakkaamman kuulloista kitarariffittelyä, kunnon kitaravalli ois ollu poikaa ja kertsin olis ehkä voinut soittaa pelkillä yksittäisillä iskuilla kunnon powertyyliin, höystettynä jollain kitaraleadilla ja backroundvoksuilla, koska pelkkä yksittäinen laulumelodia ei mielestäni riitä pitämään kuuntelijan mielenkiintoa yllä kovin pitkään.
0   +1 +2
 
10
Noktal 23.02.2007
Asennetta löytyy! Riffi on tarttuva, ja kertsi kruunaa kaiken. Kyl kymppiä rapisee!
0   +1 +2
 
10
musicman85 23.02.2007
Asiallista röntteilyä! Intro paukahtaa kuin mikäkin pommi käyntiin. Laulun lähtiessä meininki vaan kasvaa ja tuplat jyrryyttää kuin ensimmäistä päivää! Kertsi ruhmuttelee loistavasti ja melodia takertuu päähän hyvin. Kitaroista tykkään erityisen paljon. Kertakaikkisen ruikean röllökkään huikeaa materiaalia jälleen jätkät tarjoilee ruosteiselta kultalautaselta! Hienoa työtä!! Kymppiä kasseille!
0   +1 +2