White Rain

Misty Steps

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Sprite 09.10.2007
Kohoan korkeuksiin, unohdan tämän maailman. Vaivun talviuneen, mennessäni vuodatan kyyneleen.
0   +1 +2
 
10
Tässä ei yksi kuuntelu kerta missään nimessä riittänyt. Aivan upea. Nautn pianon äänestä valtavasti ja tässä biisissä ei ollut muuta kuin hiljaisuus ja piano. Mahtavaa rauhoittavaa ja erityisen särkyvää.
0   +1 +2
 
9
artsi 14.07.2007
Kaunis biisi ja nimi on hyvin kuvaava. Kappale pysyy hyvin koossa ja rakenne on muutenkin hyvä. Tuo teema on aivan loistava. Huomaa että tekijältä löytyy taitoa ja tunnetta!
0   +1 +2
 
10
P. Virta 25.05.2007
Mieletöntä. En voi muuta sanoa.
Tai no pakko yrittää.
Musiikki on tunnetta.
Tämä on musiikkia.
Kiitos.
0   +1 +2
 
9
stuntguitar 20.04.2007
Soundimaailma on kyllä kohdallaan. Pianosoundi on pehmeä ja lämmin. Myös tuo pieni reverb istuu mukavasti kokonaisuuteen. Hyvä, ettet lisännyt tähän jousia tai mitään muuta ylimääräistä härpäkkää pilaamaan tunnelmaa. Sävellyksenä tämä on myös melko hyvä. Dynamiikkaa oli juuri sopivasti, tosin tuo kappaleen "B" osa alkoi hieman puuduttamaan. Siihen olisin toivonut enemmän jonkinlaista rytmistä/harmonista variaatiota. Toisaalta, sen olisi voinut jättää raa'asti vain pois, koska se jäi mielestäni vähän irtonaiseksi ja ideattomaksi verrattuna tuohon viipyilevään "A" osaan. No, kaiken kaikkiaan hieno ja hyvin toteutettu biisi.
0   +1 +2
 
Aurisgale 13.04.2007
Piano on aina kaunis, eikä se koskaan tule muuttumaan. Melodiat ovat liikuttavia. Tämä sopisi erinomaisesti johonkin Final Fantasyn "tunnepurkaukseen" surun hetkellä. Hiukan pianon soundi olisi voinut olla kirkkaampi... hiukan sellainen viimeinen puhtaus uupuu äänestä, se aivan viimeinen silaus, joka saisi tämän kuulostamaan täydelliseltä. (ihan pieni säätö eq:lla olisi riittänyt (tosin kuulostaahan tää teknisesti silti erinomaiselta)).

Piano on kyllä harvinainen soitin kun sitä jaksaa kuunnella mielellään sellaisenaan. Kyllä tästä pidän kun rakastan muutenkin pianon soundia.

Erityismaininta eloisasta dynamiikasta. Pianoa on vaikea erottaa aidosta. Hienosti soitettu ja sävelletty. Olisi mukava myös kuulla tätä, jos käyttäisit mahdollisimman aidon kuuloisia jousia mukana... johonkin loppuun olisi kiva kuulla nosto, jonka jouset tai padit vahvistaisivat voimallaan. (tämä vain oli idea, ei parannusehdotus)

...mut erinomainen kokonaisuus, jota jaksaa kuunnella.
0   +1 +2
 
9
starts 09.04.2007
Suurena klassisen musiikin ystävänä (ja pianon) nautin varsinkin rauhallisesta pianomusiikista. Tässä olet loihtinut upean tunnelman kauniilla melodioilla. Pianon soundi on nappiin sopivan pehmeä. Hieman ehkä loppui yllättäen... Mutta kaunista on, ja mukava tunne jäi tätä kuunnelleena.
0   +1 +2
 
9
jmm 04.04.2007
Kaunista on, ei voi mitään. Hieman tulee jossain kohtaa mieleen Zeppelinin No Quarter. Enyakin oli mainittu tuolla idoleissa ja hetkittäin sen kuulee. Ja ite tykkään hänestä kovasti ja tykkään kyllä tästäkin.

Voisin kyllä kuvitella tähän taustalle jotain bändiä tai ohjelmointia. Vaikka biisi onkin todella kaunis, jää sellainen tietty "hienous" puuttumaan, tai sellainen pieni jokin, joka tästä tekisi kyllä todella hienon. Hyvä ja kaunis biisi joka tapauksessa :)
0   +1 +2
 
9
Tyfon 26.03.2007
Hieno kappale!
Vaikka koulussa tämän kuuntelin, niin rupesi melkein itkettämään :)
0   +1 +2
 
9
kristian_horna 26.03.2007
kaunista kuunneltavaa.. osaat hyvin soittaa.
0   +1 +2
 
10
Michikawa 22.03.2007
Vakuuttavaa työtä jälleen! Soundimaailma on miellyttävän pehmeä ja kuulas ja monien mainitsema Michael Nyman ei ole kyllä kaukana mielikuvista. Harmoniat nitoutuvat yhteen luontevasti ja käärivät kuulijan harsomaiseen peittoon. Tässä on kyllä kevättalven tuntua. Valkoisuus ja sinisyys yhdessä aamunkoitosta hämärään. Tykkään!
0   +1 +2
 
9
North Vibes 20.03.2007
Järkyttävän hienoa tunnelmointia. Herättää paljon mielikuvia!
0   +1 +2
 
10
T-Sync 12.03.2007
pitkän päivän jälkeen väsyneenä istahdin tähän ja pistin soimaan.

Hitto miten tää toimii hyvin..

Lunta sataa maahan ja lumen pinta nousee hitaasti. On juuri sellainen ilma, jolloin on mukavaa kävellä ulkona ja napsia lumihiutaleita kielellään kiinni. Joka paikka kuorruttuu puhtaan valkoisella lumella. Pian sade loppuu. Aurinko osoittaa elonmerkkejä lähettäen valonsäteitä pilvien lomasta. Valon syrjäyttäessä pimeää paljastuvat lumisateen vienot luomukset; Paksun lumen peitossa olevat kuuset ja männyt, talojen harjukatot, kadut ja järvenjäät laitureineen.
Tammikuun aurinko laskee nopeasti, ja pian on taas pimeää.

Rakastan tätä biisiä. <3
0   +1 +2
 
9
mantsikka:> 07.03.2007
Kaunista <3 ;'>
0   +1 +2
 
10
Valandir 05.03.2007
Alkaa kivasti pianon pimputuksella. Melodiasta pidän erittäin paljon, jotenkin surullinen, mutta silti erittäin kaunis ja nautittava. Hienosti on toteutettu erilaisen nostot, elikkä koskettimien vähän kovempi painallus tietyissä kohdissa. Sävellyksenä erittäin ammattimainen teos ja vaikka biisin eteneminen onkin vähän ennalta arvattavaa, niin sepä ei haittaa kyllä ollenkaan. Juuri sopivasti on tuota reeverbiä käytetty ja muutenkin koko miksaus kuulostaa erittäin onnistuneelta. Ei ole sellaista tunkkaista ääntä missään vaiheessa vaan piano pysyy yhtä raikkaana biisin alusta loppuun. Vallan erinomainen teos kokonaisuudessaan.
0   +1 +2
 
odkid 02.03.2007
Michael Nyman tuli mieleen. Onpa tää nätti, biisin nimi sopii mainiosti tähä. Ehkä tähä ois kaivannu viel jotai syvyyttä, jotenki vielä syvemmältä sydämestä tulevaa. Nyt jäi ehkä vähän liian erottautumattomaksi peruspimputteluksi, vaikkakin kyllä hyväksi sellaseksi. Siis ei todellakaan mikään huono biisi, mutta kaipaisi ehkä hiukan... näkemystä? Potentiaalia siulla on, mutta uskalla laittaa myös muitakin tunteita ku melankolia peliin.

Hitto, ei miul ollu aikomus olla näin kriittinen. Biisissä on paljon hyvää joten tavallaa just sillo on kritiikki paikallaa.
0   +1 +2
 
10
Michael Law 02.03.2007
Tämä juuri piristi loskaista talveani hyvinkin paljon :) Kiitoksia. Erittäin tunnelmallista, final fantasymaista fiilistelyä. Tämä sopisi täydellisesti johonkin tunnelmallisen pelin taakse.
0   +1 +2
 
-Juha- 19.04.2007
Ei hitto olipa hienon kuuloista! Vaikka huoneessani onkin nyt vähän viileää, niin voisin väittää että enimmät väristykset tulivat kuitenkin tästä upeasta piano tunnelmasta. Eniten pidän tästä alkupuoliskosta, joka on hiukan melankolisempi ja kylmempi kuin tuo loppupuolisko, mutta ei tämä missään vaiheessa pahalta kuulosta.
Tunnelma on kokonaisuudessaan talvisen kuulas, kuten nimikin jo osoittaa. Täytyypä kuunnella tätä seuraavana talvena joskus joulun tietämillä niin voi olla että iskee vielä kovemmin. Biisin teknisestä puolesta ei ole moittimista: sopivan kirkas sointi ja reverbi on täydellisesti kohdillaan, niin että löytyy tilantuntua. Kuten Lari tuossa ylempänä mainitsi niin jonkinlaiset jouset olisivat voineet toimia hyvin tässä, mutta toisaalta tällainen minimalistisuus toimii hienosti.
0   +1 +2
 
9
Klokuttaja 17.03.2007
Pisteet siitä, että nuori neiti tekee ja hakee tällaista lyyrisempaa ja koskettavaa musiikkia. Vaikka tarkkuudeltaan soitto onkin (pianistiksi) vielä ujostelevaa ja hetkittäin huteraa, tietyn antaumuksellisuuden ja tunteen tästä kyllä hienosti aistii. Sävellyksenä kipale on perussointujen parissa tunnelmointia, sovitusta sorvaamalla tästä saisi enemmänkin irti, sillä kyllä tästä koukkua löytyy.
Ihan Michael Nymaniksi en kuitenkaan vielä tätä kutsuisi.
Äh, meni liian kriittiseks, mukava tuttavuus ja lahjakkaan oloinen neito.
0   +1 +2