River of Perdition

Somnam

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Jusa83 26.05.2007
Melko pulleat reverbit tuntuu olevan. Biisin tunnelma on jännän hämyinen ja painostunut. Jonkinlainen kauhumusa tulee mieleen. Aika yksinkertaisista elementeistä tämä biisi rakentuu, mutta pysyy hyvin kasassa kuitenkin. Tässä ei ole kovin tiuhaa äänten monikerroksellisuutta. Ihan kuunneltava biisi.
0   +1 +2
 
10
Loistavaa... Elektroonista tunnelmointia... Enpä saanut mitään erikoista ajatusta mieleen mutta aika euforistahan tämä on... Pidä sama meno yllä... Varmasti eri tuntina tai eri päivänä olisi tullut paremmat kommentit... Nyt jää vähän laimeaksi...
0   +1 +2
 
Pakko yhtyä muiden kommentteihin, nuo rummut ovat aika pistäviä tässä kokonaisuudessa soundeineen (eri sample toimisi paremmin?). Mutta kun kategoria on 'electronic' niin ehkäpä tämä kaikki ptiäisi kuitata tyylilajin mukaiseksi. Turha tässä on minkään flyygelin perään itkeä ;-) vaan kuunnella tuota elektronista pianosoundia. Ihan rauhallista meininkiä, jousisyna puhaltelee kuin tuulenvireet vesistön äärellä.
0   +1 +2
 
Trize 26.05.2007
Tuommoista kaunista maalailuhan tämäkin on.. vähän tylsää kuunnella. Laulua mukaan muutakin kuin efektin läpi pari lausetta, tietty makuasia ja artistin oma päätös.
0   +1 +2
 
Pitk 26.05.2007
Hohhhoijaa. Taas köpöä konetapailua. Rumpusoundit ovat kammottavat ja matto turruttaa. Pianokin on aikas köpönen.
0   +1 +2
 
9
Tomi Luoti 25.05.2007
Laivan sumutorvi viehättää, alun rytmi hypnotisoipi! Laulantaa enempi? Tykkään tästä, vaikken ymmärrä ihan kauheasti.
0   +1 +2
 
9
marccus 25.05.2007
Hyvin miksattu kokonaisuus, jopa nappikuulokkeilla kuunneltaessa syntsan alapäät purevat jyräämättä muita taajuuksia alleen. Kappale on hyvin ajaton ja herättää kaukaisuuteen tähyäviä ajatuksia. Taas kerran miellyttävää instrumentaalimusiikkia.
0   +1 +2
 
8
Joni Koskimaa 22.05.2007
Bassoraidassa kieroutunut rytmitys, hyvältä kuulostaapi. Rummut olis kaivannut vähän reverbiä tai jotain muuta pehmentävää, nyt todella terävät konepellit ja -virveli vähän häiritsee.

Ihan tunnelmallista kamaa. Ehkä hitusen olis voinut karsia tämän biisin pituutta... tällaisenaan tuo melkein 5min tuntuu siltä, että 3min jälkeen venytettäisiin väkisin teemaa yli oman mittansa.

Kohtuullinen, vahva 8.
0   +1 +2
 
7
twisted 20.05.2007
Biisissä on paljon hyviä kohtia, mutta soundimaailma on lattea. Varsinkin persoonattomat rumpusoundit vievät biisiltä tehoa. Parempia soundeja niin hyvä tulee!
0   +1 +2
 
Ukkonoa 20.05.2007
Aika paha mennä kommentoimaan kun en ole kyseisen genren miehiä. Saundit ihan mukavasti kohdallaan
0   +1 +2
 
Muistikuva 20.05.2007
Alusta tykkäsin mutta samantien tajusin, ettei kovin kummoista tietokoneohjelmaa tarvitse, että kykenee tähän. Vasta joskus 3,5 minuutin jälkeen tapahtui jotain pientä joka liikutti kappaletta eteenpäin, mutta siihenhän se samantien loppuikin. Petyin. -KK
0   +1 +2
 
ArseAssassin 19.05.2007
Vaikka huomattavasti kunnianhimoisemmilla linjoilla liikutaan, soundeiltaan tämä muistuttaa "my first fruity track" -teoksia. Joitakin ideoita saattaa olla hankala saada toimimaan näin. Rohkeampaa äänimaailman käyttöä peräänkuuluttaisin. Lauluakin eksynyt mukaan, ja hyvältähän se kuulostaa. Hyvä, että artisti on valmis pistämään itsensä peliin. Fade out -lopetus sopinee paremmin pop-musiikin puolella, toivottavasti albumille saadaan pehmeämpi siirtymä seuraavaan raitaan.
0   +1 +2
 
sikki-six 18.05.2007
Pianosoundi on todella maukas, mutta pelleistä tai rummuista ei voi sanoa samaa. Jousimatot olivat kyllä omaan korvaani erittäin tunnelmalliset. Itse sävellys oli varsin pahaenteinen ja yleisesti ottaen oikein toimiva, mutta ehkä se kaipaisi hiukan orgaanisempaa toteutusta.
0   +1 +2
 
performanssi 17.05.2007
kokonaisuudesta huokuva vaikutelma antaa ammattimaisen kuvan. Piano ja muut synasamplevalinnat ovat loistavia. Rumpusamplet olisivat voineet olla kuitenkin jotain aivan muuta.
0   +1 +2
 
mooonis1 17.05.2007
Ihan OK saundit, mut ei oo mun musiikkityyliä. Jos jotain pitäis kritisoida, niin tästä puuttuu joku koukku.
0   +1 +2
 
esw 15.05.2007
Biisin pelkistetty meininki kuulostaa jokseenkin ankealta ja haalealta. Varsinkin rumpupuoli sekä soundien että ohjelmoinninkin osalta ei vakuuta. Tässä voisi olla joko akustiset rummut tai sitten avoimesti konemaiset konerummut, nyt ne eivät oikein toimi kumpanakaan. Melodiat toimivat tässä tuotannossa huomattavasti paremmin kuin muu tuotanto. Vokaalit ovat näppärä lisä, mutta olisivat voineet olla rohkeammin esillä. Kokonaisuutena tässä biisissä olisi mielestäni vielä jalostettavaa.
0   +1 +2
 
8
Jannuli 13.05.2007
Kohtalokas fiilis oli biisissä, toimivaa electroa.
0   +1 +2
 
9
MajorForce 12.05.2007
Onpas nätti piano alussa. Muutenkin ihan siistiä soundia, joskin rummut on vähän kökön kuuloiset. Makea fiilis tässä teoksessa. Pidin.
0   +1 +2
 
8
karateadonis 10.05.2007
Piano on aina hieno soitin... Ja tässäkin ne tuo heti sellasen aavemaisen ja kyynisen tunnelman. Rumpusaundit kyllä ehkä vähän lyttäs sen kun ne ei ainakaan mun korvaan oikee istunu.. toi piano kun vissiinkin toi pääsoitin tässä ja se on tosi tilava ja kaiutettu, mutta sitte rummut tulee ihan "kuivana" ni siinä menee vähän sekasin... tunnelma ainaki! Mutta kaiken muun osalta tää on kyllä hyvä biisi
0   +1 +2
 
7
Wagons 10.05.2007
Hyvä tunnelma ja ookoo soundit, rumpuihin tarvis saada vähän lisää eloa
0   +1 +2
 
vamplobj 10.05.2007
great atmosphere, dark and heavy, the song is really good.I would personally add some vocals, it would fill the song by giving much more power, I think it has potential but could be better.
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 10.05.2007
Nyt on tunnelmallista musiikkia. Heti ensimmäisenä mieleeni tuli Silent Hill-pelit ja musiikki todellaking sopisi esim. johonkin kauhuelokuvaan. Loppua kohden sitten siirrytäänkin jo huomattavasti rauhallisempiin tunnelmiin, jotka ovat lähempänä nyyhkypätkien 'itketään sateessa'-kohtauksia. Melkein ysi, mutta ei aivan.
0   +1 +2
 
9
Jules Varjola 09.05.2007
Tunnelmaltaan viileähköä ja tummaa. Se on hyvä se, mutta jostain syystä tässä kappaleessa samplemaailma on vähän liian kuiva. Varsinkin rumpujen osalta. Toisaalta, tunnelma kantaa kyllä kevyesti moiset pikku häirinnät, varsinkin tuossa ennen neljättä minuuttia tuleva osuus on niin melankolinen, että kyllä tuntuu. Komeaa taasen kerran. Olen katkera.
0   +1 +2
 
semisuper 08.05.2007
Komea, syvä soundi ja vahva tunnelma - kaikessa paitsi rummuissa. Eivät toimi noin. Eivät istu kokonaisuuteen, tue biisiä tai tee oikeastaan mitään hyvää. Soundi on kamala, ohut, suoraan jostain samplepakista. Rumpujen soittamat asiatkaan eivät istu oikein mihinkään, liian paljon nuotteja ja nopeita breakbeatin omaisia juttuja suhteessa muuhun biisiin - joka on rytmisesti hyvin yksioikoinen ja toisteinen. Pitäisi olla jotain, joka tukee nopeaa puolta, kuten vaikka monimutkaisempi ja enemmän rumpuja myötäilevä bassokuvio. Tai sitten yksinkertaisemmat ja sielukkaammat rummut - vähemmän nuotteja, enemmän asiaa. Nyt rytmit ovat kuin omassa universumissaan. Tai kuin toisesta biisistä.

Melodia oli hyvä ja yllätyksellinen, kuten aina. Pianolle voisi kokeilla rakentaa myös isoja sointuja, niitä kosketinsoittajien suosimia, joissa on kymmenen ääntä päällekkäin ja addsus523gisfis31b#B. Sopisivat noihin mahtipontisempiin kohtiin.
0   +1 +2
 
mr4 08.05.2007
taustalla olevat rummut on aivan liian suoraan fruityloopsista otetut...jotain efektiä tms pitää olla valmissaundeissa!!!!! anna anteeksi jos tämä ei nyt ole juuri FL:llä tehty, mutta jokatapauksessa, enemmän omaperäisyyttä saundimaailmaan niin koko biisi sais mallikkaan kasvojenkohotuksen...itse kipaleessa kuitenkin on potentiaalia nostattaa tunteita, mutta tällaisena toteutuksena se jää vähän puolitiehen :(
0   +1 +2
 
9
par_sakaali 07.05.2007
Pidän biisin saundimaailmasta. Välillä tulee kauhumusamaisiakin juttuja. Mutta pääasiassa rauhoittavaa ja sopivan simppeliä musiikkia.
0   +1 +2
 
Begemot 07.05.2007
Onpas kaunis pianokuvio. Melkein olisin jättänyt rummut pois, rikkoo pikkasen fiilis, toisaalta oikeilla rummuilla tämä nuosisi uusiin ulottuvuuksiin.

En tiedä mikä on suhteesi pianon soittoon, mutta musta noi kuviot on aivan mahtavia. Jotenkin hämäriä, mutta silti järkeenkäyviä ja kauniita.
0   +1 +2
 
bize 07.05.2007
Sävellyksellisesti biisissä on jonkin verran ideaa, minuun ei vaan ole ikinä kolahtanut tällaset peruselektrosoundit.
Rohkeampaa kokeilua äänimaisemaan niin hyvä tulee. Mutta, tässä on jo nyt paljon hyvää!
0   +1 +2
 
tep 06.05.2007
Hmm. Ekan minuutin ajan tuli mieleen, että käsissä on ilmeisesti kohtuuttoman yksinkertaisista aineksista kasattu biisi. Se ei suoranaisesti allekirjoittanutta, minimalismin ja pelkistämisen ystävää, haittaa. Mutta sitten - aika tarkalleen siinä minuutin kohdalla - lähdettiinkin menemään ihan uusille vesille. Piano alkoi kuulostaa oitis paljon paremmalta, kun se veti jotain muuta kuin sellaisia kahden sormen riffeiltä kuulostavia melodioita.

Biisissä oli kieltämättä ihan komeaa hieman melankolista tunnetta - sellaista aamuöisen sateen kasteleman asfaltin tunnelmaa. Onnistui jopa pitämään tunnelmansa koko liki viiden minuutin kestonsa ajan, mikä on tottakai merkittävä plussa. Isoimmaksi negaatioksi jäi taasen kukaties hienoinen kasvottomuus, mutta instrumentaalinen tunnelmamusiikki jää minulle usein vähän geneeriseksi joka tapauksessa, koska en tällaista tavaraa niin paljoa kuuntele, että osaisin erottaa ne ns. omaa ilmettä luovat jutut.

Mutta hyvä biisi ja kokonaisuus tämä kuitenkin oli. Rumpusoundit läpsähtelivät vähän tylsästi, muttei häiritsevästi kuitenkaan.
0   +1 +2
 
Meddi 06.05.2007
kivat yksinkertaiset harmoniat tässä. rytmitys on hieman tylsä mielestäni. mulle tämä on sellainen ok biisi genressään
0   +1 +2
 
8
beepo 06.05.2007
Hyvän synkeä tunnelma. Rummut jäivät kaipaamaan syvyyttä sointiinsa. Sopivammalla samplevalinnalla voisi saada niiden osalta aikaan paljon. Soundtrack kamaa tämäkin.
0   +1 +2
 
RattleMachine 21.05.2007
Miellyttävän painostava, leffamainen tunnelma ja kasvatus. Hyvää saundia. Yksi onnistuneimpia konemusakokonaisuuksia ringissä tähän asti.
0   +1 +2
 
mhotby 25.05.2007
Tylsä on ja samplet ovat huonoja. Parannettavaa riittää joka alueella, mutta työtä tekemällä tästä voisi kappaleen saada.
0   +1 +2
 
^jjh^ 25.05.2007
sepä hyvä sullekki pidä lippu korkeaalla :D diddidfiii
0   +1 +2