One day

Argon

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Misenippu 19.01.2008
Ihan hyvä biisi kokonaisuudessaan.Kuitenkin kaipasin hieman lisää aggressiivisuutta.Soittajat soittivat hyvin ja laulukin oli ihan jees.
0   +1 +2
 
8
Abortti 19.07.2007
Toimiva biisi, kitarat kuulostaa hyviltä. Makeet riffit. Laittakaa laulaja vaan käyttämään kovempaa ääntään ja raspia mukaan niin napsaihtais kovemmin. Kertosäe ei erotu laulajan suusta, mutta kitarat korjaa tilanteen.
0   +1 +2
 
9
janety_ 06.07.2007
aggressiivisemmaksi! :D
0   +1 +2
 
9
janety_ 06.07.2007
Noniin, vielä ku saa laulun agressiivisemmaksi niin hyvä tästä tulee :)
0   +1 +2
 
8
Harulf 20.05.2007
Hyvä biisi sinänsä, hienot riffit ja kertosäe. Jotain pientä kuitenkin puuttuu, eli se mikä tekisi tästä biisistä 10 arvoinen (voi olla tietenkin että se on soundista kiinni). Joku pieni yllätys + kitarasoolo jäin kaipaamaan
0   +1 +2
 
sikki-six 21.04.2007
Eihän tämä edes kuulosta paljoa Machine Headilta (heh-heh)... Eikä kyllä muiltakaan Bay Arean pumpulta pahemmin - varsin suomalaiselta, etten sanoisi (ehkä Stone tuli eniten mieleen). Riffeissä on potkua ja soitossa tiukkuutta, hyvä kipale.
0   +1 +2
 
Cranky 20.04.2007
Äänityspuolella ei moitittavaa. Laulajalla paistoi muutamassa kohdassa korostus läpi. Tällaisessa biisissä laulajan pitäisi vetää agressiivisemmin. Riffit on ihan OK. Ei auennut vaan biisi ihan ensikuulemalta. Ainakaan täysin. Kyllä tästä jotain irti sai kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
Modnar 20.04.2007
Todella upeat saundit ja lumoavat kitarariffittelyt. Todella kulkevaa poljentoa ja iskevää runttausta. Todella hieno toteutus ja tuotanto.
0   +1 +2
 
Deltaforest 16.04.2007
Kyseisestä genrestä en juurikaan diggaa, mutta tämä biisi iskee aika hyvin - syystä tai toisesta. Basso tuntuu toisinaan olevan ehkä hieman liian kovalla. Kuuluu sellainen epämääräinen pamahdus jos toinenkin.
Mutta kokonaisuutena biisi on varsin taidokkaasti tehty ja erittäin hienon kuuloinen. Kiitoksia tästä.
0   +1 +2
 
mhotby 14.04.2007
Äänenlaatu, sävellys, laulu ja englannin ääntäminen eivät ole kovin kummoisia. Edes huutaminen ei pelasta kappaletta.
0   +1 +2
 
esw 13.04.2007
Soundi ei ole kovinkaan vakuuttava tässä biisissä. Kuulostaa hieman tunkkaiselta ja tasot eivät välttämättä ole kunnossa. Kuten usein tyypillistä täällä, instrumenttien soitto on kuitenkin paremmin hallussa. Sävellyksenä/biisinä ei mitenkään erityisemmin jää mieleen, mutta muutamia mielenkiintoisia ratkaisuja tässä kyllä on. Ei siis olla menty aivan tylsimpien kaavojen mukaan, mikä on positiivista.
0   +1 +2
 
Zebhyr 13.04.2007
Ryhdikkäästi soitettu murskekasa. Laulu kiilaa biisin metsään.
0   +1 +2
 
8
Jusa83 12.04.2007
Kyllä olin huomaavinani aika paljonkin vaikutteita isosta M:stä varsinkin kitaroissa. Ei sinänsä mikään paha asia. Laulu kuitenkin erottaa selkeästi tämän kappaleen Metallicasta. Välillä laulu tuntui jopa hilpeältä. Ihan kuunneltava kappale, mutta pientä hienosäätöä olisi etenkin sanoitusten kanssa.
0   +1 +2
 
Telaketju 12.04.2007
Musiikissa inakin asennetta löytyy, laulu kuulostaa jotenkin seinäntakaa haetulta, laulajalle lisää rohkeutta ja reeniä. Soundit melko tunkkaiset. Biisinä kuitenkin melko toimivaa tavaraa mutta lisää reeniä, sitä ei ole koskaan liikaa
0   +1 +2
 
Zoidberg 11.04.2007
Raskaan kuuloista kamaa, mutta niinhän sen pitäisikin olla! Laulu kuulostaa hyvältä, vaikka tuntuu tulevankin seinän takaa. Soitto toimii napakasti. Hienoa työtä!
0   +1 +2
 
Veritaikina 10.04.2007
soitto skulaa. mut laulu ei oikeen uppoa. vaikkakin plussaa tälläisessä musassa ettei se ole örinääkään.
0   +1 +2
 
8
kolhoosi 10.04.2007
Mukavan mureat on kitarasoundit, rummuissa sais olla enempi potkua ja laulukin aika lailla demomainen, puuduttaa hieman muuta biisiä kun potku puuttuu. Ihan on kelvollinen biisi, mutta ei ihan hitti potentiaalia.
0   +1 +2
 
9
slvs 10.04.2007
Onnistunut kunnianosoitus. Ei mitään ihmeelistä valittamista, toimiva biisi.
Yleensä ruikutan biisien pituuksista, mutta tätä olisi voinut kuunnella pidempäänkin.
Täytyy jossain vaiheessa tutustua noihin muihinkin biiseihin.
0   +1 +2
 
Muistikuva 09.04.2007
Tämä on oikein lupavaa. Lauluun enemmän munaa a-osassa ja tulkintaa, niin ollaan lähellä esikuvaanne. Kitarasooloa jäi myös kaipaamaan.
0   +1 +2
 
Giuse 09.04.2007
Laulu jää säkeistössä pahasti mörssärikitaroiden jalkoihin. Kertsi on säkeistön raskassarjalaisuuteen verrattuna aika purkkaa...
0   +1 +2
 
7
raiwoband 08.04.2007
Joo, kyllähän tässä tulee selväksi että San Fransiscolaisia levyjä on pyöritelty ahkerasti soittimessa. Koska musiikki on vahvaa ja voimakasta, laulukin saisi olla samalla tavalla vahvaa ja voimakasta. Stemmat olivat hyviä, ja onhan sitä Hetfield-fraseeraustakin mukana :D

Biisi paranee ja kasvaa mallikkaasti loppua kohden, c-osa jää kikkailunsa takia turhankin vaisuksi ja etäiseksi. Suorempi ja voimakkaampi lähestymistapa voisi tehdä hyvästä biisistä loistavan biisin?
0   +1 +2
 
Juhgu 07.04.2007
Kitaroissa on kyllä oikein kivat soundit, mutta nauhoitus/miksaus on kaikinpuolin kovin tuhnuinen ja latistaa fiiliksen aika tehokkaasti. Kunnon studioon niin tästä voisi kyllä saada oikein kelpo rymistelyn aikaiseksi. Laulaja vetää kyllä hyvin ja tunteella, mutta sanoituksista ei (äänenlaadun takia) saa oikein selvää, joten lyriikat saisivat olla tekstinä mukana.
0   +1 +2
 
8
Jumantsukke... Laulajasta mulle tuli mieleen Curt Cobain... Mut joo... Aika hyvin potkii.... Toisaalta melodisesti tosi heikko, mut sitten toi laulaja vetää tosi hyvin! Mun mielestä tästä tulee grunge mieleen en tiiä oonko seonnut vai mitä on tapahtunut`???
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 07.04.2007
Hyvin jyskää tuomion kellot. Jylhää ja komeata toimintaa!!
0   +1 +2
 
7
semisuper 06.04.2007
Kuulostaa laulua lukuunottamatta niin paljon esikuvaltaan, että menee jo melkein kopioinnin puolelle. Onhan tässä tietty omaakin, mutta minusta nämä popimmat kertosäemelodiat eivät oikein istu kokonaisuuteen - ja toisaalta, jos niitä ei olisi, tässä ei olisi mitään omaa.

Ihan toimivaa soittoa, mitä nyt välillä vähän juoksentelee. Soundi on vielä aika raakile; kyllähän sieltä kaikki enimmäkseen kuuluu ja erottuu, mutta potkivuudesta tai tiukkuudesta ei voi vielä puhua.

Toimisi livenä alan baarissa ja pienessä nosteessa, mutta levyä en ostaisi.
0   +1 +2
 
wjr 05.04.2007
Lauluun lisää raivoa, tack. Tästä puuttuu se Ison M:n vimma, ehkä rumpali ei irvistele symbaaleille tarpeeksi vihaisesti..
0   +1 +2
 
tep 05.04.2007
Metallia, sangen perinnetietoista sellaista. Asiaankuuluvalla soundillakin, vaikka vähän hampaattomaksi tämä jäikin. Kyllähän tästä Hetfieldin ja kaverien vaikutuksen tunnisti (niin riffeistä, joistakin laulumaneereista kuin soundeistakin), mutta onneksi sentään sen vanhemman osaston eikä myöhempien aikojen velttoilun.

Biisin isoin ongelma lienee, että omaa ilmettä ei ole ihan siinä mittakaavassa mitä sitä voisi olla. Biisi myös kärsii pienesti siitä, että tunnelma ei pysy ihan yhtä korkealla koko biisin ajan - säkeistöissä meno lässähtää pikkasen, mutta kun kertsin nostatus "...change the world in a day" tulee, fiilistä tulee pikkasen lisää ja riffien jauhaminen kuulostaakin taas hyvältä. Kenties lisää treeniä tarvittaisiin, tai sitten joitakin tuotannollisia nyansseja. Tuotantopuolesta voisi sanoa myös, että vokaalit hukkuvat välistä kitaramattoon (itseäni se ei tosin haittaa).

Tämän biisin perusteella en silti bändiänne tuomitsisi, etenkin jos lähtökohtana on ollut pastissin tai alluusion tekeminen. Sehän on onnistunutkin.
0   +1 +2
 
DJ Spora 05.04.2007
Jalokaasu rysäyttää huolella. Kuulostaa kieroutuneen indien sekä brittipopin sekasikiöltä, mikä on tässä nykytaiteen täyttämässä maailmassa pelkästään positiivinen asia. Pidän erityisesti laulajan otteesta.
0   +1 +2
 
Begemot 05.04.2007
Iso M lienee Metallica? Vähän tästä tulee mieleen, että on yhdistetty alkupään metallican riffittely ja hieman uudemman metallican laulumelodiat ja tyylit ja tulos kuulostaa jotenkin Sentencediltä?

Enpä juuri kuuntele enää tällästä musaa, mutta eipä mulla toisaalta ole mitään tätä vastaakaan. Hyvin sujavasti pystyy kuuntelemaan. Soitto tuntuu sujuvalta ja kappalessa on sopivasti vaihtelua, joten ei ihan perusrokkia kuitenkin. Ehkä toi lopun vika riffi oli juuri sitä kunnianosoitusta:).
0   +1 +2
 
Meddi 05.04.2007
Juu riffeissä kuuluu isoa Ämmää ja vähän isoa Ässääkin jopa eli S/M. Laulaja voisi karjua/kiljua enemmän kasarityyliin. kitaroiden saundit passeleita, mutta tämä ei ole kovin mieleenkiintoinenn sävellys mielestäni
0   +1 +2
 
7
par_sakaali 05.04.2007
Liian tasapaksua musiikkia makuuni. 2:24 kohdilla tulee ihan mielenkiintoinen riffi, joka onkin biisin kohokohta sen jälkeisen lyhyen lauluosan jälkeen. Muuten biisi ei tarjoa mitään mullistavaa.
0   +1 +2
 
MacFly 05.04.2007
Heti pistää korvaan suhteellisen tuhnut soundit ja laulun piilottaminen tuonne jonnekin kauas taakse. Kertosäekin olisi vaatinut jotain enemmän, kenties ponnekkaampaa tulkintaa, synamattoa tai taustakööriä. Jää ehkä jopa luvattamon vaisuksi ja biisi ei missään vaiheessa saa kaipaamaansa nostetta. Soittopuoli kyllä kulkee varsin mallikkaasti ja riffittely toimii hyvin.
0   +1 +2
 
7
C2H5OH 03.04.2007
Ihmeen kovalla toi komppikitara verrattuna tohon toiseen. Kitarasoundi kuulostaa muuten aika hyvältä ja onkin parasta koko biisissä. Tasot tuntuu olevan kuitenkin vähän sinne päin... Laulu kuulostaa pelkältä taustalaululta, joten se vaatii edes yhden stemman, että se kuulostaa yhtään miltään. Onneksi stemmoja on. Pikkasen äkäsempi sävy kuulostaakin heti ponnekkaammalta! Välin pikkuprogeilu oli biisin paras osa, joskin aika tavallisen kuulonen. Ihan kiva, että biisi yrittää olla myös jollain tavalla melodinen, mutta tässä se ei oikein toimi. Varsinkin se osa, jossa on kitaralla pitkiä power-sointuja, on todella häiritsevän kuuloinen.

Bändin musiikki voisi olla varsin miellyttävää kuunneltavaa, jos biiseistä löytyisi edes pikkasen jonkunlaista ''turpaan veto -meininkiä''. Progeakin saisi olla enemmän. Ihan ok-kamaa bändillä on, mutta yhtäkään kappaletta ei enää tee mieli kuunnella, kun sen on kerran kuullut.
0   +1 +2
 
8
rawhead 07.04.2007
Joo, ämmän vaikutus kuuluu. Mutta kiva, että joku ottaa vaikutteita myös uuden materiaalin pohjalta. Lauluun vaan lisää "munaa" ja täysillä vaan eläytyen, se kun jää hieman tasapaksuksi. Muuten saundit on kivan rosoiset eikä mitenkään häiritsevän tunkkaiset.
0   +1 +2
 
8
Soundit ovat jees, selkeät, kitara murisee tosi kivasti. Laulajassa ei ole yhtä paljon munaa kuin musiikissa ja hän keskittyy mielestäni muutenkin enemmän siihen kuinka puhtaasti hän laulaa, kuin siihen miten hän laulaa. Nyt laulussa ei ole yhtään läsnäoloa, nuottipuhtautta kyllä. Biisistä voisin sen sanoa, että God Smack pärjäsi samankaltaisella musalla, siis tekin voitte hyvin pärjätä tällä. Monipuolisuutta soundimaailmaan vaan, synaa ja perkussioita. Over and out, kasin veto!
0   +1 +2
 
repulse 17.04.2007
olihan tässä paljon jotain omaakin;) Hyvä biisi ja homma rullasi hienosti...jatkakaa samoilla linjoilla
0   +1 +2