Miksi reksi sairastaa

Syreenisumu

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Piru Kange 20.07.2010
Jotenkin tylsähkö kappale. Sävellys ei oikein erotu massasta, eikä laulusuorituskaan ihan paras mahdollinen ole. Ilmeisesti tässä onkin etupäässä haettu tällaista helppoa rallatusta, jota voi vetää missä tahansa paikassa "mies ja kitara" -yhdistelmällä? Sinällään teknisesti toimiva kappale, mutta ei erotu edukseen millään saralla.
0   +1 +2
 
zenri 10.04.2010
Tämmöinen ihan mukava kotikutoinen balladi. Silti tämä tarvitsisi joko tuotannollisesti jotain lisää tai sävellyksellisesti jotain koukkua, että olisin täysin myyty.
0   +1 +2
 
9
Fillari 01.08.2009
Piisin soittotyyli ja leppoisa sointukulku on kivaa kuunneltavaa, toimivaa akustista meininkiä ja toimii oikeassa fiiliksessä todella viihdyttävänä. Tämä on enemmän sellaista kuuntelumusaa jonka lyriikka tarvitsee keskittymistä, kertsi ei ole mikään räjäyttävä, mutta sellaiseksi sitä ei ole tarkoitettukaan. Hauskaa että kjoku tekee tälläista matskua.
0   +1 +2
 
Dexteri 03.08.2009
Sanoitus on biisin sielu. Kitara kuulostaisi olevan hiukan epävireessä. Mutta kappale on muuten ihan ok ja tämän tyyppisiä ballaadeja tarvitaan täällä kommenttiringissä.
0   +1 +2