Inborn Madness

Mustaruhtinas

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Azag 16.02.2008
Basso on aika hyvin esillä, rumputyöskentely on hyvää. Kitarat ois ehkä saanu olla hitusen kovemmalla. Laulajan ääni on silkkaa parhautta. Ja kokonaisuus vähintään 9 arvoinen! Hyvä biisi ja vaikka on jonkun verran pituutta, se ei tunnu missään!
0   +1 +2
 
_monsteri_ 27.10.2007
Rumpali vetää mahtavasti, kitarat liian hiljasella ja kitarasoundi paska. Muuten kyllä hyvin soitettu. Laulu ei ollut mun makuun, mutta ihan mielenkiintoinen ääni, olisi voinut olla kovemmalla. Jo puolessa välissä alko tulla olo, että millon tää loppuu, eli ei mikään maailman mielenkiinotsin biisi, muttei mikää huonokaan.
0   +1 +2
 
7
_Panzerfaust_ 09.08.2007
Tästä voisi sanoa melkein samaa mitä EoC:stä. Vähän ennen puoliväliä tullut Raskaampi ja hitaampi riffi toimi hyvin vaikkei sekään mikään omaperäisyyden multihuipentuma ollut. Rumpali vetelee ihan jees tatsilla ja eritoten splash sihautukset siellä jossain välissä oli hienoja. Ei oikein jaksa tämäkään vielä iskeä puukkoa keuhkoon. Jospa noista vanhemmista...
0   +1 +2
 
Zebhyr 21.07.2007
Rytmiryhmä laiskottelee hieman. Loistavat lyriikat!
0   +1 +2
 
9
Safron 13.07.2007
enpä löydä mitään valittamista, saundit tarpeeksi kohdallaan. Lauluääni jotain loistavaa.
0   +1 +2
 
8
Paronie 28.06.2007
Kiljunta hyvää kiljuntana, mutta paremminkin olisi voitu homma hoitaa. Biisinä sopivan ahdistava, black metal biisi.
0   +1 +2
 
Kyllähän tämä omassa genressään ihan toimii. Tuo vokaaliosuus voisi olla tosin kuuluvampaa ja muutenkin soundimaailma/miksaus hieman selkeämpi.
0   +1 +2
 
Meddi 01.06.2007
tötötö tototo. rääkynrääkyn. ehkä joku tykkääkin
0   +1 +2
 
7
((((-!-)))) 12.05.2007
Ok meteliä. Vokaalit eivät vetoa, mutta ei kai tätä voisi black metaliksi sanoa ilman kähisemistä. Nopeuden vaihdokset olisivat kenties voineet olla hieman sujuvampia. Olisi myös ehkä kaivannut jotain ekstraa oikeuttaakseen kohtuupitkän kestonsa. 'Khraa-khraa-khra-khraa' lyriikat kävivät aika itseään toistaviksi, mutta ei kai se genren faneja haittaa.
0   +1 +2
 
10
mrcrowley 11.05.2007
"Tää biisi jää soimaan sun päähäään" Kova biisihän tää on. Ei tätä paljoo paremmaks voi ny saada. Sit ku jonain kauniina päivänä studioon pääsee niin sit tää pääsee oikeuksiinsa. Paras biisi tällä hetkellä
0   +1 +2
 
8
MJ Antipope 10.05.2007
Peruslinjaltaan tässä mennän vanhan koulun tyyliin. Osien väliset temmon vaihdot (half-time, double time jne) tekevät kipaleesta heti keskivertoa viihdyttävämmän, ja mielenkiinto pysyy yllä.
Soittopuoli on pääosin hanskassa, jotkin vaihdot tosin kaipaisivat hiomista ja rumpalilta tulee muutamia harhalaukauksia sillointällöin nopeissa filleissä välillä meinaa karata lapasesta kun alkaa kiilaamaan, lisää treeniä vain.
Yleiskuva on kuitenkin positiivinen, biisiin on saatu laitettua muutakin kuin vain perussurinaa ja junnaamista.
0   +1 +2
 
Begemot 08.05.2007
Nyt on kyllä niin autotallisondit ettei paremmasta väliä. Aika hyvin tätä kuvaa kommenttinne: "Kaikille tiedoksi että soitamme tosissaan..ei mitään pelleilyä" eli jokin juttu tässä on minkä vuoksi tätä voisi epäillä huumoriksi. Luulen, että se on toi äänityksen laatu.

Eli paremmat äänitykset jostain, niin eipä kukaan pääse ainenkaan epäilemään musiikin teon motiiveja.
0   +1 +2
 
8
Dr_eastmann 05.05.2007
hyvä biisi pienellä hionnalla vois saaha aikaan tosi upen timantin tästä... mutta mutta hmm... rummut kiilailee aikas lailla, kitarat ihmeenkin hiljaset joissain kohta kuitenkin ihan ok, basso pinnassa mutta ei mitenkään voi sanoa että liikaa kitaroihin varrattaen kyllä, pientä empimistä loytyi rääkynä puolelta mutta kaikin puolin hyvä veto minkä treenikämpällä voi saada aikaa...
jatkakee samaan mallii!!!
0   +1 +2
 
8
Modnar 28.05.2007
Perinteisen toimivaa kellaribläkkiä, jota mielellään biisin verran kuuntelee silloin tällöin. Saundit voisivat olla hieman voimakkaammat. Vokaalit toimivat, tulee Horna mieleen.
0   +1 +2
 
Normaalia Deathia tää on... Tosi hyvä soundi ja laulajakin on hyvä... Ei itseeni uppoa tällänen paljon...Mut kyllä mulle tulee mieleen Cradle tästä aika vahvasti... Hyvä meno!
0   +1 +2
 
RattleMachine 23.05.2007
Oman genrensä tyylipuhdas edustaja. Tollanen ohkanen karjunta ei kyllä toimi mun mielestäni kovin hyvin, tää kaipaisi kunnon mörjyntää.
0   +1 +2