Lähiön syke

Maailmanlopun Ravintola

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
accent 09.08.2007
Tässä on kyllä ideaa, mutta rummut ovat niin päin peetä että se pilaa koko jutun. Toimivat melodiat ja ihan ok saunditkin mutta rumpupuoli, varsinkin basari, on aika ... epämiellyttävä. Tuossa pyyhkivässä suhinassa voisi olla reverb-efektiä tai pitempi decay-aika. Tulisi kunnolla tekstuuria peliin. Ei tässä biisissä ihan metsään mennä, mutta tämän olisi voinut toteuttaa niin paljon paremminkin. Jopa sillä FL studion demoversiollakin.
0   +1 +2
 
8
B29779 08.07.2007
Ihan mukavaa fiilistely musiikkiahan tämä on, ei moittimista. Lähtee käyntiin mukavasti, ja lopusta tykkäsin, tosin kuten joku jo mainitsi, tuo "urun" tapainen melodia vaatisi hieman pehmennystä. :) Ehkä nyt ei täysin omaan musiikkimakuuni uppoa. Hyvä biisihän tämä. Osta ihmeessä FL Studion kokoversio jos kerta skillejä löytyy yhdellä kerralla tämmöisen luomiseen. :)
0   +1 +2
 
Begga(R) 01.07.2007
Haikeaa. Melodiasta tuleekin mieleen lähiön syke. Jollakin on bileet kerrostalon huoneistossa. Sitten ufot valtaavat huoneen ja ryhtyvät mukaan joraamaan.
0   +1 +2
 
8
SolidBass 30.06.2007
Lähtee varsin rennosti liikkelle... arvostan kyllä jos oot kerralla tehnyt.. suosittelen ostamaan kokoversion =) Oli ehkä liian samankaltaista alusta loppuun.. mutta tää onkin ehkä semmoinen rentoutumis biisi, ja tuo nimi sopii loistavasti tähän! =)
0   +1 +2