Leave the Women

Masters of Kamasutra

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Kuulasta, marssimaista alkua ja mitä sitten, niin mitä sitten?

No tietenkin alkaa musiikki, joka vie matkassaan kauas ja pois.

Oiihhh, taas solisti saa aikaan huokailua.
Kyllä tuo ulkomaan kielikin taittuu komeasti hänellä. Ja käsittäääkseni musiikki pysyy hänen tahdissaan oikein loistavasti. Pidän tästä tyylistä, tulee mieleen voittajaolo, oitis ja heti.

Tummankähisevää tunnelmaa, kuin maata käännettäisiin paljain kourin ja hikikarpalot vain virtaisivat pitkin nenänvartta ja mies tuossa tilanteessa tekee, no helkkarivie pyyhkäisee hien pois hihallaan, tuolla virttyneellä flanellisella paidallaan, ruudullisella tietysti.

Saunominen tekee hyvää, mutta vastominen ei ole välttämätöntä.
+4   +1 +2
 
10
renesanssi_69 07.08.2007
Hienoja orkesteriosuuksia!<3
+3   +1 +2
 
Pastori 19.06.2007
Kyllähän tätä kelpaa miesten kesken kuunnella. Ehkä kädet toistensa olkapäillä ja nyrkit aurinkoa tervehtien. Hienot taustakuorot. Tulee miehekäs olo!
+2   +1 +2
 
10
tuomas1979 19.06.2007
Täydellinen kesäbiisi!!!!
+3   +1 +2
 
C2H5OH 14.06.2007
Mielenkiintonen alku. Soundit on vähän ponnettomat lukuunottamatta syniä. Melodioiden ei taida olla tarkoituskaan olla omaperäisiä. Orkestraatiot on kyllä hienon kuulosia ja niitä olisi saanut hyödyntää enemmänkin.
+2   +1 +2
 
10
Galantine 25.05.2007
Kamasutran Mestarit tekevät selväksi, että mistä reijästä se Mikserin kana tänä iltana pissii... Luvassa on niin uskomaton raskasmetallinen matka paikkaan, minne naiset eivät pääse ja karvaiset miehet saunovat aamunkoittoon, että heikkopolvisilla alkaa puntissa olemaan jäniksen kokoinen vaahto jo ensimmäisen kertosäkeen jälkeen...

Helvetin tasokkaat taustat ja munakkaat lyriikat tekevät tästä biisin, jota ei voi ohittaa... Rock On!
+2   +1 +2