Psychotic

Devilhorn

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Benii 03.03.2010
Jee! Tässä biisissä on kaikki kohallaan. Laulu sujuu, Kitarat sujuu, Rummut setittää ja Basso jytisee hyvin. Ja miksaus on mitä parhain!
0   +1 +2
 
10
Benii 03.03.2010
Jee! Tässä biisissä on kaikki kohallaan. Laulu sujuu, Kitarat sujuu, Rummut setittää ja Basso jytisee hyvin. Ja miksaus on mitä parhain!
0   +1 +2
 
10
Blinkki182 18.03.2009
En tiedä miten eksyin tänne, mutta nyt huomaan sen että suomesta ja varsinkin mikseristä voi löytyä pitkästä aikaa jtn musiikkia, jota todella kannattaa kuunnella. Eka reaktio oli, että kuulostaapa aivan saatanan hyvälle. Toinen, että kuulostaa vielä paremmalle. Kaikki täsmää. Melodiat ovat aivan järkyttävän hyviä(kuka säveltäjä onkin, niin hänelle nostan hattua. Tässä tietokonetuolissa istuessani meinaa perse revetä) Rumpali on eläin ja laulajalla on todella hyvä ääni. Jos homma jatkuu samaan malliin, niin enpä ihmettelisi jos löytyisitte joku kesä kaupan levyhyllyiltä suuremmassa mittakaavassa tai vaikkapa festareilta. Vitun hyvää työtä.
0   +1 +2
 
10
Välle 15.06.2008
Niin perkeleen toimiva biisi. Saundit on hyvät ja riffit tiukkoja. Välillä on hyviä harmonioita kitaroilla ja rummutkin Arto vetäny hyvin. C-osan sahaus ja basari menee just nappiin. Moshmosh! Huuto kohdassa 2:43-> jää mieleen tosi hyvin, kun siinä on joku efekti (?), AIVAN LOISTAVAA! Laulut muutenkin tosi hyvin vedetty. En mie vitti keksi mitään pahaakaa tästä. DEVILHORN on vitun kovaa paskaa!!!
0   +1 +2
 
9
Jaakkokujaakko 05.12.2007
Samaa linjaa jatkaa kuin I Wear Your Skin -biisi, mutta tykkäsin ehdottomasti tästä biisistä enemmän, koska tämä oli paljon dynaamisempi kappale. Varsinkin kappaleen keskivaiheilla olevat tauot oiken soitettuna kuulosti mahtavilta. Biisistä kyllä valitettavasti puuttui jotain mikä olisi tehnyt kappaleesta täydellisen. Kuitenkin: erittäin hyvä ellei täydellinen.
0   +1 +2
 
9
ko1ehmaine 28.05.2007
helvetin laadukasta jälkeä kaiken kaikkiaan
0   +1 +2
 
10
Nemes1z 11.04.2007
Näin ensalkuun on pakko todeta että "on se perkele kumma etten aiemmin ole teistä kuullut". Äijäthän jyräilee asenteella. Vokalistina itse tykästyin teidän lauluihin. Mikseristä harvoin löytyy laulajaa joka osaa murista, suurin osa on näitä kurkustakurlaajia jotka lähinnä naurattaa. Propsit teille siitä. Riffit toimii ja biisit kokonaisuudessaan pyörii EP'n nimen äänimaailmoissa kuten pitää. Jatkakaa vähintäänkin samaan malliin niin teistä kuulaan vielä isommillakin areenoilla. Ei muuta, kympin kipale.
0   +1 +2
 
10
Maijja-- 24.03.2007
Iha saatanan äkästä meininkiä, olis hieno nähä livenä ootteko yhtä agressiivisia stagella. Taitoa löytyy ja ku moshaamaan pystyy nii se on pääasia /,,/
0   +1 +2
 
10
svwn 12.03.2007
Herkkä, kaunis laulu.
0   +1 +2
 
10
Salamela 10.03.2007
Helevetin tiukkaa vääntöä, kuten muutkin biisit! Ei oikeestaan mitään moitittavaa. Tätä lisää...
0   +1 +2
 
9
vjr1970 08.03.2007
No niin pääsin lopulta tsekkaamaan ja ei tarvinnut pettyä !
0   +1 +2
 
argon 08.03.2007
Tyylikästä wanhan liiton kalmajytkettä, vaikuttaa oikein lupaavalta!

Biisin puolesta mennään riittävän monipuolisesti riffien osalta, jotta kuulijan mielenkiinto pysyy mukana. Myös se olennainen seikka on hyvin huomattu, että koko ajan ei tarvitse mennä "hana pohjassa" tempojen puolesta jotta meininki kuullostaisi jyräävältä - välillä kun hiljentelee, niin ärhäkämmät osiot pomppaavat aina lujempaa silmille.

Soitannollisesti ja "ärinällisesti" tämä on jo hyvässä kuosissa, niin kyllä täällä seuraillaan seuraa mielenkiinnolla että mitäs sieltä oikein on jatkossa tulossa. Selkeästi Mikserin metallijyystön parhaassa kolmanneksessa mukana - hyvä!
0   +1 +2
 
Wailey 05.03.2007
Testi testi.. jos vaikka näkyisi nuo kommenttien määrät, prkl Mikseri.net!
0   +1 +2
 
10
Closure 05.03.2007
No jospa tästä avaisi pelin. Kaipa tää on sitten mykistävän tiukkaa menoa jos ei vieläkään ole kommentteja putoillut. Livenä toimi ja toimii onneksi edelleen.

Kiertoa, thrashikomppiriffi. Miten paljon paremmin voisi "Deathplätty" lähteäkään käyntiin. Vokaaleissa artikulaatiota ja puhtia riittämiin. Suomessa ja miksei muutenkin kovin raikas tuulahdus deathkentälle. Komia erikoismaininta "Yöhriffistä" 1:36-> Meinaan putoaa meikäläiselle kuin mummo jäiseltä katolta! Myös tätä seuraava "Killvemppiriffituplamättö" riffi uppoaa minuun kuin kilon pihvi ihmislihaa! Tätä lisää! Tasaisen taitavaa mättöä koko bändiltä. Jos tässä jollekin erikoismaininnan heittäisin niin sen taitaisin luovuttaa rumpu-pallin päällä istuvalle miehelle. Rock and hold your cock! Sillä tässä vauhdissa se on vaarassa pudota!
0   +1 +2
 
Ale Kuoppala 05.06.2007
Heti tiukan alkuriffittelyn alettua ei jää epäselväksi mitä tuleman pitää. DEVILHORN kyntää perus death metallin suota varsin vakuuttavasti, vaikkakin ehkä aavistuksen persoonattomasti. Tyylilajin peruspalikat ovat hyvin bändillä hallussa. Bändi soittaa tiukasti yhteen ja homma rullaa muutenkin mallikkaasti, mutta hieman rohkeampi ote toisi biisiin kaivattua dynamiikkaa ja en näkisi että muutama melodian pätkä tai kitarasoolo ainakaan tunnelmaa latistaisi.

Death Metal on siinä epäkiitollinen musiikkityylilaji, että sinne tuntuu nykyään olevan vaikea lisäillä mitään omaleimaisia juttuja bändin menettämättä uskottavuuttaan omien silmiensä tai yleisön silmissä, mutta DEVILHORN on esikuvansa kuunnellut ja siitä oppinsa ammentanut ja kuten sanoin, on bändi hyvässä vedossa ja soitosta kuulee että yhtyeen muusikot "puhuvat samaa kieltä" soittaessaan. Muutaman pykälän rohkeampi ulosanti musiikillisesti kautta linjan vain erottaisi bändin niin monista muista alan yritäjistä.
0   +1 +2
 
10
Kukluxjugend 21.05.2007
Kovat on riffit, meinas penkki lentää alta. Erittäin valmiin ja hyvin tuotetun kuuloinen kipale. Laulajalle propsit hyvästä mörinästä. Biisi kantoi hyvin loppuun asti säilyttäen mielenkiintonsa. Aika raikas tuulahdus muuten tunkkaissa nykydeathskenessä.
0   +1 +2
 
9
Hatesociety 07.09.2007
Riffit mitä mainioimmat ja murinakin oikein mallikasta.Genressään mikserin eliittiä.Arto osaa juossa Saatana!Ja kyllä nuo kätösetkin rämistävät oikein mainiosti.HunajataHunajata.
0   +1 +2