Paganus

Paganus

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Livin' Dead 27.12.2007
Pidin aivan helvetisti. Tunnelma välittyy hyvin musiikin kautta. Luulin et on jotain traditional doomia tulossa, mut ei se mitään. Samalla tavalla saa jatkaa.
0   +1 +2
 
9
Tharen 06.09.2007
Tiukka biisi! Laulu voisi olla ehkä piirun verran parempaa, mutta ainakin se erottuu massasta.

Biisin alku vähän hitaahko, mutta kun pääsee liikkeelle ni kuulostaa todella hyvältä. Itselläni tosin iskee enemmän jos doomissa on synat mukana, mutta ei taida ihan teidän atmosphereen sopia mikään synailu.

Anyway, hyvä biisi. Keep going.
0   +1 +2
 
8
pig-terror 28.08.2007
Asia meininki! jätkät osaa vääntää totista tuomiota! heti kun demonne saan olen kymppi arvosanan annan!
0   +1 +2
 
10
Luopio666 15.08.2007
Kerrassaan tyylipuhdas alansa edustaja.. Paljon ei doom yleensä maistu, mut ei tästä millään voi olla tykkäämättä. Kaikki elementit kohdallaan.
0   +1 +2
 
Mr. Doom 15.08.2007
Biisi lähtee komiasti käyntiin puhtaaalla skitalla kunnes jyrähtää ja kunnolla. Pääriffi mahtava ja tunnelma upean painostava, Itse tykkäisin ehkä hieman matalammasta murinasta, muttta ei tuokaan pahalta kuulosta. Kyllä mie tälle 9 antasin. PS: On se kiva, että haminasta löytyy muitakin doom-bändejä kuin oma yhtyeeni :)
0   +1 +2
 
-TJ- 13.06.2007
ON tämä kyllä saatana vahvaa musiikkia. oikein hyvää . toimisi albumillisena toki taudimmin, pelkät palaset tällasesta musiikista jättää vain tyhmän maun suuhun, vähän kuin kesken jääny nukutus. vokaalit on todella hyvät ja rummuilla kikkailtu sopivasti, maustaakseen biisiä, ettei se kuole omaan depressiivisyyteen. muutenkin pidän duumia hankalana lajina, jo ees tehä biisiä sellaiseen, nin tässä on kylä onnistuttu! hail satan!
0   +1 +2
 
9
StoRBa 01.06.2007
En tiedä olenko kovinkaan jäävi arvostelemaan tätä biisiä, kun en itseäni oikein doomin kuluttajaksi voi sanoa. Mutta mutta... Alku on mukavan(?) painostava ja ahdistava. Hyvälläkin tavalla hieman sekava vapaan temmon tuntu ja satunnaiset rumpubreikit toimii tunnelman luojana. Kitarasoundissa on jotain hyvin viehättävää ja toimii todella hyvin juuri tämän tyyliseen hitaaseen meininkiin. Laulujen tullessa kehiin iski lievä pakokauhu. Ehkä jokin etäisempi ja massiivisempi soundi olisi säilyttänyt tunnelman paremmin... Nyt liian kuivakka laulusoundi (ei kaikua, delaytä tms.) nostaa sieltä jostain epätoivon syvästä houreesta, jonne biisin intro on vaivuttanut. Onneksi tämä vaikutus ei kestä kovinkaan kauaa, vaan laulusoundiinkin tottuu kohtuu nopeasti. Itse laulajan tyyli on hyvä ja minimalistiset tuplaukset toimivat luontevasti. Muutenkin kappaleen tunnelmallinen ja minimalistinen ilmaisu ja ajoittaiset voimakkaan nostatukset toimivat erinomaisesti. Toivotaan, että ajan myötä tulee lisää ideioita juuri äänitysteknisten kikkojen käyttämiseen. Näin tunnelma voisi olla vieläkin toimivampi. Kuitenkin tämä doom sai nopean metallin kuluttajan vakuuttuneeksi.
0   +1 +2
 
7
Daimonion 29.05.2007
soundit on oikein päheet mutta lähinnä huvittaa tuo laulajan klonkku/peikko-soundi. tehkää sille jotain!
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 27.04.2007
Hyvältähän täm kuulostaa, täytyy sanoa. Onnistui olemaan jollakin kierolla tavalla "piristävä" (?) mutavyöry. Olisiko johtunut onnistuneen sävellys/sovituksen lisäksi sopivan karusta tuotannosta. Vaikka pituutta löytyi, jaksoi kipale pitää mielenkiintoa yllä loppuun asti. Laulu tosin välillä tökki korvaan. Aavistuksen hiljemmälle olisin itse sen laittanut.
0   +1 +2
 
8
julmis 23.04.2007
Vaikkei doomi olekaan metalligenreistä täysin auennut minulle, täytyy sano että ainakin tämä biisi on ihan laatutavaraa! Propsit jätkille ;)
0   +1 +2
 
9
kristian_horna 23.04.2007
hyvän kuulosta. asia soundit ja tempo on biisis kohdillaan. vokaalit on sopivan sairaan kuuloiset..
0   +1 +2
 
9
hcharju 22.04.2007
Sopivan rouheaa tuomiota. Erityisesti soundit ovat kiitettävää tasoa. Hienosti pysähtynyt meininki doom-uskollisesti, ja biisi kehittyykin sopivasti loppua kohden. Laulaja on timantti. Levyn hankintaa pitää harkita.
0   +1 +2
 
Minsä 22.04.2007
Kovaa menoa!
0   +1 +2
 
10
Maijja-- 21.04.2007
Todellakin ääridoomia. Mutta ei doomin voittanutta, vaikka melodiat ei oo monimutkasia eikä näin, mutta se tuska ja suru mikä tähän sisältyy on niin suurta että ei tartte edes perustella miksi tämä on niin saatanan hyvää. UPeaa todellisen upeaa.
0   +1 +2
 
odkid 21.04.2007
Toimivaa ja hyvää doomia, ei kuitenkaan iha ylilaahaavaa ja sopivan kulmikasta. Electric Wizard tulee itelleen mieleen, mutta en kyl tunne tätä genreä tarpeeksi antaakseni mitään enempiä referenssejä. Laulu oli ainoa mikä oli pikkasen luontaantyötävä - turhan korostetun ja itsetietoisen "tuskaista", lähinnä tulee Evil Dead-elokuvien synkistely(ironisointi) mieleen. Laulajan kannattaisi ehdottomasti miettiä että onko tuommonen turhan itsetarkotuksellinen synkistely oikeesti vakavasti otettavaa.
Lopussa laulu onneksi kuulosti huomattavasti vakuuttavammalta ku tuossa aiemmassa lauluosuudessa. Jos se ois ollu enemmän tuon soundista ku lopussa niin oisin kyllä tykännyt tosi paljon enemmän koko kappaleesta.

Tykkäsin kuitenkin hitosti noista muista (kitara/basso/rumpu)soundeista ja soitannon hitaasta poljennosta sekä riffeistä. Taustasuhinat ja efektit olivat myös erittäin toimivia. Biisin pituuskin oli kunnioitettava, kuitenkin vaihdoksia tuli ja sopivassa tahdissa.
0   +1 +2
 
Ocky Vlakdow 21.04.2007
nyyt on kiire kommentoida kun biisi oli niin saatanan pitkäkin :D Mutta perkeleen hyvä tsipale se oli jumalauta olen vieläki ihan fiiliksisä. soundit on kunnossa samoin soitto ja helvetin hienoa musiikkia. Mikäs tässä? 10?
0   +1 +2
 
10
silent_voice 21.04.2007
sitä synkkyyttä syvimmässä merkityksessään, miellyttävä äänimaailma myös. Ei kauheemmin nillittäis naapurin eukkokaan tämmöisen jälkeen.
0   +1 +2
 
8
Kempura 21.04.2007
Onnistunutta doomia. Erinomaiset, hieman tutusta poikkeavat vokaalit.
0   +1 +2
 
9
KerryKing 21.04.2007
Tää on aika mainiota synkistelyä. Näitä sais olla enemmäkin
0   +1 +2
 
10
Nicolaus IV 21.04.2007
Nyt on kovaa paskaa! Esikuvat kuultavissa, mutta laulu tuo omaperäisyyttä, sen verran mitä tarvitaankin. Masentavaa, vihaista, agressiivista eli hevimetallia? Joo, sitä se on. Kovaa paskaa.
0   +1 +2
 
10
Letti_Jeesus 21.04.2007
Pyhä perkele!! Kyllä tässä on nyt niin synkistelyä että oikein leijuu tämän musiikin mukana!
0   +1 +2
 
9
vjr1970 20.04.2007
synkkää
0   +1 +2
 
8
A-X 20.04.2007
Biisi alkaa kyllä niin piinaavalla riffillä että huh huh... Laulukin on oikein menevää, vaikka siinä voisi kyllä olla enemmän kaikua, koska biisi kuulostaa nyt turhan kuivalta. Synataustat tähän sopisi oikein hyvin. Akustinen kohta tossa 7 minuutin kohdalla on oikein hyvä, mutta se voisi tulla vähän aikaisemmin. Tätä seuraava osio on taas biisin parasta antia. Lopun laulusta pidän kyllä erityisen paljon, se on jotenkin sellainen piinaava.
Kokonaisuudessa tässä ei ole kovin paljon mitään huonoa sanottavaa, mutta sanotaan nyt, että kitarasaundeista en pidä hirveästi. Ne on jotenkin ylisäröiset. Biisi on myös hiukan liian pitkä. Akustisen väliosion edestä pari minuuttia pois ja se olisi siinä. Mutta nyt arvosana 8. Yksi piste lähtee siitä että biisi ei vaan jotenkin iske muhun ja toinen piste tuon pienen ylipituuden ja kuivahkojen saundien takia.
0   +1 +2
 
10
Thren 19.04.2007
Noniin, vihdoin saitte studiobiisiäkin tänne. Eikä suinkaan mitään perseilyä. Siksipä kymmenen.
0   +1 +2
 
9
slugpace 19.04.2007
Helvetin lupaavalta kuulostaa levyä silmälläpitäen! Soitto on jalostunut mukavasti ja soundit on sopivan elävät eli ei olla sorruttu liikaan kliinisyyteen. Vokaalitkin kuulostaa huomattavasti paremmalta kuin niillä livebiiseillä. Kovasti jo odotellaan toukokuun Turun keikkaa ja toivottavasti ei levyäkään tarvitse kovin kauan odotella!
0   +1 +2
 
NapalmHead 16.04.2007
Perhana, nyt kuulostaa hyvältä. Pääriffi ei ole menettänyt voimaansa edellistä versiota kuunneltaessa, ja nyt vokalistin ilmaisukin on vallan mainion kuuloista. Hieman tulee kokonaisuudesta rytmikkäämpi versio Khanatesta mieleen. Soundit ovat mukavan runsaat ja kylmät. Jälkimmäisellä puoliskolla kuulostaa olevan jonkinlainen sadevesiefekti, joka on varsin kohtalokas. Lopussa laulu saa uudenlaisen, uhkaavan luonteen, mikä on mainio tyylikeino. Tämä on toimivinta doomia vähään aikaan.
0   +1 +2
 
7
donkkis 21.04.2007
Huh huh, olipa vähän liian massiivinen pala nieltäväksi näin krapulaisena lauantaiaamuna. Painostava fiilis. Laulaja toimii välillä, välillä ei. Välillä äijän tulkinta saa imo jopa koomisia piirteitä. No en minä tämmösestä musasta mitään tajua, nyt ei vaan toiminu. Loppupuolella tuleva erilainen laulu tuo biisiin vaihtelevuutta, muttei tarpeeksi. En varmastikaan kuulu teidän kohderyhmäänne.
0   +1 +2
 
8
Hatesociety 04.03.2008
No Doomihan on sellainen laji että on miljoona paskaa päntiä ja kourallinen hyviä. Hyviä bändejä ei juuri oikeastaan olekkaan, on vain muutama hyvä biisi.
Tästä olisi voinut tulla hyvä biisi, ei tullut. Vokaalit olivat varsinkin mieleeni, paitsi tuo lopun "puhdas" huutaminen kuullosti yksinkertaisesti paskalta.
Biisi oli ehkä vähän turhan pitkä ja alku vähän turhan laahaavaa.
Biisi kaipasi myöskin kunnon kitara vallia ja enemmän bassoa pintaan.
Kyllä tämän läpi kuunteli ja luontevasti se jäi tuohon taustalle nyttenkin mölyämään. Tämmöinen örinä doomi uppoaa aina paremmin kuin murina.
Rumpali ja vokalisti hoiti tonttinsa erinomaisesti, vokalistillakaan ei taida olla mitään efektejä päällä ja kuullostaa juuri oikealta!
0   +1 +2
 
9
Painostavaa jurnutusta. Kyllähän tällainen vellonta tekee vaikutuksen, kun soundeissakin on tarpeeksi massaa. Ainoana kynnyksenä on laulajan hitusen riipivä ulosanti, mutta alkoihan sitä ääntä lähteä pitkällisen kurkunselvittelyn jälkeen. Loppukiihdytys on muutenkin yhtä juhlaa, mistä syystä joudun korottamaan arvosanaa pykälällä.
0   +1 +2
 
8
Azag 01.06.2008
Doom metal on meikäläiselle melko vieras käsite, mutta voin vilpittömästi tunnustaa, että tämä on parasta doomia mitä olen kuullut..

Hidasta ja synkkää.. Hienoa soitantaa, jonka kruunaa hienot vokaalit.. niin.
0   +1 +2