Turn to dust

Fourpointsix

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Asamael 25.01.2018
Onhan tässä meininkiä. Laulussa kuullaan aika monenlaista tyyliä, joista örinä ehkä pelittää parhaiten. Harvoin tätä sanon mutta olisin kaivannut biisiin enemmän kikkailua, nyt oli hivenen liian suoraviivainen paahto.
0   +1 +2
 
Mr Dimension 12.09.2015
aika tiukkaa matskua. kelpo kappale kaikinpuolin.
0   +1 +2
 
klawie 09.07.2014
Perinteisen kuuloista metallia. Äänenlaatu hieman heikko, mutta biisi vaikuttaa ihan ok:lta.
0   +1 +2
 
9
Fillari 26.01.2010
Rempseää menoa metalligenressä, kuvin tykittää ja laulusoundeissa mielenkiintoa herättämässä useita erilaisia soundeja. Kiitettävää ja hyvin tydyttävää vetoa omassa genressään.
0   +1 +2
 
Dexteri 20.08.2009
Jummijammi. No nyt on se päivä, kun kommenttiringissä on Metalli päivä. No ei haittaa... tästä kyllä huomaa, että kundit ovat tekijä miehiä.
0   +1 +2
 
9
Caedere 18.01.2008
Tästä mie tykkään. Mukavaa menoa alusta loppuun, ja varsinkin vokaalit kiinnostavat. Hyvin on pojilla pakka kasassa, tosin kokemusta näyttääkin löytyvän. Rummut ovat myös mieleen. Toivottavasti saatte samanlaista vielä jatkossakin.
0   +1 +2
 
Vycarian 16.10.2007
Täytyy allekirjoittaa aiemmat kommentit sikäli, että taitoa ei kuulosta puuttuvan. Eniten tuossa kiinnittivät huomiota laulu (& örinä, jos joku haluaa ne erillään ajatella) ja kitarat, jotka molemmat pitää erityisesti mainita.

Ihailtavan laaja ääniala hallinta enemmän kuin yhdestä tyylistä laulajalla. Nuo puhtaat osuudet pysyttelivät ehkä hieman yksipuolisina, mutta tyyliin sopiva karkea sävy niissäkin oli. Matalimmat kohdat on muristu harvinaisen hyvin, artikulaatikokin säilyi varsin selvänä. Voimakkaat ja raskaat riffit vaikuttavat kitaristeilta luonnistuvan, eikä voimantunnetta ole muutenkaan säästelty. Ehkä tosin jäin odottamaan jotain muunlaisiakin tunnelmia. Esim. koskettimista on vaikea sanoa mitään, sillä ne pysyivät valitettavan menestyksekkäästi taustalla.

Ei tämä mikään ehdoton suosikkityylilajini ole, joten olenpa antamatta väärää kuvaa yhtyeen osaamisesta ja jätän arvosanan sikseen.
0   +1 +2
 
9
Duality 16.10.2007
Rouheita ja meneviä riffejä. Vaikutteiden sillisalaatista päällimmäisenä tuntuisi nousevan Lamb of God, SikTh sekä Scar Symmetry omilla tavoillaan. Sävellys etenee poppikaavan mukaisesti, eikä periaatteessa tarjoa mitään yllätyksetöntä - tosin ei sitä aina tarvitse peräänkuuluttaakaan, jos homma toimii luontevasti. Nimenomaan luonnollisen kuuloinen performanssi kaikin puolin. Vielä kun riffit ja melodiat kuulostavat näin tuhdilta ja hyvin sovitetuilta niin kyllähän tästä yhdeksikkö heltiää.
0   +1 +2
 
10
Mickis 08.09.2007
Voi vittu ku on kova. Kokonaisuus toimii todella hyvin. Kitarointi miellyttää, samoin laulajan työskentely rautasta.
0   +1 +2
 
Ale Kuoppala 03.08.2007
Kappaleen alku tuo mieleen CARCASSIN, tuon lääkärimetallin lippulaivan ja nimenomaan yhtymäkohta on vahva tarttuva riffittely ja murea vire. Perus death metalia orkka vääntää ja perusriffeillä mennään, laulun vaihdellessa tyylisuunnalle ominaisesta syvästä murinasta korkeaan huutamiseen ja siitä IN FLAMES -tyyliseen "puhtaaseen" lauluun. Myös kitarariffit vaihtelevat tyylikkäästi rujosta perusmättämisestä ilmavampiin ja melodisempiin riffeihin, joita tarjoillaan kertosäkeessä. Kitarasoolo on myös melko häpeämätön, kertoen sen soittajan olevan teknisesti taitava, mutta tyylitaju ei välttämättä ole asettunut aivan kohdilleen vielä. Kertosäkeestä on onnistuttu hyvin ja selkeästi hyödyntämään sointukäännöksiä kahden kitaran avulla ja stereokuvassa se tuo ilmavan ja harmonisen kuuloisen kokonaisuuden. Ennen kitarasooloa karahtaa pelikentälle syntikat järeällä hammond-soundilla, joka muuttuu heti pianopimputteluksi, jonka tarkoitus jää hieman hämärän peittoon, sillä jollain kitaroilla ja tuplabassareilla toteutetulla voimariffillä olisi saatu todennäköisesti järeämpää jälkeä aikaan.

En voi itselleni mitään, mutta jostain syystä laulun vaihtelusta ja kappaleen viimeisestä soinnusta kumpuaa mieleeni KING DIAMOND, olettaen että bändissä on vain yksi laulaja. Muita yhteyksiä tähän Dallasissa asuvaan tanskalaiseen dark metallin ruhtinaaseen ei ole ainakaan musiikillisessa mielessä, mutta laulutyylin muuntelu tuo kappaleeseen kaivattua vaihtelua ja onkin hyvä tehokeino. Kunhan sitä ei ruveta liioittelemaan.

Hyvä ja tyylikäs orkesteri, vaikkakin esikuvien kirjo tuntuu olevan varsin laaja. Tämä voisi johtaa siihen, että musiikki rimpuilee liikaa joka suuntaan, jolloin biisien pitäminen ehjinä kokonaisuuksina on hankalaa, mutta toistaiseksi tätä vaaraa ei ole.
0   +1 +2
 
9
DeManic 10.07.2007
Puhtaat lauluosuudet on vitun hyvät (melodioiltaan ja toteutukseltaan). Vähän epävarma oon tost kiljumisesta tässä biisissä. Ekalla kuuntelukerralla ainakin hämää, niin kyl vähän toi murinakin.
Ehkä siitä väliltä ois paras huutaa... Hyvä soolo! Hyviä riffejä!
0   +1 +2
 
10
NoPeHoPe 19.06.2007
Ompas paskaa. Tuli ihan Soilwork mieleen. Soundit sopivan rouheet ja tälleen.. ;D no kymppi tuli
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 30.05.2007
Kyllä, näin kahden biisin perusteella voi jo todeta, että musiikkia te osaatte tehdä. Biisissä oli jälleen eloa ja vaihtelua, ei päästänyt kuuntelijaa kyllästymään. Laulupuolikin tuntui saaneen vielä vähän lisää ilmaisutapoja. Biisin heikoin kohta oli tällä kertaa tuo soolonpätkä. Sen voisi kyllä korvata jollakin mielenkiintoisella koko bändin väännöllä.
0   +1 +2
 
10
loituma 29.05.2007
Aivan helvetin hienoa kamaa! Riffit ja laulu oli jotai liian hienoa. Hyvin toimii myös puhtaat. Loistaava tai vielä enemmän.
0   +1 +2
 
9
Ahermanni 16.05.2007
Paikotelleen tulee vahvastikkin rummuista ja kitaran riffittelystä mieleen Trivium. Ja tämä ei tässä tapauksessa ole ollenkaan paha. Heikoimmaksi lenkiksi jää ehdottamasti noi örinäosiot. Samanlaista örinää vetää sata ja kaks aloittelevaa autotallibändiä Suomen maalla. Muutoin oikeen taidokkaaseen biisiin tällanen örinä ei käy!
0   +1 +2
 
Ozzi_ 13.05.2007
Olihan tämä paljon parempi kuin tuo alhaalla oleva.. Tämäkin kävi joissain kohti hieman pitkäveteiseksi... mutta kyllä tätä kuuntelee. \,,/
0   +1 +2
 
10
Eternity 10.05.2007
Soundit perkeleen kovat! Soittopuoli täysin hanskassa kaikin osin, erikoismaininta loistavalle rumpalille sekä solistille. Biisi on hienosti sävelletty, rakenne tavanomaisen toimiva.

Tältä bändiltä voi odottaa tulevaisuudessa laajaa suosiota, kaikin osin hyvä metallibiisi, faniudun, 10.
0   +1 +2
 
10
SacredRehearsal 10.05.2007
Aivan perkeleen hyvää settiä jälleen kerran. Ei hakkaa Shelteriä vokaaleissa, mutta tuo soundipuoli kyllä hakkaa. Yhdyn PLAYGROUNDiin. Hissillä on menty ylemmäs.. ja kovaa! Teitä ois pakko päästä katsomaan livenä! Soolo oli kyllä melkosta vingutusta, eli hyvää, ja biisi lähti alusta asti heti täysillä. \,,/
0   +1 +2
 
10
Thrash_Desaster 07.05.2007
Toimiva ralli, tämänhän alunperin löysin tosiaan tuolta Spiritual Possessions kokoelmalta. Ddamn, noi ekan puhtaan osuuden jälkeen tulevat "kiljulaulut" kuulostaa asiallisilta. Muutenkin vokaalipuoli toimii aivan vitun hyvin. Musiikillisesti vertailukohtaa en heti osaa tälle tavaralle hakea. onko tämä nyt sitten sitä paljon puhuttua ja karteltua metalcorea? jos on, niin kuulostaa helvetin hyvältä. Ja vaikkei olisikaan, niin kuulostaa silti helvetin hyvältä. Tarkkaa ja koukuttavaa. Onnea nummeen 07!
0   +1 +2
 
10
tosi-mies 06.05.2007
Itelleni ei tuo alun rääkyminen/melodinen laulu niin paljoa herättänyt kiihkoa vaan tuo lopussa oleva "raspikurkku", joka oli aivan mahtavaa! Laulu kuulostaa korkealta örisemisessä ihan raised fistin solistilta. Soitto tuntuu kulkevan enemmän kuin tarpeeksi hyvin eli loistavasti :D Muutaman kuuntelu kerran jälkeen on pakko pistää 10, aluksi ei tuntunut niin jämäkältä...
0   +1 +2
 
10
Graniitti 06.05.2007
KYLLÄ! Mikä voi olla syynä, että tämä bändi esittää edelleen kappaleitaan mikserissä???
0   +1 +2
 
10
playground 06.05.2007
Voihan sitten saatana! On sitten niin hienoa menoa ettei mitään rajaa! Soundipolitiikka onkin parantunut vähintään kahden rapun verran (ellei ole menty jo hissillä!).

Sairaan kovaa kamaa!
0   +1 +2
 
9
AnttiCHB 06.05.2007
JEES!!!
0   +1 +2
 
9
Percele 05.05.2007
Jössis ku lähti alusta asti täysillä, ja samalla voimalla loppuun asti. Ainoa miinus tulee tuosta "örrimörrimöykky" vokaaleista, ei jotenkin istu tähän ralliin.
0   +1 +2
 
10
Maijja-- 05.05.2007
Kiitos Kiitos Kiitos tästä niin sanoinkuvaamattoman saatanan hyvästä musiikista. 'En välitä soitatteko oikeen vai väärin vai oikeen väärin tärkein juttu on vain se että tästä tulee mieletön fiilis vaikkei kenties vedä vertoja shelterille. Silti.
Nummirock--> /,,/
0   +1 +2
 
10
Bornotaikakeppi 07.05.2007
hemmeti hyvä!*10
0   +1 +2
 
pommikaitsu 04.06.2008
täähän on pirtee biisi.
harmi vaan kun on samoilla väsätty kun toi soulburn.
olisin toivonut vähän erilaista äänimaisemaa.
hyvin oot soundit tähän puskettua.
mutta laululle toivoisin enemmän tilaa keskelle.
eli dileitä hieman kitaroita avaamaan. saadaan laulu selkeemmin esiin. vrt. mun tekemä Rääky
0   +1 +2
 
8
ko1ehmaine 08.06.2007
iha mukavasti kulkeva biisi, mutta en oikeen tykännyt kertsistä.
0   +1 +2