Biisi 4

Anguish

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

hävettää 05.08.2007
Joo blackmetallia enemmän minunkin korvaan.. ja niinkun ylempänä jo mainittiin, nii rummuilta kaipaisi jotain pientä lisäherkkua.. ilman lauluahan nämä on aika ykstoikkoisia kuunnella. Toivottavasti löydätte sopivan laulajan pian ja pääsette kunnon studioon.. arvosanaa en näin keskeneräisen oloiselle biisille kehtaa antaa, koska tämä saattaa kehittyä vielä suuntaan tai toiseen..
0   +1 +2
 
8
Deadg 22.05.2007
Rässähtävältä blackmetallilta kuulosti alusta pitäen. Kimeähköt örinä/rääyntävokaalit sopis hyvin biisiiin. soitto suju ihan jees kitarat stemmaili mukavasti mutta rumpali olis voinut vetää jotain tyylille uskollisia rankkoja fillejä ja vaikka yhden pari blast kohta. kitaristeille, sooloilua sietää harkita vielä. Alku soolosta kuulosti mukavalta tunnelmoinnilta mutta sitten ohitettiin liikaa sääntöjä ja tulikin tiukat paikat kun ei tiedetty mihin mennä. Mutta hyvähän tästä on jatkaa!
0   +1 +2
 
MJ Antipope 19.05.2007
Ihan mielenkiintoine biisinalku. Kyllä tuosta jotain jännää saa aikaiseksi, mutta vaatii edelleenkehittämistä. Kannattaa varoa ettei riffit jää liian saman kaltaisiksi, nyt siellä toistui se sama "tuit tuit" juttu parissa riffissä, voi alkaa pitemmänpäälle rasittamaan.
0   +1 +2