Arizona(Desert Mix)

Saguaro

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Itse tykkäsin keskiosasta... tuli tosi kaunista syna pimputusta... sitten se muuttu jotenki ei niin nätiksi. Alku oli mun mielee vähä tylsä. Tosi hyvi käytetty paljon efektejä ... ihan liiallisuuksien rajoilla ... mutta kuitenkaan niitä ylittämättä. Tykkäsin tosiaan keski osasta niin paljon että kokoo biisi ois saanu perustua siihen (mun mielest).
0   +1 +2
 
8
RadeoN 10.08.2007
Morjesta vaan.. sen verran lupaava alku on kappaleessa että päätin avata oikein kommentointi ikkunan! :) Alun rumpuosasto tarjoilee mukavaa rytmiä hyvällä miksauksella. Soundit efektointeineen mielestäni hyvin onnistuneet.
Taukokohtaan päästäessä alkaa taustalta nosemaan matalaa murinaa, ehkä hivenen alapäitä toisin enemmän esiin tuohon soundiin.. muuten kuulostaa hyvältä. Rumpuosasto tulee myös hienosti mukaan tuossa. Biisin rakennetta ajatellen erikoisen pitkä ja vaihteleva taukokohta, hieman selkeyttä ja ytimekkäämpää taukoilua tämän mittaiseen biisiin työstäisin. Yllättäen kick tulee mukaan ja huomaa että biisihän jatkuikin taas. hetken aikaa pumppaillaan ja tilannen rauhoittuu soundimaailman suhteen. Ihan hyviä soundeja mukana onkin mutta osa kilinöistä tulee hieman liian korkealta. Rauhallista menoa hyvillä rytmeillä tämä biisi tarjoaa. Rakenne mielestäni suht iso miinus tässä.. biisin miksaus kuulostaa hyvältä, joskin äänimaailmaa voisi vielä levittää. keskialueelta tulee suht paljon tavaraa paikoin. Jokatapauksessa pääsit kyllä positiivisesti yllättämään näinkin hyvälaatuisella kappaleella, hyvillä soundeilla varusteltuna!

8+
0   +1 +2