4677890 (Original I'm In Your Drumkit, Wasting Your Time Mix)

Cordis

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

S-A-R 18.12.2020
Parasta melodista trancea mitä on. Kuuntelin tätä biisiä repeatilla jo yli kymmenen vuotta sitten, mut edelleen iskee. Henkeäsalpaava biisi.
+1   +1 +2
 
10
GxBx 25.02.2012
jop jop kyllä breikin tullessa piti taas vääntää volat kaakkoon. Loistoa. Ainut mikä laitto korvaan oli se et toi chippi soundi ei kaikkein täytetyimmissä kohissa oikeen istunu. esim. ennen tota breikkiä
+1   +1 +2
 
10
OCD 06.05.2011
Sanon vaan että kylmiä väreitä.
0   +1 +2
 
9
Wavescale 13.01.2008
Kuuntelin tuossa biisejäsi ja bongasin muitakin oikein hyvänkuuloisia mutta tämä iski näistä siihen malliin että suorastaan huutaa kommenttia! :)
Olen kyllä tämä c64-saundin suuri ystävä ja tämä biisi on suorastaan karkkia korville yhdistäessään sen perushyvään trancemenoon. Miksaus on erittäin ok ja tasapainoinen tässä. Saha saundaa hyvältä. Ja tottakai hivenen surumielinen leadimelodia on oikein kova! Mukavasti variaatiota löytyy myös biisin edetessä. Ei mulla ole edes mitään nipotettavaa :P
0   +1 +2
 
10
Fakap 22.07.2007
Mä olen kommentin velkaa.
Basari = timmi
Shakerit = rullaavat
Melodiat = loistavat
Miksaus = onnistunut
Rakenne = toimiva
Innovatiivisuus = 10
Fiilis = katossa.

Mun suosikki sun biiseistä. Kiitos tästä.
+2   +1 +2
 
9
Fleeticer 28.05.2007
Vois nyt vihdoinkin kommentoida tämän :D

Alun rummut miellyttävän kuuloiset, vaikkakin perus setillä mennään. Rakenteluosion melodianvaihtelu ei miellytä niin paljon kuin sun aikaisemmissa tuotoksissa. Soundit vaikuttavat kyllä hyviltä, ei mitään sellaista kuitenkaan, että karvat nousisi pystyyn.

Nintendon tapasista soundeista tulee mieleen joku peli missä on paljon kuplia. Ihan ok:sti sopii tuonne mukaan, mutta toisaalta toimisi myös selvästi ilman niitä. Breikin syna miellyttää sitten jo enemmän, sopivan rankan kuuloista.

Kertsissä mennään ihan kivoissa tunnelmissa. Jokin tästä tuntuu silti uupuvan, mitä oli osassa aikaisempia tuotoksia. Toisaalta asiaan voi vaikuttaa myös se, että tuo päämelodia ei ole niin koukuttava (myös omat mieltymykset). Miksaus ja tunnelma vaikuttaa silti kirkkaammalta kuin aiemmin, ja biisi omaa kaikki hyvään eeppiseen tranceen kuuluvat elementit.

Vahva biisi jälleen, mutta ei ihan iskenyt niin kovaa kuin muutama aiempi kappale. Soundien laadusta ja miksauksesta kuitenkin plussaa.
0   +1 +2
 
9
Valandir 19.05.2007
Ensinnäkin pahoittelen kommenttini huomattavaa myöhästymistä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan..

Alkaa kivasti tutunomaisella supersahalla ja siitä sitten lähteekin tuo jämäkkä bassorumpu jylläämään. Sieltä niitä perkussiokuvioita tuleekin sopivasti mukaan juuri oikella hetkellä ja meno vain yltyy. Bassossa kuulostaisi olevan hieman jotain vikaa, kuulostaa tuollaiselta ikävän kumiselta. Sieltähän sen ensimmäinen synakin tulee sitten mukaan ja sointuvaihdos tapahtuu, tässä vaiheessa kuulostaa erittäin maukkaalta ja se kuuluisa tanssijalkahan tässä jälleen jytkyttää tuota lattiaa. Ikävästi miksaus jäänyt jotenkin karkeasti, vaikkakin kuulostaa pääosin kirkkaalta niin silti sellainen pieni karkeus tässä on huomattavissa. Elementit laskevat itsensä jälleen pois ja suvantokohtaus alkaa, sieltähän tulee niin glaidaava syna, että huh huh. Kuulostaa kyllä aika magealta ja käytettiin tuollaista synaa sitten missä tahansa niin aina tulee mieleen Avannon "The Flute" biisi. Supersaha jyllää taas kuin viimeistä päivää ja se sellainen oldschool -feelinki on jälleen saavutettu uusitussa muodossa aivan järisyttävällä tavalla. Pääkohtaus räjähtää juuri sopivasti ja pistää kaikki ruumiinosat heilumaan hullunlailla. Melodiakin on juuri sopiva ja hyvin Cordismainen niinsanotusti. Häiritsee kyllä valtavasti tuo mikserin uusi playeri kun ei voi aikaa samalla katsoa kun biisiä kuuntelee. Tietysti se olisi korvattavissa sillä, että lataisin biisin ja kuuntelisin sitä omalla playerilla, mutta kun tykkään olla tälläinen protestoiva kusipää niin eipä voi mitään. Jokatapauksessa biisi jatkuu mehevää tahtia loppua kohden. Jotkin hihatit kuulostavat karkeuden lisäksi myös vähän ontoilta, mutta kuitenkin napsuttavat ihan kivasti. Outro on jälleen kerran loistava, siinä on jälleen menoa ja meininkiä mukana ja itse biisi loppuu sitten kivasti.

Kokonaisuudessaan jälleen mielestäni aivan sitä ehdotonta Cordis -laatua, mutta tällä kertaa ehkä vähän hiomattomampana kuin ennen. Jotenkin tuo karkeus ikävästi syö tuota biisin kokonaisfiilistä ikävä kyllä. Jokatapauksessa tyylissäsi on se jokin mistä vain pidän niin helkutin paljon. Se on juuri tuo, että biisisi ovat sitä oldschool -materiaalia, eli suunnilleen jo valmiiksi aikaisemmin kuultuja eivätkä ne tarjoa mitään uutta itse genrelleen, mutta minä kun siitä oldschoolista niin paljon pidän niin pidän myös näistäkin biiseistä. Nämä ovat sopivasti uusittuja tähän aika kauteen, elikkä ei tarvitse sitten kärsiä vähän kehnommasta äänenlaadusta niinkuin vanhoissa kulta-ajan biiseissä. Homma näyttää toimivan sinulla ja minun mielestäni toimiikin, joten mikäpäs siinä sitten. Näin tämä maistuu aina kuin mansikka kakun päällä. Itse biisi jyskyttää kivasti alusta loppuun, meno on aivan sen koko ajan päällä eikä tylsistytä niin missään vaiheessa. Suvantokohtauksessa nousevat ne jo niin miljoona kertaa kuullut supersaha padit sieltä aivan arvattavalla tavalla, mutta niinkuin jo mainitsin aikaisemmin, että jos se toimii niin se vain toimii ja onneksi olkoon siitä. Pitihän tämä taas ladata tuonne omaan henkilökohtaiseen Cordis -kansioon. Pahoittelen kommenttini lyhyyttä, mutta eipä tässä nyt muuta tällä kertaa, jatka vain samaan malliin.
0   +1 +2
 
Dj Senheis 10.05.2007
Kappas, kuinkas ollakkaan. Sahaa biisi täynä ;) Mm, mutta nyt beissi on hieman erillainen, ja olen kuulevinani sid-ääniä tuolla seassa. Tässä on nyt sittenkin jotain uutta. Odotukset ei ollut korkealla. Siis ei laadun tai melodioiden puolesta, vaan lähinnä jonkin uuden puolesta ;) Tämähän on aika loistava itseasiassa. Tulee Aalto - The Flute tuosta suvannosta mieleen. Kaukaisesti, mutta kuitenkin. Tuo melodia on tosi mahtava! Mutta sitten kun alkaa draivi, niin melodia lähteekin sahalla :'( Oisit jatkanut tuolla ujelluksella ;) Mutta, niinkö sulta aina: Rummut on hyvät, eikä tuotannossa ole ongelmia. Miksaus kunnossa, ja masterointikin pelaa. Tää on paras biisi sulta!
0   +1 +2
 
10
Martian Law 10.05.2007
Kyllähän tästä kutakuinkin kymppi rapsahtaa. Retrosoundit toimii. 3,5 minuutin kohdilla on hienosti vaihdettu retrosta supersahaan! Tässä on paljon hyvää, ei liene tarpeen eritellä. Sävelmä on aika nätti, ei minusta liian kliseinen ja ulkoasu on toki komea. Joku nosto katkesi ikävästi filliin, josta mentiin täyteen vauhtiin hieman kömpelösti, mutta enpä oikein sitten tiedä miten sen voisi tehdä paremmin. Ehkäpä Cordis-projektin top 3:ssa.
0   +1 +2
 
10
Noison 08.05.2007
Syvällistä ja kauniin surullista.
Tässä kyllä mietittävää ja ihailtavaa minulle riittää vähäksi aikaa. Uskomattoman kaunis tekele taas loppujen lopuksi vaikka vielä ainakin outo onkin kun poikkeaa niin paljon edeltäjistään, mutta joo, itseppähän pyysin. Kyllä kannatti vaihtaa vähän melodian soundia ja kulkua. Tästä meikäläinen kyllä tykkää ja nauttii kaikin puolin. Lukuun ottamatta tiettyä seikkoja jonka tulen kohta ilmaisemaan.

Itse biisiin:
Jälleen kerran oikein pisteiden arvoinen aloitus biisille. Hieno aloitus efekti ja siitä elämän ruletti jälleen pyörimään. Oikein napakasti alkaa taas lyömään tahtia tuo alun kikkailu. Tulee jälleen erehdyksettömästi mieleen Arminin biisien taustat. Vähän ehkä olisin kaivannut tuohon alku kikkailuun jotain lisä efektiä, mutta itse tuottajana tiedät mikä on paras vaihtoehto. Kritisoin ja paheksun hieman tuota kickin turhan hardia taajuutta. Sitä olisi voinnut aavistuksen verran ehkä vielä pehmentää, jotta se olisi sointunut tämän kappaleen tunnelmaan vieläkin paremmin. Hyvä se on siitäkin huolimatta, mutta ilmaisin vain oma mielipiteeni asiasta. Kyllä se siitä sitten vähän hellittää kun napataan enemmän tavaraa biisiin mukaan.
Mitä sitten kuulenkaan? Kuin suoraan taivaan sinestä paistava melodia tulee esiin ja fiilistely on valmis alkamaan ja nostalginen tunnelma kohoaa äärinmäisyyksiin. Muistuttaa kyllä hyvin paljon Aurisgalen mahtavia tunnelmointeja, mutta ei kuitenkaan liikaa. Sydämmeni suorastaan sulaa tätä kuunnellessa ja silmäni vuotavat ilon ja hyvän olon kyyneliä. En käsitä.. enkä varmasti tule koskaan sitä käsittämäänkään.. kuinka ihmeessä saat nuo kauniin surulliset ja kirkkaat melodiat aikaiseksi? Sinä se sitten osaat yllättää. 2:55 alkava nostalginen ja todella surullinen melodia saa minut suorastaan lyyhistymään polvilleni ja vuodattamaan ne menneisyyden vuodattamattomat kyyneleet pois. Tämä kappale tosiaan poistaa kaiken pahan elämästä. Kiitos tästä!

Sanat loppuivat kyllä aivan kesken tätä kuunnellessa. Jäin suorastaan monttu auki ja vielä tippa linssissä. Käsittämättömän upeaa tulkintaa jälleen kerran. Haluan kuulla saman tyyppistä materiaalia vielä lisää. Tämä ei saa jäädä yhden kappaleen sisäiseksi, ei tosiaankaan. En odottanut lainkaan tällaista musiikkia sinulta. Yllätyin kyllä todella positiivisella tavalla. Anteeksi vielä tämä vähän sanaisuuteni. Veti vain niin sanattomaksi, kun oli taas niin järisyttävän upea kappale.
Vielä lisää saman saha-osaston elementeillä, soundeilla ja melodioilla varustettua materiiaalia niin menee taju. Käsinkosketeltavan kaunista ja koskettavaa. Hyviä jatkoja ja työn iloa! Pidä kiinni tästä saha-soundista. :)
+4   +1 +2
 
10
Apua Trance is attacking to my body.... Tanssia pitäis, mutta on tiistai päivä ja istun koneen edessä... siistiä musaa.. mainiot commandore upotukset ... pelästyin jossain vaiheessa että nää surulliset soinnut vaihtuu iloisiks ... ei onneks ku hetkeks... jea
0   +1 +2
 
Aurisgale 08.05.2007
Melko mielenkiintoista kuulla noita hiukan C-64 soundeja, joita ei nykybiiseissä usein kuule. Kummastelen vain tuota Forestgiantin kommenttia että C-64 soundi olisi takana ja jäisi vielä unohduksiin? Sen soundihan vetää leadia myöhemminkin. Tuntuu, että on kuunnellut vain melko nopeasti sen enempää kuuntelematta. Linjoiltaan massatrancea, mutta tuo uusi soundi poikkeaa vahvasti joukosta. Leadi on maistuva ja siinä on paljon kaunista variointia. (Hiensti on onnistunut originaalin soundin emulointi, kun heti tuli mieleen lapsuus ja ne kasetit joita sai odotella, että pääsisi pelaamaan jotain. C-64:lla oli parhaimmillaan aika huikeita soundeja muutamissa peleissä).Portamento toimii siinä kerrassaan loistavasti, tuoden sellaisen ylhäisen ja hyväntuulisen fiiliksen. Kerrassaan hyvä veto. Ei pahemmin moitittavaa aivan pienen pientä tasaisuutta lukuunnottamatta.
0   +1 +2
 
-Juha- 07.05.2007
Tämähän poikkeaa mukavasti aiemmasta cordis tuotannosta. Kauniin rauhallista menoa... Alkumeiningit kuulostaa vielä aika kuulluilta... kulkee vähän kuin aurisgalen testimonium biisissä. Nämä nintendo meiningit tuovatkin sitten aimo ripauksen omaperäisyyttä ja retroa henkeä mukaan. Suvan 2:54 kohdalla alkaa toinen retrohtava ulina soundi joka kuulostaa erittäin makealta! Menee kaiken lisäksi hienoa melodia linjaa. Outro on kyllä jonkin verran liian pitkä, mutta ei haittaa pahasti. Jeps, mukavan piristävä biisi.
0   +1 +2
 
7
Forestgiant 07.05.2007
Biisi kulkee mukavan jämäkästi perustrancen maisemissa. Kuitenkin rumpukuvio alkaa käymään kuivaksi jo kauan ennen breakdownia, mikä johtuu enimmäkseen liian vahvasta kickistä. Taustalla kummittelevan C64-soundin olisin odottanut jossain vaiheessa nousevan paremmin esiin, ja pettymys olikin suuri, sillä juuri tuo instrumentti olisi tuonut tähän perussoundiin kaivatun loppusilauksen. Toisaalta useissa kohdissa kuultava vingutus, niin tyypillinen kuin onkin, tuo hieman variaatiota instrumenttivalikoimaan omalaatuisella soundillaan. Outroa moittisin ylipitkäksi.

Tietoisesti ei mitään uutta tuova biisi on juuri mitä on. Tasapaksua massaa.
0   +1 +2
 
10
Riiteli!! 07.05.2007
Kaveri laittaa joka piisistä vaa paremmax..Ei voi muuta sanoo ku HELVETIN HYVÄ PIISI ja HELVETIN HYVÄÄ TYÖTÄ.
0   +1 +2
 
10
Chinook 07.05.2007
Tasapaksua massaa? Ei minun mielestäni. Cordis osoitit jälleen kerran olevasi Mikserin yksi parhaista elektronisen musiikin tekijöistä. Jälleen aivan upea biisi herkullisilla melodioilla. Tätä kelpasi odottaa!
0   +1 +2
 
10
Phyton 07.05.2007
Joo tää on kyllä kaikenpuolin kusisen mehukas unikiksu setti. 10 pojoo sulle tästä..
0   +1 +2