Gôriaxes Htunn

Bernard P. Ktaemsshar

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Mr Fobias 28.07.2007
Jazzo... minä pianon ääntä (suoraan soitettuna) inhoava, arvostella nyt kyseisellä Elton Johnnyn lempilelulla, tehtyä biisiä. Eli en anna pianon "häiritä" Melodia hieno, huikee ja moniuloitteinen. Biisin rakenteeseen en pääsyt kiinni missään vaiheessa, mutta kai se on tarkoituskin olla monimutkainen. Tunnelma loistokas on teoksessa, joka on tärkeätä kun kuuntelen korvillani. En puutu saundeihin, ääniin, koska se on mielestäni toissijainen asia. Tällä biisillä on päästy siihen mitä tekijä on ajatellutkin sen kuullostavan (ehkä).
0   +1 +2
 
9
kake1962 22.07.2007
Biisi ja sen luonne antaa elektronisen kuvan tuntemattomasta fantasiamaailmasta. Mielenkiintoinen tunnelma, miellyttävää melodiaa, hienoa yksinkertaista sointumaalailua, jossa ei edes kaipaa mitään maailmaamullistavaa...
0   +1 +2
 
P. Virta 26.05.2007
Miellyttävä sävellyksenä, jotkin soinnut tosin tuntuvat epäsopivilta kokonaisuuteen. Jotain koukkua tämä tosin kaipaisi, jotain joka jäisi mieleen.
Soundillisesti tämä on melko mitään sanomaton, halvat syntikkaäänet joka soittimessa, mutta en nostaisi siitä niin suurta numeroa, ymmärrän jos laitteistoa ei ole.
Ja niin, ehkä toistaa hieman liikaa. Se ikuinen ongelma kaikessa.
0   +1 +2
 
eihort 17.04.2007
Hyvin kävisi johonkin ropeen musaksi,joskus muistan kun pelasin teininä semmosta peliä super nessillä kun secret of mana ni musiikit nosti siinäkin tunnelman kattoon.
0   +1 +2