Power of a Word

Metalshit

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

6
Latent 16.10.2007
juupajuu, no ok, jos se kerran on hyvä just tolleen se laulu ni olkoon. tää biisi on kuitenki melko huono. en mä sitä sen enempää kommentoi. Perusteluina nyt sen verran, et a) en pidä tost "ei huonolaatuisesta" laulusta b)en pidä tosta keskinkertasesta itteään toistavasta "riffittelystä" ja c) hauskaa tää ei ollu
0   +1 +2
 
Veritaikina 16.10.2007
Ougeiii. kiva biisi pojat. Kunnelkaa Veritaikinaa ja pussaillaaan. hihi
0   +1 +2
 
Piru Kange 10.10.2007
Allright, kuten artistin nimestä voinee hieman päätellä, ei tätä biisiä pitäisi ehkä ihan vakavasti otettavana kannattaisi pitää. Joka tapauksessa sanotaan muutama kommentti: Soundit ovat tumppuiset. Hyvää on, että ne ovat tukevat, mutta silti eräänalainen "liiallinen halpuus" häiritsee. Äänitystekniikkakin voinee vaikuttaa. Laulun mörinästä en pitänyt yhtään, mutta se on makuasia. Soitossa oli sitten monia hyviäkin juttuja ja yllätyksellisyyttä, joka toi ajoittain mieleen Sielun Veljien pahimman sekoilukauden.
0   +1 +2
 
Is this humour? No, it is a cake. This is humour. Emmää tiiä mistään mitään enää. Kai maar tämä tämmösenäkin menee läpi.
0   +1 +2
 
5
Jon K.F. 03.10.2007
Jaha, taitaapi olla huumoriprojekti. Sen verran sanon että teillä pojat on phase aivan päin hevon vitun ruminta koloa. Uusiksi miksaus, ja tällä kertaa kiinnittäkää huomiota siihen että biisi toimisi paremmin. Jos huomaatte niin biisi kuulostaa paljon paremmalta vain yhdellä kaiuttimella, nyt ei stereona pysty kuuntelemaan ilman että pää räjähtää. Sori, mutta nyt en pysty antaa parempaa arvosanaa, pistäkää uusi miksaus online niin kokeillaan uudestaan. Yksi piste asenteesta.
0   +1 +2
 
apache 03.10.2007
Hmm.. bändin nimi on ainakin loistava :) Yhteensoitto kuulostaa hieman kulmikkaalta ja "laulaja" on ... miten sen nyt sanoisi, mielenkiintoisen kuuloinen. No, ei tätä ilmeisesti turhan vakavalla naamalla ole tehtykään.
0   +1 +2
 
5
Juise6-0 28.09.2007
Ei kolise. Yleensä näissä biiseissä ei saa tekstistä selvää, tässä ois ehkä ollu hyvä ettei ois saanu....
0   +1 +2
 
8
mahan 27.09.2007
No niin, treenikämppänauhoitukseksi tää kuulosta ihan siedettävältä. JA siitä laulusta voidaan onnexi olla monta mieltä, joten saatte arvata mitä mieltä minä olen :)
Soitto kulkee hiukan vielä epävarmasti, joten vähän lisää treeniä niin että saatte sen soiton tiukemmaksi . JA se tiukkuus tulee siitä että jokainen bädiläinen soitta ja laulaa tahdilleen samanaikaisesti. Silloin homma toimii. Tiedä häntä mihin vielä päädytte, potentiaalia nimittäin löytyy. :)

t. mahan
0   +1 +2
 
pohjolanvalkeus 25.09.2007
Laulu kyllä tulee todellakin jostain haudan takaa. Ei tätä ihan sukulaistädeille ensimmäiseksi soittaisi.
0   +1 +2
 
7
kimkorho 14.08.2007
Alkupuoliskolla bändin soitto ei ole oikein tiukasti läjässä, mutta biisin edetessä tilanne paranee. Kokonaisuutena ihan kohtuujämerää mättöä, mutta ei nouse juuri massan yläpuolelle.
0   +1 +2
 
sntc 10.08.2007
no, mitäs tästä nyt sitten sanois. eipä tämä kyllä oikein potki. laulu on falskia, niinkuin lähes kaikki muuten. tässä on liikaa inside-huumoria meitsin makuun.
0   +1 +2
 
7
Tantsku 08.08.2007
Onkohan tää ihan tarkotuksella pistettu särkemään ihan jumaalattomasti. ää pää räjähti. Örinä sai mut hihittämään.. Kitarat oli suht jees.
0   +1 +2
 
Fata morgana 02.08.2007
Rumpali osas kyllä hommansa..Ihan Kiva Hanneman/King soolo.. muuten jäi aika tyhjäks...
0   +1 +2
 
kaneheinonen 05.07.2007
No shittiä tämä on ainakin.. Kitarat sen sijaan kuulosti aika pahvilta/paperilta, toi keskelle miksattu kahiseva soundi kutittaa! Ääh, kaltaiselleni harmoniahihhulille tekee kyllä tiukkaa tämän sulattaminen tähän aikaan yöstä..
0   +1 +2
 
marccus 20.06.2007
Rankkaa vääntöä. Rumpujen pehmeähköt soundit miellyttivät, eikä meno äitynyt liian päällekäyväksi. Kappaleen lopussa oleva rauhallisempi osio olisi sopinut myös keskivaiheelle biisiä, mutta toimihan se näinkin.
0   +1 +2
 
Valhalla 16.06.2007
Rummut tulee liikaa yli ja laulu kuulostaa (tarkoituksella?) luolassa nauhoitetulta. Basso on ilmeisesti hukattu matkalle. Riffit perus junttametal-kamaa. Ihan peruskamaa, livenä varmaan toimii sata kertaa paremmin. Laulaja voisi treenata englantia ja koko bändi yhteissoittoa. Mutta tsemppiä jatkoon.
0   +1 +2
 
MKDELTA 14.06.2007
Ajoittain melkoista lofistelyä, mutta ei se mitään...onko vokaaleihin käytetty phase inverteriä (en tiedä mikä se on suomeksi). Kuulostaa kuin se puhu tulisi suoraan päästä. Ilkeää. Melkoista runttausta. Tykkään tästä aggressioista.
0   +1 +2
 
D19 12.06.2007
Sanoissa taitaa olla sitä huumoria? Ja koko biisissä. Ensimmäinen "örinäbiisi" minkä tein, kuulosti muuten just tältä, soundeja ja lauluja myöten, joten nostalgia tripistä pisteet. Siitä vaan eteenpäin omaa paikkaa etsimään.
0   +1 +2
 
Guitarwall 02.06.2007
Komppikitarat jälestävät alussa todella pahasti timesta, ja muutenkin tuplaukset ovat epäonnistuneet pahasti timen ollessa molemmilla raidoilla pahasti haussa. Laulu myös on paskaa, vaikka sitä pyydelläänkin anteeksi jo saatetekstissä. Luulempa että tuolla "miksauksella" on pyritty vain peittämään laulajan paska englannin ääntäminen ja laulutaito. Soundit ovat myös reenikämppä-tasoa, menkää oikeaan studioon jos haluatte kuunneltavan tasoista materiaalia nauhalle.
0   +1 +2
 
8
No niin hyvää ettei sanotuksi saa, jollain tajunnan tasolla. Sanoitus kertakaikkiaan kekseliäs, hyvä kun joillan on huumorintajua.
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 22.05.2007
=D Otin ja luin noi sanat, loistavan ironista kamaa. Tekis miel sanoa että tässä oli kielioppivirheitä, mutta se vaan osottas että vitsi meni multa täysin ohi. :D Hehee.

Riffit tiukkoja. Graulll!
0   +1 +2
 
7
mooonis1 20.05.2007
Soitto ei tuntunu yhtenäiselt joka paikas. Muutenkin noi kitarasaundit on vähä metalzonemaiset. Aika perus biisi ettei oo muuta kun sanat mikä erottais muista tälläsist.
0   +1 +2
 
twisted 20.05.2007
Hmm, mitäs tähän nyt sanoisi. Kaikkien tekotaiteellisten paskabiisien jälkeen tämä on jopa raikkaan rehellistä.
0   +1 +2
 
Ukkonoa 20.05.2007
Aika paha mennä kommentoimaan kun en ole kyseisen genren miehiä. Saundit ihan mukavasti kohdallaan
0   +1 +2
 
ArseAssassin 20.05.2007
Laulusta ei saa mitään selvää, mutta lukiessa sanoituksien nerokkuus iskee vasaralla naamaan. Huumorimusiikki on siinä mielessä hyvä laji, että jos ei ole ideoita tai välineitä, siihen ei tarvitse kuin oikean asenteen. Teiltä sitä löytyy. Ja hauskahan tätä on kuunnella.
0   +1 +2
 
8
vamplobj 19.05.2007
you know what, i like the attitude of this song, don´t give a fuck, sometimes the sound of words is much more important that the meaning well, good song itself, try to connect the very touching clean guitar melody to the song, the pause kindof kill it, but yeah good song and well executed.
0   +1 +2
 
MajorForce 18.05.2007
Hyvät lyriikat :D Kunnon viemäriörinät, asiaa! Hyvä livemeininki. Kyllähän tän tahtiin päätä pystyy heiluttaa.
0   +1 +2
 
malvo 25.04.2007
Ei kyllä zapadapan voittanutta ole, vokaalit ja napsubasarit on omaan korvaan pinnassa. Lopun kliini-osuus ei vakuuttanu.
0   +1 +2
 
8
Meddi 24.04.2007
hehe. esittely ainakin pistää kuuntelijan paikalleen. rumpali pistää oikein ranttaliksi. tää ihan ok vanhanajan speedrepäisy. ai niin ja se laulu on ihan vitun huonolaatuinen.
0   +1 +2
 
Carbon 24.04.2007
Oho, onpas tässä pantu stereo wideä... En nyt oo ihan oikea henkilö arvostelemaan tällaisia biisejä, joten jätän se vastuun muille.
0   +1 +2
 
helmee matskua..ehkä parhaat lyriikat ikinä. Kumpa tämmöstä kuulis radiosta ja musateeveeltä niin maailma ois parempi paikka
0   +1 +2
 
esw 23.04.2007
Äh, biisin stereokuva on erityisen häiritsevä tässä biisissä. Erityisen epämukava kuulokkeilla. Biisin yleissoundi/miksaus on muutenkin aika rähjäisen ja räkäisen kuuloinen. Lähinnä negatiivisessa mielessä siis. Hieman yliampuvaa siis soundiosastolla. Lyriikoista ja vokaaleista ylipäätään on varsin hankalaa saada mitään selvää - ilmeisesti siksi lyriikoiden lisääminen biisi-infoon on perusteltua. Kokonaisuutena aika epämiellyttävä perusmetallimättö.
0   +1 +2
 
9
Thyrane tässä kuuluu ja paljon! Mutta ei se mitään normaalisti annan biisistä joka muistuttaa jotain suoraan nelosen, mut nyt tulee... Perhanan kova meno!
0   +1 +2
 
semisuper 23.04.2007
Todella erikoinen stereokuva. Tulee ikävä olo tätä kuunnellessa, kun mikään soitin ei tunnu tulevan mistään selkeästä suunnasta. Ei kaikkia plugareita ole aina pakko käyttää. Kaiulla mässäily ei nyt myöskään auttanut pelastamaan tunkkaista lähtösoundia.

Lopun puhdas kitara oli todellakin koskettava - hellyyttävä, jopa. "Ihan ite soitin, äiti vähän auttoi."

Sanoituksista en sano mitään, kun ei saanut selvää laulettiinko siellä tosiaan niin kuin tuossa lukee. Onpa hassua huumoria, tosiaan. Melkein yhtä hassua kuin rockstarba. Tänne asti naurattaa.
0   +1 +2
 
9
Jännää kuinka paljon alku kuulosti Electric Wizardilta, vaikka todennäköisesti se ei ollenkaa vastaa haettua.
Pilke silmäkulmassa on erittäin hyvä termi myös tälle musiikille, eikä siinä mitään. Ilmeisesti tuosta laulumiksauksesta on tullut vihasta kommenttia niin en ala siitä marisemaan. Rummuissa on joku hassu kaiku, se on ihan jees. Soundit ovat perus treenikämppää, ei niissä mitään muuttamistakaan, studiossa sitten paremmin ja tarkemmin. Jos yhen ohjeen antaisin kuitenkin: Multiband-compressor. ;) Mutta joo, kaiken kaikkiaan aika true-juttu, kunnon vittuilu paskoja metallibändejä vastaan. En itsekään tykkää paskasta metallista, joten tuen teitä ysillä.
0   +1 +2
 
tep 22.04.2007
Jaa, metallishittiä englanniksi. Muistelen joskus kommentoineeni bändin vanhempia suomenkielisiä biisejä, ja niissä huvitti muistaakseni jotkut yksinkertaiset ja hassut sanoitukset. Samaa tasoa näyttää teksti tosin tässäkin ainakin esittelytekstin perusteella olevan. Ja jos te niin sanotte, niin sovitaan sitten, että laulu ei ole huonolaatuinen, mutta vittu: ei siitä saa pahemmin selvää. Kuuluu kaiketi asiaan.

Isompi ongelma lienee, että ilman hassuja sanojanne ette välttämättä ole ihan niin mielenkiintoinen yhtye. Riffit jyräävät, mutta vähän perinteisesti, ja melkoisen koneellisen kuuloiset rummut lätkivät pikkasen nyanssittomasti. Mutta eipä siinä mitään, tehkää ihmeessä lisää, kyllä niitä oivalluksia alkaa varmaan ennen pitkää pulputa myös musiikin puolella. Biisin lopetus oli aika yllättävä veto mäiskeen jälkeen, ja siten hyvä.
0   +1 +2
 
6
Ei oikein tällainen huumorimetalli toimi. Biisinä tämä olisi ihan ok, mutta sanoitukset syövät fiiliksen pois lähes kokonaan. Lauluääni ei myöskään kolahda hirveän kovaa. Hieman varteenotettavammalla meiningillä kun alatte tekemään, niin saattaa tulla ihan hyvääkin tavaraa. Nyt ei kyllä iske.
0   +1 +2
 
Begemot 22.04.2007
Metallishaibaa eetteriin.

Vaikka voksuista ei saanut mitään selvää, niin luettuna sanat olivat suorastaan nerokkaat. Hieman tulee brechtiläinen vieraannuttaminen mieleen; kuulijan illuusio rikotaan ja pakotetaan hänet ajattelemaan.
0   +1 +2
 
Zebhyr 21.04.2007
Todella innostavat lyriikat. Aivan kuin Tabermannia olisi siteerattu.
0   +1 +2
 
sikki-six 21.04.2007
Kitarasoundeissa rupea ainakin riittämiin, pörisevät sopivan ilkeästi. Kiva että lyriikat ovat tarjolla, noista kun ei biisissä saa oikein selvää.
0   +1 +2
 
6
Cranky 21.04.2007
Miksaus on vähän liian kuivaa kitaroiden osalta. Tää kuulostaa että riffejä on vaan ladottu peräkkäin ja soiteltu sinne vähän rumpuja ja öristy "sanoitukset" päälle. Ei siinä mitään, siinähän on resepti useimpiin hevibiiseihin mutta riffit eivät onnistu olemaan tarpeeksi mielenkiintoisia.
0   +1 +2
 
Muistikuva 20.04.2007
Joo... Laulu on hyvälaatuinen. Tästä ei ota selvää erkkikään. Tykitys ei nyt vakuuta.
0   +1 +2
 
Modnar 20.04.2007
Voimakkaat kitarasaundit ja saundeistaan kyllä hieman tulee mieleen Thyranen Hypnotic. Rytmeistä mörinävokaaleista sun muusta. Saundit hieman tunkkaiset, mutta muuten on vetävä teos.
0   +1 +2
 
repulse 19.04.2007
biisissä on genrelle tyypilliset asiat hyvin esillä ja on ehdottomasti mikserin kärkikastia omalla sarallaan....tylyt soundit ja laulusoundi toimii just noin hyvin...jatkakaa samaa rataa
0   +1 +2
 
4
Pohjois-Korea 14.10.2007
Vokaalit ei suoraan sanottuna toimi, ihan kuin puhemusiikkia, jota harjoittaisi henkilö, joka ei osa öristä, eikä räpätä. Sanat perseestä.
0   +1 +2
 
Art Alta 30.09.2007
Kai tämä sitten on hauskaa. Ei oikein naurata tai muutenkaan sytytä. Vähän hapuileva vaikutelma jäi ja missä se luvattu kitaramelodia lopusta oli? Ei, kyllä vian täytyy olla minussa: en vain tajua. Kiitos ja anteeksi.
0   +1 +2
 
Luopio666 30.09.2007
Miten on saatukki basariin sellanen soundi et se olis halki? Olkoon Vokaalit hyvät tollai, mut ei sovi mun korvaan. Kuulostaa vähän et tässä olis yhdistetty räppäys örinaan..
0   +1 +2
 
8
thunderbaum 19.09.2007
Buahahaa!

Tämä oli todennäköisesti sitä kuuluisaa huumoria. Muutama kunnon repeäminen ainakin tuli tän biisin aikana. Sanoissa on oikeasti oivaltava idea, en tosin tiedä kuuluuko tuo huono englanninkielen ääntäminen samaan läppään...Ahaa, kuuluu näköjään:) Kitarasoundeista tuli mieleen Metallican Kill Em All, eli siinä mielessä Trash genre osuu aivan oikeaan. Bassoa ei juuri kuulunut, mutta eihän se kuulunut ...and justice for all:illakaan. Vaikea sanoa oliko tuo murahtelu kaikessa epätaimissaan ja formulakuskienglannissaan koomisempaa kuin nuo koneella tehdyt rummut. Jaa-a, enpä tiedä, molemmat nauratti:) Ei tästä valitettavasti jäänyt muuta mieleen kuin hauska sanoitusidea ja epämääräistä murahtelua. Niin ja bändin nimi joka on aika kova. Voisi olla ihan mielenkiintoista kuulla tää biisi kunnolla nauhotettuna ja tuotettuna. Arvosanaksi arvioitu naurahduksien määrä.

-Tommy/Thunderbaum
0   +1 +2
 
RattleMachine 21.05.2007
Joo-o. Mitähän tästä nyt kirjoittaisi, jos kerran lauluakaan ei saa kritisoida :P
0   +1 +2
 
Obi2 01.10.2007
Miksaus kuulostaa jotenkin hassuun päällekäyvältä ja etäiseltä yhtäaikaa. Vähän liian "tavalliset" kitarariffit. Ei oikein sen enempää uppoa. Ihan hyvä meininki. Lisää ideoita sävellykseen, niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
Snacke 20.09.2007
rummuissa mahtavaa lo fi menoa, tomi soundeista olen kateellinen. sanat ei yritä parantaa maailmaa, hyvä. ei oikeen mun kamaa silti, kolkkoa menoa...huuuu
0   +1 +2
 
Joylove 20.09.2007
Lyriikoissa löytyy, muuten ei kyllä iskenyt millään saralla. Ehkä vähän tujummilla soundeilla tämä voisi jollain tapaa toimivaa.
0   +1 +2
 
Biisi lähtee vauhdikkaasti liikkeelle ja tykkään melodiasta. Laulusta en saa yhtään selvää, minkä takia tuo pelkkä huuto häiritsee. Biisissä on ihan mukavasti vaihtelua ja biisin paras kohta onkin tuo lopussa tuleva rauhallinen osio. Hyvä lopetus biisille.
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 10.07.2007
Metalshit jatkaa voittokulkuaan. Toimivaksi havaittu 'vain oleellinen on tärkeää/fuck it'-linja on voimissaan. Vokaaleita on hyödynnetty enemmänkin kappaleen osana kuin sanoman maalailuun. Ihan jees. Eihän niistä mitään selvää saanut, ennen kuin pistin kuulokkeet korviin. ..Eikä niistä todellakaan tarvi saada selvää. Hyvä näin, näin on hyvä.

Se olis lähes ysin suoritus, mutta tuo kuulokkeiden käyttö oli kyllä virhe. Metalshit toimii parhaiten kuunneltuna surkeista tietokonekajareista. Kuulokkeilla hifistely oli oma mokani ja se riisti nyt pisteen.
0   +1 +2
 
argon 25.04.2007
Metalzhit tulee ja jyrrää huumorithrashin voimalla nurin lähimmän puhelinkopin!

Vakavasti puhuen (taasko pitää?): Sori vaan miehet - humoristinen musiikki ei ole meikäläisen laji (ellei sitten Fantomasia ja Naked Cityä lasketa huumoriksi) ja mikään ei ole sen vaikeampaa kuin tehdä oikeasti toimivaa huumorimusaa. Nyt kuulkaas herrat: hieman otsaa kurttuun, riffien puolesta kyllä kasvunvaraa löytyy ja aidosti thrashaavaa pakettia olisi mahdollista laittaa rakentaen!!
0   +1 +2
 
let J. 30.09.2007
Laulut on nyt saatu onnistuneesti kuulostamaan siltä että ne on äänitetty metallitölkissä. Miksi?

Tämä biisi ei ole oikein omaperäinen eikä erityisen toimiva enkä tästä pidä, mutta onhan tämä ihan kohtuullisesti soitettu (rumpali on tosin välillä ihan hukassa) ja rakenne on looginen loppukaneettia lukuunottamatta. Ja se kitarasoolo-osakin löytyy. Olen vain niin väsynyt tähän ikuisesti jatkuvaan mikseri.netin metallirinkiin, eivätkä korvani kuule tässä oikein mitään tuoretta, kekseliästä, erottuvaa tai muuta syytä antaa kehuja. Valitan.
0   +1 +2
 
7
Finalize 30.09.2007
Enpä tiedä, jotenkin tämä kappale jää vähän mitäänsanomattomaksi. Muutamia hyviä kohtia tosin on, mutta kokonaisuutena ei jaksa nostattaa fiilistä tarpeeksi. Ehkä soundimaailma kaipailee syvennyksiä, laajennuksia. Tosta laulusta en oikein kyllä tykännyt :/
0   +1 +2
 
6
Oscar R 01.10.2007
Soundeista kyllä huomaa että on kämpällä nauhoitettu. Ihan hirveet soundit. Enkä kyllä itse biisistäkään tykännyt oikeen.. Laulu oksettaa.. Positiivista se, että olipahan ainakin tarkkuudeltaan ok-soittoa. Yleensä kämppänauhoitukset kusee helvetisti..
0   +1 +2
 
7
Paronie 25.06.2007
Laulu ja lyriikat oli kyl hyvät :) Ei ollut hirveästi mitään uutta ja soitto olisi voinut olla hieman tarkemmin vedetty nauhalle. jatkakaa...
0   +1 +2
 
A.S.H 22.09.2007
MITÄ?? TIna paskA eiii ku metallijedda. No jep..piisissä pittää olla teksti ku pändis on LAULAJA. eiksni.
0   +1 +2
 
Juneau 09.10.2007
jepjep, no ei tä nyt sitä suosikkia ole, et en kommentoi enempiä... soundeistä sen verran, et melko kalmaset varsinki ton laulun suhteen, mikä nyt voi olla tietty hyvinkin se mitä on haettu, vai?
0   +1 +2
 
Jusa83 27.05.2007
Metallishittiä tosiaan. Sanoituksista on pakko antaa plussaa. Tuntuu kuin olisin kuullut kyseistä artistia aikaisemminkin. Panorointi on hämäävästi vasemalla laulussa ja kitarassa. Tuntuu kuin laulaja örisisi vasempaan korvaan, ja bändi soittaisi edessä. Sävellys on perusörinämetallia, ei mitenkään erityisen sytyttävää. Saundit voisivat olla selvemmät.
0   +1 +2
 
Suudella 19.09.2007
Kitarat laahaa ja suundit on edelleen kaameet.. yrittäkää ihmiset päästä studioon!
0   +1 +2
 
8
Lenno 28.09.2007
Saundit kusee alusta alkaen. En myöskään "laulajan" äänestä pidä. Vähän tasapaksua mun korville. Sävellyksellisesti ihan ok. En nyt keksi mitään rakentavampaa kommenttia. Kasiin kallistuin.
0   +1 +2
 
rumpoint 22.09.2007
en pidä laisinkaan, olisiko syytä? en ainakaan löydä yhtään... no, kukin kokkaa kummullaan
0   +1 +2
 
5
MC Veza 21.10.2007
Ei todellakaan ole minun makuuni tämä biisi. Ensinnäkään en pidä tuosta epämääräisestä örinästä, joka kuulostaa heavylaulajien matkimiselta. Toiseksi tää kuulostaa melko läpältä :D.
0   +1 +2
 
Sanat on ihan hauskat. Laulu ei kyllä oikein tunnu menevän yhteen taustan kanssa, vaan välillä se jopa kuulostaa siltä, että tässä olisi vaan laitettu joku erillinen örinäpuhe jonkun istrumentaalikappaleen päälle. Sävellys on ihan ok.
0   +1 +2
 
Telaketju 11.10.2007
ahistavan kuuloista kun taitaa olla kitarat ja laulu vastavaiheessa, korjatkaa asia niin on paljon miellyttävämpi kuunnellakkin, aika palikkavääntöä biisi itsessään
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 28.06.2007
Tiukkaa ja asenteelista meininkiä. Kitarat rullaavat isolla otteella ja biisi etenee muutoinkin todella kivasti. Vokaaleistakin löytyy kunnon mölinää!!
0   +1 +2
 
zenri 19.09.2007
Eipä oikein uppoa. Soitto on paikoin ihan timmiä, mutta voisi olla paljon timmimpääkin vielä. Örinät eivät toimi mulle laisinkaan.
0   +1 +2
 
5
jabsonik 19.08.2007
Hyvät sanat! :D
0   +1 +2