Sunset

Joylove

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

RattleMachine 24.05.2007
Omassa genressään hyvä kappale oli tämä. Suvantokohtia ehkä pari liikaa, paikoissa joissa kun juuri alkaa tuntua siltä että nyt mennään niin sittei mennäkään... hyvää kasvatusta, kohtalaisen miellyttävät saunditkin. Tästä on hyvä lähteä.
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 13.05.2007
Mukavan rento trance-biisiksi. Kohtalaisen mittainen, eikä jää edes jauhamaan paikoilleen. Nouseva soundi oli toimiva. Melko sielukasta.
0   +1 +2
 
Meddi 06.05.2007
voi, voi. ikävä kyllä en osaa erottaa melodiset trancebiisit toisistaan. en huomannut tässä mitään erityistä. olen vähän kuin kiinalainen joka kuulee baskin kieltä ymmärtämättä sanaakaan
0   +1 +2
 
MKDELTA 30.04.2007
Hmm, trance en juuri harrasta. Mukavan kuuloista materiaalia, äänet olivat alussa mukavan eteeriset. Ei kuulostanut kliseiseltä, mikä on hyvä juttu. Kaikki vaikutti olevan kohdallaan.
0   +1 +2
 
Zoidberg 22.04.2007
Eipä tule trancea kuunneltua, mutta yritän parhaani mukaan kommentoida.

Pituutta on ainakin liikaa. Rytmi toistaa lähes koko ajan samaa. Lisää koukkuja rumpuihin. Alussa on vähän noita "hiljaisempia" kohtia, ne voisi mielestäni leikata samatien pois. Tempo voisi vaihdella biisissä, se toisi hyvää vaihtelevuutta ja pitäisi mielenkiinnon yllä.
0   +1 +2
 
sikki-six 21.04.2007
Tämän tyylisestä musasta ei mulla ole paljoa hajua, mutta tämä oli kyllä suht tunnelmallinen kipale. Ei pahempi ollenkaan... Nuo maalailut oli mun mieleen.
0   +1 +2
 
Muistikuva 15.04.2007
No lähtihän se biitti vihdoin ja viimein liikkeelle... Tätä ei oikein erotu samankaltaisten joukosta. Ei huono, mutta miten nämä erottaa toisistaan?
0   +1 +2
 
Giuse 14.04.2007
Ei tule alun jälkeen keskityttyä tällaiseen musiikkiin, mutta ei liene tarkoituskaan, loppua kohti tosiaan muuttaa luonnettaan. Hmm, osuvampi tai ilmeisempi nimi olisi Sunrise... Artistilla on varmaan syynsä... Toisaalta, kun aurinko laskee niin kuu nousee...Niin.
0   +1 +2
 
8
kolhoosi 11.04.2007
Hyviä melodioita ja muutenkin ihan mukava poljento tässä. Alun mattosyniä ois voinut laitella hieman isommalleen, hukkuivat matkalla kaiken muun alle. Siellä n2:30 kun lähtee phasersyna nii se puskee pahasti yli ja tekee biisistä hieman kaaottisen kuuloisen. Muuten kuitenkin hyvänkuuloista, vielä pientä balanssisäätöä soundeihin niin oikein hyvä tuotos.
0   +1 +2
 
Veritaikina 10.04.2007
Eipä oikeen osu mulle.. mut lajityypin ystäville vois toimiakkin.
0   +1 +2
 
MacFly 05.04.2007
Kylläpä tuntuu trance karkilta korville noin 15 rock/heavybiisin jälkeen. Aika lempeää ja mukavaa. Tässä kyllä toi rytmiosasto tuntuu vähän vaisulta - ei tule sellaista pakonomaista jalan/päännytkytysliikettä. 2:30 kohdassa tuntuu taas että yhteen kohtaan on tungettu päällekkäin aivan liian montaa elementtiä päällekkäin, jotenkin tuntuu tukehtuvan koko tuotos siinä. Tietynlainen oma tunnelmahan tässä biisissä kyllä on ja se on muikeaa. Lopetus nyt oli vähän turhan äkkinäinen ja vähän puskan takaa tuleva, mut noooh. Ihan mielellään kuunteli kyllä.
0   +1 +2
 
argon 05.04.2007
Suunta on kieltämättä oikea kun lähdetään liikkeelle pienieleisestä ja loppua kohti otetaan tehoja reilummin irti koneesta. Vähän ehkä tunkkainen kokonaisuus, miksauspuoleen kannastaisi panostaa ja isompaa soundia voisi hakea pakettiin?
0   +1 +2
 
Modnar 04.04.2007
Loppua kohden nouseva tunnelma alkaa jo sen verran koskettavilla ja lumoavilla maisemilla, että sitä loppua odottelee aivan muista syistä kuin tuskastumisesta. Musiikkityyli ei ole täysin aivan omaani, mutta hyvä konemusiikki, trance siis, iskee sekin jos sävellys ja saundit kolahtavat. Tässä toimii molempi puoli tyydyttävästi. Eteeriset kosketinsaundit ovat fiilistelyä puhtaimmillaan efektit kruunaavat tämän kakun kirsikoin. Miellyttävä kappale.
0   +1 +2
 
8
slvs 02.04.2007
Biisi olisi saanut lähteä kunnolla liikkeelle jo aiemmin. Alun fiilistely ehkä inan verran liian pitkä. Parin minuutin jälkeen biisi pääsi niihin mittasuhteisiin, kuin kuuluukin. Ei varsinaisesti lempimusiikkiani, mutta kyllä tätä kiljumatta kuuntelee. Genressään hyvä.
0   +1 +2
 
9
DJ Spora 30.03.2007
Futuristiset soundit. Tällaista kivan kaukaista äänimaalailua. Pidän jostain syystä melkoisestikin. Kappale ehkä hitusen rullaa paikallaan, muttei se haittaa meininkiä.
0   +1 +2
 
Aattelin heti otsikon ja genren luettuani, että voihan suden kivekset mihin olenkaan heittäytynyt. Mitä saumaa minulla on kommentoida melodista trancea, kun en oo ikinä kuunnellut yhtä biisiä enemmän. Olen erittäin pahoillani, etten voi sanoa mitään tästä, mutta on oikeastikin parempi jättää asiasta jotain tietäville oma paikkani tämän kommentoinnissa.
0   +1 +2
 
7
DevilHippie 28.03.2007
No ei mitään erikoista ja saundin yleismaailma aika tunkkanen.
0   +1 +2
 
rene 28.03.2007
Tässä biisissä ei periaatteessa ole mitään häiritsevää, muttei toisaalta myös mitään sellaista omaperäistä, joka erityisesti kiinnittäisi huomiota. Beat alkaa ja voisi jatkua vaikka loputtomiin. Ehkäpä biisin lievä tiivistäminen voisi olla paikallaan.
0   +1 +2
 
Juhgu 27.03.2007
Kivaa kuulla tranceakin kommenttiringissä! Ja sounditkin ovat sen verran hyvin kohdallaan, että minkään aloittelijan räpellyksestä ei ole kyse. Kyllähän tämä biisi toimii, eikä mitään erikoisempaa valittamisen aihetta löydy. Epäilemättä saisi bileissä tanssijalan vipattamaan - vaikka DJ:llehän tämä olisi painajainen miksata, kun introa eikä outroa ole nimeksikään (tosin ehkä kommenttirinkiin se on vain hyvä asia).

Hyvä biisi siis, mutta kiksua kyllä tuotetaan sen verran paljon, että biisistä pitää jo löytyä jotain todella erikoista ja erinomaista että se minulle jäisi pidemmäksi aikaa mieleen. Mutta olihan tätä mukavaa kuunnella.
0   +1 +2
 
Zebhyr 26.03.2007
Ihan kiva, suht yksinkertainen biisi. Biisin nimen perusteella olisi voinut ounastella biisin pienenevän loppua kohti.
0   +1 +2
 
8
sadcircus 26.03.2007
Genressään toimivaa (kai, paha mennä mitään sanomaan)... hyvät soundit! hyvää delaytten käyttöä... jos osaisin genrestä mitään sanoa, varmaankin diggaisin ;)
0   +1 +2
 
Arnaud 24.03.2007
Tämä on minulle vaikea genre arvostella, koska en tajua tämän päälle mitään muuta kuin että tämän tahtiin voi tanssia. Alku oli ihan jees, sitten meni vähän liian levottomaksi minun makuuni tuo meininki.
Kyllä tämän tahtiin voisin tanssia, jos osaisin.
0   +1 +2
 
Begemot 24.03.2007
Mielenkiintoinen rytmiikka, on jotenkin vaikea hahmottaa iskuja, mutta sehän on vaan plussaa. Nostatus toimii melko hyvin, juuri sopivassa suhteessa tuntuu meno yltyvän. Mielestäni onnistunut tranceveto.
0   +1 +2
 
8
Telaketju 23.03.2007
Biisi alkaa vilautella ensimmäisiä helmiään minuutin pyörimisen jälkeen mutta tunteita ei hirveästi kuitenkaan nostata heikohkot konesamplet, nämä on kylläkin makuasioita mutta uskon että tämä kuulostaa vielä paremmalta pienen totuttelun jälkeen. Toisen kuuntelukerran jälkeen täältä alkaa löytyä enemmänkin koukkuja mutta kuitenkin tästä puuttuu vielä se jokin. lisää vaan piisintekoreeniä ja kärsivällisyyttä samplejen (mikä se suomenkielinen monikko sanasta sample nyt onkaan :) kanssa niin tiukkaa tavaraa on luvassa!
0   +1 +2
 
repulse 17.04.2007
Toimivaa matskua...genrensä kärkitasoa täällä mikserissä..jatkakaa samoilla linjoilla
0   +1 +2
 
tep 25.03.2007
Trance se vaan ei kuulu millään allekirjoittaneen suosikkiosastoon, mutta sanottakoon tällä kertaa, että poikkeuksellisen hyvältä vaikutti ensimmäisen minuutin aikana, kun biisi haahuili kevyesti eteenpäin ilman tarvetta kiksuilulle. Astetta äänekkäämmän kompin iskiessä päälle iski hienoinen pettymys, mutta onneksi siinäkin pysyttiin sentään kaikista pahimmista kikkelitrancekliseistä kaukana.

Itse asiassa biisissä oli aika mainio tunnelma, ja kuten sanottu, niin ihan niitä pahimpia kliseitä ei sentään oltu käytetty. Joitakin korvalle erittäin miellyttäviäkin soundeja oli sentään mukana. Siltikin, se isoin ongelma tässä tuntui vaivaavan: omiin korviini tämä nyt vaan ei kuulostanut silti mitenkään hirvittäin erikoiselta. Kokemus jäi vähän taskulämpimäksi, biisi ei suinkaan ärsyttänyt, muttei tehnyt erityisen suuria muistijälkiä muutenkaan.

Joka tapauksessa: kun verrataan kaikkeen siihen pahinta kliseepuuroa edustavaan tranceosastoon, niin olihan tämä sentään aika hyvä. Soundimaailma oli mallikas, kun bassorummun volyymi pysyi inhimillisenä, eivätkä virvelinostatukset kuulostaneet (paria poikkeusta lukuunottamalta) muovisilta konekivääreiltä. Eli tekijä osaa hommansa ja omaa jonkin verran hyvää makuakin, arvosanan jos antaisin, se olisi kannustava kasi. Ja sokerina pohjalla hassu yhteensattuma: tätä kirjoittaessani aurinko näyttää olevan laskemassa. Jehna.
0   +1 +2
 
9
mulsson 25.03.2007
Parhaita tämän genren kappaleita mitä olen Mikserissä kuullut. Koukuttava biisi ja tekisi mieli heti perään kuunnella tämä uudestaan. Loppunousu toimi hienosti.
0   +1 +2
 
raiwoband 25.03.2007
Tämä ei ole ehkä se genre, johon olen kovin paljon perehtynyt, mutta näin amatöörin korvinkin voi havaita musiikin olevan laadukasta tavaraa kastissaan.
0   +1 +2
 
10
gonjo 25.03.2007
Oikein miellyttävän kuuloistahan tää on. Pistää menojalan kyllä vipattamaan. Tykkään.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 25.03.2007
Biisissä mukavaa leijuntaa.. Sitten tämä herra heräsi, kun kunnon jynkky alkoi. VArsinkin tuolta 2.30 eteenpäin tämä äijä alkoi pyöriskelemään tuolilla...!!
0   +1 +2
 
10
Onhan tää aika tällästä... Hmm... itse käsitän aina trancen kauhean abstraktiksi... Mutta mahtavaa aina äänet on... ja kylhän tää tosi hyvää on... Eli jatkakaa samaa menoa...
0   +1 +2
 
kristian_horna 26.03.2007
Jos tykkää genren musiikista niin varmasti toimii..itse en pitäny.
0   +1 +2