Kunnialla Kohti Kuolemaa

Mustaruhtinas

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Windir 16.06.2008
Ei Helvetti mikä biisi! Riffit, vokaalit ja rumputulitus on kyllä parhautta. Sanotukset myös loistavat. Nuori yhtye, mutta valittamista en vaan keksi. Jatkakaa samaan malliin
+2   +1 +2
 
10
Azag 18.05.2008
Äänimaailma on hyvä, soitanto kulkee ja vokaalit on parhautta.
+2   +1 +2
 
6
kimkorho 24.09.2007
Tunkkaiset soundit, heikkoa soittoa ja tylsähkö biisi. No, bändi on vielä varsin nuori, ja treenin myötä suunta varmasti on ylöspäin. Ei muuta kuin pitkiä päiviä treenikämpällä ja uutta matoa sitten koukkuun!
0   +1 +2
 
9
Hatesociety 13.08.2007
Rumpali kone,laulaja on todella taitava ja riffit hyviä.Todellakin keskiverto bläkin yläpuolella!Hieno biisi kaikin puolin,heikko sanoa mitään puolesta saati vastaan, mutta omaperäisyys ja koukut pitäisi saada jotta ette jäisi "vain" black metal bändiksi.Jos soittolistaa tekisin,tämä päätyisi sinne.Hienoa!
+4   +1 +2
 
MKDELTA 30.04.2007
Kappaleen ainoa ongelma on aika tuhnu äänenlaatu, mutta se ei nyt niin hirveästi haittaa kun muuten näyttäisi elementit olevan kohdillaan. Bläkkistä en osaa hyvin kommentoida mutta menoa piisaa ja hitaammissakin kohdissa vedetään hyvin.
+2   +1 +2
 
Cazeus 29.04.2007
On kyllä nyt mennyt pahasti pieleen miksauspuolella kun on jäänyt ääni niin tuhnuiseksi. Sinänsä miksaus on kyllä jonkinsortin taidonnäyte kun on kaikki saatu sotkeentumaan toisiinsa eikä oikein mistään saa kunnolla selvää. Mutta kun se puoli tulisi kuntoon niin varmasti sieltä ihan toimiva biisi nousee esille.
0   +1 +2
 
7
Zoidberg 22.04.2007
Jaahas. Pläkkiä. Hirveät soundit (vaikka "truu" pläkkiin nyt ehkä mukamas kuuluukin ns. kellarisoundi). Tästä väännöstä ei saa oikeastaan mitään selvää. Laulusta, korjaan kirkumisesta, ei saa selvää mitä kieltä siinä lauletaan, kuitenkin rääkyminen on mielestäni varsin laadukasta. Tulkaa ulos sieltä perkeleen kellarista ja nauhottakaa uudestaan, niin tästä voisi saada jotain kuuntelemisen arvoistakin.
0   +1 +2
 
sikki-six 21.04.2007
Hyvää rytinää, vaikka soundeissa onkin toivomisen varaa - vaan eipä tämän tyylistä sovi turhan kliineillä soundeilla vetääkään. Laulajan lyriikoista ei luonnollisesti saa mitään selvää, mutta onpahan asiallista, vaikkei kovin omaperäistä, bläkkistä.
+1   +1 +2
 
Muistikuva 14.04.2007
Räyh.... kovaa mennään ja vielä kovempaa. Rumpali pitää homman hyvin kasassa. Ei vain karjunta nappaa melodian ystävään. Tyylilajissaan varmasti ihan hyvä. Kyllä tämä jyrää!
+2   +1 +2
 
10
Makkaraperunat 13.04.2007
Tää alkuriffi kyllä potkii munille kun perkele, tempaa heti välittömästi mukaan, eikäpä nuo riffit muutenkaan huonoja ole. Soundimaailma toimii hyvin mutta laulu kyllä on liian epäselvää. Laulajan ääni on ihan jees mutta pitäs enemmän saada sanoista selvää. Mut eipä tässä juuri muuta valittamista todellakaan. Geep up the good work!
+3   +1 +2
 
Giuse 12.04.2007
Aika käärme laulajaksi. Tää on kyllä ihan rehellisesti old skoolia, ei ole mitään uusmetallia, hyvä niin. En silti osaa antaa arvosanna, kun on sen verran kaukana omasta kokemusmaailmasta tää musa...
0   +1 +2
 
7
kolhoosi 10.04.2007
Bläkkistä, ei mitään normaalista poikkeavaa tai muista juurikaan erottavaa. Kokonaissoundi on jäänyt melkolailla hiljaiselle ja laulukin tulee siellä jossain taustalla. Kehityskelpoista materiaalia kuitenkin omassa genressään.
0   +1 +2
 
Veritaikina 10.04.2007
Aika vihasta.. aikas tunkkaset soundit. soitto skulaaaaa
0   +1 +2
 
10
Neo.1 09.04.2007
En vissiin ole kommentoinut aikaisemmin tätä biisiä, vaikka kovassa kuuntelussa kohta pari kuukautta on ollutkin. Eeelikkäs biisi ainakin kestää kuuntelua, mikä aina on hyvä asia. Riffit rokkaa saatanallisen hyvin ja rummut ja laulut on yhtä kovaa tasoa. Nyt kun sanoja lueskelin, voin todeta niiden toimivan vitun hyvin biisin kanssa. Voisinpas nostaa tuon arvosanan yhdeksiköstä täyteen kymppiin...
+4   +1 +2
 
10
Tommy Loose 07.04.2007
Tummaa hikeä tarjoo Mustaruhtinas: Ilmeentymä väkevä ja suoirastaan tulinen ote biisin kuljetuksessa!!
+4   +1 +2
 
argon 05.04.2007
Soundimaailmaltaan vanhan mallin bläkkistä tarjoillaan ja kieltämättä vuonojen maasta ammennetaan viisun hengestäkin iso osa.

Biisinä tämä on ihan kelpo esitys lajissaan, mielellään kuulisin kuitenkin tämän nykyaikaisemmilla soundeilla vedettynä ja tarkemmin soitettuna, vaikka tiedän kyllä että tämä lausuma sotiikiin vanhan koulun BM:n pelisääntöjä vastaan.
0   +1 +2
 
MacFly 04.04.2007
Edelleen! Toi laulaja... Krhhhhh. Hyvä että se on noin taka-alalla... :) Mainriffi on suhteellisen hyvä, rumpalin peltien käyttö miellyttää tuossa introssa korvaa. Kolme krässiä tollai hienosti. Sama kikka olisi sopinut muuallekin. No joo, menetteleehän tämä nyt tällä kertaa.
0   +1 +2
 
8
Modnar 04.04.2007
Saundit hieman häiritsevät, mutta eivät liikaa. Tässä on hyvin kierrätetty vanhoja mustametallielementtejä, lähinnä kai Hornaa jolta tämä paljon kuulostaakin. Hyvä fiilis ja purevat kirskunakitarat ja rääkynät.
0   +1 +2
 
semisuper 03.04.2007
Soundi on ainakin genrelle uskollinen - epäselvää, tukkoista bassomölinää, jossa silti sattuu yläpään sirkkeli korvaan. Ja tästäkin huolimatta yleissoundi on ohut ja ontto. Laulukin ähipyy välillä kuuluvista kokonaan. Että hienosti kyllä olette onnistuneet, tapu tapu.

Soitto menee välillä aikalailla osaamisen äärirajoilla - tempo heittelee ja vaihdoskohdat ja fillit irvistävät reunoista. Taitoa ja tahtoa tuntuu silti olevan. Ehkä seuraava levy onnistuu paremmin.

Biisistä en osaa sanoa muuta kuin että kuulostaa juuri samalta kuin kaikki muutkin tämän genren biisit. Mikä siis on se juttu, jonka takia ihmiset innostuisivat juuri tästä bändistä? Miettikää sitä ankarasti.
0   +1 +2
 
7
Telaketju 03.04.2007
Toivottavasti ette ole kuitenkaan niin true että joskus panostatte soundeihin enemmän, sanoista en saanut edes sen vertaa selvää että millä kielellä siellä lauletaan joten se taitaa olla automaattisesti sitten norjaa. Laulaja voisi ehkä hioa laulutekniikkaa munakkaammaksi rääkymiseksi. Biisistä kuitenkin löytyy helmikohtia jolloin jalka alkoi vipattaa, Perusvanhaa bläkkistä
0   +1 +2
 
9
Strappadinpojat 01.04.2007
Ihan hyvä mättöhän se oli.. Tosin laulut oli vähä liian hiljaset mun makuun, mutta muuten kyllä kovan luokaan black metallia tää on..
0   +1 +2
 
performanssi 31.03.2007
Biisi on kokonaisuudessaan erittäin tyylipuhdasta mustaa metallia; asenteesta plussaa. Nauhoitteen laadusta en pidä lainkaan; en kai ole tarpeeksi tröö, kun pidän enemmän hyvälaatuisista pätkistä. Paska laatu kuuluu vissiin asiaan, joten ei keskitytä siihen.
0   +1 +2
 
9
DevilHippie 28.03.2007
Hyvä bläkkis kokonaisuus, saundit on noppaiset, mut niin ne kai tässä skenessä pitää ollakkin. hyvän melankolisen fiiliksen tää toi, siitä 9.
0   +1 +2
 
wjr 28.03.2007
Tästä puuttuu se kuuluisa "koukku." Riffejä, komppeja/fillejä ja laulua myöten kuluneen kuuloista.
0   +1 +2
 
rene 28.03.2007
Beatin tuplauksen sijaan voisi käyttää jotain muuta omaperäisempää tehokeinoa, kuten riffin vaihtamista. Basso soitteli väliosassa hieman pöpelikön puolelta. Laulun kieli oli ilmeisesti suomi. Ehkä voisi miettiä tarkemmin kannattaisko laulutyylin pieni siloittaminen tuoda myös tekstin ymmärrettävään muotoon. Nyt se kuulosti enemmänkin häiritsevältä huonosoundiselta syntikalta. Yhteensoittoa voisi hieman myös hioa basistin ja rumpalin osalta.

Biisissä on kuitenkin hyvä reipas ote ja rutkasti energiaa.
0   +1 +2
 
7
Piru! Hyvä laulaja... Todella hyvä jopa... Sitten mahtava soundi! Kaikki tuolta alueelta kunnossa! Hmm... No sitten musa itsessään ei oikein iske... Mut mulla on joku ongelma joskus metallin kanssa... Ehkä joku muu päivä tää olis ollut parempaa... vähän tasapaksu... Siinä olis voinut olla jotain huippukohtia tai jotain sellasta... Mut siitä se lähtee!
0   +1 +2
 
Juhgu 27.03.2007
Saat oman kommenttisi takaisin, olepa hyvä:
"Ei nappaa. Ei tahdo kuunnella. Koko genre vois mun puolesta hävitä maan päältä ja muuttaa marssiin mihin se kuuluu."
0   +1 +2
 
Chi-Xi-Stigma 26.03.2007
Soittopuolella hieman räpellystä paikoitellen, mutta ei se menoa mitenkään pahemmin häiritse. Ideoiltaan ja tunnelmaltaan mitään uutta tai mullistavaa ei tarjoilla. Eikä varmaan ole tarkoituskaan.. Omaan makuuni kuitenkin ehkä liian perus suomi-black metallia. Mikserin black metal tarjonnassa tämä on aavistuksen keskitason yläpuolella.
0   +1 +2
 
8
raiwoband 26.03.2007
Heikot soundit, mutta annetaan se anteeksi jos tällä on haettu sellaista underground/autotalli-vivahdetta musiikille. Onhan tämä silti sopivan raa'an kuuloista tavaraa tällaiseksi musaksi.
0   +1 +2
 
9
Sakaali 26.03.2007
Todella hyvänkuuloinen veisu noin bläkkikseksi
0   +1 +2
 
mulsson 26.03.2007
Ehm, soundipolitiikka aika tylyä, 'laulu' ei uppoa. Soitanta itsessään tuntuu olevan hallinnassa. Musiikkityyli on itselleni sen verran vieras että paha sanoa mitään erityisen rakentavaa.
0   +1 +2
 
Meddi 26.03.2007
musiikki tulee keskeltä ja jonkun arkun takaa... onhan tällä hevimenoa ja hauska nimi
0   +1 +2
 
7
chthonian 26.03.2007
ihan toimiva perus bm pläjäys. ei tosin mitään uuttakaan hirveästi tarjottu.

itse asiassa positiivinen yllätys. yleensä en vaivaudu hirveän usein kommentoimaan minulle mainostettua black metallia, koska kyseessä on melkein aina hirveää paskaa.
0   +1 +2
 
8
MJ Antipope 26.03.2007
Heti kärkeen täytyy todeta että laulajan ote miellytti. Korina sopi erinomaisesti kokonaisuuteen.
Biisissä on hyvä tunnelma eikä kohtalaisen vähäisestä tyylillisistä vaihteluista huolimatta sorruta puuduttavuuteen vaan osia ja eri tyylisiä komppeja/rytmejä on onnistuttu sovittamaan hyvällä maulla.
Kaipasin hieman lisää sitä "omaa juttua", sitä vain lisää tältä pohjalta, niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
6
Huhhuh, että mitkä tuhnusoundit. Kellari, autotalli vaiko treenikämppä? -siinä arvuuttelua. Onneksi laulu tuli kehiin niin voimme kehittää muutakin kuin soundikeskustelua. En ole koskaan ymmärtänyt tätä "variksenkarkoitus"-laulutyyliä, mutta se on vissii jotenkin "true" tai jotain...se kuitenkaan ei kuulosta mun korvaan hyvältä. En suhtaudu muutenkaa black metalliin positiivisesti, mutta jos jotain hyvää sanoisin vaihteeksi. Laulatte suomeksi, joka ainakin on "true". Siitä myös plussaa, että kappaleessanne on melodiaa, vastoin kuin black metallissa normaalisti. Sori, mutta on pakko antaa kutonen...soundit ovat liian huonot ja äänite, musiikin kera, kuulostaa mun korviin juuri kutoselta. No hard feelings..
0   +1 +2
 
8
Lugathur 15.03.2007
Tässähän mennään taas ihan mukavan jäätävissä tunnelmissa. Soundit ovat perusvarmaa sirkkelöintiä, omalle korvalle siis hyvin toimivaa. Lontoon-kieli on vaihtunut kotimaiseen runoiluun ja tuo näinollen ihan miellyttävää vaihtelua. Riffitarjonta on toimivaa kuten myös muissakin bändin biiseissä. Soitto luistaa ja biisi ei jää junnaamaan paikalleen missään vaiheessa. Mitään kovin omaperäistä ei kylläkään tarjoilla tällä(kään) biisilliä, tosin epäilen ettei ole tarkoituskaan väsätä mitään ihmeellistä ja mullistavaa, kunhan toimii. Ja toimiikin. Kuitenkin, ihan toimivaa black metalia, ei uutta mutta kuitenkin papukaijamerkin arvoista räimettä.
0   +1 +2
 
Piru Kange 15.03.2007
Oukei, tätä musiikkityyliä en kyllä ymmärrä yhtään. En edes ihan täysin osaa sanoa, onko tämä vitsi vai ei. Kaiketi sellaista älykästä huumoria. :) Sanoista ei saa selvää, mikä on tälle musiikkityylille hyvinkin ominaista. Kitarasoundit ovat tumppuisat ja soitto aika sekavaa. Kokonaisuus on kuitenkin oikeastaan aika toimiva. Heh, paha oikeastaan sanoa muuta. Minä en vaan ymmärtänyt tätä. :)
0   +1 +2
 
esw 14.03.2007
Soundit ovat kyllä erittäin treenikämppämäiset. Viimeistelemättömän demon kuuloinen biisi siis. Aika urheilullinen rumpali bändissä kuulostaa olevan, rumpaloinnista plussaa. Vokaalisuoritus menee genren malliin. Kokonaisuutena biisi on kyllä varsin aggressiivinen ja vauhdikaskin, mutta silti biisistä jää lähinnä sotkuinen ja puuroinen jälkifiilis. Kohtalainen genressään.
0   +1 +2
 
Zebhyr 13.03.2007
Biisin pelastaa yksitoikkoisuudelta bändin ankara asenne ja loistavat sanat.
0   +1 +2
 
7
sadcircus 09.03.2007
Aikamoiset on tittelit niin bändillä kuin biisilläkin!
Iahan ok sävellys, hyvät harmoniat, yhteissoittoa pitäis tarkentaa vielä roimasti, ja filleihin toivois vaihtelua, nyt tuntuivat kaikki olevan osastoa "kaikki tomit 16-osa-trioleilla läpi"...
0   +1 +2
 
bize 08.03.2007
Nyt kyllä soundien puolelta koordinaatit viittaavat ala-asteen homeiseen treenikellariin, missä uusia rumpukalvoja saati kitarankieliä ei ole nähty sitten 70-luvun. Eipä sillä, kyllä Neil Young toimisi tuolla meingillä täysiä mutta nt taitaa olla kysymys vähän muusta kuin akustisesta fiilistelystä. Keskimääräistä paremmin ehkä rumpali kolaa menemään, sikäli kun yksittäisiä ääniä C-kassu-universumista erottaa.
0   +1 +2
 
slvs 06.03.2007
Soundit on taas aika lailla suolesta. Genrekään ei valitettavasti toimi, mutta pakko antaa tunnustusta rumpalille. Vaikuttavaa tömistelyä.
0   +1 +2
 
4
Guitarwall 06.03.2007
Kylläpäs on huonot soundit saatu aikaan. Laulu on paskaa. Tämä ei uppoaisi edes vahvassa kännissä. Oikeastaan vain inhottaisi, sillä oksentamisen kuuleminen on jotain hirveätä.
0   +1 +2
 
Begemot 05.03.2007
Black metalliksi melko suoraviivaista, menisi melkein rokkina tai punkkina. Solisti kuulosti aivan hirveeltä - niin kuin black metallissa pitääkin:).
0   +1 +2
 
Carbon 02.03.2007
Nämä biisit jakaa kyllä mielipiteitä, ei sillä mitään voi. Itse biisi varmaan ihan ok, ihan hieno melodia kitaralla, mutta laulu ei kyllä sovi omaan päähääni :/
0   +1 +2
 
10
musicman85 02.03.2007
Jos nyt lähetään purkamaan vaikka soundipuolta ensin. Soundit nyt ei ihan parhaat ole mutta perkele ku se ei haittaa mittään, äijät veivaa niin maan perkeleellisellä asenteella ja taidolla! Rumpalille pointsit tuplajytinästä ja muutenkin nopeasta työskentelystä. Örinämies murisee vastalaukkunsa seinille jo ensimmäisen minuutin aikana ja meno jatkuu infernaalisen tiukkana karuun loppuun asti. Kyllähän tässä pitää oman kylän ukkoja alkaa fanittamaan!
0   +1 +2
 
Valhalla 01.03.2007
Soundit ns "true"-kamaa, joka ei kyllä ole huono asia. Laulaja kuullostaa edelleen klonkulta, mutta soitossa on menty eteenpäin. Kyllä tälle oma fanikuntansa löytyy, jatkakaa samalla linjalla.
0   +1 +2
 
Imp 01.03.2007
no niin..yritystä on ^^ ihan hyvän kuullonen biisi vaikkakin miksausta voisi hiota.mutta eihän se aina tälläsessä genressä ole se pääasia :D
0   +1 +2
 
k.vierelä 01.03.2007
Miksaus on nyt jäänyt aika pahasti kesken. se kuntoon niin vois olla aika pirun hyvänkuulosta. "Laulu" taas ei kuulu taustalta oikeastaan yhtään. .
0   +1 +2
 
9
Noniin, kieli on vaihtunut suomeen! Tämä pääriffi on helvetin toimiva. Biisin nimi on myös niin komias, että sanojahan tähän kaipailisi messiin lueskeltavaksi, kun ihan kaikesta ei korvani saa selkoa. Laadukas kappale tämäkin, aggressiivisuutta, menoa & tunnelmaa sopivissa määrin. Kyllä kelpaa kuunnella. Hails!!
0   +1 +2
 
6
Itapuoli 25.02.2007
ei tee meikään minkäänlaista vaikutusta.
Kauheaa jytkettä ja mätkettä. ääägägäähähähähähggggg...
et silleen.. Jah love
0   +1 +2
 
IconW 25.02.2007
Kunnon bändikämppä soundit. Mutta ei niin tuhnuiset kuin perusbläckiksessä yleensä. Rääkylaulu takkuaa aluksi mutta sopii loppuenlopuksi ihan hyvin. Välillä en saa mitään selvää sanoista, mutta enpä ole monien muiden blackisryhmittymienkään sanoista selvää saanut. Ei ole kyllä haitannut kauheasti. Ihan menevää perusblackista. Hieno kohta tuo missä mäiskitään vähän hitaammin. Kuulostaa todella hyvälle. Ihan hyvin soitettukin.
0   +1 +2
 
zenri 25.02.2007
Ei ole minun musiikkia sitten yhtään. Soitto on ihan tiukan kuuloista. Soundit ja laulu aika karseaa. Siinäpä pintaraapaisukommentit, kun en oikein syvällisempää osaa tähän sanoa.
0   +1 +2
 
repulse 17.04.2007
Kunnon ryskettä ja vielä toimivaa sellaista...voi kun tätä kuulisi kunnon studiossa äänitetyssä muodossa...no hyvä näinkin...hevi on parasta..tietty
0   +1 +2
 
Jusa83 13.04.2007
Kitara on särötetty henkihieveriin. Minun on aina vähän vaikea suhtautua tämän tyylilajin biiseihin. En saa niistä oikein mitään irti. Rauhaton tunnelma tässä on ainakin saavutettu. Äänenlaatu on melko karu. Harmoniat tuntuvat toimivan jotenkuten, sikäli kun saan niistä selvää. Muuten biisi ei oikein auennut minulle. Pidän vähän selkeämmin muotoillusta riehumisesta.
0   +1 +2
 
Vauhdikas meininki biisissä, mutta nuo kohdat, joissa huudetaan eivät ole mieleeni. Kuuntelisin mieluummin ilman niitä tai parempi vaihtoehto olisi se, että niiden tilalla olisi laulumelodioita.
0   +1 +2
 
gonjo 25.03.2007
Jäsenillä oikea oppiset nimet, jee. Muuten kyl löytyy parantamista joka alueella, mut kaipa asenne ratkasee.
0   +1 +2
 
8
DJ Spora 28.03.2007
Oikeastaan en saa mitään selvää tästä. Todellakin mustaa kamaa, sen olemushan on, että sanoista EI saa saada selvää. Kitarat tukevat tätä lähes alimpien ihmiskorvalla kuultavien taajuuksien tasolle viritetyllä soitannallaan. Sekava ja etäinen biisi.
0   +1 +2