Were we here?

Somnam

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

kristian_horna 07.08.2007
kokonaisuus on ihan hyvin tehty..mut ei tämä muuten oikein iske. aika rauhallista omaan makuun.
0   +1 +2
 
apache 07.08.2007
Ihan hyvä kokonaisuus, oikeastaan ainoa suuremmasti häirinnyt asia olivat rumpusoundit -- ne kuulostivat turhan "perus-syntsa-rummuilta" minun makuuni.
0   +1 +2
 
Luopio666 06.08.2007
Ihan siistiä soundien kans leikkimistä, ja varmaan aika pitkälle sitä mitä kuuluiski olla, mistä mä en tiedä yhtään mitään...
0   +1 +2
 
7
daredevil 02.08.2007
Tämä on ihan kohtalainen elektroninen veto. Pianomelodia on ihan hyvä. Taustalla siniaalto basso soundi sekä pad-stringit luomaan tunnelmaa. Rumpusoundit ovat jotenkin ponnettomat mielestäni.. Tähän voisi lisätä jonkinlaista efektiä tai jotain, jonkinlaista kovanluokan juttua.. Vaikuttaisi niinkuin tämä olisi vielä vähän raakavedos. Sävellyksenä tämä on kuitenkin ihan hyvä, mutta jotenkin se sävellyksen kauneus ei tule sieltä kunnolla esiin kun se täytyisi jotenkin huutaa itseään esille.. tai jotain sellaista.. :)
0   +1 +2
 
Fata morgana 02.08.2007
Aika tönkkösen kuuloset kone rummut, mut muuten ihan jees...
0   +1 +2
 
7
((((-!-)))) 29.07.2007
Että sellasta soljuntaa, kuulostaa joltain rap-biisin taustalta. Hyvä vaan, että pysyy intstrumentaalina. Mitäpä sitä muuta.. Onpi ihan taidokas tekele ja keskivaiheen raskaammat tunnelmat toimivat kyllä. Muuten ei nyt pahemmin iske. Sorry.
0   +1 +2
 
7
mahan 30.07.2007
Ihan mukavaa relax-musaa, ilmavaa ja kevyttä. Hieman basso kumisee, voisit pikkuisen laikata alapäätä siitä. JA siiten joku intrumentti auheuttaa paikoin peintä säröä, piano ehkä? Tsekkaa hiukan tasoja.

Sais olla jotain yllättävää biisissä että jäis paremmin mieleen.

t. mahan
0   +1 +2
 
7
Zagaar 30.07.2007
toi haitsu soundi on vähän häiritsevä muuten ihan mukavan kuulosta. Sävellys on mukavalla tavalla viipyilevä. Sävellys ei kuitenkaan ole ihan niin vahva, että kestäisi biisin pituutta. Lyhyempänä teoksena toimisi mun mielestä paremmin. edelleen se haitsu soundi häiritsee. En tottunut siihen missään vaiheessa.
Hihatin soundista ja biisin pituudesta/tylsyydestä miinukset siis.
0   +1 +2
 
8
Joonas Y 30.07.2007
En ole konemusiikin ystäviä, mutta täytyy sanoa että genre huomioiden tämä oli yllättävän hyvä tekele. Esim. jättämällä nuo konerummut pois ja sovittamalla tämä täydelle sinfoniaorkesterille tästä saisi ihan kauniinkin kappaleen. Pidin etenkin tuosta synkemmästä piano melodiasta. Siirtymistä siitä tuossa kolmen minuutin kohdalla olisi voinut vielä miettiä. En tiedä oletko kuunnellut millaista musiikkia, mutta itse olen ainakin kuulevinani tästä vaikutteita raskaammasta musiikista. Nyt kappale muuttuu siinä kohdassa jotenkin töksähtävästi. Myös loppua voisi hiukan hioa. Kyllä tämä ihan hyvä kappale on. Itse olisin vain sovittanut tämän eri tavalla.
0   +1 +2
 
esw 30.07.2007
Ihan ok pädisoundi. Rummuissa olisi yhtä ja toista parannettavaa. Erityisesti ns. hihat/cymbal -samplet kuulostavat turhan halvoilta. Sovitus sinänsä on kyllä toimiva. Melodiapuoli on varsin hyvin hallussa - se onkin biisin parhaimpia puolia. Kuten edellisestäkin tämän projektin kommenttiringissä vastaan tulleesta biisistä, tästäkin puuttuu mielestäni orgaanisuutta: liiaksi sekvensoidun kuuloista on. Silloin tällöin kuuluu särörätinöitä, ehkäpä miksauspuoleen kannattaisi yrittää panostaa enemmän...
0   +1 +2
 
9
Klasu 30.07.2007
Melodinen puoli toimii erittäin mainiosti. Vielä jos rummut ja basso olisivat samalla tasolla niin lävähtäisi kymppiä tälle biisille! Rummuista vain puuttuu täysin elo, enkä nyt tarkoita että ne pitäisi soittaa akustisilla rummuilla, mutta parempia sampleja ja yleensä tuotantoa rumpujen osalta kyllä kaipaisi. Mutta melodiat mahtavat, pisteet ihan täysin niitten perusteella.
0   +1 +2
 
10
Alussa hitaasti eteenpäin... Ihanaa hillumista... Metsän ja järjven rannan keskeltä nousee yksisarvinen joka pelastaa meidät kaikki... Kävelee peltojen poikki etsien henkilöä joka hänet ottaisi vastaan... Henkilö löytyy, mutta tämä on vääränlainen... Tarvitsee kitua... Voimat loppuvat... Pahuus laskeutuu...
0   +1 +2
 
Trize 29.07.2007
Voihan pojat, kun en ymmärrä näistä. Kuulostaa ihan mukavalta lajinsa edustajalta.. vähän pukkaa bassot särkemään, ainaskin meizin harman/kardoneista.
0   +1 +2
 
7
Tantsku 29.07.2007
Pientä särkemistä havaittavissa. Biisin perusajatus ihan kohdillaan, varsinkin muutos "pahempaan" eli meni aggressiivisemmaks jossain vaihees kunnes muuttu takasin. Äänimaailma on himpun verran köyhä ja kuulostaa siltä että ois tehty kokonaan syntikalla mutta yllättävän vähän häirittee.
0   +1 +2
 
rumpoint 29.07.2007
taitaa olla ihan koneilla tehtyä musiikkia? vaikka en osaakkaa oikee arvostaa pelkästää koneilla tehtyä musiikkia ni oli tää kyllä ihan onnistunu veto! tommonen mukavasti rullaava... haluisin kuulla tän oikeilla soittimilla livenä. parin minuutin kohalla alkava c-osa on kyl ehkä vähän turhan pitkä..
0   +1 +2
 
Begemot 30.07.2007
Kappaleella on ainenkin foneettisesti mielyttävä nimi. Täytyy noista konerummuista sanoa, että itse olen sitä koulukuntaa jonka mielestä konerummun tulee kuulostaa koneelta ja aidon rummun aidolta rummulta. Tuli vaan mieleen kuin tuossa alussa oli ohjelmoitu tuollaiset aidon kuuloiset balladirummut.

Muistin vähän reistailee, mutta ellen väärin muista niin olen tykästynyt ennenkin tämän projektin pianokuvioihin, eikä tämä tee poikkeusta. Varsinkin tuossa kahden minuutin kohdalla lähtevä kuvio on hieno. Myös melodisimmet kuviot toimivat. Eräällä Talk Talk levyllä on hieman samantyylisiä kuvioita, siksi kai ne lämmittää?

Täytyy vielä kehaista että biisissä ole hieno tunnelma. Välillä meinasi mennä sellaseksi elokuvamusameiningiksi mutta onneksi niitä hetkiä oli harvassa. Kyllä tämä oli kiitettävän arvoinen luomistyö.
0   +1 +2
 
8
Jamsteri 30.07.2007
Alku kuulosta vähän joltain hip-hop-biitiltä, mutta kappaleen edetessä tuntuu siltä, että tämä voisi olla johonkin elokuvaan sopivaa musiikkia. Toinen mihin tämä sopisi voisi olla jokin peli. Vähän itseään toistavana pysyi, ehkä juuri siksi tämä sopisikin esim. pelin taustamusiikiksi.

Synkästä tunnelmasta plussaa, miinusta itseään toistavuudesta ja siitä, että välillä tahtoo rätistä hieman. Jos tähän olisi kehitelty enemmän elementtejä, tästä olisi voinut tulla hyväkin. Nyt tämä jää "ihan kiva"-asteelle.
0   +1 +2
 
Jules Varjola 30.07.2007
Kauniin kuulasta fiilistelyä taasen. Ja muuttaa väriään vielä juuri sopivasti, ennenku se vaahtokarkki meno rupeaa maistumaan puulta. Rakenteeltaan ja tunnelmaltaan aika ensiluokkaista jälkeä. Sounditkin muuten tuhdit ja tasapainoiset, mut vituttaa vieläkin rutista noista rumpusoundeista. Ne vain on vähän liian tökstöks minun makuuni. Tässä teoksessa melkein haitaksi asti. Vähän niihin pemoilua, niin uppoaisi paremmin. Tai sitten ihan puhtaasti kone rumpusoundeilla.
0   +1 +2
 
zenri 31.07.2007
Sävellyksellisesti tämä on ihan hieno tapaus, mutta soundimaailma on niin halvan ja kliinisen kuuloinen, että kokonaisuus alkaa hirvittää nopeasti.
0   +1 +2
 
Tunnelma on ihan kohdallaan. Pianot toimii ja padit kohdallaan. Rumpusaundeja olisi kuitenkin saanut hioa huomattavasti,
0   +1 +2
 
Guitarwall 01.08.2007
Enpäs ole hirveä tyylin kannattaja joten en osaa sanoa juurikaan mitään. Pidän enemmänkin oikeilla soittimilla soitetusta musiikista.
0   +1 +2